Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχουν βάλει κάμποσες εκπτώσεις στο store για όποιον θέλει να ρίξει μια ματιά.

Περα από τα πιο γνωστά προτείνω μια ματιά στα παρακάτω:

Mutant Year Zero, αν δεν το έχετε ήδη παίξει αλλού. Turn based tactical RPG στο στυλ του Jagged Alliance (πείτε αλήθεια, περιμένατε να γράψω Xcom :P). Το σκηνικό είναι post apocalyptic με πετυχημένη για μένα ατμόσφαιρα. 

Όποιος θέλει κάτι επηρεασμένο από τα 2D Zelda ας δει τα Blossom Tales και Evoland. 

Για νοσταλγούς των 90s arcade racing games υπάρχει το Horizon Chase Turbo. 

Για τα αντίστοιχα side scrolling shooters δείτε Broforce σε πιο ανάλαφρο στυλ και Blazing Chrome για όποιον θέλει να θυμηθεί λίγο το Contra. 

Σε Metroidvania αν και το έχω προτείνει ξανά δείτε το Feudal Alloy. Χειρίζεσαι ένα ψάρι με σώμα ρομπότ σε μεσαιωνικό περιβάλλον. Νομίζω αυτό αρκεί. 

Συνεχίζοντας στο είδος έχει μισή τιμή το Iconoclasts. Ρίξτε μια ματιά. 

Επίσης το έχω προτείνει πάλι όμως σίγουρα θα έχει ξεφύγει σε πολλούς. West of Loathing. Χιουμοριστικο turn based RPG στην άγρια δύση με ιδιαίτερα γραφικά. Πραγματικά διασκεδαστικο. 

Προφανώς υπάρχουν και άλλα όμως βαρέθηκα να γράφω στο κινητό.

Επίσης ναι λογικά υπάρχουν και στις υπόλοιπες πλατφόρμες και δεν έχω κάνει κάποια σύγκριση τιμής με αυτές οπότε ίσως βγαίνουν και φθηνότερα. Όποιος ενδιαφέρεται για αυτό το ψάχνει μόνος. 

• Like 3
  • Thanks 3
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Moderators
Δημοσ.

Bρηκα το fitness boxing στα 27 ευρω στο eshop του Hong Kong και 29 στης Αυστραλιας και μαλλον απο κει θα το χτυπησω μη γινει καμια στραβη με τις γλωσσες κλπ. 

Anyway, το εχει κανεις να μου πει αν αξιζει? Το Ring Fit το εχω και το δουλευω σχεδον καθημερινα και ελεγα για ποικιλια να ασχοληθω και με αυτο. Το κακο ειναι πως δεν βρηκα demo.

Επισης ειδα στο Ιαπωνικο eshop εχει δωρεαν το Dead or Alive Xtream Scarlet 3 το οποιο με παραξενεψε επειδη συνηθως ειναι στα πιο ακριβα, δεν εχω κανει ακομα λογαριασμο εκει για να το κατεβασω, απλως το αναφερω οτι υπαρχει :)

Τελος μου ηρθε με την συνδρομη δωρο ενας κωδικος για το splatoon 2, προφανως καποιο gear θα ειναι, αλλα ουτε σκοπευω να ασχοληθω με το παιχνιδι οποτε αν το  θελει καποιος ειναι στο spoiler, απλως γραψτε αν το παρετε για να το σβησω μην παιδευτει κοσμος :)

Spoiler

καταχωρηθηκε  ο κωδικος

• Like 1
  • Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Για όσους δεν το έχουν παίξει υπάρχει σε έκπτωση ένα εξαιρετικό puzzle game που λέγεται "She remembered Caterpillars". 

Αν σας αρέσει το είδος είναι must, σκάρτο ευρώ βγαίνει. 

Δημοσ.

https://nintendoeverything.com/rumor-nintendo-direct-possibly-coming-next-week/

Με τις τελευταιες εγκυρες φημες θα εχουμε την προσεχη παρασκευη 28 του μηνα nintendo direct.Τωρα η μερα προσωπικα με παραξενευει αλλα ο συγκεκριμενος στα τελευταια direct εχει πεσει μεσα

• Like 1
Δημοσ.

Βλεπω τρελες προσφορες στο eshop, κυριως Αμερικη, Καναδα, Μεξικο... Μπορουμε να αγορασουμε απο εκει νορμαλ με καρτα βαζοντας το καταλληλο account ή παιζει θεμα?

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Narcos είπε

Βλεπω τρελες προσφορες στο eshop, κυριως Αμερικη, Καναδα, Μεξικο... Μπορουμε να αγορασουμε απο εκει νορμαλ με καρτα βαζοντας το καταλληλο account ή παιζει θεμα?

εγώ που προσπαθώ από προχθες δεν μπορώ κ δεν ξέρω γιατί μιας κ στο παρελθόν δεν είχα θέμα 

• Thanks 1
  • Moderators
Δημοσ.

Επιχειρησα σημερα να αγορασω το Fitness Boxing απο Australian λογαριασμο μεσω PayPal αλλα δεν μου το δεχεται.Υπαρχει καποιος τροπος να περασω Funds στον Αυστραλιανο λογαριασμο μου μεσω του Ελληνικου μου που δεχεται κανονικα PayPal?

• Moderators
Δημοσ.

Ανακοινώθηκε το εορταστικό remaster για τα 35 χρόνια Mario, νομίζω για €60 είναι κομπλέ, μιας και περιέχει τέσσερα games μέσα: 

FB_IMG_1598181541791.jpg

22 minutes ago, stormrain said:

Επιχειρησα σημερα να αγορασω το Fitness Boxing απο Australian λογαριασμο μεσω PayPal αλλα δεν μου το δεχεται.Υπαρχει καποιος τροπος να περασω Funds στον Αυστραλιανο λογαριασμο μου μεσω του Ελληνικου μου που δεχεται κανονικα PayPal?

Ψάξε για αυστραλιανή κάρτα που να σου προσθέτει funds στο λογαριασμό σου. 

Το ίδιο ισχύει για όσα eshops δεν περνάει το Paypal ή η ελληνική κάρτα. 

Keep in mind οτι το αμερικανικό eshop κλειδώνει το region μέχρι να εξαντληθούν όλα τα χρήματα που προστίθενται στο account. 

• Thanks 1
Δημοσ.

Ποιος τα παίζει αυτά? 

Ακόμα ένα Mario? Πόσο άρμεγμα θα αντέξουμε!? 

Δώστε μας αίμα, όπλα, σκοτεινιά! 

Αλλά όχι πολύ υπερβολικά πράγματα που να θυμίζουν anime. Κάτι πιο δυτικό!

60€!? Σιχαμένη εταιρεία! 15€ και πολλά τους είναι. 

Συλλεκτική θα βγάλει να την πάρουμε? 

• Like 2
  • Sad 1
Δημοσ.

Ρε συ @Malthador με ψαρωσες κανονικα. 🤣

Βεβαια nintendo ειναι αυτη δεν αποκλειω κατι τετοιο.Εδω η φημη περι 3d mario λενε για απλη μεταφορα,ουτε remake ή remaster.

Με βαση αυτα το 3d world παει λογικα για Ιανουαριο.Οποτε θα εχουμε τα 3d mario και αντε κανα no more heroes 3 ???

Λογικα θα μαθουμε το υπολοιπο προγραμμα στο επομενο direct.Αα οσο για αυτο που φημολογειται την παρασκευη,μπορει να ειναι μεσανυχτα πεμπτης/ξημερωματα παρακσευης,πραγμα το οποιο εχει ξαναγινει.

Δημοσ.

στο ντοκυμαντέρ που τρέχει αυτό το διάστημα στο netflix για την ιστορία του gaming το High score το δεύτερο επεισόδιο είναι αφιερωμένο στην nintnedo. Πάρα πολύ καλό.

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Η ER είναι η καλύτερη σε ότι αφορά φήμες και σχετικά. Αναφέρει πως η Ν σχεδίαζε άλλο WiiU port για τέλη του έτους επομένως εύκολα πλέον εστιάζουμε στο SMworld 3D. Επίσης σύμφωνα με τα λεγόμενα της το BotW2 ουδέποτε στόχευε το 2020 ως κυκλοφορία που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου. Τέλος επισημάνει ότι ουδέποτε αναφέρθηκε σε νέο ΜΚ racing. Δεν μπορώ να καταλάβω το κόλλημα κάποιων για καινούργιο ΜΚ όταν το ΜΚ8D είναι το εμπορικότερο παιχνίδι του NSW αυτή  την στιγμή. Περισσότερη ποικιλία χρειάζεται στα racing η Ν όπως πρόσφερε παλιότερα.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
3 ώρες πριν, Malthador είπε

Ανακοινώθηκε το εορταστικό remaster για τα 35 χρόνια Mario, νομίζω για €60 είναι κομπλέ, μιας και περιέχει τέσσερα games μέσα: 

FB_IMG_1598181541791.jpg

Ψάξε για αυστραλιανή κάρτα που να σου προσθέτει funds στο λογαριασμό σου. 

Το ίδιο ισχύει για όσα eshops δεν περνάει το Paypal ή η ελληνική κάρτα. 

Keep in mind οτι το αμερικανικό eshop κλειδώνει το region μέχρι να εξαντληθούν όλα τα χρήματα που προστίθενται στο account. 

Είχα πάρει το πρώτο remaster στο SNES 

Όχι άλλο, επίσης το βρίσκω και κάπως περιττό από τη στιγμή που υπάρχει εξομοίωση σε SNES και nes ας το δώσουν με αυτά

Θα ήθελα όμως remaster σε galaxy/sunshine ή ακόμα καλύτερα ένα remake του 64

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...