NickTG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 To Dust αν για κάποιο λόγο δεν το έχει παίξει κανείς αξίζει τα λεφτά του. Μιας και το έχω ήδη τελειώσει μια φορά θα περιμένω κάποια έκπτωση ώστε να το έχω και φορητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, NickTG είπε To Dust αν για κάποιο λόγο δεν το έχει παίξει κανείς αξίζει τα λεφτά του. Μιας και το έχω ήδη τελειώσει μια φορά θα περιμένω κάποια έκπτωση ώστε να το έχω και φορητό. Ειναι μεγαλουτσικο δηλαδη εχει πραμα να κανεις ή καθεσαι 2-3 ωρες που λεμε και τελος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NickTG Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, Mistwalker said: Ειναι μεγαλουτσικο δηλαδη εχει πραμα να κανεις ή καθεσαι 2-3 ωρες που λεμε και τελος; Χωρίς να κάνω τα πάντα αλλά με εξερεύνηση και χωρίς να τρέχω έπαιξα 21 ώρες. Σίγουρα βγαίνει και σε λιγότερο αλλά θεωρώ τουλάχιστον 15 ώρες τις θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Δεν λεω το προσεξαν πολυ μεχρι τωρα μια και ειναι απο τους δυνατους τιτλους της N.Αν ομως απο το 19 το φτασουν στο επιπεδο του arms χωρις νεο content οπου εχει χασει παρα πολυ κοσμο δηλαδη κανα splatfest μοναχα που δε το λες κατι σημαντικο και perfomance patches θα ειναι αξιοι της μοιρας τους που θα το καταστρεψουν και θα φευγει σιγα σιγα ο κοσμος. Το pugb το ιδιο κανει ανεπισημα και χανει κοσμο αφου updates να ειδαν 1-2 φορες μεχρι τωρα ενω το fortnite που του πηρε τον περισσοτερο κοσμο και τραβαει ακομα κανει συνεχεια updates.Θα μου πεις το σημαντικο κομματι στο ενα το πληρωνεις ενω στο αλλο ειναι τζαμπα αλλα και παλι γιατι να πληρωσεις κατι που δεν εχει ποτε update και ειναι συνεχεια τα ιδια πραγματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 10 ώρες πριν, james9tito είπε 50 ε; Δε με ενδιαφέρει physical ή όχι αλλά πιστεύετε θα κάνει πωλήσεις; Δηλαδή θα πουληθούν κονσόλες; https://www.thegamecollection.net/final-fantasy-xii-the-zodiac-age-ps4/ Η τιμη του παντως δεν ειναι τοσο παραλογη.Τοσο ειχε τον ΦΛεβαρη και στο steam,απλα δυστηχως στην nintendo σαν τελευταια στον χωρο/release θα μπορουσε η Square να κοψει ενα 10ρικο. Αλλα προφανως και αυτο ειναι ονειρο οταν μιλαμε για Square... Περαν τουτου γιατι να πουλησει κονσολες βαση του εν λογω παιχνιδιου που δεν ειναι καν exclusive και ειναι κανονικα πλεον multiplatform τιτλος? Δεν ειναι Octopath. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Εναν άλλο τίτλο που περιμένω πως και πως και νομίζω είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του switch είναι το World of Final Fantasy. Τώρα για την συνδρομή να πω ότι εγώ θα την βάλω.Γενικά δεν μου είναι τπτ ένα 20αευρο τον χρόνο για ότι προσφέρει ιδίως το online gaming που με ενδιαφέρει σε αρκετούς τίτλους. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fulgore Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 10 ώρες πριν, Mistwalker είπε Νομιζω οτι ηταν και το ff που δεν αρεσε καθολου στον κοσμο κυριος για το fighting system οπου το αλλαξαν μετα για το ps4 αλλα σαν ονομα ειχε παρει ηδη τον κατηφορο. Να ενας τιτλος που θα πουλησει κονσολες😂😂😂.Πως και δεν το εβαλαν στο direct να γελασουμε λιγο παραπανω. Μια χαρα fighting συστημα εχει το 12,και ειδικα στο zodiac age με τα jobs ειναι απο τα πολυ καλα της σειρας γενικα. Το κακο που ειχε αυτο το παιχνιδι ειναι οτι κυκλοφορησε στο τελος της ζωης του ps2 που οι περισσοτεροι τοτε το προσπερασαν. Το επομενο 13 ειναι που δεν αρεσε το συστημα μαχης(μεταξυ αλλων) σε αρκετο κοσμο που το ειχαν κανει αρκετα αυτοματοποιημενο οπως και το οτι ηταν αρκετα γραμμικο. 6 λεπτά πριν, chek2fire είπε Εναν άλλο τίτλο που περιμένω πως και πως και νομίζω είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του switch είναι το World of Final Fantasy. Τώρα για την συνδρομή να πω ότι εγώ θα την βάλω.Γενικά δεν μου είναι τπτ ένα 20αευρο τον χρόνο για ότι προσφέρει ιδίως το online gaming που με ενδιαφέρει σε αρκετούς τίτλους. Δεν ειναι κακο παιχνιδι και προφανως χτυπαει αρκετα στον παραγοντα νοσταλγια αλλα εχει καποια αρκετα εντονα αρνητικα,οπως την μετρια ιστορια,τους κακογραμμενους χαρακτηρες(ειδικα ο Lann ειναι για κλωτσιες,απο τους πιο ενοχλητικους χαρακτηρες που εχω πετυχει σε final fantasy),το συστημα μαχης αν και εχει μια μικρη ποικιλια απο ενα σημειο και μετα γινεται αρκετα επαναλαμβανομενο και δυστηχως τα mini games που αν και ενδιαφεροντα σαν ιδεα η εκτελεση τους ειναι πολυ κακη. Αν και το αγορασα full price και το πλατιναρα,το προτεινω μεν σαν παιχνιδι αλλα μονο σε εκπτωση. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Fulgore Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 45 λεπτά πριν, Fulgore είπε Μια χαρα fighting συστημα εχει το 12,και ειδικα στο zodiac age με τα jobs ειναι απο τα πολυ καλα της σειρας γενικα. Το κακο που ειχε αυτο το παιχνιδι ειναι οτι κυκλοφορησε στο τελος της ζωης του ps2 που οι περισσοτεροι τοτε το προσπερασαν. Το επομενο 13 ειναι που δεν αρεσε το συστημα μαχης(μεταξυ αλλων) σε αρκετο κοσμο που το ειχαν κανει αρκετα αυτοματοποιημενο οπως και το οτι ηταν αρκετα γραμμικο. Δεν ειναι κακο παιχνιδι και προφανως χτυπαει αρκετα στον παραγοντα νοσταλγια αλλα εχει καποια αρκετα εντονα αρνητικα,οπως την μετρια ιστορια,τους κακογραμμενους χαρακτηρες(ειδικα ο Lann ειναι για κλωτσιες,απο τους πιο ενοχλητικους χαρακτηρες που εχω πετυχει σε final fantasy),το συστημα μαχης αν και εχει μια μικρη ποικιλια απο ενα σημειο και μετα γινεται αρκετα επαναλαμβανομενο και δυστηχως τα mini games που αν και ενδιαφεροντα σαν ιδεα η εκτελεση τους ειναι πολυ κακη. Αν και το αγορασα full price και το πλατιναρα,το προτεινω μεν σαν παιχνιδι αλλα μονο σε εκπτωση. κοίτα έχω παίξει πολλά ff κυρίως από τα πρώτα της σειράς. Το zodiac είναι από αυτά που δεν έχω ασχοληθεί και που θέλω να τα δω οπωσδήποτε. Αυτό το διάστημα παίζω στο pc το final fantasy 15 και φυσικά έγινε αγορά η pocket edition στο switch αν και δεν έχω καταλάβει τι ακριβώς είναι αυτή η έκδοση αλλά μου φάνηκε ενδιαφέρον το setup της. Μάλλον θα αφήσω πρώτα να τελειώσω το game στο pc και μετά θα αρχίσω την pocket edition στο switch Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Η ΝοΑ μας τα λέει λίγο διαφορετικά σε ότι αφορά τα cloud saves: Is my save data retained if I cancel my Nintendo Switch Online membership? We are unable to guarantee that cloud save data will be retained after an extended period of time from when your membership is ended. However, you can continue to use the save data that is saved to your system memory. Ούτε μεταξύ τους δεν συνεννοούνται για το τι θα ισχύει τελικά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 14 hours ago, guy_threepwood said: Όπως είπε και ο άλλος, θέλω βυζια και αίματα. Και πολύ καλά κάνεις. Κι εγώ θέλω κάθε τόσο βυζιά και αίματα και όποτε θέλω κάτι τέτοιο, απλά κλείνω το Switch μου και ανοίγω το πισί μου ή κάποιο από τα twins. Αν πήρες ή αν θες να πάρεις Switch για να παίζεις mature games, τότε απλά είναι λάθος επιλογή και κακώς γκρινιάζεις για αυτό το λόγο σε αυτό το νήμα. Είναι σαν να μπει κάποιος στο νήμα του PS4 και να κλαίγεται γιατί το PS4 δεν είναι φορητό. Απλά αποδέχεσαι ότι έτσι είναι τα πράγματα και προχωράς. 13 hours ago, Mistwalker said: Αυτη τι στγμη το nintendo channel στο youtube για το online βιντεο εχει 5.3κ θετικα(fanboys) και 12κ αρνητικα.Λογικα δεν θα ειναι μονο στο youtube αλλα παντου θα εχουν παρει χαμπαρι οτι τους κραζουν και θα κανουν καποιες αλλαγές. Το θεωρώ απίθανο να περασει το μήνυμα σωστά. Η υπηρεσία έχει τόσα πολλά flaws που δεν θα ξέρουν τι θα πρέπει να πρωτοδιορθώσουν. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Malthador 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
darksider13 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Ωραίο φαίνεται! 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, darksider13 είπε Ωραίο φαίνεται! Αυτό που είδα μου άρεσε πολύ! Νιώθεις κάθε μπουνιά που δίνεις Αυτό που βρήκα ενοχλητικό είναι η κάμερα. Θα την ήθελα λίγο πιο ψηλά και ελάχιστα πιο μακριά. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 60$ τα nes controller και θα παιζουν μοναχα με το nes emulator😲.Γιατι να μην δωσεις αλλο ενα 10ρικο να παρεις ενα ζευγαρι joycon ή ενα pro controller που ειναι πιο χρησιμα. Αν για το μηνα Νοεμβριο και Δεκεμβριο δωσουν μοναχα απο 2 games οπως εδειξαν τοτε μαλλον τα nes φτανουν στο τελος τους.Στο datamine εδειξαν και τα εικονιδια απο snes comtrollers οποτε πιστευω στο 19 θα δωσουν και τα snes games και σιγουρα θα ζητησουν αλλα 60$ για 2 snes controllers οπου πιθανον να παιζουν μοναχα τα snes games😂. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 4 minutes ago, Mistwalker said: 60$ τα nes controller και θα παιζουν μοναχα με το nes emulator😲. Και αυτό το θεωρούν special offer, μιας και είναι μόνο για μέλη του NSO. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Spasarxidas Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Χαρα στο κουράγιο σας που ασχολείστε ακόμα με το online της Nintendo.Οι τύποι είναι ανώμαλοι και σε κάθε νεα κίνηση το αποδεικνύουν.Αν κάποιος θέλει online gaming τα σκάει.Δεν είναι για τίποτα περισσότερο. Επεξ/σία 16 Σεπτεμβρίου 2018 από Spasarxidas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις