Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Στα 10 του φαινεται παιδικό κάτι που στα δικά μου μάτια τέλειο;

Πόσο ανώριμος ειμαι πχια; 🤔

35 λεπτά πριν, Andre85 είπε

Το πιστεύεις ότι δεν του αρέσει το Luigi??Του φαίνεται,λέει, παιδικό!!!!! Αφού απορώ σε ποιον έχει μοιάσει αυτό το παιδί!!

Λογικά τα επόμενα παιχνίδια απ'ότι έχω καταλάβει από τα videos που  έχει δει θα είναι τα octopath traveler και Hollow Knight (Kάτι τέτοιο)

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

19 λεπτά πριν, Vagosman είπε

Στα 10 του φαινεται παιδικό κάτι που στα δικά μου μάτια τέλειο;

Πόσο ανώριμος ειμαι πχια; 🤔

Το ότι είναι "παιδικό" δεν αναιρεί οτι είναι τέλειο !!

Spoiler

εφόσον δε παίζει fortnite καλά είναι αυτά που ζητάει και challenge και puzzle και εξοικείωση με τα αγγλικά

Επίσης επειδή αναφέρουμε το luigis Mansion 3 ήρθε χθες αλλά δε ξέρω αν θα το ξεκινήσω η πρέπει να το λιώσω να το ξεκάνω μέχρι την άλλη παρασκευή cause Πόκεμον ίσως το πάω για Χριστούγεννα!!!!!!

• Like 1

8 λεπτά πριν, retard20 είπε

Απόκρυψη περιεχομένων

εφόσον δε παίζει fortnite καλά είναι αυτά που ζητάει και challenge και puzzle και εξοικείωση με τα αγγλικά

δεν είναι καλός σε αυτά τα παιχνίδια οπότε τα έχει απορρίψει!

• Moderators

Το LM3 είναι ο μόνος τίτλος που θέλω να τον παίζω αποκλειστικά στην τηλεόραση. Είναι σαν να βλέπω παιδικό της Pixar, μιλάμε χάρμα οφθαλμών, έχω να νιώσω έτσι από το God of War. 

1 minute ago, Andre85 said:

δεν είναι καλός σε αυτά τα παιχνίδια οπότε τα έχει απορρίψει!

Πάλι καλά...

• Like 4
  • Thanks 2

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, Andre85 είπε

οπότε προχωρώ στην αγορά του Lite...

όσο για το fortnite δεν το παίζουν ούτε οι φίλοι του οπότε δεν τον αφορά

Καλύτερα. Θα πας να πάρεις ολόκληρο Switch για να παίζει Fortnite; Τόσες παιχνιδάρες έχει. Fortnite αν θέλει παίζει και στο κινητό. Άσε που είναι και επικίνδυνο αν δεν προσέχεις. Τόσοι γονείς κλαίνε τα λεφτά τους από τις χρεωμένες κάρτες.

Επεξ/σία από RedAlert539

4 ώρες πριν, Andre85 είπε

Αλήθεια, γιατί δεν αγοράζεις ένα φυσιολογικό switch και όχι το lite για μήπως το έχετε σε dock και παίζετε και κανένα διπλό μαζί?! Και αν θέλει αργότερα, το παίρνει και το έχει undocked, φορητό και παίζει μόνος του. Εδώ και με τα ανίψια μου παίζω καμιά φορά ή και με άλλους μεγάλους για παρέα και είναι ωραία. Πχ το marvel ultimate alliance το παίζω με φίλους. Υπάρχουν και άλλα με διπλό, πχ Trine τίτλοι και κάτι άλλα "παιδικά|" που δεν ξέρω αν θα του αρέσουν. Ειλικρινά, έχει παίξει τα υπόλοιπα της Nintendo πχ mario kart, και τα βρίσκει παιδικά και τα απορρίπτει??? Ο 10χρόνος;

16 ώρες πριν, Andre85 είπε

Βρε μήπως ο "10χρονος" είσαι εσύ και μας το κρύβεις; 😋 Εννοείται ότι αστειεύομαι. Αν το χρηματικό δεν είναι θέμα κοίτα και για το κανονικό. Πάρε τον μικρό πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που τα έχει και τα δύο και δώστα να τα πιάσει στα χέρια του και να πάρεις όποιο τον βολεύει.

• Moderators
6 hours ago, Andre85 said:

Γιατί να πάρεις το Lite; Περίμενε την BF, θα βγει σε προσφορά το κανονικό NSw και θα πάρεις αυτό.

3 minutes ago, EverythingYouBelieve said:

Έχει κανείς εμπειρία με αυτή τη σειρά από το 3DS να πει μια γνώμη;

Για εμένα προσωπικά τόσο τα Phoenix Wright, όσο και τα Layton's ήταν οι καλύτερες non-Nintendo σειρές των NDS/3DS. Σιγουράκι αν δεν το έχεις παίξει ήδη.

Έχει παραγγείλει κάνεις τα grip skull and co για τα joystick που είναι ? 

Σήμερα παραγγειλα την θήκη και εχθές μου ηρθαν τα κουμπιά που αλλάζεις της skull and co. Επίσης παραγγειλα και το pro controller ελπίζω να αξίζει.

Έκανα την βλακεία και παραγγειλα την Πόκεμον sword και μετά από μια μέρα είδα βγήκε προσφορά με δώρο μεταλλική θήκη λογικά δεν την δικαιούμαι την προσφορά.

2 ώρες πριν, nkarafo είπε

Αλήθεια, γιατί δεν αγοράζεις ένα φυσιολογικό switch και όχι το lite για μήπως το έχετε σε dock και παίζετε και κανένα διπλό μαζί?! Και αν θέλει αργότερα, το παίρνει και το έχει undocked, φορητό και παίζει μόνος του. Εδώ και με τα ανίψια μου παίζω καμιά φορά ή και με άλλους μεγάλους για παρέα και είναι ωραία. Πχ το marvel ultimate alliance το παίζω με φίλους. Υπάρχουν και άλλα με διπλό, πχ Trine τίτλοι και κάτι άλλα "παιδικά|" που δεν ξέρω αν θα του αρέσουν. Ειλικρινά, έχει παίξει τα υπόλοιπα της Nintendo πχ mario kart, και τα βρίσκει παιδικά και τα απορρίπτει??? Ο 10χρόνος;

Ο γιος μου έχει παράξενα γούστα στα παιχνίδια.πχ Mario του αρέσει αλλά όχι πχ το Zelda..Όχι οτι δεν θα το παίξει αλλά θα το κάνει σαν αγγαρεία.Να φανταστείς μου είπε πριν λίγο να του πάρω και το Dark Souls στο switch.

1 ώρα πριν, Bourdoulas είπε

Βρε μήπως ο "10χρονος" είσαι εσύ και μας το κρύβεις; 😋 Εννοείται ότι αστειεύομαι. Αν το χρηματικό δεν είναι θέμα κοίτα και για το κανονικό. Πάρε τον μικρό πήγαινε σε κάποιο μαγαζί που τα έχει και τα δύο και δώστα να τα πιάσει στα χέρια του και να πάρεις όποιο τον βολεύει.

χαχαχα..καλό!!Αν ήμουν εγώ ο 10χρονος θα είχα πάρει το Switch από την κυκλοφορία του..Το χρηματικό παίζει ένα ρόλο βεβαίως με την έννοια ότι τα 100 ευρώ του κανονικού τα δίνω σε 2 παιχνίδια.

@Malthador  εγώ να περιμένω έως την BF (που δεν θυμάμαι πότε πέφτει) αλλά είναι σίγουρο ότι θα βγει το κανονικό Switch σε προσφορά?Και ποιος ακούει τον μικρό αν πάρει μια μικρή αναβολή η αγορά?Έχει πάρει από την μάνα του την γκρίνια και γίνεται show όταν γκρινιάζει!

Τέλοσπάντων ,αύριο θα τον πάρω μαζί μου για να το δει και σκεφτόμουν για πρώτα παιχνίδια να του έπαιρνα τα Xenoblade 2, Fire Emblem, Mario Odyssey και τα pokemon όταν βγουν ώστε μέχρι την επόμενη φουρνιά αγοράς παιχνιδιών (σε κανα 4μηνο?) να έχω μαζέψει κανά φράγκο...

1 ώρα πριν, Malthador είπε

Για εμένα προσωπικά τόσο τα Phoenix Wright, όσο και τα Layton's ήταν οι καλύτερες non-Nintendo σειρές των NDS/3DS. Σιγουράκι αν δεν το έχεις παίξει ήδη.

Θενξ μπαίνει στη λίστα. Με Phoenix Wright θέλω καιρό να ασχοληθώ μα σκέφτομαι μήπως αξίζει καλύτερα στο 3DS που ήταν και το πρώτο του σπίτι.

31 λεπτά πριν, dinos234 είπε

Επίσης παραγγειλα και το pro controller ελπίζω να αξίζει.

Έκανα την βλακεία και παραγγειλα την Πόκεμον sword και μετά από μια μέρα είδα βγήκε προσφορά με δώρο μεταλλική θήκη λογικά δεν την δικαιούμαι την προσφορά.

Εννοείται ότι αξίζει το pro controller, προσωπικά από τις καλύτερες εμπειρίες με χειριστήριο που είχα.

Γιατί δεν κάνεις ακύρωση το Sword και να το παραγγείλεις ξανά στα καπάκια για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις το steelbook;

5 λεπτά πριν, EverythingYouBelieve είπε

Θενξ μπαίνει στη λίστα. Με Phoenix Wright θέλω καιρό να ασχοληθώ μα σκέφτομαι μήπως αξίζει καλύτερα στο 3DS που ήταν και το πρώτο του σπίτι.

Εννοείται ότι αξίζει το pro controller, προσωπικά από τις καλύτερες εμπειρίες με χειριστήριο που είχα.

Γιατί δεν κάνεις ακύρωση το Sword και να το παραγγείλεις ξανά στα καπάκια για να είσαι σίγουρος ότι θα πάρεις το steelbook;

Αυτό με βλέπω να κάνω μιας και είναι ίδια τα χρήματα και από ότι είδα στα email θα τα ξανά κοιτάξω δεν έχω κάποιο μήνυμα για κάποιον κωδικό πχ κτλ. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...