Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα. Εχω ενα σοβαρο θεμα. Το καταγραφικο μου κλειδωσε και δεν μπορω με τπτ να το ξεκλειδωσω. Εχω δοκιμασει αρκετους τροπους που βρηκα στο ιντερνετ αλλα μεχρι στιγμης τπτ. Οποιος μπορει ας βοηθησει. Το μοντελο του ειναι EN-6604V  . H264 καταγραφικο . 6985675003 το κιν μου. 

Δημοσ.

Συνηθως τα καταγραφικα σου ζητανε να αλλαξεις τον Default κωδικο ( στην δικη σου περιπτωση το user name ειναι admin και ο κωδικος ειναι 666666) με εναν δικο σου, μηπως ειχες βαλει και δεν θυμασαι;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
12 λεπτά πριν, nasosandani είπε

Ναι δεν θυμαμαι πιο ειχα βαλει. Πως μπορω ομως τωρα να το αλλαξω? Το μοντελο ειναι EN-6604V . Ειναι της EONBOOM.  

Καλησπέρα. Το έχω πάθει κι εγώ 2-3 φορές σε dahua. Δοκίμασε admin-admin μήπως πιάσει...-

Υ.γ.: Τώρα που θυμήθηκα, όπως γράφει και ο φίλος πιο πάνω, το δικό μου είχε από μόνο του σαν passwords τα εξής: admin, 666666, 888888. Με κάποιο από αυτά θα μπαίνεις, λογικά.

Επεξ/σία από siralexgio7
Δημοσ.

Αυτα τα δοκιμασες ;

Pass: 6036huanyuan
or : ttvvtthuanyuan

Καποιοι λενε πως αν τα βαλεις το password γυριζει στο αρχικο (666666 η 123456).

• Like 1
Δημοσ.

Συγγνωμη αλλλα δεχεται μονο  8 ψηφια στο password. Αρα συτα ριναι λαθος. Αν εχει καποιος καμια ιδεα ή αν μπορει να με βοηθησει απο κοντα ας στειλει. Ευχαριστω.

Δημοσ.

Καλως η κακως δεν ειναι τυχαιο που τα καταφραφικα δεν εχουν τροπο να κανεις reset, ειναι θεμα ασφαλειας (μπορει πχ καποιος να θελει να μπει σε ξενο καταγραφικο) και γιαυτο πολλες εταιρειες δεν αφηνουν πισω "πορτες" για να μπει καποιος.

Δυστυχως η καλυτερη σου επιλογη κατεμε θα ειναι να αγορασεις νεο καταγραφικο (με τις τιμες που εχουν τωρα τα καταγραφικα μιλαμε δλδ γυρω στο 50αρικο).

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...