Προς το περιεχόμενο

DMZ Host

Επισκέπτης

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Επισκέπτης
Δημοσ.

Καλησπέρα,

Μου έδωσαν νέο ρούτερ από τον ΟΤΕ το speedport entry 2i και θέλω να ρυθμίσω το dmz host και δεν μπορώ να το βρω μέσα στο μενού του.

Θέλω να το ρυθμίσω σχετικά με κάτι κάμερες που έχω dvr ρύθμισα το ddns αλλά δεν βρίσκω το dmz.

Ευχαριστώ

Δημοσ.

δεν βρισκω λογο να κανεις dmz.κανεις port forward και κλεινεις την αυξημενη ασφαλεια οτενετ για να μην σου κοβει ports

21 hours ago, linuxaki said:

Καλησπέρα,

Μου έδωσαν νέο ρούτερ από τον ΟΤΕ το speedport entry 2i και θέλω να ρυθμίσω το dmz host και δεν μπορώ να το βρω μέσα στο μενού του.

Θέλω να το ρυθμίσω σχετικά με κάτι κάμερες που έχω dvr ρύθμισα το ddns αλλά δεν βρίσκω το dmz.

Ευχαριστώ

Επισκέπτης
Δημοσ.

Θα το δοκιμάσω έτσι απλά είπα να το έβαζα με dmz γιατί έτσι το είχα και παλιά.

Στο LAN Host IP Address θα γράψω την στατική ip που έχω βάλει στο dvr μου σωστά?

Επισκέπτης
Δημοσ.
20 λεπτά πριν, M@dB0x είπε

Ποτε να μη το κανεις αυτο. Οτι χειροτερο.

Το DMZ ή το port forwarding?

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Τώρα το κάνω με το port forwarding αλλά μου βγάζει port open rule active

1.png

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
22 hours ago, linuxaki said:

Τώρα το κάνω με το port forwarding αλλά μου βγάζει port open rule active

1.png

πας να ανοιξεις Port και στο γραφει αυτο?γιατι η καρτελλα αυτη δεν ειναι για port forward.το port open μηπως απλα σου λεει οτι εχεις ανοιξει Port?

επισης οπως ειπαν το dmz ανοιγει ολα τα ports οποτε απο θεμα ασφαλειας δεν ειναι οτι καλυτερο και δεν υπαρχει λογος να κανεις dmz για 2 max 3 ports που θελουν οι καμερες.

On 18/06/2018 at 20:17, linuxaki said:

Θα το δοκιμάσω έτσι απλά είπα να το έβαζα με dmz γιατί έτσι το είχα και παλιά.

Στο LAN Host IP Address θα γράψω την στατική ip που έχω βάλει στο dvr μου σωστά?

ειναι ευκολο το dmz αλλα οχι προτεινομενο.για το δευτερο ερωτημα ναι σωστα .

Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει ανοιχτεί κανονικά η πόρτα που θέλω με port forwarding αλλά πρέπει ο οτε από τον server τους να μου απενεργοποιήσει το firewall. Το απενεργοποίησαν και πάλι τα ίδια, το δήλωσα βλάβη στον οτε.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, aGka8l είπε

Μήπως είσαι σε private ip κ όχι public ?

Το έλεγξε και ο οτετζης και μου είπε ότι φταίει το ρουτερ τελικά

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, linuxaki είπε

Το έλεγξε και ο οτετζης και μου είπε ότι φταίει το ρουτερ τελικά

Κάνε μια τελευταία προσπάθεια κάπου έχει ένα tab δίπλα από εκεί π κανείς το p forward κ πρέπει να επιλέξεις enable port trigering η κάπως έτσι , 

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Λοιπόν άλλαξα δύο ρουτερ αυτά του οτε έχω πρόσβαση στις κάμερες με την τοπική μου διεύθυνση αλλά απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του dns δεν έχω με πετάει στο ρουτερ αντί για τις κάμερες. Μου δάνεισαν ένα ρουτερ tplink το ρύθμισα και με αυτό με τις ίδιες ρυθμίσεις port forward μου δουλεύει κανονικά. 

Από τον οτε μου είπαν ότι φταίει το ρουτερ αλλά και που μου άλλαξαν δύο πάλι τα ίδια κάνει. Μπήκε και ο τεχνικός του οτε και τα ρύθμισε αλλά και πάλι το πρόβλημα όπου τελικά ούτε αυτός ξέρει τι φταίει και έχω μιλήσει τουλάχιστον με 5 τεχνικούς και άκρη δεν βγαίνει.

Οπότε η λύση μου είναι να αγοράσω ρουτερ εκτός οτε γιατί αυτά του οτε δεν βλέπω φως.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
  • 2 μήνες μετά...
Δημοσ.
On 20/06/2018 at 14:29, linuxaki said:

Έχει ανοιχτεί κανονικά η πόρτα που θέλω με port forwarding αλλά πρέπει ο οτε από τον server τους να μου απενεργοποιήσει το firewall. Το απενεργοποίησαν και πάλι τα ίδια, το δήλωσα βλάβη στον οτε.

αυξημενη ασφαλεια οτενετ και μπορεις να την κλεισεις και εσυ.

On 04/07/2018 at 20:25, linuxaki said:

Λοιπόν άλλαξα δύο ρουτερ αυτά του οτε έχω πρόσβαση στις κάμερες με την τοπική μου διεύθυνση αλλά απομακρυσμένη πρόσβαση μέσω του dns δεν έχω με πετάει στο ρουτερ αντί για τις κάμερες. Μου δάνεισαν ένα ρουτερ tplink το ρύθμισα και με αυτό με τις ίδιες ρυθμίσεις port forward μου δουλεύει κανονικά. 

Από τον οτε μου είπαν ότι φταίει το ρουτερ αλλά και που μου άλλαξαν δύο πάλι τα ίδια κάνει. Μπήκε και ο τεχνικός του οτε και τα ρύθμισε αλλά και πάλι το πρόβλημα όπου τελικά ούτε αυτός ξέρει τι φταίει και έχω μιλήσει τουλάχιστον με 5 τεχνικούς και άκρη δεν βγαίνει.

Οπότε η λύση μου είναι να αγοράσω ρουτερ εκτός οτε γιατί αυτά του οτε δεν βλέπω φως.

αν και παλιο θεμα τα βηματα ειναι τα παρακατω

α.κλεινεις αυξημενη ασφαλεια και μπορεις και το Firewall στο router.

β.ανοιξε πχ το Port 44444 και βαλε για Lan ip την ip του υπολογιστη σου για αρχη.

γ.κανεinstall to mtorrent και δοκιμασε να βαλεις μεσα τo port που ανοιξες.απο το canyouseeme με ανοιχτο το Mtorrent θα πρεπει να παιζει το port.

μετα απλα αλλαξε την lan ip και βαλε του καταγραφικου.απλα να ειναι καρφωτα δηλωμενη στο καταγραφικο η Ip και προσοχη στους dns και στο gateway μην ειναι λαθος.

δ.δοκιμασε να συνδεθεις απο αλλο δικτυο πχ 3g ή πες σε ενα φιλο και οχι απο το δικο σου.αν το Router δεν υποστηριζει Nat loopback δεν θα δεις ποτε τις καμερες μεσα απο το δικτυο σου.

ε,αν παιξει τοτε παιξε με Dyndns.

dmz δεν ξερω αν εχει.

επισης το καταγραφικο μπορει να εχει 2-3 διαφορετικα ports.ενα πχ για προσβαση απο browser ενα για προσβαση απο κινητο με το x app και ενα για προσβαση απο Pc με το χ προγραμμα και χ Port.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...