Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Πήρε κανείς NBA 2k19 να μας πει πόσα gb download θέλει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 44 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Πήρε κανείς NBA 2k19 να μας πει πόσα gb download θέλει; από τι διάβαζα ένα review γύρω στα 30gb. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
EverythingYouBelieve Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Πάντως, πέρα από αυτά που λέμε εδώ μέσα, το γενικότερο κλίμα που επικρατεί είναι θετικό για το direct, το οποίο είναι κατανοητό σε ένα βαθμό. Επίσης, διαβάζοντας αρκετά σχόλια του κόσμου, σε διάφορα sites εδώ κι εκεί, σίγουρα υπάρχει ένας προβληματισμός για τη συνδρομητική υπηρεσία μα όχι αρκετός και δυστυχώς όχι δημιουργικός. Μια χαρά θα την αγοράσει η πλειοψηφία και μια χαρά δεν θα λάβει το μήνυμα η Ν παρά μόνο όταν θα είναι πιο αργά. Κι ένα ενδιαφέρον poll με δείγμα αρκετούς ανθρώπους: How did you find today's Nintendo Direct? (4,332 votes) 42% - It was totally awesome! 35% - It was pretty good 15% - It was okay, I guess 8% - It was poor, not happy Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, Mistwalker said: Αρα αν θα τα εχω και local μαζι με cloud δεν θα με νοιαξει αν παραδειγμα ξεχασω να ανανεωσω τη συνδρομη.Γιατι εγω το σκεφτομαι απο τη μια οτι θα εχω 300 ωρες στο zelda και θα ειναι μονο στο cloud.Δεν κανω ανανεωση και τσουπ μαζι με το cloud εξαφανιζονται και οι 300 ωρες του zelda😱.Τρομαξα και μονο που το εγραψα😂 Τα saves υπάρχουν μέσα στην κονσόλα σου σε κάθε περίπτωση. Αν έχεις ενεργή συνδρομή θα ανεβαίνουν και στο cloud, για να υπάρχει backup σε περίπτωση που πάθει κάτι η κονσόλα σου και χρειαστεί format ή αν χαλάσει και πρέπει να την αντικαταστήσεις. Οπότε τζάμπα ανησυχείς, τα saves σου θα είναι μέσα στο Switch σου σε κάθε περίπτωση. 9 hours ago, najinblue3 said: Λογικο ειναι γτ τα saves καθονται στο server χωρις να πληρωνεις κατι. Λογικό δεν είναι, αλλά οι console gamers έχουν μάθει να πληρώνουν μέχρι και για τον αέρα που αναπνέουν. Η Valve και η GoG δεν χρεώνουν τίποτα για να σου κρατάνε τα saves στο cloud για πάντα, δείχνουν το σωστό δρόμο, αλλά δεν τους ακολουθούν, τέσπα. 4 hours ago, chek2fire said: το Towns άλλος ένας πολυ ενδιαφέρον νέο rpg δεν ξέρω τι λέτε αλλά και αυτά εδώ τα retro joycon θα γίνουν αγορά από μένα Το Town κι εμένα με εμπνέει πολύ. Τα NES gamepads δεν είναι joycons, μην απογοητευτείς. Και όχι να μην τα αγοράσεις, είναι πανάκριβα. 🤨 1 hour ago, EverythingYouBelieve said: Μια χαρά θα την αγοράσει η πλειοψηφία και μια χαρά δεν θα λάβει το μήνυμα η Ν παρά μόνο όταν θα είναι πιο αργά. Έχω αναφέρει και στο παρελθόν ότι τα νούμερα που έχει πιάσει το PS+ είναι -κατά την άποψή μου- απογοητευτικά ως τώρα. Ενεργή συνδρομή έχει περίπου το 30% της userbase των PS4 owners, καθώς υπάρχει ένα εξωφρενικό 70% των owners που δεν ενδιαφέρεται για συνδρομή. Αλλά για χάριν της κουβέντας, ας θεωρήσουμε το 30% ένα επιτυχημένο ποσοστό: Μέχρι πριν λίγο καιρό το Mario Kart μαζί με το Splatoon 2 (οι δύο βασικοί multiplayer τίτλοι αυτή τι στιγμή στο NSw) είχαν πουλήσει 17m units, με το 30% του PS+ μας κάνει μάνι μάνι 5m συνδρομές. Πιστεύεις ότι θα πιάσει τέτοια νούμερα η συνδρομή σε αυτή τη μορφή της; Εγώ σου λέω ότι δεν πρόκειται να έχουν ούτε τις μισές συνδρομές από αυτές μέχρι το Q1 2019. Σε κάθε περίπτωση, το μήνυμα πιστεύω ότι θα δοθεί, αλλά και πάλι η Ν δεν θα το «πιάσει». Γιατί πολύ απλά δεν τους ενδιαφέρει, η online υπηρεσία είναι κάτι που κάνουν με βαριά καρδιά σαν αγγαρεία. Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Malthador 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 5 ώρες πριν, chek2fire είπε από τι διάβαζα ένα review γύρω στα 30gb. Εντάξει οι τύποι είναι απαράδεκτοι. Αντί να χρησιμοποιήσουν το μεγαλύτερο cartridge και να έχουμε μικρό download έστω, αυτοί έκαναν το αντίθετο. Μπορούν να το βάλουν στον πάτο τους το παιχνίδι οι κύριοι. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Αν ήταν ένα ps4 ή xbox one που έχουν τουλάχιστον 500gb δίσκο θα το δικαιολογούσα αλλά εδώ σου λέει πάρε κάρτα και με πολλά gb μάλιστα. Την Nintendo την κρατάνε στο προσκήνιο οι λάτρεις της κακά τα ψέματα υστερεί σε πάρα πολλά από τον ανταγωνισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 14 λεπτά πριν, tiniakos είπε Αν ήταν ένα ps4 ή xbox one που έχουν τουλάχιστον 500gb δίσκο θα το δικαιολογούσα αλλά εδώ σου λέει πάρε κάρτα και με πολλά gb μάλιστα. Την Nintendo την κρατάνε στο προσκήνιο οι λάτρεις της κακά τα ψέματα υστερεί σε πάρα πολλά από τον ανταγωνισμό. τα παραλές Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Έχω και xbox one S και switch και πρόσβαση σε ps4. Επιτρέπεται το 2018 με πάνω από τα 300 ευρώ κονσόλα να μην έχει αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 500gb,να μην έχει militimedia δυνατότητες, να μην έχει ένα πρόγραμμα για περιήγηση στο Web, να μην υποστηρίζει netflix, το online της να είναι υποτυπώδες με προσφορές ανύπαρκτες και τιμές στα ύψη. Ωραία σκέψη και υλοποίηση το Switch αλλά λείπουν τα αυτονόητα. Δεν γράφω για γραφικά και τεχνικά χαρακτηριστικά αλλά κακά τα ψέματα λείπουν πολύ βασικά από την κονσόλα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Θα διαφωνήσω μόνο με τον αποθηκευτικό χώρο. Δεν μπορούν να σου δώσουν εσωτερική μνήμη 500 gb σε μια κονσόλα που είναι και φορητή. Αυτό που θα μπορούσαν να κάνουν όμως είναι να σου επιτρέπουν να χρησιμοποιείς δικά σου εξωτερικά, μέσα αποθήκευσης πχ σκληρό δίσκο. Και εννοείται τα παιχνίδια να περιλαμβάνονται ολόκληρα στο cartridge. Για όνομα... Επεξ/σία 15 Σεπτεμβρίου 2018 από Bourdoulas 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tiniakos Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Στα κινητά το 64gb είναι πια το στάνταρ. Τα 256gb είναι πολύ εύκολα να δοθούν ειδικά στην τιμή που έχει η κονσόλα θα τα δικαιλογούσε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 1 minute ago, tiniakos said: Στα κινητά το 64gb είναι πια το στάνταρ. Τα 256gb είναι πολύ εύκολα να δοθούν ειδικά στην τιμή που έχει η κονσόλα θα τα δικαιλογούσε. Ποιό κινητό έχει 340 ευρώ και περιλαμβάνει 256GB; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 το μόνο θέμα είναι να γεμίζουν τα cartridges (που μάλλον θέμα οικονομίας στην παραγωγή είναι) 36 λεπτά πριν, tiniakos είπε Επιτρέπεται το 2018 με πάνω από τα 300 ευρώ κονσόλα να μην έχει αποθηκευτικό χώρο τουλάχιστον 500gb,να μην έχει militimedia δυνατότητες, να μην έχει ένα πρόγραμμα για περιήγηση στο Web, να μην υποστηρίζει netflix, το online της να είναι υποτυπώδες με προσφορές ανύπαρκτες και τιμές στα ύψη. το ότι θεωρείς βασικά αυτά σε μία κονσόλα παιχνιδιών με ξεπερνάει...... καλό θα ήταν να υπήρχαν για ευκολία, αλλά από εκεί και πέρα δεν κάνουν διαφορά. Δεν θα διάλεγα πχ χβοχ1 αντί πσ4 γιατί το 1ο έχει kodi Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guy_threepwood Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 25 minutes ago, Malthador said: Ποιό κινητό έχει 340 ευρώ και περιλαμβάνει 256GB Τα κινητά των 340 ευρώ, έχουν δύο κάμερες. Έχουν 4g modem, υψηλότερη ανάλυση, πραγματικό λειτουργικό που αν μη τι άλλο μπαίνει στο Internet, ένα δις εφαρμογές στο market, υποστηρίζει ασύρματα ακουστικά... Τί από αυτά κάνει το switch που ζητά 340 ευρώ (με μόλις 32 gb χώρο); 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 6 minutes ago, guy_threepwood said: Τα κινητά των 340 ευρώ, έχουν δύο κάμερες. Έχουν 4g modem, υψηλότερη ανάλυση, πραγματικό λειτουργικό που αν μη τι άλλο μπαίνει στο Internet, ένα δις εφαρμογές στο market, υποστηρίζει ασύρματα ακουστικά... Τί από αυτά κάνει το switch που ζητά 340 ευρώ (με μόλις 32 gb χώρο); Αυτά που μου γράφεις είναι άσχετα με αυτό που ρώτησα, καθώς ο φίλος ήταν σαφής: "τα 256gb είναι πολύ εύκολα να δοθούν ειδικά στην τιμή που έχει η κονσόλα θα τα δικαιολογούσε", ενώ στον αληθινό κόσμο δεν υπάρχει συσκευή με 256GB flash κάτω από 700 ευρώ. Οπότε θα σου απαντήσω κι εγώ κάτι άσχετο: το NSw έχει δύο gamepads σε αυτή την τιμή. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
guy_threepwood Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 3 minutes ago, Malthador said: Αυτά που μου γράφεις είναι άσχετα με αυτό που ρώτησα, καθώς ο φίλος ήταν σαφής: "τα 256gb είναι πολύ εύκολα να δοθούν ειδικά στην τιμή που έχει η κονσόλα θα τα δικαιολογούσε", ενώ στον αληθινό κόσμο δεν υπάρχει συσκευή με 256GB flash κάτω από 700 ευρώ. Οπότε θα σου απαντήσω κι εγώ κάτι άσχετο: το NSw έχει δύο gamepads σε αυτή την τιμή. Αυτό που εννοεί ο φίλος, είναι η έλλειψη όλων αυτών των στοιχείων που έχει ένα κινητό, έπρεπε να αντισταθμιζεται από την αύξηση της μνήμης. Είναι παράλογο να σου πουλάει μια συσκευή που το μόνο που κάνει είναι να παίζει παιχνίδια, και να μην μπορείς γιατί δεν χωράνε στην μνήμη. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις