papp0us Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Έχει ακουστεί τίποτα για Persona 4 Golden που έσκασε μύτη στο Steam? Να περιμένω, η να το πάρω στο πιτσί ;
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Οκ καλου κακου τοτε το σβησα το πιο πισω. Μόλις τώρα, papp0us είπε Έχει ακουστεί τίποτα για Persona 4 Golden που έσκασε μύτη στο Steam? Να περιμένω, η να το πάρω στο πιτσί ; Δεν εχει ακουστει τιποτα για persona 4 για Switch(ή αλλη κονσολα) ακομα. 1 1
Grim Ripper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, Fulgore είπε Οκ καλου κακου τοτε το σβησα το πιο πισω. Δεν εχει ακουστει τιποτα για persona 4 για Switch(ή αλλη κονσολα) ακομα. Πάλι καλά βγαίνει και στο ps4, εντάξει είμαι. 😛
Mistwalker Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Βλέπεις τον τίτλο τρελενεσαι και λες επιτέλους ήρθε η στιγμή για να παίξεις κάποιο νέο story kingdom hearts καi θα έρθει και στο nintendo.Κοιτας το trailer και *** καλύτερα να ασχοληθείς με το τζάμπα κουνέλι που έδωσαν όπου πηδάς σαν τον Καραγκιόζη νομιζωντας ότι κάνεις σχοινακι. Επίσης έρχεται και το ολοκαίνουριο duke nukem 3d στα 10€ και θα έχει και έκπτωση!!! Μιλάμε η φετινή Ε3 της nintendo θα ήταν ότι καλύτερο θα βλέπαμε.Ακομα πρέπει να πανηγυριζουν ο super miyamoto και η παρέα του που ακυρώθηκε. 2
Grim Ripper Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 13 λεπτά πριν, Mistwalker είπε Βλέπεις τον τίτλο τρελενεσαι και λες επιτέλους ήρθε η στιγμή για να παίξεις κάποιο νέο story kingdom hearts καi θα έρθει και στο nintendo.Κοιτας το trailer και λες δε Γ*******ε καλύτερα να ασχοληθείς με το τζάμπα κουνέλι που έδωσαν όπου πηδάς σαν τον Καραγκιόζη νομιζωντας ότι κάνεις σχοινακι. Επίσης έρχεται και το ολοκαίνουριο duke nukem 3d στα 10€ και θα έχει και έκπτωση!!! Μιλάμε η φετινή Ε3 της nintendo θα ήταν ότι καλύτερο θα βλέπαμε.Ακομα πρέπει να πανηγυριζουν ο super miyamoto και η παρέα του που ακυρώθηκε. Η βλακεία είναι ότι έβαλαν πράγματα με το story μέσα... Πανάθεμα τους.
dekulinkgr Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2020 Δεν μπορω να συμφωνησω περισσοτερο μαζι σου @Mistwalker .Φετος μιλαμε τρελη απογοητευση η nintendo,εκτος και αν εισαι fan των rpgs και pokemon τοτε δεν θα ειχες προβλημα. Σιγουρα τους επηρεασε η κατασταση με το covid αλλα και παλι αυτη η σιωπη,η οποια ειναι απο την αρχη της χρονιας πριν ξεφυγει το θεμα με το covid,απλα δειχνει για μενα οτι εξαρχης η χρονια θα ηταν αρκετα νωθρη. Το ειχε επιβεβαιωσει βεβαια και η emily rogers οτι θα ειναι μια χρονια για τους rpg fans και πολλα remakes. Μεγα απογοητευση πραγματικα.Οπως παραμενει το eshop.Μπηκα σημερα να δω τι γινεται μετα απο παρα πολυ καιρο.Μιλαμε για πολυ σαβουρα.Δεν εχει αλλαξει καθολου. https://nintendoeverything.com/hollow-knight-silksong-reveals-new-character/ Αν τωρα γινοταν shadowdrop του silksong στο eshop τοτε all is redeemed. 1
mansa2k Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Για όσους δεν το είδαν έχει παρουσίαση Pokemon σήμερα: Φαίνεται ότι συσχετίζεται με την Κίτρινη έκδοση αφού η ΝοΕ έκανε ένα σχετικό tweet μερικές ώρες πριν για τα 20 χρόνια κυκλοφορίας. Πιθανόν να περιμένουμε άλλο ένα remake μετά από τα Red/Blue που όπως έχω αναφέρει και παλιότερα ήταν μια τεράστια χαμένη ευκαιρία. Επίσης οι Nintendo, Creatures και GameFreak κατοχύρωσαν το PokeToon πριν λίγες μέρες στην Ιαπωνία. Για όσους δεν γνωρίζουν περί τίνος πρόκειται δείτε εδώ. Κατά τα άλλα περιμένουμε τις αναμενόμενες αναφορές όπως στο Pokemon Sh/Sw Season Pass, κτλ. EDIT: Η μόνη ουσιαστική ανακοίνωση τελικά ότι θα ακολουθήσει και άλλο Pokemon Presents την επόμενη εβδομάδα🤣. Στα υπόλοιπα ανακοινώθηκε το Pokemon Snap. Τέλος για το NSW ήταν τα Pokemon Smile - Pokemon Cafe τα οποίες είναι εφαρμογές που αποσκοπούν στην περαιτέρω αύξηση της δημοτικότητας. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από mansa2k 1
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) Να πάτε να βουρτσίσετε τα δόντια σας, μετά να ανοίξετε το μαγαζί και όταν πάτε διακοπές να βγάλετε φωτογραφίες. 😛 Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2020 από Grim Ripper
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Το snao ήταν το μόνο ενδιαφέρον που έδειξαν. Την επόμενη εβδομάδα θα έχουν πάλι stream για να δείξουν κάποιο νέο μεγάλο project, κανα remake θα είναι μάλλον.
EverythingYouBelieve Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Καταλαβαίνω ότι δε θέλουν αριθμούς στα sequels (με εξαίρεση το Kart και το Party) αλλά φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι από το να βάζουν παντού τη λέξη New!
Grim Ripper Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 2 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε Καταλαβαίνω ότι δε θέλουν αριθμούς στα sequels (με εξαίρεση το Kart και το Party) αλλά φαντάζομαι υπάρχουν κι άλλοι τρόποι από το να βάζουν παντού τη λέξη New! Μη μιλάς, δεν ξέρεις. Προφανώς το New είναι καλύτερο... 😛
chek2fire Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 παιδιά το καινούργιο pokemon rpg για όποιον το έχει παίξει δλδ έχει καθόλου ενδιαφέρον? Να πάω σε αγορά του. Πάντως ότι nintendo τιτλο η υποστηριζόμενο από αυτήν έχω αγοράσει μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει.
najinblue3 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2020 47 λεπτά πριν, chek2fire είπε παιδιά το καινούργιο pokemon rpg για όποιον το έχει παίξει δλδ έχει καθόλου ενδιαφέρον? Να πάω σε αγορά του. Πάντως ότι nintendo τιτλο η υποστηριζόμενο από αυτήν έχω αγοράσει μέχρι στιγμής δεν το έχω μετανιώσει. Το καλυτερο game που εχω παιξει με AC φετος 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις