Προς το περιεχόμενο

Sony LED TV KD43XE70 43" 4Κ Ultra HD (plaisio)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έχει και το ΜΜ την 43ΧΕ7077 στα 399 εδώ και λίγες μέρες. https://www.mediamarkt.gr/el/product/_sony-kd-43xe7077saep-1199299.html

Μια χαρά τηλεόραση είναι απλώς έχουμε πει πολλές φορές ότι σε αυτές τις ίντσες το 4Κ είναι λίγο άκυρο.Ταιριάζει περισσότερο για σύνδεση με PC ή παιχνιδομηχανή.

• Like 1
Δημοσ.

εχω παρατηρησει τωρα τελευταια οτι ο κοσμος ανοιγει θεματα ως προσφορες ενω κατα βαση θελει να δει αν αξιζει κατι κ αν ειναι οντως προσφορα

η συγκεκριμενη δεν ειναι προσφορα ουτε με ευνοικο τυφωνα ξργω 

• Like 3
Δημοσ.
47 λεπτά πριν, Philippe είπε

Αυτές έχουν chroma 4:4:4 και HDMI 2.0 για να συνδεθούν με pc?

Ναι έχουν. Τα ανάλογα μοντέλα σε ΗΠΑ και Μ.Βρετανία τα εκθειάζουν και ως οθόνες.

https://www.amazon.com/Sony-KD43X720E-43-Inch-Ultra-Smart/dp/B071FFFRXM/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1529225798&sr=1-1&keywords=kd43x720e&dpID=41jzO9cXzBL&preST=_SX300_QL70_&dpSrc=srch#customerReviews

Review του αμερικάνικου μοντέλου :

https://www.rtings.com/tv/reviews/sony/x720e

• Like 1
Δημοσ.

Άψογα! Άρα το μόνο πρόβλημα για να την δουλεύουμε σαν οθόνη είναι ότι δεν θα ανοίγει και θα κλείνει με το pc αλλά μόνο χειροκίνητα;

Αν είναι έτσι αξίζει γιατί οι 42.5" 4Κ οθόνες ξεκινάνε από 550€ και βγάζουν ένα σωρό προβλήματα απ' ό,τι διαβάζω.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Philippe είπε

Άψογα! Άρα το μόνο πρόβλημα για να την δουλεύουμε σαν οθόνη είναι ότι δεν θα ανοίγει και θα κλείνει με το pc αλλά μόνο χειροκίνητα;

Αν είναι έτσι αξίζει γιατί οι 42.5" 4Κ οθόνες ξεκινάνε από 550€ και βγάζουν ένα σωρό προβλήματα απ' ό,τι διαβάζω.

Κανεις το λαθος να συγκρινεις οθονη υπολογιστη 4k με τηλεοραση 4k...Εχουν αρκετες διαφορες γιαυτο και απεχουν σε τιμες.

Δημοσ.

Για πες τι διαφορές έχουν, εκτός ίσως από το input lag; Είμαι αρκετά διαβασμένος στο συγκεκριμένο θέμα.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, Philippe είπε

Για πες τι διαφορές έχουν, εκτός ίσως από το input lag; Είμαι αρκετά διαβασμένος στο συγκεκριμένο θέμα.

Ρυθμοι ανανεωσης, αποκριση, πυκνοτητα πιξελ, συνδεσιμοτητα, αναλυσεις, καταναλωση ρευματος (νομιζω αυτα αρκουν).

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι ΟΚ σε αυτό το μοντέλο. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω* και ίσως κάποιο uniformity στο panel.

* Κι αυτό με το standby νομίζω έχει λυθεί στα νέα μοντέλα (βλ. Sony's "Presence Mode")

Επεξ/σία από Philippe
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, Philippe είπε

Όλα αυτά που αναφέρεις είναι ΟΚ σε αυτό το μοντέλο. Το μόνο πρόβλημα είναι αυτό που έγραψα πιο πάνω και ίσως κάποιο uniformity στο panel.

Τι εννοεις ειναι οκ σε αυτο το μοντελο; Ειμαι πολυ περιεργος.

Μιλαμε για ενα μοντελο που εχει πχ ρυθμο ανανεωσης 50Hz ενω αντιστοιχα μονιτορ μπορει να εχουν 75-100-120-144Hz (αναλογα με την τιμη φυσικα).
Ρυθμος αποκρισης ειναι παλι σιγουρα πανω απο 20ms (3-4-5 φορες πανω σε σχεση ακομα και με καλουτσικα μονιτορ).
Συνδεσιμοτητα μια απο τα ιδια (δεν φανταζομαι πως εχει Displayport πχ).
Δεν ειναι 21:9 οπως καποια μονιτορ (και ναι μερικοι οπως εγω το προτιμουν αυτο).
Μεγιστη καταναλωση ρευματος εχει γυρω στα 100w οταν 40αρες 4k οθονες δεν ξεπερνανε τα 50-60W.

Αλλο το οτι για εσενα ειναι οκ και αλλο το οτι δεν διαφερει απο μια καλη οθονη, αυτα τα 2 απεχουν παρα πολυ νομιζω.

Επεξ/σία από Salvation81
  • Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν θα την συγκρίνεις με ultrawide gaming monitor 120Hz.

Μπορεί να μην έχει DP αλλά έχει HDMI 2.0 για 2160p 60Hz (μην σε μπερδεύει το 50 ευρώπη/ 60 αμερική δεν ισχύει αυτό πια, όλες είναι 50 και 60), αν διαβάσεις το link του Age4Greeks στο rtings η συγκεκριμένη έχει πολύ χαμηλό lag για τηλεόραση, 100 και κάτι ppi που είναι ιδανικό νούμερο και έχει χρωματική συμπίεση 4:4:4 για να φαίνονται σωστά τα texts.

Επεξ/σία από Philippe
  • Like 2
Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...