mansa2k Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 (επεξεργασμένο) Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχοληθεί και η Ν με το 4Κ; Βασικά συνεχίζω να προτιμώ παιχνίδια που παρέχουν σταθερά 60 fps χωρίς όμως να καταφεύγουν σε διάφορες τεχνικές για να το επιτύχουν καταστρέφοντας την ποιότητα της εικόνας όπως dynamic resolution,pop up, κτλ. Ελπίζω να υπάρχει perfomance mode στα 1080p/60fps, Nvidia κάνε το θαύμα σου γιατί αν περιμένουμε από την Ν σωθήκαμε... Αν βέβαια ισχύουν τα παραπάνω. Επεξ/σία 9 Σεπτεμβρίου 2020 από mansa2k 4
Moderators Malthador Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Moderators Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 10 minutes ago, mansa2k said: Δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να ασχοληθεί και η Ν με το 4Κ; Βασικά συνεχίζω να προτιμώ παιχνίδια που παρέχουν σταθερά 60 fps χωρίς όμως να καταφεύγουν σε διάφορες τεχνικές για να το επιτύχουν καταστρέφοντας την ποιότητα της εικόνας όπως dynamic resolution,pop up, κτλ. Ελπίζω να υπάρχει perfomance mode στα 1080p/60fps, Nvidia κάνε το θαύμα σου γιατί αν περιμένουμε από την Ν σωθήκαμε... Αν βέβαια ισχύουν τα παραπάνω. Δεν θα ασχοληθεί η Ν με το 4Κ, η Nvidia θα το κάνει εμμέσως χρησιμοποιώντας το DLSS 2.0. 6
najinblue3 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Κατι ακουγεται για Ninja gaiden collection, αν ισχυει αυτο και το monster hunter switch, πραγματικα το καλυτερο νεο σε ολο το 2020 οσον αφορα το gaming για μενα. Ποια hyrule warriors και ιστοριες, δωστε ninja gaiden k mon hun στο λαο να παιξουμε portable επιτελους 1
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 6 minutes ago, najinblue3 said: Ninja gaiden collection Αυτά τα έχουμε ξαναπαίξει! Ποιος ενδιαφέρεται για ακόμα μερικά animoγιαπωνεζικα παιχνίδια? Πόσο έχει!? Τρελό άρμεγμα! Στο PS3 τα βρίσκω φθηνότερα! Στο Switch τρέχουν άθλια! Μόνο first party παιχνίδια στο Switch! Μα τι κάνει η Nintendo, μας έχει γραμμένους! Θα μπορούσαν να βάλουν και το πρώτο παιχνίδι μέσα! 3 1 1
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Καλοδεχουμενα τα ninja Gaiden(αν ισχυουν) εκτος του 3 που ειναι το αντιστοιχο Devil may Cry 2 για την σειρα.
Snolly Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 hour ago, NickTG said: Αυτά τα έχουμε ξαναπαίξει! Ποιος ενδιαφέρεται για ακόμα μερικά animoγιαπωνεζικα παιχνίδια? Πόσο έχει!? Τρελό άρμεγμα! Στο PS3 τα βρίσκω φθηνότερα! Στο Switch τρέχουν άθλια! Μόνο first party παιχνίδια στο Switch! Μα τι κάνει η Nintendo, μας έχει γραμμένους! Θα μπορούσαν να βάλουν και το πρώτο παιχνίδι μέσα! μαθαίνετε σιγά σιγά.
NickTG Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 6 minutes ago, Snolly said: μαθαίνετε σιγά σιγά. Ποιοι είμαστε? Εσύ πάλι μάλλον όχι, μπερδεμένο σε βλέπω!
Fulgore Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Αν και δεν ξερω τι ενδιαφερον υπαρχει ακομα για Amiibo 2
dekulinkgr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Και ομως υπαρχει ακομη ενδιαφερον για τα amiibo.Δεν ειναι η τρελα που ειχαμε οταν πρωτοκυκλοφορησανε αλλα σιγουρα υπαρχει κοσμος που θα αγορασει καποιο. Τωρα σχετικα με την ανακοινωση του HW:age of calamity , αν και δεν ειναι για μενα τα musou παιχνιδια αυτο μου εχει τραβηξει το ενδιαφερον.Θα περιμενω να δω τα reviews πρωτα και θα αποφασισω για την αγορα του.Τωρα μενει μονο ο Δεκεμβρης για να δουμε αν θα εχουμε κυκλοφορια ενος ακομη παιχνιδιου.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Επίσης συνεχίζουν να βγάζουν και καινούργια: https://www.nintendolife.com/news/2020/09/cat_mario_and_peach_amiibo_will_claw_at_your_purse_strings_next_february Και νομίζω δεν είμαι ο μόνος που περιμένει να ξαναβγουν τα Metroid μαζί με ανακοίνωση κάποιου τίτλου. 2
retard20 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 3 ώρες πριν, Fulgore είπε Αν και δεν ξερω τι ενδιαφερον υπαρχει ακομα για Amiibo μη το λες . Οχι για ολα λογω χώρου βεβαια.... αλλα οτι μ αρεσει το τσιμπαω 21
Bourdoulas Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 1 ώρα πριν, retard20 είπε μη το λες . Οχι για ολα λογω χώρου βεβαια.... αλλα οτι μ αρεσει το τσιμπαω Πολύ όμορφο το έχεις. Απλά σε λυπάμαι όταν έρχεται η ώρα για ξεσκονισμα 😜
yazidis Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 10 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Πολύ όμορφο το έχεις. Απλά σε λυπάμαι όταν έρχεται η ώρα για ξεσκονισμα 😜 Αν σου πω πως και εγώ όταν το είδα ήταν το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα;
babality Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2020 5 ώρες πριν, EverythingYouBelieve είπε Επίσης συνεχίζουν να βγάζουν και καινούργια: https://www.nintendolife.com/news/2020/09/cat_mario_and_peach_amiibo_will_claw_at_your_purse_strings_next_february Και νομίζω δεν είμαι ο μόνος που περιμένει να ξαναβγουν τα Metroid μαζί με ανακοίνωση κάποιου τίτλου. Τα Metroid ειναι μια ναυαρχιδα απο μονα τους. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις