MetalPrime Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 49 λεπτά πριν, james9tito είπε GTA Vice City ζητήσαμε? ε αφου τα πιασαμε τα GTA δεν ζηταμε ανθολογία να τελειώνουμε; ΙΙΙ, Vice City, San Andreas?
MinKsipnisis Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Στις 22/2/2019 στις 4:22 ΜΜ, Vagosman είπε Τα έπαιξε το αριστερο joycon, δινει λανθασμένα inputs απο το στικ με ταση προς τα αριστερά. Ειμαι ακομα εντος εγγυησης και εγινε επικοινωνία με τη cd media. Είδωμεν Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Έβγαλες άκρη με την cd media?
non-serviam Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 12 λεπτά πριν, MetalPrime είπε ε αφου τα πιασαμε τα GTA δεν ζηταμε ανθολογία να τελειώνουμε; ΙΙΙ, Vice City, San Andreas? Για να είμαι ειλικρινής απορώ πως δεν τα έχουν βγάλει ακόμα. Τα έχουν έτοιμα για arm, και μάλιστα για πιο αδύναμα μηχανήματα, οπότε μόνο αλλαγή από touch controls πίσω σε κανονικά θέλουν. Φαντάζομαι το λειτουργικό δεν θα έχει και μεγάλη διαφορά. Easy cash grab λέμε.
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 hour ago, ikaruga24 said: Έλα μην πετάτε ξερά videos, μερικοί δεν μπορούμε να τα δούμε. Πείτε και 2-3 πραγματάκια ντε
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 7 λεπτά πριν, GeorgeMan είπε Έλα μην πετάτε ξερά videos, μερικοί δεν μπορούμε να τα δούμε. Πείτε και 2-3 πραγματάκια ντε The Game List: 1. Digimon Survive 2. CrossCode 3. Final Fantasy: Crystal Chronicles Remastered Edition 4. Indivisible 5. Hellpoint 6. Pillars of Eternity II: Deadfire 7. SteamWorld Quest: Hand of Gilgamech 8. Town, Role-playing 9. Pokemon Sword / Shield 10. Dragon Quest XI S
greed Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 16 ώρες πριν, Yggdrasill-sama είπε Ζαχαρώνω 2 μέρες τωρα το Valkyria Chronicles που είναι σε προσφορά... Θελω απόψεις για να αποφασίσω αν θα το τσιμπήσω. Fire away! Αγόρασε το με κλειστά μάτια. Είναι ότι πρέπει το είδος για φορητή κονσόλα. Εγώ το τίμησα μιας και χρόνια έλεγα πως ήθελα να το παίξω αλλά δεν μου έκατσε ποτέ η φάση. 2
RedAlert539 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 http://www.nintendolife.com/news/2019/03/friday_the_13th_the_game_is_stalking_its_way_to_switch_this_spring 2
Vagosman Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 6 ώρες πριν, MinKsipnisis είπε Έχω ακριβώς το ίδιο θέμα. Έβγαλες άκρη με την cd media? Πήρα σήμερα εμαιλ ότι έγινε αντικατάσταση του μοχλού. Μόνο το στικ. Θα παραλάβω κ θα ενημερώσω.
katsouras Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 22/1/2019 στις 10:29 ΜΜ, non-serviam είπε Για σεζον μια χαρά θα είσαι με το Ζελντα μόνο, αν φυσικά τα ρουφάς τα παιχνίδια και όχι απλά γρήγορα γρήγορα να το τερματίσουμε. Επανέρχομαι παιδιά.Με έχει ψήσει το switch με μερικούς ενδοιασμούς που θα μοιραστώ μαζί σας. Αρχικά τα πολύ ακριβά games.Υπαρχει τρόπος να αποφεύγω την ταρίφα των 60ευρω?δεν εννοώ για τίτλο όπως Zelda αλλά για οτιδήποτε βγάλει που είναι ταρίφα και δεν πέφτει η τιμή.Υπαρχει κάποιο site τύπου kinguin για το switch? Με το cloud τι φάση;πρέπει να πληρώσω συνδρομή 20ευρω ώστε να μπορώ απλά να αποθηκεύσω την συλλογή μου αλλιώς αν μου χαλάσει η κονσόλα η η κάρτα μνήμης τα χάνω;επίσης τι άλλο παρέχει σαν συνδρομή; Η οθόνη και η απόδοση είναι ικανοποιητική; Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2019 από katsouras
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Moderators Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 hour ago, katsouras said: Επανέρχομαι παιδιά.Με έχει ψήσει το switch με μερικούς ενδοιασμούς που θα μοιραστώ μαζί σας. Αρχικά τα πολύ ακριβά games.Υπαρχει τρόπος να αποφεύγω την ταρίφα των 60ευρω?δεν εννοώ για τίτλο όπως Zelda αλλά για οτιδήποτε βγάλει που είναι ταρίφα και δεν πέφτει η τιμή.Υπαρχει κάποιο site τύπου kinguin για το switch? Με το cloud τι φάση;πρέπει να πληρώσω συνδρομή 20ευρω ώστε να μπορώ απλά να αποθηκεύσω την συλλογή μου αλλιώς αν μου χαλάσει η κονσόλα η η κάρτα μνήμης τα χάνω;επίσης τι άλλο παρέχει σαν συνδρομή; Η οθόνη και η απόδοση είναι ικανοποιητική; 1) Αγοράζεις game, το τερματίζεις με την ησυχία σου, πουλάς. Έτσι σου βγαίνει κάνα 20ρικο το game. Δεν πέφτουν στο μήνα όπως στα twins. 2) Δεν πρέπει να πληρώσεις. Αν θες cloud save και online "πρέπει". Δεν προσφέρει κάτι παραπάνω (ίσως κάνα game demo? ίσως τα NES games? χχαχααχ) 3) Είναι πολύ καλή (IPS και αρκετά φωτεινή και η ανάλυση 720p ό,τι πρέπει για το μέγεθός της και για να μην είναι βαριά κι ασήκωτα τα games όπως θα ήταν αν ήταν 1080p).
Fulgore Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, katsouras είπε Υπαρχει τρόπος να αποφεύγω την ταρίφα των 60ευρω?δεν εννοώ για τίτλο όπως Zelda αλλά για οτιδήποτε βγάλει που είναι ταρίφα και δεν πέφτει η τιμή.Υπαρχει κάποιο site τύπου kinguin για το switch? Υπαρχουν 3 τροποι 1)Αγγελιες(το ξερεις φανταζομαι ηδη) 2)Περιμενεις προσφορες τυπου 3 παιχνιδια στην τιμη των 2 που παιζουν συνηθως απο εξωτερικο.Απο Ελλαδα μονο οποτε μπει καποια προσφορα του τυπου 20% επιστροφη απο συγκεκριμενη αλυσιδα,αλλιως σκρουτζ για κουτατα απο Ελλαδα. 3)Για το τελευταιο που λες υπαρχουν αντιστοιχα τα site για το Switch αν κοιταξεις εδω https://www.allkeyshop.com/blog/ Πας στο δεξι κομματι και επιλεγεις εκει που λεει το Switch και σου βγαζει τα πιο γνωστα παιχνιδια αυτη την στιγμη Λογο μικρης διαθεσιμοτητας ομως σε σχεση με τις αλλες πλατφορμες(απο κλειδαδικα)και κυριως του pc,οι τιμες δεν ειναι τραγικα χαμηλες.
Sir_Teraflop Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, katsouras είπε Επανέρχομαι παιδιά.Με έχει ψήσει το switch με μερικούς ενδοιασμούς που θα μοιραστώ μαζί σας. Αρχικά τα πολύ ακριβά games.Υπαρχει τρόπος να αποφεύγω την ταρίφα των 60ευρω?δεν εννοώ για τίτλο όπως Zelda αλλά για οτιδήποτε βγάλει που είναι ταρίφα και δεν πέφτει η τιμή.Υπαρχει κάποιο site τύπου kinguin για το switch? Με το cloud τι φάση;πρέπει να πληρώσω συνδρομή 20ευρω ώστε να μπορώ απλά να αποθηκεύσω την συλλογή μου αλλιώς αν μου χαλάσει η κονσόλα η η κάρτα μνήμης τα χάνω;επίσης τι άλλο παρέχει σαν συνδρομή; Η οθόνη και η απόδοση είναι ικανοποιητική; 1) Πας digital και κάνεις juggling τα stores ανά την υφήλιο. Αν πας σε φυσικό μέσο και τα πουλάς αναιρείται αυτόματα η έννοια της συλλογής που όλοι επιζητούν μέσω του φυσικού μέσου. 2) Με το cloud αν θες να "ζήσουν" τα saves σου κάποιο disaster event - είναι μονόδρομος το online. Διαφορετικά ρισκάρεις. 3) H οθόνη είναι μια χαρά αλλά ως IPS έχει χαμηλό contrast οπότε στην αντηλιά ή πολύ φωτεινά περιβάλλοντα θα ζοριστείς. Για σαλόνι μια χαρά είναι. Η ανάλυση όσο πρέπει. RUMOR - SPLATOON 2'S MARINA APPEARS ON AN XBOX ONE MENU Λολ - τι γίνεται εδώ? 1
Silverage Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2019 Σκέφτομαι να το αγοράσω αλλά θέλω να ρωτήσω 2 πράγματα. 1) Καπου διάβασα οτι θα βγάλει καινούρια έκδοση του switch άλλα λέγανε θα είναι πιο φθηνή και με λιγότερες δυνατότητες. Δεν με νοιάζει να είναι 50€ φθηνότερη αρκεί να μην το πάρω τώρα και σε 2 μήνες βγεί καινούρια πιο δυνατή έκδοση και την πατήσω όπως με το PS4. 2) Γκρί ή μπλέ-κόκκινα χειριστήρια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις