logistoulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, DJTaurus είπε Δυστυχώς η κονσολα πουλάει τρελα. Και λέω δυστυχώς γιατί αυτό σημαίνει milking δλδ pro πάει για 22 όπως το βλέπω εγώ. 😤 Tι το θες το pro? να έχουμε fragmentation; ας βγει στα 5+ χρόνια (δηλαδή το '22 όπως λες ή και πιο μετά) νέο με backwards compatibility και όλα μια χαρά και επίσης όσο περάσουν και τα χρόνια τόσο το καλύτερο για αυτό που θα βγει μετά σαν επόμενη γενιά, το να έχουμε κάτι ενδιάμεσο τύπου pro σε καμιά κονσόλα δεν με έψησε, ούτε εδώ θα με ψήσει Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από logistoulis
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 2 ώρες πριν, DJTaurus είπε Δυστυχώς η κονσολα πουλάει τρελα. Και λέω δυστυχώς γιατί αυτό σημαίνει milking δλδ pro πάει για 22 όπως το βλέπω εγώ. 😤 Μπα δεν το πιστεύω αυτό. Το ότι πουλάει τρελά δεν αναιρεί την δυνατότητα να βγει PRO μοντέλο. Από εκεί και πέρα διάβασα ότι θέλουν να κάνουν αλλιώς τα direct πλέον. Τι σημαίνει αυτό ένας Θεός και τα κεντρικά της nintendo ξέρουν μόνο. Τι εννοούν αλλιώς; Πόσο αλλιώς και τι ακριβώς θα κάνουν διαφορετικό από το ήδη πλήρες και to the point σύστημα που οι ίδιοι έφτιαξαν και όλοι οι άλλοι ακολούθησαν; Οψόμεθα γιατί nintendo είναι αυτή, πάντα κάτι βγάζουν που μας εκπλήσσει (αρνητικά ή θετικά). Εγώ πάντως συνεχίζω να ποντάρω τα λεφτά μου σε φετινή κυκλοφορία του BotW 2 και αυτή τη φορά το καλό που τους θέλω να χώσουν μέσα proper μεγάλα dungeons. Για να σας δώσω να καταλάβετε πόσο πολύ θέλω proper dungeons, αν αποφάσιζαν να μας δώσουν ΑΚΡΙΒΩΣ το ίδιο παιχνίδι που έχουμε σήμερα αλλά με έξτρα μικροαλλαγές σε shrines και μια γεμάτη τιτανοτεράστια 8άδα από επιπλέον κανονικά dungeons θα τους πλήρωνα πάλι το 60άρι χωρίς πρόβλημα. Και ναι, πλήρης αφαίρεση των gyro shrines, πλήρης όμως, φωτιά και τσεκούρι.
Mistwalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο κόσμος καιγεται να ξαναπληρώσει την ίδια κονσόλα και πιο ακριβά για να παίζει τα ίδια games που παίζει και ένα non pro μοντελο.Εγω μετά από 5 χρόνια θέλω νεα κονσόλα παρά ας πούμε να βγει ένα switch pro που θα κάνει 450€ και οι αλλαγές θα είναι κάνα dock με θύρα lan ή καμία ιντσα παραπάνω στην οθόνη ή μπαταρία στα 5000.Τρομερες αλλαγές δεν πρόκειται να γίνουν όπως δεν έγιναν και στα twins. 3
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 1 ώρα πριν, Mistwalker είπε Δεν μπορώ να καταλάβω γιατι ο κόσμος καιγεται να ξαναπληρώσει την ίδια κονσόλα και πιο ακριβά για να παίζει τα ίδια games που παίζει και ένα non pro μοντελο.Εγω μετά από 5 χρόνια θέλω νεα κονσόλα παρά ας πούμε να βγει ένα switch pro που θα κάνει 450€ και οι αλλαγές θα είναι κάνα dock με θύρα lan ή καμία ιντσα παραπάνω στην οθόνη ή μπαταρία στα 5000.Τρομερες αλλαγές δεν πρόκειται να γίνουν όπως δεν έγιναν και στα twins. Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που έχει ήδη switch παίρνει και το lite. Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που είχε PS4 το έδωσε και πήγε σε PS4 PRO. Δεν είναι αντικειμενικοί παράγοντες, είναι καθαρά για να καλύψει πληθώρα wants και needs σε μεγάλη κλίμακα. Οπως κάποιος παίρνει και προτιμά το lite σε σχέση με το OG switch έτσι και το PRO υπάρχει κοινό που θα το προτιμήσει έναντι των άλλων δυο επιλογών. Το να έχουμε επιλογές μόνο καλό είναι. 1 1
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 17 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που έχει ήδη switch παίρνει και το lite. Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που είχε PS4 το έδωσε και πήγε σε PS4 PRO. Δεν είναι αντικειμενικοί παράγοντες, είναι καθαρά για να καλύψει πληθώρα wants και needs σε μεγάλη κλίμακα. Οπως κάποιος παίρνει και προτιμά το lite σε σχέση με το OG switch έτσι και το PRO υπάρχει κοινό που θα το προτιμήσει έναντι των άλλων δυο επιλογών. Το να έχουμε επιλογές μόνο καλό είναι. αν δεν υπάρχουν παιχνίδια για pro only ας βγάλουν και pro και pro plus και pro plus x αν θέλουν να το πάνε ένα βήμα παραπάνω ας βγάλουν νέα κονσόλα και το λέω αυτό γιατί και η sony και η ms χειρίστηκαν πολύ σωστά το θέμα pro και μπράβο τους (αν έβγαιναν παιχνίδια αποκλειστικά για αυτά θα είχαμε ήδη πιο next gen πράγματα κατά μία έννοια αν και όχι απόλυτα), η nin από την άλλη έχει βγάλει παιχνίδια που έπαιζαν μόνο σε νεότερο hw στα φορητά της και το switch είναι φορητό στην ουσία , άρα εγώ τουλάχιστον τη φοβάμαι αν μπορώ να παίζω οτιδήποτε βγαίνει με το λογότυπο switch επάνω με αυτό που έχω ήδη ας βγάλει ο,τι θέλει Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από logistoulis 2
Mistwalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 34 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που έχει ήδη switch παίρνει και το lite. Για τον ίδιο λόγο που κάποιος που είχε PS4 το έδωσε και πήγε σε PS4 PRO. Δεν είναι αντικειμενικοί παράγοντες, είναι καθαρά για να καλύψει πληθώρα wants και needs σε μεγάλη κλίμακα. Οπως κάποιος παίρνει και προτιμά το lite σε σχέση με το OG switch έτσι και το PRO υπάρχει κοινό που θα το προτιμήσει έναντι των άλλων δυο επιλογών. Το να έχουμε επιλογές μόνο καλό είναι. Επιλογές ναι καλό είναι να υπάρχουν αλλά ας τα βγάζανε μαζί και θα βλέπαμε ποια έκδοση θα προτιμούσε ο κοσμος.Στην Ιαπωνία τουλάχιστον που παρακολουθουσα για ένα διάστημα τις πωλήσεις κονσολών καθε εβδομάδα,η απλη και πιο φθηνή έκδοση ps/ms είχε χαοτική διαφορα με τα ακριβότερα μοντελα.Αυτο που κάνουν είναι cashgrab πουλοντας την ίδια κονσόλα όπου το σχέδιο τους ειναι στο release να είναι επίτηδες χειρότερη ώστε να σε κάνουν να την ξαναγορασεις ακριβοτερα μετά από 3 χρόνια έχοντας κάνει μικροαναβαθμιση όπου αυτά ανετα τα έβαζαν και στο πρώτο μοντέλο. Οπως είπε ο @logistoulis για τη βλακεία που έκανε πάλι πρώτη η nintendo να μην το ξαναδούμε και ας κάνουν ότι θελουνε.
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 39 minutes ago, logistoulis said: και το λέω αυτό γιατί και η sony και η ms χειρίστηκαν πολύ σωστά το θέμα pro και μπράβο τους Ούτε καν όμως. 1
logistoulis Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, Malthador είπε Ούτε καν όμως. κοίτα εμένα προσωπικά μου ήταν αδιάφορα σαν προϊόντα βολεύομαι με το βασικό μοντέλο (αν και για τα παιχνίδια του xone έχω το pc), από τη στιγμή που δεν με εμπόδισαν να παίξω κάτι είμαι ικανοποιημένος τώρα σαν κίνηση φυσικά δεν είναι και η πλέον "τίμια", αλλά είναι εν μέρει θεμιτή για αυτόν που ήθελε το κάτι παραπάνω ή ήθελε να κάνει κάτι με την 4Κ τηλεοραση του, εφόσον κάποιος δεν είναι μανιώδης καταναλωτής ή δεν τον απασχολεί να έχει το "καλύτερο" δε νομίζω ότι υπάρχει θέμα, δεν αισθάνθηκα ότι απαξιώθηκε κάτι αν όμως βγει switch και δεν τρέχει το botw 2 ας πούμε σε αυτό που έχω τότε μιλάμε για σαφή απαξίωση, αν και προσωπικά εκτιμώ ότι λόγω και του ανταγωνισμού θα απέφευγε τέτοιο hate η nintendo αυτή τη στιγμή καλύτερα να απογοητεύει επειδή δεν έχει δυνατό μηχάνημα παρά επειδή σπάει τη πλατφόρμα της, οπότε μάλλον θα το τραβήξουν όσο πάει με το switch (να έχει μια γεμάτη 5ετια στην αγορά) και θα βγάλουν switch 2 το οποίο πάλι με βάση τη μόδα που επικρατεί θα το ήθελα να παίζει και τα παιχνίδια του 1 το να αναβαθμιστεί το μηχάνημα στα 5 χρόνια και μάλιστα μηχάνημα με arm που εξέλιξη στις επιδόσεις είναι τιτάνια από χρονιά σε χρονιά είναι πολύ λογικό και σωστό , το να βγει κάτι ενδιάμεσο και μετά από λίγο στην ουσία να σκάσει η επόμενη γενιά είναι άχρηστο.. εγώ προσωπικά πάλι δεν θα συγκινηθώ Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από logistoulis
mansa2k Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, ikaruga24 είπε Από εκεί και πέρα διάβασα ότι θέλουν να κάνουν αλλιώς τα direct πλέον. Τι σημαίνει αυτό ένας Θεός και τα κεντρικά της nintendo ξέρουν μόνο. Τι εννοούν αλλιώς; Πόσο αλλιώς και τι ακριβώς θα κάνουν διαφορετικό από το ήδη πλήρες και to the point σύστημα που οι ίδιοι έφτιαξαν και όλοι οι άλλοι ακολούθησαν; Οψόμεθα γιατί nintendo είναι αυτή, πάντα κάτι βγάζουν που μας εκπλήσσει (αρνητικά ή θετικά). Δύο στοιχεία έχουν προκύψει τελευταία που μπορεί να συσχετίζονται. Το πρώτο είναι το mynintendo app που κυκλοφόρησε στην Ιαπωνία και δεν το έχουν φέρει ακόμα στην Δύση. Το δεύτερο είναι η στάση της Ν σε μια διαφορετικό τρόπο προώθησης. Με τα Directs υπήρχε πληθώρα τίτλων, πλέον ανακοινώνουν τους τίτλους χρονικά και με αυτόν τον τρόπο δίνουν περισσότερη βαρύτητα ανά παιχνίδι. Βασικά αυτό που θέλουν (πιθανολογώντας πάντα) είναι να έχει το κάθε παιχνίδι την προβολή του χωρίς να επισκιάζεται από κάποια επερχόμενη κυκλοφορία. Παράλληλα το θέμα προβολής γίνεται πολυπλοκότερο από την στιγμή που η Ν επενδύει στα season pass και free season updates γενικότερα όπου και αυτά με την σειρά τους απαιτούν την ανάλογη προώθηση. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από mansa2k 1
ikaruga24 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Παιδιά για το PRO μοντέλο εφόσον υπάρξει το ότι θα έχουμε κάποια exclusive το θεωρώ δεδομένο αρκεί να είναι δευτερεύοντες τίτλοι. Πιο λογικό όμως και δεδομένου ότι το switch είναι μια χαρά θα έχουμε απλώς ένα μικρό upgrade επιδόσεων σε κάποια ή και όλα τα ήδη υπάρχοντα και μετέπειτα παιχνίδια. Αμφιβάλλω για το ότι η nintendo θα κατασκευάσει παιχνίδι που θα αξιοποιεί αποκλειστικά την boosted δύναμη του PRO. Στις προηγούμενες φορητές κονσόλες είχε point να γίνει αυτό και είδαμε ορισμένα exclusives γιατί πολύ απλά ήταν δευτερεύοντα bonus παιχνίδια που δεν θα μπορούσαν να βγουν στο original μηχάνημα έτσι και αλλιώς. Το Switch όμως είναι η main κονσόλα και για μεγάλη και για μικρή οθόνη οπότε μπορούμε με σιγουριά να πούμε ότι δεν πρόκειται να διαχωρίσουν τα δυο μηχανήματα. Οπως παράδειγμα το HD rumble παραμένει δέλεαρ του OG switch σε σχέση με το Lite έτσι και το υποτιθέμενο PRO θα διαθέτει κάτι που ναι μεν δεν είναι απαραίτητο αλλά θα είναι σίγουρα καλή προσθήκη γι αυτούς που θέλουν να τα σκάσουν.
Mistwalker Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Αυτούς μάλιστα να τους στηρίξεις γιατί είναι ειλικρινής.Δεν υπάρχουν σχέδια και τέλος.Οχι σαν τις άλλες εταιρίες θα το δούμε και κάτι θα γίνει και άλλα λόγια του αέρα. Τώρα πέρα από την πλάκα αν όντως έχει πρόβλημα το game όπου κοστίζει 50€ είναι για φτύσιμο η εταιρία όπως και η nintendo που δεν τις καίγεται καρφί και τα περισσοτερα exclusives της 1-3 party έχουν προβλήματα ειδικά στο κομμάτι του frame rate. Είδα μερικά βιντεάκια όπου δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να φταίει το youtube αλλά στο open world και σε μάχες φαίνεται το drop.Δεν είναι στο χάλι που είδαμε στο outworld αλλά πάλι είναι κακό. Μιλάμε για παιχνίδι όπου φαίνεται σαν κάνα gta στο ps2 ή silent hill ps2. Μερικες βαθμολογίες. IGN – 5 / 10 GameSpot – 5 / 10 Game Informer – 5 / 10 Destructoid – 8 / 10 USgamer – 1 / 5 GameXplain – “Mixed” Polygon – N/A
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 https://limitedrungames.com/collections/neo-frontpage/products/ys-origin-collectors-edition-switch physical δυστυχως μονο μέσω limited ρθν. Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανείς εμπειρια με τη συγκεριμένη εταιρια?? προσωπικά δε τη συμπαθώ σαν πρακτική ,αλλά έχω κόλλημα με τα ys και σκεφτομαι να το παρω για καθαρα συλεκτικους λογους .
D.Luffy Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 (επεξεργασμένο) Εγώ νομίζω πάντως ότι και να ήθελαν, προς το παρόν δεν μπορούν να προχωρήσουν σε ένα πραγματικά next-gen Switch σύστημα. Όλα αυτά βέβαια με την προυπόθεση ότι η Nintendo θα συνεχίσει να ακολουθεί την off the shelf λογική για να κρατήσει το κόστος σε λογικά επίπεδα και ότι η υποτιθέμενη κονσόλα θα εξακολουθήσει να είναι φορητή. Έχουν κάνει πολυετή συμβόλαιο με την nvidia η οποία τα τελευταία χρόνια δεν έχει κάνει προόδους σε mobile gaming chips και η προσοχή της έχει στραφεί αλλού, μακριά από την Nintendo. Οι πρόσφατοι αντικαταστάτες του tegra X1 είναι προορισμένοι για... deep learning, αυτοκινητοβιομηχανία και drones. Ακόμα και μια "Pro" έκδοση μπορεί να μην έχει ουσιαστικό νόημα με τα παρόν τσιπάκια. Δεν πιστεύω ότι θα βλέπαμε το performance boost των twins. Ίσως ένα +20%. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2020 από D.Luffy
non-serviam Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 36 λεπτά πριν, Choronzon είπε https://limitedrungames.com/collections/neo-frontpage/products/ys-origin-collectors-edition-switch physical δυστυχως μονο μέσω limited ρθν. Ηθελα να ρωτησω αν εχει κανείς εμπειρια με τη συγκεριμένη εταιρια?? προσωπικά δε τη συμπαθώ σαν πρακτική ,αλλά έχω κόλλημα με τα ys και σκεφτομαι να το παρω για καθαρα συλεκτικους λογους . Μια χαρά εταιρία, απλά ετοιμάσου για αναμονή και για τελωνείο. Αναμενόμενα βέβαια και τα δύο, το μεν καθώς πρώτα αγοράζεις και μετά τα φτιάχνουν, το δε λόγο τιμής. Έχω αγοράσει αρκετές φορές (και μάλιστα έχω και ανοιχτές παραγγελίες τώρα). Τώρα για αναβαθμισμένο μοντέλο, ο,τι και να λέμε εμείς, η Ν θα Ν, και στα γιαπωνέζικα παπαρακια τους. Το θέμα είναι ότι η έλευση της νέας γενιάς twins αλλάζει πολύ το/τις τοπίο/τεχνολογίες και δεν παίζει να ξαναέρθει 3rd party τίτλος στο switch (εδώ τώρα και έρχονται με το ζόρι και είναι και σκατα συνήθως). Προς το παρόν πουλάει όμως, οπότε οψόμεθα από το νέο έτος (αν δεν έχει σκάσει καμία ωραιότατη μετάλλαξη, ο covid-19+1, μαζί με μια ωραιότατη κατάρευση του καπιταλισμού).
NickTG Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουλίου 2020 17 minutes ago, D.Luffy said: Έχουν κάνει πολυετή συμβόλαιο με την nvidia Έχουν κάνει πουθενά κάποια σχετική αναφορά για τη διάρκεια της συμφωνίας τους? Θυμάμαι κάποια στιγμή που η Nvidia έλεγε πως θα ήθελε να εξελιχθεί σε συνεργασία πολλών ετών αλλά δεν βρίσκω κάτι πιο ουσιαστικό. Δεν βλέπω το λόγο πάντως να μην δουλεύουν και σε κάποιο SoC κατάλληλο για gaming.
Προτεινόμενες αναρτήσεις