Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Καλα για το online δεν εχω να σχολιασω τιποτα, δε με ενδιαφερει κιολας , απο μενα ουτε μισο ευρω. Ουτε ονλαιν παιζω και σπανιως ξαναγυρναω σε παιχνιδια που εχω παιξει οποτε κανενα προβλημα. 

Εκτος αν τα παιχνιδια που δινουν μηνιαια ειναι τυπου 2ετιας του switch οποτε θα το σκεφτω. 

Για τα special offers απλα γελαμε , ξερουμε πολυ καλα τι σημαινει special offers για τη Ν. 

Στα παιχνιδια τωρα το 2018 θα παραμεινει ψοφιο. Τα FF ειναι καλες προσθηκες δε λεω ειδικα Ιαπωνια θα γινει χαμος αλλα δεν ξερω αν ειμαι διατεθειμενος να ξαναπληρωσω (20-30€ , ρωταω δεν ξερω) , το FFVII που το εχω παιξει χιλιες φορες . 

Βεβαια οπως ειχα πει και οταν τελειωσα το Octopath η κινηση ειναι σωστη , το switch πρεπει να γινει το σπιτι των jrpgs. 

Κατα τα αλλα απορω με την ασχετοσυνη τους σε πολλα θεματα (online, ui , κλπ ) αλλα τα εχουμε πει χιλιες φορες εχω κουραστει . 

• Like 2
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

36 λεπτά πριν, james9tito είπε

Καλα για το online δεν εχω να σχολιασω τιποτα, δε με ενδιαφερει κιολας , απο μενα ουτε μισο ευρω. Ουτε ονλαιν παιζω και σπανιως ξαναγυρναω σε παιχνιδια που εχω παιξει οποτε κανενα προβλημα. 

Εκτος αν τα παιχνιδια που δινουν μηνιαια ειναι τυπου 2ετιας του switch οποτε θα το σκεφτω. 

Για τα special offers απλα γελαμε , ξερουμε πολυ καλα τι σημαινει special offers για τη Ν. 

Στα παιχνιδια τωρα το 2018 θα παραμεινει ψοφιο. Τα FF ειναι καλες προσθηκες δε λεω ειδικα Ιαπωνια θα γινει χαμος αλλα δεν ξερω αν ειμαι διατεθειμενος να ξαναπληρωσω (20-30€ , ρωταω δεν ξερω) , το FFVII που το εχω παιξει χιλιες φορες . 

Βεβαια οπως ειχα πει και οταν τελειωσα το Octopath η κινηση ειναι σωστη , το switch πρεπει να γινει το σπιτι των jrpgs. 

Κατα τα αλλα απορω με την ασχετοσυνη τους σε πολλα θεματα (online, ui , κλπ ) αλλα τα εχουμε πει χιλιες φορες εχω κουραστει . 

The way PS Vita did it. Oh wait...

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 hour ago, Mistwalker said:

Τελικα και το assassin creed ειναι ενοικιαζομενο για full price ισως και παραπανω.65€ για 2 χρονια.Δηλαδη μετα απο 2 χρονια οποιος θελει να ξαναπαιξει το game θα δωσει αλλα 65€ ή και πριν τελιωσει η διορια αλλιως θα χασει τα save οπως το RE 7;Ετσι ονειρευονται οτι το stream gaming ειναι το μελλον στα video games;Αυτο ειναι χειροτερο και απο τα online mmo οπου πληρωνεις κανα 50ρι το game και καθε μηνα δινεις απο 15€ για να παιζεις.

Θυμηθηκαν  οτι υπαρχει και το smartphone app και εδωσαν αναβαθμιση μετα απο 8 μηνες

Αυτό συμβαίνει γιατί δεν υπάρχει ένα τείχος προστασίας που να καλύπτει την υπηρεσία. Δεν είναι όπως το PS Now που έχει μια Sony από πίσω και το προστατεύει. Χρειάζεται πρωτοβουλία από τον platform-holder (και όλοι ξέρουμε ότι η Ν δεν θα πάρει ποτέ τέτοια πρωτοβουλία) ή από την Nvidia που έχει ήδη ένα τέτοιο σύστημα υπό την ομπρέλα της και ήδη έχουν deep collaboration με την Ν.

Δεν πιστεύω πάντως ότι αυτές οι μεμονωμένες κινήσεις έχουν αντίκτυπο. Σιγά μην πουλήσει game με αυτό τον τρόπο η Ubisoft.

1 hour ago, james9tito said:

Δεν ξέρω τι θα κάνω με το online ακόμα, καθώς παίζω Splatoon 2 και MK8D, αλλά σε κάθε περίπτωση είμαι πάρα πολύ απογοητευμένος με αυτά που έχω δει ως τώρα. Μακάρι να φτάσουν σε σημείο να δίνουν Switch games ή τουλάχιστον GC/Wii games, αλλά χλωμά και τα δύο ενδεχόμενα. Για τα special offers είμαι πάρα πολύ επιφυλακτικός, αυτα τα «at a later date» είναι τουλάχιστον ύποπτα.

Θα συμφωνήσω πάντως, τα j-RPG's είναι the way to go και σε αυτό το κομμάτι δείχνει ευοίωνο το μέλλον.

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω online μονο τo splatoon 2 παιζω που και που,splatfest και salmon run.Δηλαδη και εγω δεν ειμαι σιγουρος αν θα δωσω λεφτα για αυτην την συνδρομη.

Αλλα απο την αλλη πως αλλιως θα εγγυηθω οτι δεν θα χασω τις 340 ωρες στο Botw?Αλλα κατσε θα υποστηριζεται cloud saving για το παιχνιδι αυτο και γενικα για ποια παιχνιδια θα υποστηριζεται?Διαβαζω οτι για το splatoon 2 δεν θα ειναι μεσα.Δηλαδη τσαμπα και εκει 100 ωρες παιχνιδι.

Χθες παντως στο direct οταν ειπαν για τα special offers και ειπαν at a latter date το φαγανε το κραξιμο τους.Την τριτη ξεκιναει το online και δεν σου λενε τιποτα σχεδον.

Ειχα πει να περιμενουμε να δουμε αλλα πλεον το 2018 ηταν πολυ κακη χρονια,ειδικα αν την συγκρινουμε με το 2017.Βεβαια δυσκολα να ξαναδουμε τοσες μαζεμενες παιχνιδαρες οπως του 2017.

Βεβαια οσοι δεν ειχαν  wiiu πιστευω η χρονια αυτη ηταν αρκετα καλη.Πλεον αναμενω μονο smash.

Eπισης ο νεος προεδρος δεν εχει το charisma για τα direct.Πρεπει να φερουν πισω οπωσδηποτε τον koizumi!!!!!

https://nintendoeverything.com/nintendo-reveals-october-november-and-december-2018-nes-games-for-nintendo-switch-online/

Επεξ/σία από dekulinkgr

• Moderators
3 hours ago, Malthador said:

3) Βρίσκω πολύ ενδιαφέρουσα την 3rd-party υποστήριξη, πίστευα ότι θα την είχαν κάνει μέχρι τώρα οι τρίτοι devs/pubs, αλλά απ' ότι φαίνεται that's not the case. Το Cities Skylines είναι από τα καλύτερα sims όλων των εποχών, καλή φάση η Crapcom collection (και με αυτό μπορούμε πλέον να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι VC, όπως την γνωρίζαμε δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά, κάθε dev πλέον είναι μόνος του και όχι κάτω από την ομπρέλα της N), ενώ θεωρώ το πιο κομβικό σημείο της παρουσίασης τα τέρατα που ανακοίνωσε η Square-Enix. Όχι τόσο γιατί μιλάμε για μερικά από τα καλύτερα games όλων των εποχών (ο Tidus παρόλη την κλάψα του είναι από τους αγαπημένους μου ήρωες, ενώ ο Zidane είναι πιο άντρας από οποιοδήποτε macho χαρακτήρα εκεί έξω), αλλά περισσότερο γιατί χτίζεται μια πιο γερή γέφυρα επικοινωνίας μεταξύ N και S-E. Βρίσκω λίγο ειρωνικό το γεγονός πως το γυαλί έσπασε επειδή το FFVII δεν χώραγε σε cartridge και τελικά θα βγει σε Ν σύστημα που παίρνει cartridge και όχι δισκάκια.

Αυτό. Έσπασε ο πάγος πλέον και έμπρακτα. Η Square Enix βγάζει ό,τι μπορεί για όπου μπορεί (ηχηρότατη παρουσία ακόμα και σε Android). Προσωπικά δεν θα τα τιμήσω γιατί τα έχω χιλιοπαίξει και ελπίζω να αξιωθούν να βγάλουν το FFVII remake πριν κλείσει τον κύκλο του το PS4 και όχι σε καμιά 6ετία...

Yoshi και Fire Emblem day one. Pokemon και άλλα spin-offs ούτε καν, ούτε καν και το online (?). Free games αν δω SNES θα εντυπωσιαστώ, μην ελπίζεις για GC. Καλά για switch γελάν και οι πέτρες.

• Moderators
4 hours ago, Malthador said:

και με αυτό μπορούμε πλέον να είμαστε απόλυτα σίγουροι ότι VC, όπως την γνωρίζαμε δεν πρόκειται να δούμε ποτέ ξανά, κάθε dev πλέον είναι μόνος του και όχι κάτω από την ομπρέλα της N

Και για να επιβεβαιώσω αμέσως περισσότερο τον εαυτό μου, ορίστε: τα NES gamepads θα είναι available μόνο για μέλη του NSO, επομένως είναι safe να υποθέσουμε ότι μόνο αυτός ο τρόπος θα υπάρχει για να παίξουμε retro games στο NSw.

Μόνο εγώ ψήθηκα με το Town; αν και έδειξε πολύ λίγα πράγματα ειναι η αλήθεια. Χ Machina εννοειται, και Civilization στο κρεβάτι σημαίνει οτι πρέπει να κόψω τον ύπνο. Και Final Fantasy XII σίγουρο απο μένα, είναι το μοναδικό που δεν έχω παιξει, και έχει Speed up, καλύτερα δε γίνεται.

Δυστυχώς το Online βλέπω να το πληρώνω για τα Cloud Saves και μόνο, δε γίνεται να τα εχω στον αέρα ολα.

• Like 1

1 ώρα πριν, papp0us είπε

Μόνο εγώ ψήθηκα με το Town; αν και έδειξε πολύ λίγα πράγματα ειναι η αλήθεια. Χ Machina εννοειται, και Civilization στο κρεβάτι σημαίνει οτι πρέπει να κόψω τον ύπνο. Και Final Fantasy XII σίγουρο απο μένα, είναι το μοναδικό που δεν έχω παιξει, και έχει Speed up, καλύτερα δε γίνεται.

Δυστυχώς το Online βλέπω να το πληρώνω για τα Cloud Saves και μόνο, δε γίνεται να τα εχω στον αέρα ολα.

και μένα μου άρεσαν αρκετά από τα game που παρουσίασαν όπως και το Towns. Θα παίξω και την pocket edition του ff15 αν και αυτό το διάστημα παίζω και την κανονική του έκδοση στο pc. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οποιος εδιαφερεται για το bastion το εχει στη Ρωσσια 4.50€ χωρις εκπτωση.Απο site το βλεπω αλλα μεχρι στιγμης δεν εχει κανει λαθος σε οτι αγορασα.

Επεξ/σία από Mistwalker

3 λεπτά πριν, Mistwalker είπε

Οποιος εδιαφερεται για το bastion το εχει στη Ρωσσια 4.50€

Αν και τη φαντάζομαι την απάντηση ας ρωτήσω. Δεν το έχω παίξει καθόλου, το αξίζει το τάλιρο;

• Moderators
8 minutes ago, papp0us said:

Αν και τη φαντάζομαι την απάντηση ας ρωτήσω. Δεν το έχω παίξει καθόλου, το αξίζει το τάλιρο;

Είναι ένα indie που έχω γράψει 40 ώρες και θα το ξαναγοράσω για να το παίξω στο Switch.

Εννοείται ότι θα το αγοράσεις για πέντε φράγκα.-

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Οτι πρέπει για τους χακερς το nso. Μεχρι και εμένα εψησε να το χακαρω.. Θα κανω υπομονή λιγο ομως να δω τι θα παιξει.

Η πρόταση μου να μη το βαλει κανεις...μπας και ξυπνήσουν και δώσουν πραγματικά παιχνιδια και οχι ρετρο που τα εχουμε 1000παιξει..είτε στην εποχης τους ειτε σε emulators.

Καλα αυτο το οτι πουλανε δυο χειριστήρια στη τιμη ενός 2ds ή στη τιμη ενος snes mini με ξεπερνάει...

Σκέφτομαι να το πουλήσω... 600 ευρω που έδωσα και εχω ξενερωσει.

Βλεπω να παιρνω κανενα xbox one x αν συνεχίσει έτσι... Κανενα "σοβαρο"παιχνιδι με οπλα θα δουμε; κανενα splinter cell,metal gear γενικα τετοιου ειδους; γιατί καλα τα μεσαιωνικά και τα φανταστικά παιχνίδια αλλα δεν έρχεται η ισορροπία σε εναν gamer μονο με αυτα.

Επεξ/σία από greed
  • Like 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, dekulinkgr είπε

Eπισης ο νεος προεδρος δεν εχει το charisma για τα direct.Πρεπει να φερουν πισω οπωσδηποτε τον koizumi!!!!!

https://nintendoeverything.com/nintendo-reveals-october-november-and-december-2018-nes-games-for-nintendo-switch-online/

O Shinya Takahashi δεν είναι ο πρόεδρος της Ν, είναι μέρος του Διοικητικού Συμβουλίου και είναι το τρίτο όνομα στην ιεραρχία. Ο λόγος που ανέλαβε την παρουσίαση του συγκεκριμένου ND πιθανολογώ πως είναι το NSW Online μιας και το συγκεκριμένο έκτρωμα το έχει αναλάβει ο ίδιος, τουλάχιστον από όσα έχει δηλώσει. Συγχαρητήρια για την πατάτα του λοιπόν που έπρεπε να περιμένουμε και 1,5 χρόνο.

Το voice app παραμένει μια τεράστια μπούρδα δίχως νόημα. Tα cloud saves είναι εκβιαστικά και δεν προσφέρονται για όλα τα παιχνίδια. To online multiplayer είναι επίσης εκβιαστικό και δεν προσφέρουν στάνταρ servers για συγκεκριμένα παιχνίδια που σημαίνει ότι τα προβλήματα που υφίστανται θα συνεχιστούν κανονικά και με την έναρξη της υπηρεσίας. Δεν υπάρχουν αρκετές πληροφορίες για τις special offers, όσο για τα Nes χειριστήρια πέρα από την τραγική τιμή τους δεν είμαι ιδιαίτερα σίγουρος πως θα είναι διαθέσιμα στην χώρα μας μέσω της CD-Media. Τα Nes games έχουν ενδιαφέρον για ένα πολύ περιορισμένο κοινό ενώ δεν γνωρίζουμε αρκετά. 

Περισσότερα ανέκδοτα από την Ν την επόμενη εβδομάδα με την έναρξη της υπηρεσίας και την ενημέρωση του λειτουργικού. Προς το παρόν ο κάτοχος NSW πρέπει να έχει και ένα τεράστιο βιβλίο μαζί του για να ξέρει τι ισχύει και τι όχι και μετά αφού βγάλει άκρη να γνωρίζει και το πως ισχύουν.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 2

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...