Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
38 λεπτά πριν, 26ska είπε

Τα παιδιά είναι 5 και 8, το rayman με τον μικρό, που είναι πιο γάτα στα games το καταυχαρηστιομαστε,παρεα,μονος του ζορίζεται πολύ,με θέλει κ εμένα να παίζουμε παρέα να προχωράμε. Εχεις παίξει rayman; Είναι πιο δύσκολο το donkey; 

να χαίρεσαι τα παιδια σου κατ αρχας!

το rayman  ειναι ποιο ευκολο  .Το tropical freeze ειδικα απο το δευτερο κοσμο και μετα δυσκολευει πολυ.  Αλλα αν τους αρεσε το rayman πιστευω θα τους αρεσει και το donkey . ισως ειναι λιγο challenge για τον μικρο, αλλα ειναι πολυχρωμο παιχνιδι με καταπληκτικη μουσικη και πιστες  και οπου κολλανε τα παιδια μπορεις να το συνεχιζεις εσυ( πχ μπορεις να περασεις ενα δυσκολο σημειο και ο δευτερος παιχτης μεταφερεται εκει που εισαι εσυ )  . επισης εχει το funky mode που κανει αρκετα ποιο ευκολο το παιχνιδι( πρακτικα το εβαλαν για να ειναι το παιχνιδι ποιο προσβασιμο σε μικρες ηλικιες)

Μια άλλη επιλογή  που έχω να σου προτείνω είναι το new super lucky tale,3d  platform επισης με πολυ ωραιους ηρωες , και σιγουρα ποιο ευκολο.Υπαρχει σε ντεμο στο shop , οποτε μπορουν να το δοκιμασουν τα παιδια σου πρωτα και αν τους αρεσει το χτυπας.

6 λεπτά πριν, Georgegr3 είπε

Καμια γνωμη για το transistor παιδια; To bastion απο το ιδιο studio το ειχα ευχαριστηθει πολυ!

Πολύ ωραίο παιχνίδι αν και το bastion προσωπικα μου αρεσε περισσοτερο. πιστευω βεβαια οτι ειναι θεμα γουστου. Σχετικα μικρο σε διαρκεια ομως ,αν θυμαμαι καλα λιγοτερο απο δεκα ωρες. Επισης λιγο ακατανοητη η ιστορεια σε σημεια , αλλα η ατμοσφαιρα ειναι πολυ ωραια . Αν θες τη γνωμη μου χτυπα το, ειναι συχνα και σε sale νομιζω.

Amazon uk και amazon france, αν και οπως ειπε και ο φιλος παραπανω ακομα δεν εχει νοημα η αγορα μεταχειρσιμενων για του σουιτς ειδικα σε  φερστ παρτυ καθως οι διαφορες σε τιμες ειναι μικρες.  Για  Wii - Wii U παντως εχω βρει θυσαυρους στο amazon.

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ν έχει αφήσει τους twitter λογαριασμούς ανενεργούς για περίπου μια εβδομάδα πλέον. Δεν γνωρίζω αν αυτό συσχετίζεται με όσα συμβαίνουν στις USA αφού ο λογαριασμός της NoJ φαίνεται να είναι ενεργός, τουλάχιστον τελευταία. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα προκύψουν πληροφορίες τις επόμενες ημέρες (;).

Επεξ/σία από mansa2k
Δημοσ.
2 ώρες πριν, LongTom είπε

Που βρίσκεις μεταχειρισμένα τώρα με 10€; 

Για ΑΑΑ παιχνίδια λέω.

Γιατί εδώ όλα που βρίσκω δεν πέφτουν κάτω από 35-45+€, πολλές φορές δίχως μεταφορικά...

Δεν με κατάλαβες ...10 ευρώ κάτω από την αρχική τιμή λέω όταν είναι σφραγισμένα...

Δημοσ.

Παιζω το Xenoblade chronicles atm, παιδια το παιχνιδι ειναι καταπληκτικό, φοβερο συστημα μαχης, παρα πολυ καλο traversing, ωραιοι χαρακτηρες, το σεναριο δεν εχει παρει μπρος ακομα αλλα αρκετοι λενε οτι ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα. Τα μονα αρνητικα ειναι οτι θα ηθελα να αλλαζεις χαρακτηρα στη μαχη on the fly κατι που δυστυχως δεν γινεται καθως και λιγοτερα και πιο ουσιώδεις side-quests.

• Thanks 1
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, ADHD είπε

Παιζω το Xenoblade chronicles atm, παιδια το παιχνιδι ειναι καταπληκτικό, φοβερο συστημα μαχης, παρα πολυ καλο traversing, ωραιοι χαρακτηρες, το σεναριο δεν εχει παρει μπρος ακομα αλλα αρκετοι λενε οτι ειναι σε πολυ υψηλα επιπεδα. Τα μονα αρνητικα ειναι οτι θα ηθελα να αλλαζεις χαρακτηρα στη μαχη on the fly κατι που δυστυχως δεν γινεται καθως και λιγοτερα και πιο ουσιώδεις side-quests.

To animal crossing το παρατησες ? 😛

• Moderators
Δημοσ.
14 minutes ago, chek2fire said:

το xenoblades που λέγατε ότι έχει θολούρες άψογα παίζει σε handled 

Απέχει πάαααρα πολύ από το «άψογο». Είναι μια αηδία και μισή αυτό το blur, παρόλο που έχω αγορασμένη την CE, το παίζω στο CFW Switch μου μόνο και μόνο για να ξεφορτωθώ αυτά τα σιχαμερά εφέ. Με κλειστό το TMAA ειδικά το game αλλάζει εντελώς πρόσωπο.

58 minutes ago, ADHD said:

Τα side-quests μου θυμίζουν αρκετά WoW, τίγκα στο fetching. Αλλά αξίζει, προχωράς και χαζεύεις τον κόσμο.

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, najinblue3 είπε

To animal crossing το παρατησες ? 😛

Οχι, εχω ριξει πανω απο 200h και συνεχιζω, αν και τωρα ειμαι στη φαση να μπω να κανω 2-3 πραγματα και τελος. :P 

34 λεπτά πριν, Malthador είπε

Τα side-quests μου θυμίζουν αρκετά WoW, τίγκα στο fetching. Αλλά αξίζει, προχωράς και χαζεύεις τον κόσμο.

Ναι αυτο, παιζει πολυ fetch quest (καλομαθα απο το FFVIIR κιολας) αλλα αρκετα ειναι στο δρομο σου οποτε ενταξει δεν ειναι και τοσο θεμα.

• Like 1
Δημοσ.
15 λεπτά πριν, ADHD είπε

Οχι, εχω ριξει πανω απο 200h και συνεχιζω, αν και τωρα ειμαι στη φαση να μπω να κανω 2-3 πραγματα και τελος. :P 

Ειναι γερο ναρκωτικο, κ εγω για τα daily activities μπαινω μονο τελευταια. Επιασα το stardew valley που ειναι κ αυτο μια απ τα ιδια(400 ωρες so far 😛)

Δημοσ.
3 ώρες πριν, mansa2k είπε

Η Ν έχει αφήσει τους twitter λογαριασμούς ανενεργούς για περίπου μια εβδομάδα πλέον. Δεν γνωρίζω αν αυτό συσχετίζεται με όσα συμβαίνουν στις USA αφού ο λογαριασμός της NoJ φαίνεται να είναι ενεργός, τουλάχιστον τελευταία. Ίσως αυτό να σημαίνει ότι θα προκύψουν πληροφορίες τις επόμενες ημέρες (;).

Σχετιζεται σιγουρα με τα γεγονοτα στην Αμερικη, ολα τα comment πρεπει να ειναι on hold. Την ιδια τακτικη πρεπει να εχει ακουλουθησει η Sony πχ στο Twitter, ειχε να κανει comment καμια εβδομαδα και οποια επανηλθε χθες.

Λογικα σημερα θα επανελθει και η Nintendo.

• Like 1
Δημοσ.

Παιδιά έχω πολύ καιρο να του κανω update μήπως το σπασω κάποια στιγμή,  ποσο εχει το φιφα 20 τωρα στο store  αν το βάλει προσφορά μήπως το πάρω κ βαλω κ online  

Δημοσ.
12 ώρες πριν, najinblue3 είπε

Δεν το εχω παιξει το Inside, το limbo το εχω τελειωσει αρκετες φορες και μου αρεσε πολυ.

Στο ιδιο στυλ ειναι περιπου και το Inside αλλα και το little nightmares με το limbo.Προσωπικα περισσοτερο μου αρεσαν αυτα τα δυο απο το limbo.

10 ώρες πριν, mansa2k είπε

Ελπιζω πως ναι και λογικα ετσι θα ειναι.Αλλα γιατι βλεπω σημερα στις 4 το απογευμα να μας δινει overview trailer για τον Arms χαρακτηρα στο smash???

Δεν εχουν πει τιποτα τοσο καιρο και προσωπικα αν γινει το παραπανω μεγαλη ξενερα.

6 ώρες πριν, Tresorikos είπε

Παιδιά έχω πολύ καιρο να του κανω update μήπως το σπασω κάποια στιγμή,  ποσο εχει το φιφα 20 τωρα στο store  αν το βάλει προσφορά μήπως το πάρω κ βαλω κ online  

20 ευρω εχει αλλα google it .Δεν ειναι δυσκολο.Βασικα να τσεκαρεις εδω για τιμες : https://eshop-prices.com/prices

• Like 1
Δημοσ.

Για πείτε τώρα που σας διαβάζω και αρχίζω και ψήνομαι.
Στο μυαλό μου είχα επόμενη αγορά breath of the wild. Να πάω για xenoblade αντί αυτού? Δεν έχω ξανασχοληθεί με τη σειρά και δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ούτε με zelda έχω ξανασχοληθεί δηλαδή αλλά έχω μια ιδέα.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 λεπτά πριν, petran91 είπε

Για πείτε τώρα που σας διαβάζω και αρχίζω και ψήνομαι.
Στο μυαλό μου είχα επόμενη αγορά breath of the wild. Να πάω για xenoblade αντί αυτού? Δεν έχω ξανασχοληθεί με τη σειρά και δεν έχω ιδέα τι γίνεται. Ούτε με zelda έχω ξανασχοληθεί δηλαδή αλλά έχω μια ιδέα.

Αν δε σε πειράζει να φας πολλές ώρες σε Mindless fun και physics χωρίς ουσιαστικό σενάριο, δώσε το χρήμα στο Zelda. Απο τις πιο διασκεδαστικές ώρες που εχω περάσει στο Switch.

Επεξ/σία από papp0us
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...