ThanosMTX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα. Μπορεί ένας ανυπότακτος στρατού (εσωτερικού) να βγάλει κάρτα ανεργείας ή ζητούν απολυτήριο στρατού στον ΟΑΕΔ όταν πας για έκδοση δελτίου ανεργίας;
Shadows Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Νομιζω ενας ανυποτακτος εσωτερικου εχει περισσοτερα θεματα να ανησυχει απο αυτο. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από Shadows 5
Pablo_Hasan Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 http://www.oaed.gr/engraphe-sta-metroa-tou-oaed
Dark_son20 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 7 hours ago, ThanosMTX said: Καλησπέρα. Μπορεί ένας ανυπότακτος στρατού (εσωτερικού) να βγάλει κάρτα ανεργείας ή ζητούν απολυτήριο στρατού στον ΟΑΕΔ όταν πας για έκδοση δελτίου ανεργίας; Μπορείς να βγάλεις κανονικά. Δεν ζητάνε απολυτήριο.
ThanosMTX Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ευχαριστώ παιδιά. Ρωτάω γιατί πάει πριν 3 χρόνια ένας γνωστός μου (επίσης ανυπότακτος) και του ζήτησαν απολυτήριο στρατού ή αναβολόχαρτο και επειδή δεν το είχε δεν του έβγαλαν. Λογικά πρέπει να έχουν αλλάξει τα πράγματα απ'ότι κατάλαβα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που του το ζήτησαν.
eidikos33 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, ThanosMTX είπε Ευχαριστώ παιδιά. Ρωτάω γιατί πάει πριν 3 χρόνια ένας γνωστός μου (επίσης ανυπότακτος) και του ζήτησαν απολυτήριο στρατού ή αναβολόχαρτο και επειδή δεν το είχε δεν του έβγαλαν. Λογικά πρέπει να έχουν αλλάξει τα πράγματα απ'ότι κατάλαβα. Δεν καταλαβαίνω τον λόγο που του το ζήτησαν. Με ποιο προσχημα δε πηγες φανταρος μαν? 1
ThanosMTX Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 12 λεπτά πριν, eidikos33 είπε Με ποιο προσχημα δε πηγες φανταρος μαν? Οικονομικοί λόγοι. Ακόμα και για να πάρω Ι5. Αν θες το πιστευεις. Αν δε θες δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το λεώ γιατί είδα κάποιες απαντήσεις από 2 άλλα μέλη (που τα έσβησαν οι συντονιστές) που δεν μου άρεσαν. 2
stefa_1 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Σε μενα ποτε δεν ζητησαν απολυτηριο στρατου ή οτιδηποτε εχει να κανει με στρατο απο τον οαεδ.
Επισκέπτης Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, ThanosMTX είπε Οικονομικοί λόγοι. Ακόμα και για να πάρω Ι5. Αν θες το πιστευεις. Αν δε θες δεν μπορώ να κάνω κάτι. Το λεώ γιατί είδα κάποιες απαντήσεις από 2 άλλα μέλη (που τα έσβησαν οι συντονιστές) που δεν μου άρεσαν. Κάποια στιγμή θα λάβεις από το στρατολογικό γραφείο πρόστιμο για την ανυποταξία ύψους 6000 ευρώ αν δεν φροντίσεις να βγεις Ι5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα