Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Στην ίδια κατάσταση είμαι και γω όπου ότι exclusive μου άρεσε το τερμάτισα ή τα online τύπου mario kart τα ψιλοβαρεθηκα.Τα indies που έχω τελείωσαν και αυτά με εξαίρεση μερικά καλά όπου δεν τα πήρα γιατί τα έχει δώσει το epic δωρεάν και για third party δεν τα κοιτάω καν στο switch αφού η εμπειρία είναι πολυ χειρότερη και πιο ακριβή όπως και τα nintendo port full price είναι κοροϊδία για μένα.

2 χρονακια και γω τα πέρασα καλά με το switch αλλά πλέον η κονσόλα δεν μου προσφέρει απόλυτος τίποτα αφού δεν έχει games της προκοπής για μένα αλλά και όπως είπες δεν υπάρχει πλάνο να ξέρουμε τι να περιμένουμε και αυτό έχει εκνευρίσει πολύ κόσμο. 

Εγώ το ξαναεβαλα το switch στο κουτί του και μάλλον εκεί θα μείνει για φέτος και επιστροφή στο pc gaming.

Για φέτος έτσι το βλέπω . Μακάρι να βγει ένα ντιρεκτ καλό να μας δώσουν τίτλους καλούς όπως τα 2 Μισή πρώτα χρόνια . Έχω καλό μπακλογκ για το πς4 αλλά με βολεύει το σουιτς απίστευτα . 
Εχει να βγει τίτλος που να με ενδιαφέρει από το luigi mansion σχεδόν 8 μήνες τώρα . Και δεν βοηθαει το ότι υπάρχει κ μια στασιμότητα στα καλά ιντις . 
Γ αυτό δεν κάνω ποτέ το λάθος να μένω με μια κονσόλα μόνο . 

Δλδ μου φτιάχνεις hype ότι θα δω ένα νέο ip για το σουιτς μέσα σε τέτοια ερημο κυκλοφοριών και μου δείχνεις αυτο το μπουγκανταν... δεν μπορώ να το χωνέψω , έλεος 

• Like 1
Δημοσ.

Mic drop από την Nintendo με το μπακουρα, μπακουγκαν ή όπως αλλιώς λέγεται. 

Πάντως δεν πρέπει να συγχέουμε το backlog με την κυκλοφορία νέων τίτλων. Αν ακολουθήσουμε αυτή την λογική στις κονσόλες νέες γενιάς, θα πρέπει να μας είναι αδιάφορο το πότε θα κυκλοφορησουν, αφού έχουμε ένα ατελείωτο backlog από πίσω. Δεν είναι έτσι όμως. 

• Like 6
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, Bourdoulas είπε

Πάντως δεν πρέπει να συγχέουμε το backlog με την κυκλοφορία νέων τίτλων. Αν ακολουθήσουμε αυτή την λογική στις κονσόλες νέες γενιάς, θα πρέπει να μας είναι αδιάφορο το πότε θα κυκλοφορησουν, αφού έχουμε ένα ατελείωτο backlog από πίσω. Δεν είναι έτσι όμως. 

Έχεις δίκιο, είναι δυο διαφορετικά πράγματα. Αν και τα σχόλια που γίνονται για backlog, παρότι άτσαλα, νομίζω θέλουν να αναφερθούν περισσότερο στη γκρίνια του στυλ "δεν έχω τι να παίξω". Βέβαια και αυτό μπορεί να ισχύει, δεν είμαστε όλοι για όλα, τι να κάνουμε.

Στο μεταξύ, τελευταία κάνω εξαγωγή φρονιμίτες και την περνάω ξάπλα οπότε είπα να βάλω το PLG σαν κάτι χαλαρό. Έχω να ασχοληθώ με τίτλο της σειράς από την εποχή των Yellow και Silver, σίγουρα έχουν απλοποιήσει διάφορα πράγματα και είναι πιο εύκολο από αυτά που θυμάμαι αλλά για ένα απλό playthrough μια χαρά είναι ο τίτλος. Όμορφα γραφικά, κλασικές μουσικές, save όπου και όποτε θέλεις και από ότι καταλαβαίνω λειτουργεί και αρκετά εισαγωγικά για τα Sword/Shield.

Επίσης επανεκτίμησα φουλ τη φάση του handheld που μέσα στην καραντίνα είχα το Switch μόνιμα στο dock, για άλλη μια φορά με εκπλήσει πόσο βολική είναι η υβριδική του φύση σε σημείο να σκέφτομαι ότι αυτό θα έπρεπε να είναι το default στις κονσόλες.

Επεξ/σία από EverythingYouBelieve
  • Like 1
Δημοσ.
10 hours ago, Bourdoulas said:

Ποιος είπε ότι δεν μας είναι αδιάφορο? :P

Δημοσ.

Βασικά το Devolver Direct μόλις έβγαλε βρώμα για την Ν. Οι πληροφορίες είναι επιβεβαιωμένες από έγκυρο πρόσωπο.

Επίσης ο Iron Man είναι το κατάλληλο πρόσωπο για να ανακοινώσει το επόμενο Metroid. Εξάλλου είναι γνωστό από την ταινία Iron Man 1 ότι είναι φανατικός Nintendo και του Metroid αφού έπαιζε το παιχνίδι καθημερινά (στο 1:13:40 στην κάτω αριστερή γωνία από την τηλεόραση το υπερμηχάνημα της εποχής δεν θα μπορούσε να λείπει από το σπίτι του Τόνι) για να πάρει ιδέες για την στολή σύμφωνα με backstory το οποίο τελικά το ακύρωσε ο Miyamoto. 

Τελικά όλοι ασχολούνται με την Ν εκτός από την Ν.

Δημοσ.

Kαλα μιλαμε αυτο με την nintendo και την devolver digital που ποσταρες @mansa2k κορυφαιο απλα.

Υπομονη θα μαθουμε απο εβδομαδα αν ισχυουν οι φημες για direct στις 20.

Δημοσ.

Πάρε nintendo μου είπαν για τα exclusive 😐.Δηλαδή αν στην άδεια πόλη με τα 10 fps έβαζαν κάνα άνθρωπο να περπαταει πόσο θα παει μετά;1 fps;🤣

images.png

• Confused 1
Δημοσ.
18 minutes ago, Mistwalker said:

Πάρε nintendo μου είπαν για τα exclusive

Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος ακούει για Nintendo exclusives το Deadly Premonition είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα! 

• Like 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Πάρε nintendo μου είπαν για τα exclusive 😐.Δηλαδή αν στην άδεια πόλη με τα 10 fps έβαζαν κάνα άνθρωπο να περπαταει πόσο θα παει μετά;1 fps;🤣

images.png

Δε νομίζω ότι φταίει το μηχάνημα για αυτό το έκτρωμα.

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Billie13 είπε

Δε νομίζω ότι φταίει το μηχάνημα για αυτό το έκτρωμα.

Σίγουρα δεν φταίει το μηχάνημα.Φταινε όμως από τη nintendo όπου επιτρέπουν ότι να ναι να έρχεται,από το αν είναι όντως game ή κατά πόσο είναι playable και δεν τους καίγεται καρφί μέχρι και στα exclusive όπως φαίνεται.

Για να είναι exclusive λογικά κάποια κίνηση θα έκανε η nintendo ίσως με πληρωμή  στην εταιρία για τα δικαιωματα.Οταν θα πήραν στα χέρια τους το αποτέλεσμα και έπαιζαν στα 10 fps τι είπε ο υπεύθυνος ότι όλα είναι Οk το παιχνίδι δεν έχει προβλημα;Το αστείο είναι ότι βγήκε και o dev και είπε ότι δεν είναι στα σχέδια τους να προσπαθήσουν να το διορθώσουνε.

• Like 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, NickTG είπε

Η αλήθεια είναι πως όταν κάποιος ακούει για Nintendo exclusives το Deadly Premonition είναι το πρώτο που έρχεται στο μυαλό. 

Χαρακτηριστικό παράδειγμα! 

με βγηκε ο καφες απ τη μυτη κλαιω

• Like 3
Δημοσ.
11 ώρες πριν, Mistwalker είπε

images.png

Αυτη η εικονα δεν ειχε κυρος-εγγυροτητα τοτε που δημιουργηθηκε,ποσο μαλλον την σημερινη ημερα.Τοτε το βαζανε μονο για λογους marketing,υστερα απο το videogames crash.

Aποψε στις 11 εχει η ubisoft show.Να δουμε αν θα δειξει τιποτα για το switch,περα απο just dance προφανως.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, dekulinkgr είπε

Αυτη η εικονα δεν ειχε κυρος-εγγυροτητα τοτε που δημιουργηθηκε,ποσο μαλλον την σημερινη ημερα.Τοτε το βαζανε μονο για λογους marketing,υστερα απο το videogames crash.

Aποψε στις 11 εχει η ubisoft show.Να δουμε αν θα δειξει τιποτα για το switch,περα απο just dance προφανως.

Dance και το Ελληνικό lore game,gods and monsters νομίζω το έλεγαν είναι τα στάνταρ.

Ελπίζω να ισχύει η φήμη για νέο prince of persia αλλά υπάρχει και δεύτερη όπου θα είναι ps5 timed exclusive.

• Moderators
Δημοσ.

Να πούμε εδώ ότι πριν λίγες μέρες στα SNES games πήραμε το DKC (για να το παίξουμε για 25η φορά) και ένα wrestling game που δεν θα αγγίξει ποτέ κανείς. 

Στην Ιαπωνία on the other hand, αντί για το άθλιο wrestling game πήραν το πρώτο Shin Megami Tensei.

Έτσι για να γίνετε λίγο triggered.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...