IoaZ Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 HWinfo64 για ΗΒΜ temp . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 7 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Προσωπικά, θέλω να ευχαριστήσω μέσα από τα βάθη της καρδιάς μου την MS, η οποία με την τελευταία Insider Slow (προχτές) έχει κάνει τον υπολογιστή ρδέλο από τα λίγα. Έχω πρόβλημα σε browsing, στον ήχο, σε youtube, σε gaming, έχω αστάθεια σε κάποια benches που ήμουν σταθερότατος, κι όλα αυτά με υποδειγματικές θερμοκρασίες σε GPU και ανάλογα τις συνθήκες και CPU. Έφαγα δυο ωρίτσες σήμερα σε νέο tuning, σβήσιμο-απεγκατάσταση-πέρασμα οδηγών, ίσα για να στέκεται αξιοπρεπώς το σύστημα, αλλά παραμένει νύχτα με μέρα, σε σχέση με πριν 4 ημέρες. edit: Να συμπληρώσω, γιατί ξέχασα, οι εξωτερικοί δίσκοι αναγνωρίζονται μία φορά στις 3 που τους συνδέω, ανεξάρτητα θύρας. Ο μόνος τρόπος για άμεσα, είναι να κάνω κατάργηση μέσα από device manager και κατόπιν ανανέωση. Τέτοιο χάλι, δεν ματαέχω ξαναδεί. Επεξ/σία 7 Ιουλίου 2018 από Πέτρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 καλα κανω και εχω τα Updates απενεργοποιημενα..... Εμενα δλδ που η θερμοκρασια στo HBM παει 85+ να περιμενω γρηγοροτερη φθορα ετσι δεν ειναι ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DiaperCh@nger Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 @Πέτρος, σέβομαι τις παρατηρήσεις σου και παρόλο που οι γνώμες μας για τους fx δεν συνάδουν, επιλέγω πάντα, σε κάθε νήμα, σε κάθε αναφορά, να αποδέχομαι την παρατήρηση/εκτιμήση σου για το εκάστοτε θέμα. Μια ερώτηση. Μπας και δεν φταίει η MS? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Να το συζητήσουμε όσο θέλεις. Δεν άλλαξε κάτι άλλο στο σύστημά μου αυτές τις μέρες. Τρίτη βράδυ αν θυμάμαι σωστά, βγήκε η τελευταία Insider Slow, την πέρασα και έκλεισα τον υπολογιστή. Τετάρτη απόγευμα μόνο ελαφρύ browsing, με τα πρώτα προβλήματα σε youtube κλπ (h/w acceleration off), τόσο σε ήχο (σπασίματα/κοψίματα κλπ) όσο και σε εικόνα. Πέμπτη όλη μέρα δουλειά. Παρασκευή απόγευμα, σε gaming το χάλι το ίδιο (και εδώ θέμα με τον ήχο). Άντε λέω, τυχαίο θα είναι. Δοκιμές πιο μετά με benches, τα ίδια...αστάθεια από το πουθενά, με πυρήνα CPU στους 63-65, GPU στους 68, ΗΒΜ 65-67, HotSpot 73. Να πούμε ότι ξαφνικά έγινε ασταθές το oc μου? Να το πούμε. Ο εξωτερικός δίσκος? Ο DLNA server που τρέχει δεν τρέχει, τίποτα προς τα πουθενά δεν πάει*? Να ανακαλύπτω ξαφνικά ότι έχει επανέλθει το DiskDefrag, από το πουθενά? Πόσες και πόσες επιλογές στις ρυθμίσεις συστήματος, στα default? *Κυριολεκτικά τώρα που γράφω, βγήκε αναβάθμισή του...να είναι τυχαίο? Πρακτικά, πρέπει να κάνω όλο το στήσιμο του υπολογιστή από την αρχή, κι αν πιάσει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Γιατί δεν κάνεις system restore βρε άνθρωπε; (Κάτι ξέρω και έχω βασικό λειτουργικό τα 7 άρια...) ASDIC για ρίξε και εσύ ενα screenshot τις ρυθμίσεις σου στο wattman να δούμε αν πάει κάτι στραβά εκεί γιατί μου φαίνονται υπερβολικές οι θερμοκρασίες σου. Καλύτερα στη χειρότερη να ρίξεις λίγο τις επιδόσεις σου με uv παρά να χτυπάς 85+ σε temps. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 10 λεπτά πριν, chrisde είπε Γιατί δεν έκανες system restore βρε άνθρωπε; (Κάτι ξέρω και έχω βασικό λειτουργικό τα 7 άρια...) ASDIC για ρίξε και εσύ ενα screenshot τις ρυθμίσεις σου στο wattman να δούμε αν πάει κάτι στραβά εκεί γιατί μου φαίνονται υπερβολικές οι θερμοκρασίες σου. Καλύτερα στη χειρότερη να ρίξεις λίγο τις επιδόσεις σου με uv παρά να χτυπάς 85+ σε temps. Εκεί είναι το αντίγραφο...περιμένει (η προηγούμενη έκδοση εννοείς, υποθέτω). Ειλικρινά...φοβάμαι για το τί θα αντικρύσω. Δεν το έχω κάνει ποτέ, και ανησυχώ λιγάκι να σου πω την αλήθεια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Τι φοβάσαι ακριβώς αφού λες ότι το σύστημα σου είναι χάλια τώρα και ότι πας για φορματ. Στην τελική αν δεν φτιαχτεί έχεις επιλογή να το αναιρέσεις. (Στα 7 άρια τουλάχιστον, αλλά φαντάζομαι και στα 10 άρια) 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 26 λεπτά πριν, chrisde είπε Τι φοβάσαι ακριβώς αφού λες ότι το σύστημα σου είναι χάλια τώρα και ότι πας για φορματ. Στην τελική αν δεν φτιαχτεί έχεις επιλογή να το αναιρέσεις. (Στα 7 άρια τουλάχιστον, αλλά φαντάζομαι και στα 10 άρια) Λειτούργησε, όπως φαίνεται, με ελάχιστα παρατράγουδα. Άντε να δούμε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Με την ευκαιρία ποστάρω και εγώ τις ρυθμίσεις μου στο wattman και θερμοκρασίες από HWinfo64 μετά από αρκετή ώρα με το http://tombraider-dox.com/downloads/ το οποίο είναι ιδανικό για benchmark διότι στρεσάρει απίστευτα την gpu (εννοείται όλα τα graphics settings πρέπει να είναι στο max). Μοναδικό μελανό σημείο το hot spot temperature που φτάνει 100άρι max. https://imgur.com/a/58gvJtf 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Να πω ότι μέρα με νύχτα ο υπολογιστής...30' πρόλαβα όλα κι όλα να τον "τεστάρω" (BF1), αλλά η διαφορά παραπάνω από εμφανής. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) Πέτρο μια ερώτηση: Τo in-game gpu clock μέχρι πόσο σου φτάνει με power limit 20 που το έχεις; Εμένα με τις ρυθμίσεις που πόσταρα , ανάλογα και το παιχνίδι φτάνει γύρω στα 1600mhz Με PL+20 παέι γύρω στα 1400mhz! (το hot spot παραμένει σε υψηλά επίπεδα 90+) Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από chrisde Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ASDIC Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 (επεξεργασμένο) εχει θεμα η καρτα μιλησα με την ASUS και εχει θεμα. Θα την κρατησω και οτι γινει μια και εχει 3 ετη εγγυηση. Εχω μιλησει και με τον φιλτατο Πετρο και το ιδιο μου συνεστησε και αυτος. Η πρωτη εικονα ειναι μετα απο μερικες ωρες ¨χαλαρου γκαμινγκ" Η δευτερη ειναι μετα απο 3 ωρες και 47 λεπτα στο Valley. H καρτα ειναι UV απο την πρωτη στιγμη αλλα μετα που ειδα τις θερμοκρασιες την εβαλα και δουλευει σταθερα στα -50mv στον πυρηνα και -100mv στην μνημη. Επεξ/σία 8 Ιουλίου 2018 από ASDIC 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chrisde Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Βασικά έχεις πολύ χαμηλές στροφές ανεμιστήρα. Δοκίμασε ένα πιο επιθετικό προφίλ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Πέτρος Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 Μέλος Share Δημοσ. 8 Ιουλίου 2018 1 ώρα πριν, chrisde είπε Πέτρο μια ερώτηση: Τo in-game gpu clock μέχρι πόσο σου φτάνει με power limit 20 που το έχεις; Εμένα με τις ρυθμίσεις που πόσταρα , ανάλογα και το παιχνίδι φτάνει γύρω στα 1600mhz Με PL+20 παέι γύρω στα 1400mhz! (το hot spot παραμένει σε υψηλά επίπεδα 90+) Ανάλογα το παιγνίδι/bench, μέχρι 1580 έχω δει, αλλά παίζει. Μην ξεχνάς πως κάποιες φορές δεν επαρκεί ο FX να την ταϊσει...λέμε τώρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα