Προς το περιεχόμενο

Nintendo Switch Topic v2

Praetorian

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 19,5k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μακριά από το Crash. Καταρχήν υπάρχει θέμα για το NSW και επιπλέον δεν έγραψες αρκετές πληροφορίες. Υπάρχουν πολλά ΑΝ, παράδειγμα ΑΝ σε ενδιαφέρει κάτι να παίζεται μαζί υπάρχει το Overcooked 2 ή το Snipperclips Plus. 

Επεξ/σία από mansa2k
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 ώρες πριν, Sir_Teraflop είπε

Παιδιά μην το χάσετε. Πρόσφατα βγήκε - μόλις το 2014....

Και το toki τώρα κυκλοφόρησε στο switch ενώ ήμουν πιτσιρικάς που το παίζαμε στα φλιπερακια την δεκαετία του 80' αλλά είναι παιχνιδάρα. Δεν λέει κάτι η ηλικία λοιπόν. Δεν σημαίνει ότι , ότι είναι νεότερο είναι και καλύτερο.

Επεξ/σία από anarchy79
  • Like 1

• Moderators
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 hours ago, Malthador said:

Smash.-

Α περίμενε, τώρα έλαβε ο εγκέφαλός μου το μήνυμα από το αρχικό σου ποστ, OP. Τώρα συνειδητοποίησα ότι δεν έχει το Mario Odyssey. Οπότε πάει κάπως έτσι:

- Mario Odyssey, αν του αρέσει να παίζει μόνος του.

- Smash, αν του αρέσει να παίζει με παρέα.

Προσωπικά μέρες που είναι, προτείνω Smash για να πλακώνεστε παρέα στα μπουνίδια. Τζάκι, κουβερτούλα φλις και χριστοπαναγίες, τι καλύτερο.

PS: Παίδες, η κοπέλα ζήτησε το καλύτερο game που κυκλοφορεί για το Switch. Μην προτείνετε δευτεροτρίτα games...

Επεξ/σία από Malthador
  • Like 1

Κι εγώ σκέφτομαι να πάρω κανένα παιχνίδι μες στις γιορτές σκέφτομαι για mario η zelda αν και το Μάριο το έχω βρει κάνα 20 σχεδόν ποιο κάτω από το zelda.

• Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Ν αρχίζει να επαναπροσδιορίζει από τον στόχο των 20 εκατομμυρίων συστημάτων για το τωρινό οικονομικό έτος. Παρόλα αυτά ο στόχος για 100 εκατομμύρια πωλήσεις σε software είναι εφικτός όπως και επαληθεύουν. 

Πλέον, είναι δυνατή μια αξιολόγηση της χρονιάς που φτάνει προς το τέλος της. Το 2018 ήταν, κατά την γνώμη μου πάντα, χειρότερο από το 2017 ή καλύτερα τους μόλις δέκα μήνες του 2017. Συγκριτικά φέτος τα αρνητικά υπερτέρησαν των θετικών, κάποια στιγμιότυπα από το 2018:
-Το 2017 κυκλοφόρησαν τέσσερις τίτλοι system seller's ενώ φέτος μόλις δύο και αυτό προς το τέλος του έτους.
-Η έναρξη της συνδρομητικής (παρωδίας) υπηρεσίας της Ν που απλά χρεώνει 20 ευρώ γιατί έτσι. Το "κοστίζει μόλις 20 ευρώ" συνεχίζει να αποτελεί το βασικό επιχείρημα των εκπροσώπων της εταιρίας και του αντίστοιχου marketing.
-Το voice chat της συνδρομητικής υπηρεσίας παραμένει ένα ανέκδοτο και η Ν το δικαιολογεί με ανέκδοτα του τύπου υποστηρίζουμε την διαφορετικότητα. Takahashi είσαι καραγκιόζης.&-
-Η εκβιαστική αποκλειστική δυνατότητα αντιγράφων των saves αρχείων μόνο μέσω cloud /συνδρομητικής υπηρεσίας.
-Η πληθώρα μεταφορών που κάλυψαν τα τεράστια κενά νέων κυκλοφοριών. Η Ν δεν δείχνει να ενδιαφέρεται να αυξήσει την δυναμική της σε ομάδες ανάπτυξης, ειδικά στην δύση που έχει περάσει καμία 20ετία από την τελευταία φορά. 
-Φουσκωμένα μυαλά και τραγική επικοινωνία/αντίληψη του κοινού ως προς το θέμα της ροής περιεχομένου και των υπηρεσιών.
-Ταχύτητα χελώνας στο οτιδήποτε αφορά ενημερώσεις/βελτιώσεις λογισμικού και υπηρεσιών.
-Το eshop γεμίζει εβδομαδιαία με σαβούρες. Πέρα από μια βελτίωση του search bar δεν υπήρξε καμία άλλη ουσιαστική αλλαγή.

Στα θετικά βάζω την συνέχεια που υπάρχει σε θέμα της όποιας υποστήριξης από τρίτες εταιρίες και πως συνεχίζουν να συνεργάζονται με τρίτες εταιρίες πάνω σε αποκλειστικότητες. Και αυτά ήταν, δεν μου έρχεται κάτι άλλο.

Επεξ/σία από mansa2k
  • Like 5
  • Thanks 1

6 ώρες πριν, Olgaki.blade είπε

Θέλω μια γνώμη για το καλύτερο παιχνίδι για nsw που κυκλοφορεί παρακαλώ . Θέλω να κάνω ένα δώρο στον άντρα μου . Έχει ήδη το Zelda και το Mario cart.

Online παιζει;

8 ώρες πριν, Olgaki.blade είπε

Θέλω μια γνώμη για το καλύτερο παιχνίδι για nsw που κυκλοφορεί παρακαλώ . Θέλω να κάνω ένα δώρο στον άντρα μου . Έχει ήδη το Zelda και το Mario cart.

Θα πας στην safe λύση και θα του πάρεις το Mario Odyssey. 

20 ώρες πριν, Braveheart1980 είπε

Μαζί σου αλλά εξακολουθεί να είναι παιχνιδάρα πέραν του ότι κυκλοφόρησε τώρα στο Switch που έγινε και review

8 ώρες πριν, anarchy79 είπε

Και το toki τώρα κυκλοφόρησε στο switch ενώ ήμουν πιτσιρικάς που το παίζαμε στα φλιπερακια την δεκαετία του 80' αλλά είναι παιχνιδάρα. Δεν λέει κάτι η ηλικία λοιπόν. Δεν σημαίνει ότι , ότι είναι νεότερο είναι και καλύτερο.

Αυτό είναι το πρόβλημα λοιπόν κύριοι. Το ότι είναι παιχνιδάρα δεν το κάνει περισσότερο παιχνιδάρα - "επειδή τάχα μου κυκλοφόρησε τώρα" (στο switch). Διότι αυτό το παιχνίδι - είναι ήδη χιλιοπαιγμένο ακόμα και στο Wii-U! Αυτά δεν τα γράφω για να μειώσω το παιχνίδι και το switch αλλά εντάξει ... δεν κάνεις review παιχνίδι 4ετίας για να το παρουσιάσεις ως "νέο"... γιατί απλά δεν είναι. Άσε που το review - επειδή το διάβασα ήταν εντάξει.. φτωχό το λιγότερο και πάλι πολύ επιεικής είμαι... αλλά κάπως έπρεπε να δικαιολογήσουμε το review copy έτσι?

Για να μην πολυλογώ πιο τίμιο είναι να βγεις και να πεις βγήκε το "child of light" στο switch και είναι "η τάδε edition που περιέχει αυτό και εκείνο" παρά να κάνεις ολόκληρο review για ένα παιχνίδι που έχει γίνει reviewed ένα εκατομμύριο φορές ήδη από το 2014... Αν ήταν κάποια remastered+ έκδοση να πω εντάξει - αλλά δεν είναι... είναι το child of light που ξέρουμε.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...