chrisde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 25 λεπτά πριν, Πέτρος είπε Ανάλογα το παιγνίδι/bench, μέχρι 1580 έχω δει, αλλά παίζει. Μην ξεχνάς πως κάποιες φορές δεν επαρκεί ο FX να την ταϊσει...λέμε τώρα. Δεν μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις. Στο ίδιο σημείο με gpu usage 100% και PL+20 πιάνω 1400mhz ενώ με PL+50 1600mhz. Και απ' οτι έχω διαβάσει αυτό είναι και το φυσιολογικό. Μου κάνει εντύπωση πως πιάνεις ~1580mhz μόνο με PL+20... Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, chrisde είπε Βασικά έχεις πολύ χαμηλές στροφές ανεμιστήρα. Δοκίμασε ένα πιο επιθετικό προφίλ. βασικα εχει θεμα η καρτα γτ και με 100% στροφες οριακα μενει στους 80 βαθμους. οι 1500 στροφες ειναι καλες στο αυτι. και ο ιδιος ο πυρηνας ειναι καλος στους 75 - 80 βαθμους. Δεν μπορω να καταλαβω τα VRM πως ζεστενονται ετσι γτ κανουν επαφη στην ψυκτρα. Εκτος εαν κανας σενσορας εχει θεμα. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από ASDIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, chrisde είπε Δεν μιλάω για τέτοιες περιπτώσεις. Στο ίδιο σημείο με gpu usage 100% και PL+20 πιάνω 1400mhz ενώ με PL+50 1600mhz. Και απ' οτι έχω διαβάσει αυτό είναι και το φυσιολογικό. Μου κάνει εντύπωση πως πιάνεις ~1580mhz μόνο με PL+20... Μην ξεχνάς, μέγιστα έχω δηλώσει 1592 στο Ρ7. Πρακτικά, δεν έχω δώσει boost καθόλου παραπάνω από το "μαμά". Άσε που έχω την κουλαμάρα, σε Firestrike Extreme/Ultra πχ να πηγαίνει μέχρι 1400 η κάρτα, σε TimeSpy να maxάρει κλπ, χωρίς κανένα προφανή λόγο για τις διαφορές αυτές. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Δεν λέει κάτι που δεν έχεις δώσει boost. Ίσα ίσα που είσαι ήδη πολύ ψηλά για τις ρυθμίσεις σου. Στο Witcher μέχρι πόσο σου πάει; (σε ζαλίζω το ξέρω απλά προσπαθώ να καταλάβω κάτι) 😅 Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μόλις έτρεξα γύρω-γύρω 10'. Στα 1551 έφτασε. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 4 ώρες πριν, ASDIC είπε αγορίνα δικό σου το erebus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 χαχαχααχα οχι δυστυχως μεχρι Nyx εχω φτασει..... απλα ειναι ωραιο wallpaper..... 😅🤣 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
~Palpatin~ Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Ποιος παιζει EVE και που; Σας τσακωσα αλητες!!!!! 3 ώρες πριν, ASDIC είπε χαχαχααχα οχι δυστυχως μεχρι Nyx εχω φτασει..... απλα ειναι ωραιο wallpaper..... 😅🤣 5 ώρες πριν, DiaperCh@nger είπε αγορίνα δικό σου το erebus? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) για πειτε nikcnames στο παιχνιδι οσοι ειστε ενεργοι ή παιζατε στο παρελθον. Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από ASDIC Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, chrisde είπε Δεν λέει κάτι που δεν έχεις δώσει boost. Ίσα ίσα που είσαι ήδη πολύ ψηλά για τις ρυθμίσεις σου. Στο Witcher μέχρι πόσο σου πάει; (σε ζαλίζω το ξέρω απλά προσπαθώ να καταλάβω κάτι) 😅 Τώρα ξαναδιάβασα το μήνυμά σου, και κατάλαβα ότι εννοείς το αντίθετο από αυτό που κατάλαβα. Ναι, φτάνει σχετικά ψηλά, με μόνο +20%. Ανάλογα τις θερμοκρασίες, θα δω τί καταφέρνω με +30%...βήμα-βήμα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Έχεις πέσει σε καλό κομμάτι, οπότε δώσε πόνο... Όσον αφορά τον fx έχω να πώ: Τα κουρέλια τραγουδάνε ακόμα. Σε 1440p μια χαρά βαστάει σε ό,τι έχω δοκιμάσει. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Είμαι περίεργος να δω μόλις κυκλοφορήσει επίσημα ως "Nano Edition" (γιατί αυτό είναι το PCB της Pulse) τι ψάρια θα πιάνει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Menelegr Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2018 στις 9:34 ΜΜ, IoaZ είπε Ευχαριστούμε για τα excel Άμα μπορείς ανέβασε μία την ram από 800 -->900--945 για να δούμε πόσο επηρεάζει στα games . Πακέτο δύσκολο να τις κάνει Oc αν έχει 4 dimm ...διότι η σάπια AMD σου λέει αν βάλεις 4 dimm πάνε έως 1600mhz max στην FX platform ας έχεις πάρει 1866+ μονο με 2 dimm ανεβαινες εως 1866. Τα ψιλά γράμματα στο site της ...το έχω ψάξει γιατί είχα αντίστοιχο combo ,με fx 8350...όσο για το CPU usage χρειάζεται αναβάθμιση .Υ.Γ αν τυχών τις κάνεις Oc πρόσεχε γιατί τα vrm είναι αξιόπιστα μιας και έχεις το καλύτερο μοντέλο μητρικής για FX αλλά σε συνδιασμό με τον CPU θα ανάψει πολύ .... Επεξ/σία 9 Ιουλίου 2018 από Menelegr 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Εκτός απροόπτου εννοούσε την ΗΒΜ της κάρτας γραφικών. Η RAM που έχω, δεν κουνιέται ντιπ, εκτός κι αν δώσω παρπάνω τάση (κι αυτό θεωρητικά). Από 9-9-9-27-36 ,πάει 8-9-9-27-36 (κια δεν είμαι απόλυτα σίγουρος πως είναι σταθερή). Σε 8-8-9-27-36, δεν postαρει καν. ΜΕ 9-9-9, δεν πάει 1866, κλπ. Τόσο λάθος επιλογή, δύσκολο να ξανακάνω. 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 9 Ιουλίου 2018 14 ώρες πριν, ~Palpatin~ είπε Ποιος παιζει EVE και που; Σας τσακωσα αλητες!!!!! Έπαιζα 13 χρόνια. Τα τελευταία 4 χρόνια έπαιζα αραιά, πια έχω 1.5 χρόνο να loggάρω. Εσύ να υποθέσω είσαι active! 7 ώρες πριν, ASDIC είπε για πειτε nikcnames στο παιχνιδι οσοι ειστε ενεργοι ή παιζατε στο παρελθον. Aias Juno ήταν ο main μου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα