Προς το περιεχόμενο

PlayStation 3 Hacking v2 [PS3]

Μήνυμα προστέθηκε από Praetorian

Βασικοί κανόνες για τη χρήση των νημάτων που αφορούν Hacking κονσόλας:

Επιτρέπονται:

• Συζήτηση πάνω σε ειδήσεις για το hacking μιας κονσόλας
  •  Συζήτηση για εγκατάσταση Homebrew apps και δημιουργία/ εγκατάσταση αντιγράφων δικών σας νόμιμα αποκτηθέντων παιχνιδιών.

Δεν είναι ανεκτά τα παρακάτω:

• Χρήση του νήματος για να αναζητήσετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών
  • Χρήση του νήματος για να ζητήσετε υποστήριξη για το πώς θα τρέξετε πειρατικές εκδόσεις παιχνιδιών που βρήκατε/κατεβάσατε.
  • Απαντήσεις του στυλ "τα  υπόλοιπα σε pm (γιατί δεν επιτρέπονται τέτοιες συζητήσεις στο forum)"

Στην περίπτωση που εντοπιστούν τέτοια μηνύματα στο νήμα και δεν έχει υποβληθεί ούτε μία αναφορά για αυτά, το νήμα θα κλειδωθεί.

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, demmian είπε

Παιδιά καλησπέρα, μου χαρίσανε ένα PS3 slim κ το θέλω για τον μικρό , γτ παίζει τα παιχνίδια της σειράς Lego . Έχει πάνω το νέο firmware 4.88, πέρασα ένα custom firmware , αλλά δε με αφήνει να περάσω multiman.

Επειδή γενικά δεν το έχω καθόλου με τις κονσόλες, έχω να ασχοληθώ από PS2, που μπορώ να βρω κάποιον αναλυτικο οδηγό να περάσω cwf; hen δεν περνάει ..ή τουλάχιστον δεν το χω καταφέρει εγώ . Είναι μοντέλο 2504b

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια

Εδώ είσαι hen είναι, δεν υπάρχει cfw για 4.88 μόνο με downgrade....

Επεξ/σία από THE GG GAMER
  • Thanks 1
  • Απαντ. 506
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
3 ώρες πριν, demmian είπε

Παιδιά καλησπέρα, μου χαρίσανε ένα PS3 slim κ το θέλω για τον μικρό , γτ παίζει τα παιχνίδια της σειράς Lego . Έχει πάνω το νέο firmware 4.88, πέρασα ένα custom firmware , αλλά δε με αφήνει να περάσω multiman.

Επειδή γενικά δεν το έχω καθόλου με τις κονσόλες, έχω να ασχοληθώ από PS2, που μπορώ να βρω κάποιον αναλυτικο οδηγό να περάσω cwf; hen δεν περνάει ..ή τουλάχιστον δεν το χω καταφέρει εγώ . Είναι μοντέλο 2504b

Ευχαριστώ προκαταβολικά για οποιαδήποτε βοήθεια

Πως πέρασες custom firmware σε 4.88 αφού δεν έχει κυκλοφορήσει κάτι ακόμα.

Η περνάς HEN η αν το date code της κονσόλας είναι μέχρι 0D περιμένεις να βγει συμβατό toolset για να περάσεις CFW εφόσον υπάρχει firmware, και πιστεύω θα βγει άμεσα.

• Thanks 1
Δημοσ.

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.αυτο το βίντεο ακολούθησα για οδηγό , αλλά όταν πάω στον explorer κ πατάω PS3xploit, πατάει το λινκ hen κ μετά μου εμφανίζει can't display page , ενώ έχω off το confirm browser close ...

Βρήκα ένα αρχείο κ κατέβασα που λέει ότι είναι firmware cwf για 4.88 , αλλά δεν πρόλαβα να το περασω ακόμα . 

Έγραψα έχω περάσει γτ είχα σκοπό να το κάνω άμεσα ..

Δημοσ.
4 ώρες πριν, demmian είπε

Παιδιά ευχαριστώ για τις απαντήσεις.αυτο το βίντεο ακολούθησα για οδηγό , αλλά όταν πάω στον explorer κ πατάω PS3xploit, πατάει το λινκ hen κ μετά μου εμφανίζει can't display page , ενώ έχω off το confirm browser close ...

Βρήκα ένα αρχείο κ κατέβασα που λέει ότι είναι firmware cwf για 4.88 , αλλά δεν πρόλαβα να το περασω ακόμα . 

Έγραψα έχω περάσει γτ είχα σκοπό να το κάνω άμεσα ..

Αφού θες να περάσεις HEN, κοίτα καλά το βίντεο, πρέπει πρώτα να περάσεις το 4.88 HFW αν δεν το έχεις κάνει.

Αν το έχεις περάσειάνοιξε browser και κάνε  delete cookies και τα υπόλοιπα ενα ένα να μην καθαρίσει.

Επέλεξε την 2η επιλογή για install hen και όταν σου ανοίξει η σελίδα καντην bookmark και κλείσε browser.

Άνοιξε browser ξανά, τρέξε bookmark install hen, και θα σου βγάλει μύνημα να πας στην επιλογή remote control στο κεντρικό μενού της κονσόλας, όπου θα σου κατεβάσει το αρχείο....

Δημοσ.
17 ώρες πριν, mikele13- είπε

Αφού θες να περάσεις HEN, κοίτα καλά το βίντεο, πρέπει πρώτα να περάσεις το 4.88 HFW αν δεν το έχεις κάνει.

Αν το έχεις περάσειάνοιξε browser και κάνε  delete cookies και τα υπόλοιπα ενα ένα να μην καθαρίσει.

Επέλεξε την 2η επιλογή για install hen και όταν σου ανοίξει η σελίδα καντην bookmark και κλείσε browser.

Άνοιξε browser ξανά, τρέξε bookmark install hen, και θα σου βγάλει μύνημα να πας στην επιλογή remote control στο κεντρικό μενού της κονσόλας, όπου θα σου κατεβάσει το αρχείο....

Θα το δω καλύτερα κ θα επανέλθω για κάποια απορία αν έχω .. ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου 

Αν κ μου φαίνεται περισσότερο αξίζει ένα Xbox με game pass ... Τουλάχιστον δεν χάνεις χρόνο για hack ..

Δημοσ.
2 ώρες πριν, demmian είπε

Θα το δω καλύτερα κ θα επανέλθω για κάποια απορία αν έχω .. ευχαριστώ πάρα πολύ για τον χρόνο σου 

Αν κ μου φαίνεται περισσότερο αξίζει ένα Xbox με game pass ... Τουλάχιστον δεν χάνεις χρόνο για hack ..

Μη συγκρίνεις xbox one με gamepass με ps3 jailbreak, καμμία σχέση.

Το θέμα είναι τι προτιμάς να έχεις.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. ps3 4.88 hfw, μπορω να του περασω cfw απλα απο το update ή πρεπει να γινει κατι δυσκολοτερο;

Επεξ/σία από jeep13
Δημοσ.
4 ώρες πριν, jeep13 είπε

Καλησπερα. ps3 4.88 hfw, μπορω να του περασω cfw απλα απο το update ή πρεπει να γινει κατι δυσκολοτερο;

Αν το μοντέλο της κονσόλας σου υποστηρίζει CFW, πρέπει να βγάλεις το 4.88 HFW βάζοντας 4.88 OFW και ξεκινάς διαδικασία μέσω tool από την exploit σελίδα.

Αν δεν υποστηρίζει, μένεις όπως είσαι με HFW και HEN

• Thanks 1
  • 3 μήνες μετά...
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ.
18 λεπτά πριν, greekfragma είπε

Καλησπέρα και πάλι. Δοκίμασε κανείς το 4.88.2 Evilnat Cobra 8.3 να μου πει εντυπώσεις συγκριτικά με Rebug 4.86.1;

Το έχω βάλει από την πρώτη μέρα σε slim με no bd κανένα πρόβλημα,δεν γνωρίζω συγκριτικά με το rebug...Πάντως παίζει κανονικά ps2 games κτλ

• Like 1
Δημοσ.
Μόλις τώρα, THE GG GAMER είπε

Το έχω βάλει από την πρώτη μέρα σε slim με no bd κανένα πρόβλημα,δεν γνωρίζω συγκριτικά με το rebug...Πάντως παίζει κανονικά ps2 games κτλ

έχεις κάποια εικόνα για κάποιο προτέρημα στις βελτιώσεις 4.88 με 4.86 αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω;

κάποιο bug που πέτυχες, κάτι που δε δουλεύει π.χ.

και γενικά αν έχεις έτσι snappy εμπειρία στο μενού και στο φόρτωμα σε σύγκριση με άλλο CFW ή το OFW

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, greekfragma είπε

έχεις κάποια εικόνα για κάποιο προτέρημα στις βελτιώσεις 4.88 με 4.86 αν αξίζει τον κόπο να αναβαθμίσω;

και γενικά αν έχεις έτσι snappy εμπειρία στο μενού και στο φόρτωμα σε σύγκριση με άλλο CFW ή το OFW

Σίγουρα η τελευταία firmware θα ναι και ποιο ασφαλής σε online λόγο ότι δεν χρησιμοποιείς spoof,συν ότι έχει στο xmb το custom firmware tools το οποίο σε δίνει την δυνατότητα να δεις θερμοκρασία,να πειράξεις τον ανεμιστήρα να βάλεις service mode κτλ.Σαν ταχύτητα θα έλεγα πως είναι ελάχιστα γρηγορότερη με επιφύλαξη...

• Like 2
Δημοσ.
9 ώρες πριν, greekfragma είπε

Το 4.88 CFW του Evilnat είναι άψογο.

Τώρα,αν δεν παίζεις online και σε βολεύει το Rebug μείνε όπως είσαι.

Αν παίζεις online, αναγκαστικά αναβαθμίζεις.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...