EverythingYouBelieve Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Daredevil είπε μεγάλη αποτυχία το nso, γιατί ακριβώς περίμεναν 1.5 χρόνο? Για να μαζευτούν αρκετοί τίτλοι που να παίζουν online και να δικαιολογούν τη συνδρομή, για το 2017 ήταν ελάχιστοι. Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι το πλάνο το είχαν φιξαρισμένο από πέρσυ και απλά το ρετουσάρισαν λίγο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 11 λεπτά πριν, Fulgore είπε Βρε το προβλημα δεν ειναι αυτο,γιατι και η MS γενικα τα bundle τις περισσοτερες φορες αν δεν κανω λαθος(περαν συγκεκριμενων τιτλων)ψηφιακα τα εδινε στα αρχικα xbox. Το θεμα ειναι οτι το Switch δεν εχει μεγαλο χωρο.Μιλαμε για 340ευρω κονσολα με 32gb χωρου,εκει ειναι το παραλογο με το ψηφιακο(περαν της μεταπωλησης βεβαια). Αυτο δυστυχως ειναι το προβλημα που εχουν στο μυαλο στη nintendo γιατι οπως φαινεται δεν εμαθαν ακομα απο το wii u.Παντως αν καποιος τους ρωτησει ειμαι σιγουρος οτι η απαντηση τους θα ειναι να αγορασεις την sandisc 64g bμε την nintendo σταμπα of aproval που εχει τον link στο εξωφυλλο και κανει 30€ πανω απο τις κανονικες 64ρες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 36 minutes ago, Daredevil said: μεγάλη αποτυχία το nso, γιατί ακριβώς περίμεναν 1.5 χρόνο? Είναι πολύ δύσκολο να συλλάβεις ιδέες όπως το mobile app ή το weekly authentication στη συνδρομή, χρειάζεται κάποιος χρόνος. Οι ανακοινώσεις του NSO μου θυμίζουν την E3 του 2013 της MS. Αμυδρά μεν, αλλά το faq κινείται στο ίδιο μήκος κύματος... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Αυτο με το cloud save που θα ληξει και θα χαθουν τα save αν δεν το πληρωσεις δεν μπορω να το καταλαβω καλα.Δηλαδη αν εχω πληρωσει ενα χρονο συνδρομη τα save μου θα πηγαινουν μονο στο cloud ή και στην κονσολα;Αν οντως πηγαινουν και στην κονσολα μετα τη ληξη ανανεωσω ξανα μετα απο 1μερα,1 βδομαδα ή 1μηνα δεν θα ξαναπεραστουν απο την μνημη της κονσολας και στο cloud;Δεν εχω ιδεα πως δουλευουν αυτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Αυτο με το cloud save που θα ληξει και θα χαθουν τα save αν δεν το πληρωσεις δεν μπορω να το καταλαβω καλα.Δηλαδη αν εχω πληρωσει ενα χρονο συνδρομη τα save μου θα πηγαινουν μονο στο cloud ή και στην κονσολα;Αν οντως πηγαινουν και στην κονσολα μετα τη ληξη ανανεωσω ξανα μετα απο 1μερα,1 βδομαδα ή 1μηνα δεν θα ξαναπεραστουν απο την μνημη της κονσολας και στο cloud;Δεν εχω ιδεα πως δουλευουν αυτα. Θ α τα εχεις locally, απλα σκεψου το σαν back-up το cloud 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Daredevil Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 τα saves θα είναι τουλάχιστον bound στο acc σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 4 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Θ α τα εχεις locally, απλα σκεψου το σαν back-up το cloud Αρα αν θα τα εχω και local μαζι με cloud δεν θα με νοιαξει αν παραδειγμα ξεχασω να ανανεωσω τη συνδρομη.Γιατι εγω το σκεφτομαι απο τη μια οτι θα εχω 300 ωρες στο zelda και θα ειναι μονο στο cloud.Δεν κανω ανανεωση και τσουπ μαζι με το cloud εξαφανιζονται και οι 300 ωρες του zelda😱.Τρομαξα και μονο που το εγραψα😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Μόλις τώρα, Mistwalker είπε Αρα αν θα τα εχω και local μαζι με cloud δεν θα με νοιαξει αν παραδειγμα ξεχασω να ανανεωσω τη συνδρομη.Γιατι εγω το σκεφτομαι απο τη μια οτι θα εχω 300 ωρες στο zelda και θα ειναι μονο στο cloud.Δεν κανω ανανεωση και τσουπ μαζι με το cloud εξαφανιζονται και οι 300 ωρες του zelda.Τρομαξα και μονο που το εγραψα Και να συμπληρωσω, αν τελειωσει η συνδρομη, και ξανα-ενεργοποιησεις μετα απο καποιο διαστημα, ξανα-συγχρονιζει τα saves στο λγοαριασμο σου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Bourdoulas Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 17 λεπτά πριν, Daredevil είπε τα saves θα είναι τουλάχιστον bound στο acc σου? Hold your horses mate!!!! Μην τα πετάς έτσι αυτά γιατί μπορεί να διαβάζει κάποιος από την Nintendo και να βραχυκυκλώσει! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Και να συμπληρωσω, αν τελειωσει η συνδρομη, και ξανα-ενεργοποιησεις μετα απο καποιο διαστημα, ξανα-συγχρονιζει τα saves στο λγοαριασμο σου. By comparison, Xbox One cloud backup saves are available to all players, no subscription needed. And while Sony requires a PlayStation Plus subscription for users to take advantage of cloud saves, those saves are preserved for six months and become accessible again if users resubscribe to PlayStation Plus within that six-month window. Αυτο με ειχε μπερδεψει γιατι δεν αναφερουν κατι αν συγχρονιζονται ξανα τα save αλλα πιθανον να μην το ξερει και αυτος που το εγραψε.Και για το ps4 λεει εχεις ενα 6μηνο διωρια για να συγχρονιστουν ξανα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε By comparison, Xbox One cloud backup saves are available to all players, no subscription needed. And while Sony requires a PlayStation Plus subscription for users to take advantage of cloud saves, those saves are preserved for six months and become accessible again if users resubscribe to PlayStation Plus within that six-month window. Αυτο με ειχε μπερδεψει γιατι δεν αναφερουν κατι αν συγχρονιζονται ξανα τα save αλλα πιθανον να μην το ξερει και αυτος που το εγραψε.Και για το ps4 λεει εχεις ενα 6μηνο διωρια για να συγχρονιστουν ξανα. Χμμ, δεν εχω διακοψει το plus μου για τοσο μεγαλο διαστημα για να σου πω με σιγουρια αν ισχυει το 6μηνο. Λογικο ειναι γτ τα saves καθονται στο server χωρις να πληρωνεις κατι. Αν δεν ξανα-ξεκινησεις την υπηρεσια μαλλον θα διαγραφουν. Παιζει να ισχυει αυτο, και το 6μηνο μου φαινεται ενα αρκετα λογικο διαστημα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 6 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Χμμ, δεν εχω διακοψει το plus μου για τοσο μεγαλο διαστημα για να σου πω με σιγουρια αν ισχυει το 6μηνο. Λογικο ειναι γτ τα saves καθονται στο server χωρις να πληρωνεις κατι. Αν δεν ξανα-ξεκινησεις την υπηρεσια μαλλον θα διαγραφουν. Παιζει να ισχυει αυτο, και το 6μηνο μου φαινεται ενα αρκετα λογικο διαστημα Το 6 μηνο μια χαρα ειναι.Το προβλημα ειναι που η nintendo δεν λεει τιποτα και τους εχω ικανους μολις περασει ο χρονος της συνδρομης που διαλεγεις μετα απο 1 λεπτο χανεις και τα save για παντα γιατι για τα nes γραφουν οτι μενουν local.Τελος παντων οτι και να γινει αναγκαστηκα θα το πληρωσω για τα online games που παιζω και βλεπουμε πως θα το χειριστουνε το θεμα γιατι απο χτες τους βριζει πολυ κοσμος. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
orck Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Εχω πεθανει στα γελια ρε σεις. Μπραβο μωρη τρελιαρα Nintendo, να εισαι καλα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mistwalker Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 14 Σεπτεμβρίου 2018 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 Share Δημοσ. 15 Σεπτεμβρίου 2018 και τα δύο αγορά από μένα το Towns άλλος ένας πολυ ενδιαφέρον νέο rpg δεν ξέρω τι λέτε αλλά και αυτά εδώ τα retro joycon θα γίνουν αγορά από μένα Yoshi Και φυσικά 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις