EverythingYouBelieve Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2020 Και ένα εξτραδάκι: Nintendo Seems To Have Accidentally Revealed Kirby Fighters 2
yazidis Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Σήμερα είπα να ξεκινήσω το Mario Sunshine μιας και ποτέ δεν το είχα παίξει καθότι δεν είχα ποτέ GameCube, και ομολογώ πως απογοητεύτηκα πολύ.. το παιχνίδι μου φαίνεται τελείως παιδικό, και αυτό το γεγονός πως απλά πρέπει να τους πολεμάς όλους με την αντλία μου τη δίνει λιγάκι.. Αυριο θα δοκιμάσω την τύχη μου με το Galaxy για να δούμε τι γίνεται εκει 1
najinblue3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) kirby smash bros xD φαινεται καλο tho Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από najinblue3 1
cubilone Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε kirby smash bros xD φαινεται καλο tho Για το DKC2 θα πω ότι είμαι από τους λίγους που γούσταραν περισσότερο το 3, οπότε περιμένω μπας και μια μέρα φέρουν αυτό. Αλλά δώστε Picross στον λαό! Φτάνει πια με τα νερόβραστα που βγάζουν αυτά τα χρόνια. Μετά το Picross 3D και το Round 2 έχω στέρηση...
chek2fire Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 την 1 Οκτώβρη μας έρχεται στην κονσόλα
Fulgore Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Ninjala's Cosmetic-Only Sonic Skins Cost An Eye-Watering £16 Each Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από Fulgore
najinblue3 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, Malthador είπε εκει που ημουν τερμα αρνητικος σε pro εκδοση με 3 κονσολες, πλεον ειναι must η αγορα. Ατιμη capcom θα παρω και 4η για το χατιρι σου
dekulinkgr Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Να πουμε επισης οτι οι φημες αναφερουν οτι το launch της pro κονσολας θα ειναι εκει τον Μαρτιο,παρεα με το monster hunter rise.Τωρα δεν μπορω να θυμηθω που το διαβασα.Μπορει να ειναι και υποθεση ατομων στο resetera οποτε παιζει και να μην ισχυει.Οτι υπαρχει ομως pro ειναι σχεδον σιγουρο. Παντως αν δεν υπηρχε το covid , πιστευα οτι η nintendo θα εβγαζε το botw 2 μαζι με την pro εκδοση για να κατσει απεναντι στις νεες κονσολες. Επεξ/σία 24 Σεπτεμβρίου 2020 από dekulinkgr 3
Moderators Malthador Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 6 hours ago, dekulinkgr said: Να πουμε επισης οτι οι φημες αναφερουν οτι το launch της pro κονσολας θα ειναι εκει τον Μαρτιο,παρεα με το monster hunter rise.Τωρα δεν μπορω να θυμηθω που το διαβασα.Μπορει να ειναι και υποθεση ατομων στο resetera οποτε παιζει και να μην ισχυει.Οτι υπαρχει ομως pro ειναι σχεδον σιγουρο. Παντως αν δεν υπηρχε το covid , πιστευα οτι η nintendo θα εβγαζε το botw 2 μαζι με την pro εκδοση για να κατσει απεναντι στις νεες κονσολες. Καλά κι εγώ δεν το έχω διαβάσει κάπου, αλλά θεωρώ δεδομένο ότι το NSw Pro θα βγει πριν ή μαζί με το MHR. Ίσως να θέλουν να δουν πως θα τα πάει για να φέρουν και το MH World προς Switch μεριά, λογικά θα το σηκώνει το σύστημα με DLSS 2.0 κλπ.
Nick77 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Αν δεν βρεθεί τρόπος να χακαριστεί το Switch Pro τότε δεν λέει...
Socratis_g Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Στις 24/9/2020 στις 1:07 ΠΜ, yazidis είπε Σήμερα είπα να ξεκινήσω το Mario Sunshine μιας και ποτέ δεν το είχα παίξει καθότι δεν είχα ποτέ GameCube, και ομολογώ πως απογοητεύτηκα πολύ.. το παιχνίδι μου φαίνεται τελείως παιδικό, και αυτό το γεγονός πως απλά πρέπει να τους πολεμάς όλους με την αντλία μου τη δίνει λιγάκι.. Αυριο θα δοκιμάσω την τύχη μου με το Galaxy για να δούμε τι γίνεται εκει Με το galaxy μπορεις να ασχοληθείς άνετα. Τα άλλα δύο απευθύνονται πιο πολύ στους νοσταλγούς
Vagosman Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2020 13 λεπτά πριν, Socratis_g είπε Τα άλλα δύο απευθύνονται πιο πολύ στους νοσταλγούς Του ροκ & ρολ; Κρίμα ειναι κάποιος να πληρώσει τόσα χρήματα για να παιξει μονο το Galaxy
Προτεινόμενες αναρτήσεις