chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 15 ώρες πριν, Malthador είπε Ρε παιδιά, όλοι έχετε παραλάβει από GAME το LM3; Ακόμα δεν έχω παραλάβει κάτι και δεν βρίσκω tracking στην παραγγελία μου. γενικά στο game όποτε έχω κάνει παραγγελία παίρνει αρκετό χρόνο μέχρι να έρθει το δέμα. Δλδ να περιμένεις τουλάχιστον δύο βδομάδες plus. Δεν έχω χάσει πάντως ποτέ δέμα από εκεί. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Vagosman Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα παίδες ερώτηση. Έχει κανείς το Ring Fit; Μπορεί να επιβεβαιώσει κάποιος γιατί δεν το βρίσκω και στο ίντερνετ αν το δαχτυλίδι έχει εσωτερικά αισθητήρες η όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Andre85 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Καλημέρα!!Χθες πήρα τον γιο και πήγαμε να δούμε για το Switch.Στα καταστήματα που πήγαμε είχαν για δοκιμή το κανονικό Switch.Έπαιξε λίγο ο μικρός μαζί του αλλά παρατήρησα ότι τα joycons δεν ήταν πολύ σταθερά.Δηλαδή κουνιόνται τόσο πολύ όταν παίζετε εσείς?Νόμιζα πως θα του φύγουν από τα χέρια και θα έπεφτε κάτω η οθόνη. Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δει σε κάποιο μαγαζί κάπου να έχουν το Lite για δοκιμή, ώστε να πάω τον μικρό να το δοκιμάσει και αυτό και μετά να αποφασίσει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chek2fire Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 τα joycons έτσι έχουν μπόσικα γιατί αν ήταν αποσπόμενω και δεν κουνιόντουσαν απλά θα σπάγανε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dekulinkgr Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 5 ώρες πριν, Andre85 είπε Καλημέρα!!Χθες πήρα τον γιο και πήγαμε να δούμε για το Switch.Στα καταστήματα που πήγαμε είχαν για δοκιμή το κανονικό Switch.Έπαιξε λίγο ο μικρός μαζί του αλλά παρατήρησα ότι τα joycons δεν ήταν πολύ σταθερά.Δηλαδή κουνιόνται τόσο πολύ όταν παίζετε εσείς?Νόμιζα πως θα του φύγουν από τα χέρια και θα έπεφτε κάτω η οθόνη. Ήθελα να ρωτήσω αν έχετε δει σε κάποιο μαγαζί κάπου να έχουν το Lite για δοκιμή, ώστε να πάω τον μικρό να το δοκιμάσει και αυτό και μετά να αποφασίσει. Εγω που το εχω day one ειναι μια χαρα.Και των ανιψιων,που δεν πολυ προσεχουν,μια χαρα ειναι και το δικο τους switch.Το lite νομιζω συμφερει μονο απο αποψη χρηματων.Οπως θα σου πουν και οι υπολοιποι καλυτερα να πας στο κανονικο switch. Τωρα εγω συνεχιζω το luigis mansion 3.Eχουν κανει τρομερη δουλεια στην next level games.Ξαναλεω τα animations ειναι απιστευτα.Μοναδικο μειον που βρηκα μεχρι στιγμης το Spoiler boss του B2 ,το οποιο ειναι αρκετα δυσκολο στο χειρισμο. Παντως αν συνεχισει ετσι το παιχνιδι θα ειναι ο καλυτερος τιτλος που εχω παιξει φετος.Μπροστα ακομα απο το sekiro. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Έχει αλλάξει αρκετά η ισοτιμία ευρώ - pounds τελευταία βλέπω... Μπήκα χτες τυχαία amazon uk και βλέπω Astral Chain στις 35 λίρες απο Amazon, βάζω επιτόπου παραγγελία όπου το τελικό με μεταφορικά και Ελληνικό ΦΠΑ βγήκε ~39,7 λίρες. Το Amazon αν πλήρωνα σε ευρώ ήθελε ~47 και κάτι ψιλά οπότε θεωρόντας οτι με κλέβουν προτίμησα να πληρώσω σε λίρες και την μετατροπή να την κάνει η τράπεζα. Ε λοιπόν η Εθνική πήρε 48,10 ενα ευρώ σχεδόν πάνω απο το Amazon, δεν ξέρω αν μπερδεύτηκα νόμιζα οτι το καλύτερο ήταν να προτιμάμε bank conversion αντί Amazon ή κάνω λάθος? Τελικά μια όπως νόμιζα καλή προσφορά του Astral στις 35 λίρες, την πλήρωσα σαν να το πήρα απο το Skroutz και θα περιμένω και 10 μέρες να φανει...😑 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xander Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 50 minutes ago, bad_freddy said: Τελικά μια όπως νόμιζα καλή προσφορά του Astral στις 35 λίρες, την πλήρωσα σαν να το πήρα απο το Skroutz και θα περιμένω και 10 μέρες να φανει... Ακόμα και με revolut να πλήρωνες που δεν κρατάει προμήθεια συναλλαγματος θα σου έβγαινε περίπου 45 ευρώ. Για 3 ευρώ και πάλι δεν θα συμφερε να το πάρεις από Amazon. Γενικά το Amazon με τα μεταφορικά κτλ που χρεώνει σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει κάτι που αξίζει. Αν δεν την έχουν στείλει ακύρωσε την παραγγελία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Αυτό εδώ δουλεύει στο NSw; Μετατρέπει τα GC gamepads σε ασύρματα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
bad_freddy Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 25 λεπτά πριν, Xander είπε Ακόμα και με revolut να πλήρωνες που δεν κρατάει προμήθεια συναλλαγματος θα σου έβγαινε περίπου 45 ευρώ. Για 3 ευρώ και πάλι δεν θα συμφερε να το πάρεις από Amazon. Γενικά το Amazon με τα μεταφορικά κτλ που χρεώνει σε πολύ λίγες περιπτώσεις έχει κάτι που αξίζει. Αν δεν την έχουν στείλει ακύρωσε την παραγγελία Παραδόξως έγινε dispatched Κυριακάτικα. Δεν μετανιώνω την αγορά, απλά είχα σκοπό να το πάρω σε κάποιο μεγαλύτερο sale και βλέποντας τις 35 λίρες παρασύρθηκα και την "πάτησα" βασικά στις μετατροπές κλπ. Τελικά ποιο είναι το σωστό? Currency conversion απο τράπεζα ή απο Amazon? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xander Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 39 minutes ago, bad_freddy said: Τελικά ποιο είναι το σωστό? Currency conversion απο τράπεζα ή απο Amazon? Αν και λίγο off topic. Το καλύτερο ανάμεσα σε συμβατικές τράπεζες είναι να κάνει το conversion η Amazon. Τουλάχιστον από την εμπειρία μου από Πειραιώς, eurobank και εθνική η Amazon έδινε καλύτερη ισοτιμία. Αν έχεις revolut, n26 συμφέρει να πληρώσεις σε λίρες και να κάνεις την μετατροπή εσύ από τις εφαρμογές τους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
najinblue3 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Tiι ειναι αυτο ρε παιδια? Που το βρισκουμε? omg.. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sotirisl Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 10 minutes ago, najinblue3 said: Tiι ειναι αυτο ρε παιδια? Που το βρισκουμε? omg.. ψήθηκα και εγώ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Malthador Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 (επεξεργασμένο) Όχι στικεράκια βινυλίου, τα έχουμε πει αυτά. Εδώ είναι η φάση: Επεξ/σία 10 Νοεμβρίου 2019 από Malthador Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kolivas Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Στο e/shop έχει garu mark of the wolves , king of fighters 97 κ αλλά Διαμαντάκια της snk μόνο 3.49 ευρώ . Κλεψιά κανονική είναι πολύ ποιοτικά fighting Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lysopaine Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2019 δοκίμασα να μπω στο κάστρο στο botw αλλά κατευθείαν τα βρήκα σκούρα είμαι στα πρόθυρα να αφήσω το παιχνίδι και να μην το ανοίξω ποτέ ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις