Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Ακριβώς τα 2 παραπάνω σχόλια ειναι ο λόγος που δεν περίμενα άλλο για cfw στο Switch μου.

Εκβιαστικά save; Καλύτερα homebrew και αποθήκευση οπου θέλω εγώ.

Ούτε το GUI θα διορθωθεί, ούτε πρόκειται να δούμε καμία τεράστια εξέλιξη.

Το Switch παραμένει πολύ καλή κονσόλα και ελπίζουμε να έρθουν περισσότερα αξιόλογα παιχνίδια.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

8 λεπτά πριν, greed είπε

Οτι πρέπει για τους χακερς το nso. Μεχρι και εμένα εψησε να το χακαρω.. Θα κανω υπομονή λιγο ομως να δω τι θα παιξει.

Η πρόταση μου να μη το βαλει κανεις...μπας και ξυπνήσουν και δώσουν πραγματικά παιχνιδια και οχι ρετρο που τα εχουμε 1000παιξει..είτε στην εποχης τους ειτε σε emulators.

Καλα αυτο το οτι πουλανε δυο χειριστήρια στη τιμη ενός 2ds ή στη τιμη ενος snes mini με ξεπερνάει...

Σκέφτομαι να το πουλήσω... 600 ευρω που έδωσα και εχω ξενερωσει.

Βλεπω να παιρνω κανενα xbox one x αν συνεχίσει έτσι... Κανενα "σοβαρο"παιχνιδι με οπλα θα δουμε; κανενα splinter cell,metal gear γενικα τετοιου ειδους; γιατί καλα τα μεσαιωνικά και τα φανταστικά παιχνίδια αλλα δεν έρχεται η ισορροπία σε εναν gamer μονο με αυτα.

Αν πηρες switch για να παιξεις splinter cell, metal gear Κλπ πηρες λαθος κονσολα. Η Ν δεν προκειται να ασχοληθει ποτε των ποτων με 3rd party . Μονο αν καποιος dev θελει απο μονος του . Ενα καρο Indies , mario, luigi , yoshi , μεταφορες του wii full price και ως εκει . 

5 ώρες πριν, Malthador είπε

Και για να επιβεβαιώσω αμέσως περισσότερο τον εαυτό μου, ορίστε: τα NES gamepads θα είναι available μόνο για μέλη του NSO, επομένως είναι safe να υποθέσουμε ότι μόνο αυτός ο τρόπος θα υπάρχει για να παίξουμε retro games στο NSw.

Δεν ισχύει αυτό, στο 14:20 του direct αναφέρει ξεκάθαρα ο εκφωνητής τη χρήση joycons άρα και των υπόλοιπων controllers.

Πάντως στο link που έβαλες έχει τα NES controllers στα Special Offers οπότε αυτό νομίζω δίνει μια κατεύθυνση στο τι θα δούμε.

Διάφορα αποκλειστικά αξεσουάρ, mini dlc τύπου κοστούμια, όπλα κλπ, άντε και καμια έκπτωση 10-20%.

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 minutes ago, EverythingYouBelieve said:

Δεν ισχύει αυτό, στο 14:20 του direct αναφέρει ξεκάθαρα ο εκφωνητής τη χρήση joycons άρα και των υπόλοιπων controllers.

Πάντως στο link που έβαλες έχει τα NES controllers στα Special Offers οπότε αυτό νομίζω δίνει μια κατεύθυνση στο τι θα δούμε.

Διάφορα αποκλειστικά αξεσουάρ, mini dlc τύπου κοστούμια, όπλα κλπ, άντε και καμια έκπτωση 10-20%.

Όχι δεν κατάλαβες, προφανώς και θα μπορείς να παίξεις με όποιο gamepad θες. 

Το ότι δίνουν τα NES mockups μόνο σε συνδρομητές όμως, σημαίνει ότι τα NES games δεν θα δοθούν ποτέ με αλλο τρόπο πέραν της συνδρομής. Άρα η VC είναι οριστικά νεκρή. 

Έτσι το βλέπω τουλάχιστον. 

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

10 λεπτά πριν, Malthador είπε

Όχι δεν κατάλαβες, προφανώς και θα μπορείς να παίξεις με όποιο gamepad θες. 

Το ότι δίνουν τα NES mockups μόνο σε συνδρομητές όμως, σημαίνει ότι τα NES games δεν θα δοθούν ποτέ με αλλο τρόπο πέραν της συνδρομής. Άρα η VC είναι οριστικά νεκρή. 

Έτσι το βλέπω τουλάχιστον. 

Σόρυ παρερμήνευσα μα δεν βοηθάει και η Ν να μην μπερδεύομαι...! :P

Θεωρώ πως η VC θα υπάρξει απλά όχι όπως την ξέραμε και όχι εκτός συνδρομής.

Μόνο καλό σημάδι ότι τα NES games δεν θα έχουν και δική τους τιμή έξτρα.

Άρα ίσως και μελλοντικά παιχνίδια από SNES και N64 μπορεί να βρίσκονται και αυτά κάτω από την ομπρέλα της τιμής της συνδρομής.

Πολύ αισιόδοξος, ε;

Εγώ δυστυχώς θα υποκύψω στον εκβιασμό λόγω Smash.

Εν τω μεταξύ, θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου Smash bundle κονσόλα και το game που θα δίνει θα κυκλοφορήσει αρχές Δεκεμβρίου? WTF?

• Moderators
27 minutes ago, Mistwalker said:

Ρε τι είναι αυτά τα εκτρώματα; 

Ποιος τα σκέφτηκε αυτά; Βάζεις συνδρομή και πρέπει να μπαίνεις online μια φορά τη βδομάδα για να μπορείς να παίξεις τα NES games; Ήμαρτον... 

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν είναι πρόβλημα που διαγράφονται τα cloud saves μετά από την λήξη της συνδρομής από την στιγμή που τα saves του συστήματος παραμένουν κανονικά. Το πρόβλημα είναι το μονοπώλιο των cloud saves ως backup τα οποία και ενσωμάτωσαν στην συνδρομητική υπηρεσία για να σπρώξουν εκβιαστικά περισσότερες συνδρομές. Βέβαια οι περισσότεροι δεν το έχουν καταλάβει την διαφορά μεταξύ saves του συστήματος και των cloud αλλά αυτό είναι πρόβλημα της Ν, ας βγάλει αυτή το φίδι από την τρύπα αφού πρώτα έσκαψε την τρύπα.

Edit: Καλό ανέκδοτο και η απαραίτητη εβδομαδιαία σύνδεση για να συνεχιστεί η πρόσβαση στα Nes games. Δώσε πόνο Ν και οι σφαλιάρες έρχονται. Άντε να δούμε δράματα και απολύσεις, ακόμα και ο Φώσκολος θα ζήλευε τέτοιο "σενάριο."

Η πλάκα είναι πως στο τέλος η συνδρομή θα πετύχει τους στόχους της Ν γιατί δεν νομίζω ότι τελικά θα υπάρξει αντίδραση, τουλάχιστον έτσι πιστεύω αν κρίνω και από τα άλλα συστήματα. Οι επιπτώσεις όμως θα είναι μακροπρόθεσμες...

Επεξ/σία από mansa2k

55 λεπτά πριν, mansa2k είπε

Η πλάκα είναι πως στο τέλος η συνδρομή θα πετύχει τους στόχους της Ν γιατί δεν νομίζω ότι τελικά θα υπάρξει αντίδραση, τουλάχιστον έτσι πιστεύω αν κρίνω και από τα άλλα συστήματα. Οι επιπτώσεις όμως θα είναι μακροπρόθεσμες...

Θα πετυχει γιατι αναγκαστηκα οποιος θελει να συνεχισει να παιζει mk8,splatoon,rl και αργοτερα d3,smash.poke και οτι ακολουθησει θα το δωσει το 20ρικο και ας χρειαζεται μοναχα την επιλογη να παιζει online.

• Like 1

1 ώρα πριν, jon_pallis είπε

Εγώ δυστυχώς θα υποκύψω στον εκβιασμό λόγω Smash.

Εν τω μεταξύ, θα κυκλοφορήσει αρχές Νοεμβρίου Smash bundle κονσόλα και το game που θα δίνει θα κυκλοφορήσει αρχές Δεκεμβρίου? WTF?

Γιαυτο ελεγε χτες στο Direct αν το προσεξες με μικρα γραμματα οτι το παιχνιδι θα ειναι ψηφιακο για download :)

3 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Γιαυτο ελεγε χτες στο Direct αν το προσεξες με μικρα γραμματα οτι το παιχνιδι θα ειναι ψηφιακο για download :)

Οπως ολα τα ΕU bundle splatoon,mario ετσι και το smash θα ειναι download code.Μονο το pokemon  φαινεται να ερθει σε physical στο bundle αλλα θα ειναι και πιο ακριβο γιατι θα εχει και την pokeball μαζι.

2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Οπως ολα τα ΕU bundle splatoon,mario ετσι και το smash θα ειναι download code.Μονο το pokemon  φαινεται να ερθει σε physical στο bundle αλλα θα ειναι και πιο ακριβο γιατι θα εχει και την pokeball μαζι.

Βρε το προβλημα δεν ειναι αυτο,γιατι και η MS γενικα τα bundle τις περισσοτερες φορες αν δεν κανω λαθος(περαν συγκεκριμενων τιτλων)ψηφιακα τα εδινε στα αρχικα xbox.

Το θεμα ειναι οτι το Switch δεν εχει μεγαλο χωρο.Μιλαμε για 340ευρω κονσολα με 32gb χωρου,εκει ειναι το παραλογο με το ψηφιακο(περαν της μεταπωλησης βεβαια).

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...