nikosxalilis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα εχω κάνει μετακόμιση σε μια νεα οδο στην οποια εχω κανει αίτηση για νεα γραμμή σε cosmote οπου ειμαι ηδη πελατης και εχω στην παλιο οδο και otetv και vdsl internet, στην νεα οδό μου ειπαν πως δεν υπαρχει δίκτυο και πως θα πρέπει να περιμένω για νεοτερα η να κανει καποιος διακοπεί σύνδεσης απο την γειτονιά και να παρω εγώ γραμμη (λιγο αδυνατον).Τι εναλλακτικές εχω για να εχω ίντερνετ διοτι μου ειναι απαραίτητο και αναγκαίο? Δεν με ενδιαφέρει πακετα για GB δεν φτάνουν για την χρηση που κάνω Αυτή την στιγμή βολεύομαι με OTE Fon συνδέομαι με τους κωδικους μου αππ τημ συνδρομή που έχω αλλα δεν πιανει καλο σημα, υπάρχει τρόπος να εχω πιο ισχυρό σήμα σε ote fon? Εαν εβαζα καποιο ρούτερ για να εχω πιο δυνατο σημα του OTE fon??
heavyrain Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Mobile η satelite internet, δεν υπαρχει κατι αλλο. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από heavyrain
nikosxalilis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Ειναι με δεδομένα αυτο που μου προτείνεις και δεν με εξυπηρετεί Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από nikosxalilis
bill2015 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Έχεις ρωτήσει σε άλλο πάροχο αλλα δύσκολο το βλέπω
vasioula1 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Αν δε μπορει να σου δωσει ο οτε δε μπορει κανενας
bill2015 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Λέμε μίπως 1 στα 1000 μπορεί Αν είναι αθήνα η wind και vodafone σε κάποιες περιοχές έχουν δικό τους δίκτυο
aGka8l Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, bill2015 είπε Λέμε μίπως 1 στα 1000 μπορεί Αν είναι αθήνα η wind και vodafone σε κάποιες περιοχές έχουν δικό τους δίκτυο Η έλλειψη δικτύου συνήθως είναι στο απερχόμενο και πολύ σπάνια στο κεντρικό . Ακόμα και από καμπίνα παρόχου να παίρνει το απερχόμενο είναι δουλειά του ΟΤΕ
nikosxalilis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Καλησπέρα παιδια, Ευχαριστώ ολους για την απάντηση σας ειμαι Αθήνα Αγ.βαρβαρα και εχω παρει και σε αλλες εταιρείες αλλα τιποτα μου ειπαν οτι και απο υον ΟΤΕ να περιμένω σε λιστα αναμονης για 60 ημέρες εαν φυγει καποιος απο τις γραμμες και μείνει ελευθερη καποια καλός αλλιως ξανα τα ιδια σε αναμονή, ειναι φουλ η γραμμες στο κουτι του οτε δεν υπαρχει χώρος και ξανα λεω εαν ξερει κανεις εαν υπαρχει καποιος τροπος να ειχα πιο ισχυρό σημα ote fon wifi που πιανω ελάχιστα να βολευομουν με αυτο προσωρινά,
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα