LongTom Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 11 ώρες πριν, Mhlogiatros είπε Στραβομάρα ... Μήπως το έχετε πετύχει καπου από ελλ αγορα ; Ένα πανί κάνει. Σε αυτό το μέγεθος π.χ. ένα τερλίκι αρκεί ή κάτι ανάλογο. Δεν βλέπω τον λόγο να δώσει κάποιος >10€ για κάτι τέτοιο. 2
dekulinkgr Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Πιστευω να εχουμε συντομα νεα του παιχνιδιου. 3
Mistwalker Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2020 3 ώρες πριν, LongTom είπε Ένα πανί κάνει. Σε αυτό το μέγεθος π.χ. ένα τερλίκι αρκεί ή κάτι ανάλογο. Δεν βλέπω τον λόγο να δώσει κάποιος >10€ για κάτι τέτοιο. Αν έχεις tempered glass που είναι αναγκαστικη αγορά για το switch δεν χρειάζεται να βάλεις τιποτα στο dock τουλάχιστον από μπροστά.Απο πίσω μετά είναι το πρόβλημα όπου δεν υπάρχει τρόπος για extra προστασία και με το βαλε βγάλε λίγο ατσουμπαλα καμία φορα μπορεί να φθείρει λίγο το χρώμα στο πλαστικό εως και να το γρατζουνισει.
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Εχει αγορασει κανεις η δει απο κοντα το Colar lite? Σκεφτομαι να το τσιμπησω μιας και τωρα εγινε διαθεσιμο στη Σουηδια.
xpac Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Καλημέρα, έχετε να μου προτείνετε παρόμοια παιχνίδια όπως το Inside, Little nightmares, Limbo μιας και αυτά τα έχω τελειώσει;
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 9 hours ago, najinblue3 said: Εχει αγορασει κανεις η δει απο κοντα το Colar lite? Σκεφτομαι να το τσιμπησω μιας και τωρα εγινε διαθεσιμο στη Σουηδια. Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό για να είμαι ειλικρινής: 5 minutes ago, xpac said: Καλημέρα, έχετε να μου προτείνετε παρόμοια παιχνίδια όπως το Inside, Little nightmares, Limbo μιας και αυτά τα έχω τελειώσει; Gris και Ori. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από Malthador 1 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 2 ώρες πριν, Malthador είπε Κάτι τέτοιο μου ήρθε στο μυαλό για να είμαι ειλικρινής: Gris και Ori. κλαιω αυτο εννοω
manousos82003 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, xpac είπε Καλημέρα, έχετε να μου προτείνετε παρόμοια παιχνίδια όπως το Inside, Little nightmares, Limbo μιας και αυτά τα έχω τελειώσει; Stela, Abzu, Gris, Black The Fall ,The Gardens Between, The first tree ειναι παρομοια... Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από manousos82003 1 1
NickTG Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 3 hours ago, xpac said: Καλημέρα, έχετε να μου προτείνετε παρόμοια παιχνίδια όπως το Inside, Little nightmares, Limbo μιας και αυτά τα έχω τελειώσει; Δες ίσως και το Planet Alpha. Αντίστοιχο gameplay με περισσότερα χρώματα και αν θυμάμαι καλά σε έκπτωση αυτές τις μέρες. Επεξ/σία 7 Ιουνίου 2020 από NickTG 1
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 @Malthador και για να σου λυσω την απορια, το κοραλι(μην το ξαναπω λαθος) ετσιμπιθη στα 190 ευρω καθως ετρεχε προσφορα. 3ο Switch στα χερια μου, πολυ hype μιας κ ειναι πανεμορφο και ταιριαζει απιστευτα με το AC. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 1 hour ago, najinblue3 said: @Malthador και για να σου λυσω την απορια, το κοραλι(μην το ξαναπω λαθος) ετσιμπιθη στα 190 ευρω καθως ετρεχε προσφορα. 3ο Switch στα χερια μου, πολυ hype μιας κ ειναι πανεμορφο και ταιριαζει απιστευτα με το AC. Βάλε καμιά φώτο, μην είσαι παρτάκιας. Να πουλήσω το τιρκουάζ και να πάρω το κοραλί λες;
najinblue3 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 35 λεπτά πριν, Malthador είπε Βάλε καμιά φώτο, μην είσαι παρτάκιας. Να πουλήσω το τιρκουάζ και να πάρω το κοραλί λες; Ναι θα ανεβασω asap μολις επιστρεψω Στοκχολμη. Δε ξερω τι να σε πω, εγω το αγαπησα αν και λιγο το χρωματακι ειναι γυναικωτο xD
chek2fire Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 7 Ιουνίου 2020 είναι φοβερό πόσο κόσμο έχει ακόμα το mario tennis. Μην πω ότι πλέον βρίσκεις ματσάρισμα άμεσα πολύ καλύτερα από τι έβρισκες τους πρώτους μήνες κυκλοφορίας του game. 1
Moderators Malthador Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Moderators Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 (επεξεργασμένο) 13 hours ago, najinblue3 said: Ναι θα ανεβασω asap μολις επιστρεψω Στοκχολμη. Δε ξερω τι να σε πω, εγω το αγαπησα αν και λιγο το χρωματακι ειναι γυναικωτο xD ...είπε ο τύπος με την Rem για avatar. 😛 Τι γυναικωτό ρε, τέλειο είναι, το λάτρεψα με το που το είδα. Επεξ/σία 8 Ιουνίου 2020 από Malthador
petran91 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2020 Για το online κάθε λογαριασμός στην ίδια κονσόλα πρέπει να έχει πληρώσει? Στην κονσόλα έχω εγώ και η γυναίκα λογαριασμό. Για να παίζει και αυτή ονλαιν πληρώνουμε και οι 2?
Προτεινόμενες αναρτήσεις