Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

πηγα να βαλω το SN30 pro+ στο PC για να ρυθμισω την δονηση  ( ακουστηκε λιγο καπως αυτο :P )  και ειδα οτι εχει update για το software !!!11

uCitnFO.jpg

επιτελους μπορω να  παιξω  Link's Awakening με dpad  αντι για μοχλο :D :D

Επεξ/σία από SoFGR
  • Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Καλησπέρα. Θέλω να πάρω για τις κόρες μου ένα coop. Είναι 8 χρόνων και ακόμα δεν ξέρουν να διαβάζουν αγγλικά. Είμαι ανάμεσα σε Yoshi μια Luigi's mansion.Animal crossing και Pokemon φαντάζομαι θέλουν αρκετά αγγλικά. Καμμία γνώμη; 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

28 λεπτά πριν, fou είπε

Καλησπέρα. Θέλω να πάρω για τις κόρες μου ένα coop. Είναι 8 χρόνων και ακόμα δεν ξέρουν να διαβάζουν αγγλικά. Είμαι ανάμεσα σε Yoshi μια Luigi's mansion.Animal crossing και Pokemon φαντάζομαι θέλουν αρκετά αγγλικά. Καμμία γνώμη; 

To Luigi είναι παλουκάκι - το animal crossing δε είναι strategy.

Εγώ θα σου πρότεινα αυτό:

https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/51-Worldwide-Games-1748086.html

Και όσο αν σου φαίνεται αστείο - μεγάλο Playtime θα καταναλώσουν με (επειδή είναι κορίτσια):

https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/GO-VACATION-1381935.html

https://www.nintendo.co.uk/Games/Nintendo-Switch/Super-Mario-Party-1388641.html

Επεξ/σία από Venerable
  • Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν, το 51 το έχω υπόψιν μου μάλλον θα περιμένω καμμία έκπτωση για digital. Το Μάριο πάρτυ με σταματαει ότι θέλει μόνο joycons. Το Go Vacation δεν το ξέρω θα το τσεκαρω. Έχουν παίξει πάρα πολύ Odyssey, 1-2 switch, snipperclips, mario maker και διάφορα που μπορούν να παίξουν τρεις παίκτες και συμμετέχω και εγώ (μέχρι fifa και nba παίζουν αν είμαι και εγώ μέσα). Ψάχνω κάτι για παίζουν μόνο οι δυο τους και μάλλον  καταλήγω στο yoshi (τους άρεσε και το demo) , αφου λες ότι το Luigi είναι παλουκακι. Ευχαριστώ για την απάντηση

Επεξ/σία από fou
Δημοσ.
8 ώρες πριν, fou είπε

Λοιπόν, το 51 το έχω υπόψιν μου μάλλον θα περιμένω καμμία έκπτωση για digital. Το Μάριο πάρτυ με σταματαει ότι θέλει μόνο joycons. Το Go Vacation δεν το ξέρω θα το τσεκαρω. Έχουν παίξει πάρα πολύ Odyssey, 1-2 switch, snipperclips, mario maker και διάφορα που μπορούν να παίξουν τρεις παίκτες και συμμετέχω και εγώ (μέχρι fifa και nba παίζουν αν είμαι και εγώ μέσα). Ψάχνω κάτι για παίζουν μόνο οι δυο τους και μάλλον  καταλήγω στο yoshi (τους άρεσε και το demo) , αφου λες ότι το Luigi είναι παλουκακι. Ευχαριστώ για την απάντηση

Και το Overcooked είναι ωραίο και δε χρειάζεται να διαβάσεις κάτι.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Καλημέρα σας! Θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SHIN MEGAMI TENSEI V ;;;;;;;;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, p07apo είπε

Καλημέρα σας! Θα ήθελα να κάνω μια απλή ερώτηση.

ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SHIN MEGAMI TENSEI V ;;;;;;;;

Περίμενε, δεν πέρασαν ακόμα 10 χρόνια από το προηγούμενο. Ανά δεκαετία έχουμε main line SMT. 

Δημοσ.
18 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε

Περίμενε, δεν πέρασαν ακόμα 10 χρόνια από το προηγούμενο. Ανά δεκαετία έχουμε main line SMT. 

Αρα πάμε για 2023.....

Θέλω να κλάψω!!

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, p07apo είπε

Αρα πάμε για 2023.....

Θέλω να κλάψω!!

Πιστεύω θα είναι το πρώτο smt που δεν θα προλάβει να ακολουθήσει αυτό το τρεντ. Το βλέπω για φέτος ή του χρόνου. 

Δημοσ.
6 ώρες πριν, Mpiftekis είπε

Και το Overcooked είναι ωραίο και δε χρειάζεται να διαβάσεις κάτι.

Το εχουμε στο PC αυτο και το παιζουμε αρκετα εκει. Ευχαριστω!

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...