dekulinkgr Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 5 λεπτά πριν, james9tito είπε Βγαλτε βρε τσομπανηδες τουλαχιστον ενα zelda remaster απο το wii. Να δω τι θα δειξουν παλι το μεσημερι (μεσημερι δεν ειναι ή κανω λάθος?). Προβλεπω cloud saving χωρις cloud , ονλαιν gaming με συνδρομη αλλα χωρις chat και επανακυκλοφορια το bubble bubble στα 29,99€ γιατι ρετρο και ετσι ..... Ειναι 1 τα μεσανυχτα αποψε το direct. 1
jon_pallis Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) Είμαι ο μόνος που πιστεύω ότι θα δούμε remaster (για να μην πω re-release) του Super Mario Bros U ? Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από jon_pallis
RedAlert539 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Πέρυσι στο direct του Σεπτεμβρίου είχαμε δει ανακοινώσεις DOOΜ και Wolfenstein II με κυκλοφορία του ενός πριν το κλείσιμο του έτους. Ας ελπίσουμε ότι και φέτος(και λόγω της ύπαρξης του Online) να δούμε κάτι παρόμοιο.
Mistwalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 1 ώρα πριν, dekulinkgr είπε Αν εννοεις το animal crossing αυτο ναι ειναι μεγαλο game.Υπαρχει φανατικο κοινο για την σειρα αυτη. Οπως το λες ειναι αλλα αν οντως ειναι αυτο ας το ανακοινωσουν σαν ενα απο τα νεα games και για το μεγαλο online game θελω το elder scroll online💪😲 1
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 12 minutes ago, Mistwalker said: Οπως το λες ειναι αλλα αν οντως ειναι αυτο ας το ανακοινωσουν σαν ενα απο τα νεα games και για το μεγαλο online game θελω το elder scroll online💪😲 Ή ένα νέο MMORPG με τίτλο World of Hyrule. kkthxbb 1
Mistwalker Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 λεπτά πριν, Malthador είπε Ή ένα νέο MMORPG με τίτλο World of Hyrule. kkthxbb Αν ανακοινωναν ενα τετοιο game χωρις δευτερη σκεψη θα το πληρωνα κανα 70ρι οπως εκανε το botw και καθε μηνα ενα 15ρι συνδρομη. Παντως ενα online mmorpg χρειαζεται να φερει και στη δυση η Nintendo.
NickTG Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 2 hours ago, sils said: Ειδα καπου εναν φορτιστη της trust μικρο ωραιο φορητο για το switch γιατι με τον μαμα μονο για φορητοτητα δεν κανει.....τιλετε ειναι ενταξει η τελικα ειναι fake news οτι οι αλλοι φορτιστες χαάνε τα switch? https://www.you.gr/mobile/productdetails?id=151183 Επισης μπορω να χρησιμοποιήσω αλλο καλώδιο hdmi πιο μακρύ η εχει ακουστεί τιποτα και για αυτο το γραφω αυτο γιατι προσεξα π ς το πλαστικο γυρο απο το βυσμα ειναι πολυ χοντρο και φαινεται πωε ειναι καλης ποιοτητα αλλα μικρο Δυστυχώς. Θα προτιμούσα με κάτι λίγο παραπάνω αυτόν: https://www.skroutz.gr/c/581/fortistes-kinhtwn-tilefwnwn/m/2159/Huawei.html?from=catspan&o=huawei+charger
chek2fire Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Στην Ιαπωνία οι πωλήσεις του switch συνεχίζουν να είναι τριπλάσιες από αυτές του δεύτερου playstation http://www.nintendolife.com/news/2018/09/switch_still_dominating_japanese_hardware_charts_but_ps4_takes_home_the_software_glory
Moderators Malthador Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Moderators Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 37 minutes ago, chek2fire said: Στην Ιαπωνία οι πωλήσεις του switch συνεχίζουν να είναι τριπλάσιες από αυτές του δεύτερου playstation http://www.nintendolife.com/news/2018/09/switch_still_dominating_japanese_hardware_charts_but_ps4_takes_home_the_software_glory LOL Το 3DS πουλάει τα μισά από το PS4. Είναι ανώμαλοι οι Ιάπωνες και όχι επειδή διαβάζουν lolicon manga. 1
Daredevil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 νομίζω ότι το Mobile gaming στην Ιαπωνία είναι σε άλλο επίπεδο 2
Bourdoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Αφού στο σπίτι τους πάνε μόνο για να κοιμηθούν. Που να βρουν τηλεόραση για console gaming; Ή θα δουλεύουν ή θα είναι στον δρόμο.
ikaruga24 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 27 λεπτά πριν, Bourdoulas είπε Αφού στο σπίτι τους πάνε μόνο για να κοιμηθούν. Που να βρουν τηλεόραση για console gaming; Ή θα δουλεύουν ή θα είναι στον δρόμο. Παντού θα γίνει αυτό σε πολύ κόσμο. Οσονούπω ξεκινάω δουλειά που θα είμαι κυριολεκτικά εκτός σπιτιού για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα τη φορά και είμαι περίεργος να δω αν θα με εξυπηρετεί το σταθερό gaming.
Bourdoulas Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 (επεξεργασμένο) 40 λεπτά πριν, ikaruga24 είπε Παντού θα γίνει αυτό σε πολύ κόσμο. Οσονούπω ξεκινάω δουλειά που θα είμαι κυριολεκτικά εκτός σπιτιού για εκτεταμένα χρονικά διαστήματα τη φορά και είμαι περίεργος να δω αν θα με εξυπηρετεί το σταθερό gaming. Αμφιβάλλω ότι η πλειονότητα θα είναι έτσι. Για ανθρώπους σαν εσένα που είναι μεγάλα διαστήματα εκτός σπιτιού πιθανόν να εξυπηρετεί, αλλά θεωρώ ότι οι περισσότεροι που είναι σε αυτή τη φάση έχουν στραφεί στα κινητά. Επεξ/σία 13 Σεπτεμβρίου 2018 από Bourdoulas
najinblue3 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2018 3 ώρες πριν, Daredevil είπε νομίζω ότι το Mobile gaming στην Ιαπωνία είναι σε άλλο επίπεδο Ειδικά τα gacha, απορώ γτ το fe Heroes δε βγήκε ακόμα
Προτεινόμενες αναρτήσεις