euronmyous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Αντε και το επομενο βημα μια κοινωνια χωρις ανθρωπους.... μπας και σωθει και ο πλανητης 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 50 λεπτά πριν, euronmyous είπε Αντε και το επομενο βημα μια κοινωνια χωρις ανθρωπους.... μπας και σωθει και ο πλανητης Την επόμενη ζήτα να στείλουν εσένα στο διάστημα αντί για το Tesla Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euronmyous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, gnsX είπε Την επόμενη ζήτα να στείλουν εσένα στο διάστημα αντί για το Tesla Αμα ειναι να σωθει με το να φυγω εγω ανετα ..... δεν μου τοχα να προκαλω σε παγκοσμια κλιμακα κοινωνικο-πολιτικα προβληματα 😂 Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από euronmyous Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 4 λεπτά πριν, euronmyous είπε Αμα ειναι να σωθει με το να φυγω εγω ανετα ..... δεν μου τοχα να προκαλω σε παγκοσμια κλιματα κοινωνικο-πολιτικα προβληματα 😂 Είναι ένα βήμα... Κανε πράξη τα πιστεύω σου, παρε μαζί και τους ομοϊδεάτες σου,do it Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euronmyous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μόλις τώρα, gnsX είπε Είναι ένα βήμα... Κανε πράξη τα πιστεύω σου, παρε μαζί και τους ομοϊδεάτες σου,do it οκ σε κλεινω πρωτη θεση πανω στην μυτη στην πυραυλακατο,,,γαμω θα περασουμε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Black Demis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, adi32 είπε Μακάρι να φτάσει η στιγμή που καθένας μας να αντικατασταθεί από ένα ρομπότ που θα δουλεύει για μας και εμείς να εισπράτουμε τον μισθό. ουτε καν!! απλα θα ερθει καποια στιγμή όπου τα robot θα αντικαταστήσουν σχεδόν όλα τα επαγγέλματα (Ειδικά όταν φτάσουμε στα αυτοπρογραμματιζομενα robot) τοτε απλά δεν θα χρειάζεσαι απλά θα μειωθεί πληθυσμός σε βαθμό τεράστιο ώστε να μπορεί να συνεχιστεί η ανθρώπινη ύπαρξη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gnsX Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 λεπτό πριν, euronmyous είπε οκ σε κλεινω πρωτη θεση πανω στην μυτη στην πυραυλακατο,,,γαμω θα περασουμε Με είδες να έχω ίδια άποψη με την δική σου; Τι με λες τώρα, κλείσε για σας με την ίδια σε λέω αφού Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από gnsX Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
euronmyous Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 λεπτό πριν, gnsX είπε Με είδες να έχω ίδια άποψη με την δική σου; Τι με λες τώρα, κλείσε για σας με την ίδια σε λέω αφού Δεν παιζει ρολο εγω θα σε παρω ,μαζι...εκλεισε ετοιμασε βαλιτσα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Meraklis56 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, adtakhs είπε Με τέτοιες μεθόδους εκτός του ότι δεν θα υπάρχουν υπάλληλοι, δεν θα υπάρχουν και πελατες .. Γιατί για να καταναλώσεις πρέπει να έχεις και εργασία .... Βέβαια στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται η έλλειψη εργαζομένων (υπαλλήλων) για να μην υπάρχει πελάτης ... Εδώ η Ελληνική πατέντα σου δίνει το δικαίωμα να λες πως εργάζεσαι ... αφαιρωντας τα προς το ζήν. Βρε μίρλα... Παίζει να υπάρχει είδηση για ζωή στον Άρη και εσύ να αναφέρεις τον σύριζα και την Ελλάδα... Κουράζεις(ετε). Αφήστε τα off-topic Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hatsos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Ρε παιδιά γιατί μαλώνετε; Λες και θα γίνει αυτό στην Ελλάδα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mants118 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Hatsos είπε Ρε παιδιά γιατί μαλώνετε; Λες και θα γίνει αυτό στην Ελλάδα. αν το δεις στις λαϊκές του χρόνου θα σου πω εγώ που λες ότι δε θα γίνει ποτέ στη χώρα μας!!!! 😛 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis77 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Να δω barcode στα μαρούλια και τον γαύρο..και τι στον κόσμο!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pollop Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μπακαλπγατος ονλαιν, εδω μαντιλι δεν εχουμε να κλαψουμε.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
newton91 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 19 ώρες πριν, adtakhs είπε Με τέτοιες μεθόδους εκτός του ότι δεν θα υπάρχουν υπάλληλοι, δεν θα υπάρχουν και πελατες .. Γιατί για να καταναλώσεις πρέπει να έχεις και εργασία .... Βέβαια στην Ελλάδα του ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται η έλλειψη εργαζομένων (υπαλλήλων) για να μην υπάρχει πελάτης ... Εδώ η Ελληνική πατέντα σου δίνει το δικαίωμα να λες πως εργάζεσαι ... αφαιρωντας τα προς το ζήν. Ο ΣΥΡΙΖΑ τι σου φταίει ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
adtakhs Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, newton91 είπε Ο ΣΥΡΙΖΑ τι σου φταίει ; Τι δεν καταλαβαίνεις καρδιά μου ? Οτι για να υπάρχουν καταναλωτές πρέπει να υπάρχουν και μισθοί , συντάξεις κ.λ.π. ? Για να υπάρχει επένδυση σε νέες τεχνολογίες από τις εταιρίες, χρειάζεται η κάθε εταιρία να απευθύνεται σε μεγάλη πελατειακή βάση με δυναμική ? Προχθές πέρασε το νέο μνημόνιο ... Ενημερώσου. Επεξ/σία 17 Ιουνίου 2018 από adtakhs 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα