Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, Fulgore είπε

Θα ελεγα παλι καλα αν η Square ηταν καμια μικρη εταιρεία που δεν ειναι.Στην ουσια μιλαμε για ενα Hd texture pack μαζι με καποια cheats(πχ Max gil).

Α και οσο για την τιμη,10ευρω εχει η original εκδοση στο playstation 3 https://store.playstation.com/en-us/product/UP9000-NPUJ00892_00-0000000000000001

12 η HD εκδοση στο pc το 2012 ή 2013 που βγηκε https://store.na.square-enix-games.com/en_US/product/280808/final-fantasy-viii-steam

Και τωρα το remastered στα 20,γιατι ....Square.

Ικανους τους εχω να το βγαλουν Psysical στο Switch στα 30ευρω για να σου χρεωσουν και το cartridge.

Το ιδιο το παιχνιδι βεβαια ειναι απο τα αγαπημενα μου της σειρας με ενα απο τα καλυτερα Mini card game παιχνιδια,αλλα η σταση της Square για αλλη μια φορα ειναι κλασσικα οτι να ναι .

Φάνηκε η λύσσα τους για εκμετάλλευση του fanbase με το Final Fantasy XV και τα τρισάθλια practices τους με τα season pass και τα dlc.
Ήταν η πιο αγαπημένη μου εταιρεία, όντας fan του Final Fantasy Saga ανά τα χρονια. Πλέον, είμαι πολύ επιφυλακτικός.

• Like 1
  • Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
10 ώρες πριν, lysopaine είπε

σήμερα τελείωσα για δεύτερη φορά το fire emblem three houses μια με τον Δημήτρη κ μια με την Edgar ή όπως την λένε ( διάλεξα την "σύντομη διαδρομή") και μπορώ να πω ότι όλο κ κάτι μάθαινα κάθε φορά αξίζει να παίξω και τα άλλα 2 campaign στο καπάκι?

είμαι κάπου στα μισά με Dimitri στο 2ο playthrough. Μεγάλη δουλειά το renown με το οποίο ξεκλειδώνεις καλούδια. βλέπω τα επόμεναp playthrough να κρατάνε λιγότερες ώρες έτσι...
Ίσως παίξω και το τρίτο με τον Claude, αλλά βλέπω ότι σκοπεύουν να βγάλουν ένα σκασμό DLC με επιπλέον story content και μάλλον θα το αφήσω μετά απ το 3ο, εν αναμονή νέου περιεχομένου. 

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, MetalPrime είπε

είμαι κάπου στα μισά με Dimitri στο 2ο playthrough. Μεγάλη δουλειά το renown με το οποίο ξεκλειδώνεις καλούδια. βλέπω τα επόμεναp playthrough να κρατάνε λιγότερες ώρες έτσι...
Ίσως παίξω και το τρίτο με τον Claude, αλλά βλέπω ότι σκοπεύουν να βγάλουν ένα σκασμό DLC με επιπλέον story content και μάλλον θα το αφήσω μετά απ το 3ο, εν αναμονή νέου περιεχομένου. 

έχεις κ το 4ο μην ξεχνάς και εντάξει τα επιπλέον quest δεν μου λένε κάτι μόνο το επιπλέον story που θα μπει το 20 με νοιάζει 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, lysopaine είπε

έχεις κ το 4ο μην ξεχνάς και εντάξει τα επιπλέον quest δεν μου λένε κάτι μόνο το επιπλέον story που θα μπει το 20 με νοιάζει 

Spoiler

4ο εννοείς με την Rhea?

Δημοσ.
Μόλις τώρα, MetalPrime είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

4ο εννοείς με την Rhea?

άμα διαλέξεις τους black eagles στο κεφάλαιο 11 νομίζω εκεί με τον θρόνο ανάλογα την επιλογή σου αλλάζει η ιστορία εξ ου και το 4ο path  

Δημοσ.
14 λεπτά πριν, lysopaine είπε

άμα διαλέξεις τους black eagles στο κεφάλαιο 11 νομίζω εκεί με τον θρόνο ανάλογα την επιλογή σου αλλάζει η ιστορία εξ ου και το 4ο path  

ναι αυτό εννοουσα, το υπέθεσα ότι εκεί σπάει το καμπέιν των black eagles (ΠΑΟΚ???)

Spoiler

στο 1ο, δεν πήρα την Catherine και πήγε με το μέρος της Rhea, τώρα στο 2ο την έκανα recruit νωρις, θέλω να δω τι θα παιχτεί.

Δημοσ.
Spoiler

στο 1ο για να πάρεις την Catherine πρέπει να διαλέξεις την Rhea στους άλλους οίκους που δεν έχεις να διαλέξεις μπορείς να την πάρεις από νωρίς

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 ώρες πριν, Malthador είπε

Πουλάει τα σχέδια για 4 λίρες στο etsy. Αν κάποιος έχει 3D εκτυπωτή και το αγοράσει ας ρίξει σύρμα, να μας πουλήσει κανένα σετάκι. 

Εγώ έχω τυπώσει ένα free από το Thingiverse και είναι εξαιρετικό. Αν κάποιος έχει πρόσβαση σε 3d εκτυπωτή δεν χάνει κάτι να δοκιμάσει.

edit: Αυτό είναι. Υπάρχουν κι άλλα, απλά αυτό βρήκα πρώτο και δουλεύει καλά.

IMG_1443.jpg

Επεξ/σία από lordelesar
Δημοσ.

Να βγω λίγο off-topic;

Μικρός μεγάλωσα με Sega & Nintendo μέχρι το MegaDrive / SNES. Μετά πήρα PC και δεν ασχολήθηκα ξανά με κονσόλες μέχρι που γέρασα και πήρα PS3, PS4 και πριν λίγο καιρό το Switch. Επειδή ενθουσιάστηκα με το BOTW έχω φάει fomo πως δεν έχω παίξει παιχνιδάρες στη ζωή μου και η ερώτηση μου είναι αν πιστεύετε πως αξίζει σήμερα να πάρω ενα 3DS για τους τίτλους που έχει (έχοντας Switch και πολλά παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα). Αξίζει λέτε η είναι μίζερη η εμπειρία; Κυρίως τα remastered Zelda με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ!

Δημοσ.

Snolly, προφανως :D 

Περα απο το Link Between Wolrlds που ειναι παιχνιδαρα, είναι εξαιρετικά Remake τα Ocarina και Majora's Mask.

Και εννοειται ότι έχεις πρόσβαση και στην τεράστια συλλογή του DS. Μονο Zelda, εχει άλλα 2 πού ωραια παιχνίδια (Phantom Hourglass, Spirit tracks)! 

• Thanks 2
Δημοσ.
23 λεπτά πριν, Snolly είπε

Να βγω λίγο off-topic;

Μικρός μεγάλωσα με Sega & Nintendo μέχρι το MegaDrive / SNES. Μετά πήρα PC και δεν ασχολήθηκα ξανά με κονσόλες μέχρι που γέρασα και πήρα PS3, PS4 και πριν λίγο καιρό το Switch. Επειδή ενθουσιάστηκα με το BOTW έχω φάει fomo πως δεν έχω παίξει παιχνιδάρες στη ζωή μου και η ερώτηση μου είναι αν πιστεύετε πως αξίζει σήμερα να πάρω ενα 3DS για τους τίτλους που έχει (έχοντας Switch και πολλά παιχνίδια που δεν έχω παίξει ακόμα). Αξίζει λέτε η είναι μίζερη η εμπειρία; Κυρίως τα remastered Zelda με ενδιαφέρουν. Ευχαριστώ!

πω πωωω με έψησες και εμένα τώρα. Φαντάζομαι πως η κονσόλα θα είναι και affordable από τιμή, του φορτώνεις και ένα σκασμό roms και μια χαρά...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
26 λεπτά πριν, Snolly είπε

Να βγω λίγο off-topic;

Εννοείται πως αξίζει να πάρεις 3ds έχει τεράστια βιβλιοθήκη με παιχνιδαρες.

Επεξ/σία από sils
  • Thanks 1
Δημοσ.
27 λεπτά πριν, Snolly είπε

Να βγω λίγο off-topic;

100% αξιζει, απιστευτη βιβλιοθηκη, απιστευτα παιχνιδια και μπορεις να το βρεις σε πολυ χαμηλη τιμη. Τετοιες ερωτησεις διαβαζω συχνα πυκνα στο /r/3ds, αν θελεις κοιταξε κ εκει. Για μενα δεν υπαρχει καν συγκριση 3ds, switch τουλαχιστον για τωρα. 

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...