kdoumani Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δωρεάν για όσους το εγκαταστήσουν μέσα στις επόμενες 10 μέρες το Cuisine Royale, η παροδία του PUBG της Darkflow. https://store.steampowered.com/app/884660/Cuisine_Royale/ 2 4
koooleeek Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Βλέπω ότι όλοι το λέτε αυτό: "να το εγκαταστήσετε". Δηλαδή αν απλά το βάλουμε στην βιβλιοθήκη δεν θα το έχουμε για πάντα;!;!;! Αρκεί να μπει στην βιβλιοθήκη. Thanks TS. 1
JkayR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Early Access will be free until June 25th 2018, after that we will probably make it a paid game to cover server expenses and fund further development. But it will stay free for players who will install the game during the initial 10 days period. <------INSTALL the game
kdoumani Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Ξέρω πως λέει Install αλλά κατά πάσα πιθανότητα αν έχει προστεθεί στη βιβλιοθήκη του Steam θα μείνει εκεί @koooleeek @JkayR
JkayR Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Εγώ απάντησα στο κομμάτι " Βλέπω οτι το λέτε ολοι αυτο:" . Μάλλον το λένε επειδή το γράφουν στο description. Τώρα απο κεί και πέρα, αμα το βάλεις στη βιβλιοθήκη, όντως δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από JkayR 1
imetrelosOK Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Πατάω εγκατάσταση και μετά το ακυρώνω αλλά στην συλλογή δεν μπαίνει, λογικά θέλει όντως install.. ευχαριστώ ΤS
billyray Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Στις 16/6/2018 στις 2:54 ΜΜ, koooleeek είπε Βλέπω ότι όλοι το λέτε αυτό: "να το εγκαταστήσετε". Δηλαδή αν απλά το βάλουμε στην βιβλιοθήκη δεν θα το έχουμε για πάντα;!;!;! Αρκεί να μπει στην βιβλιοθήκη. Thanks TS. παιδια το συγκεκριμενο και αν οχι και σε ολα τα υπολοιπα που βγηκαν και τις περασμενες βδομαδες λεγοντας για free μετα αν το κρατησεις ,τελος παντων το συγκεκριμενο δεν εχει add to library μονο play the game αρα αναγκαστηκα πρεπει να το κανει καποιος install και να το τρεξει για να το εχει και στην συνεχεια free. Πραγμα που σημαινει οτι και στα υπολοιπα παιχνιδια δεν θα αρκει μονο το add to library για να το εχεις και στην συνεχεια δωρεαν 😕 σε αλλο post εκανα αυτην την ερωτηση και εμεινα ηρεμος οτι αρκει το add to library πλεον δεν ειμαι σιγουρος ομως μιας και ολοι oι devs δηλωνουν οτι ειναι απλα δοκιμαστη περιοδος αυτες τις μερες και γιαυτο δινουν την δυνατοτητα για να το βαλεις στο library αλλα πιθανολογο οτι ολοι θα εννοουν οτι πρεπει να το τρεξεις το game για να το κρατησεις μετα δωρεαν "But it will stay free for players who will install the game during the initial 10 days period" Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από billyray
kdoumani Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Αν το απεγκαταστήσεις φεύγει από τη βιβλιοθήκη. Μάλλον πρέπει να μείνει εγκατεστημένο στον υπολογιστή μέχρι και μετά τις 25/6 για να το κρατήσεις.
koooleeek Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, kdoumani είπε Αν το απεγκαταστήσεις φεύγει από τη βιβλιοθήκη. Μάλλον πρέπει να μείνει εγκατεστημένο στον υπολογιστή μέχρι και μετά τις 25/6 για να το κρατήσεις. Λοιπόν εγώ που λέτε είμαι αυτός που έκανα το σχόλιο για το να μπαίνει στη βιβλιοθήκη απλά οτι αρκεί. Ακούστε τι έγινε και βγάλτε συμπεράσματα γιατί μέχρι και εγώ μπερδεύτηκα. Κάνω εγκατάσταση το παιχνιδί, το τρέχω φτάνω στο σημείο να βάλω τον λογαριασμό για το παιχνίδι (αλλά δεν κάνω account) και το κλείνω. Μπαίνω στο steam και βλέπω οτι υπάρχει στην συλλογή μου. Όλα τέλεια. Χθες λοιπόν λέω να κάνω ένα format το pc μιας και είχα αρκετό καιρό. Κάνω το format, κάνω εγκατάσταση το Steam και μόλις ανοίγει μπαίνω στην συλλογή για να τσεκάρω αν είναι μέσα όλα τα παιχνίδια που πήρα την τελευταία βδομάδα free από μέλη που είχαν βάλει στο forum. Όλα μέσα εκτός από αυτό του θέματος. 🤔 Πρώτο σοκ. Κάνω αναζήτηση στο κατάστημα του steam και βρίσκω το Cuisine Royale και μου βγάζει ότι είναι στην συλλογή. 🤔 Ξαναπάω στην συλλογή και δεν είναι μέσα... 🤔 Τώρα πως γίνετε αυτό να μην είναι στην συλλογή αλλά όταν πάω να το βρω στο κάταστημα να μου λέει ότι είναι, δεν ξέρω. Τελικά είναι ή δεν είναι; 😂 Επεξ/σία 18 Ιουνίου 2018 από koooleeek
kdoumani Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 18 Ιουνίου 2018 Παρόμοια κατάσταση κι εδώ μόνο που εγώ έπαιξα και μερικά ματς.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα