Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
10 ώρες πριν, tasanton είπε

Με χρόνιο πρόβλημα μερικής ρήξης υπερακανθιου, σε συμβουλεύω να βρεις ένα καλό φυσικοθεραπευτή και να κανείς ασκήσεις συντήρησης με λάστιχα.

Οι γνώμες που έχω μαζέψει εγώ για τη συγκεκριμένη μέθοδο του κρουστικου είναι αρνητικές. Βασικά μερικοί πάνε να εφαρμόσουν λάθος μέθοδο σε διαφορετική πάθηση από εκείνη που αρχικά προοριζόταν. Π.χ. Χρήση σε ρήξη τένοντα αντί για άλατα. Μπορείς να πάθεις και ζημιά δηλαδή.

εχω μερικη ρηξη μαζι και επασβεστωσεις.απο τα 10 φυσικοθεραπευτηρια που πηγα για αξιολογηση,μονο ενας ειδε την μαγνητικη,και ειδε οτι υπαρχει και οιδημα,το οποιο μεχρι να φυγει θα παγωσει ο ωμος.ειπε οτι εχει το καταληλο μηχανημα ,κλπκλπ,αλλα εφτανε η θεραπεια το 300αρι κοντα,και εκλεινε και για 15αυγουστο.οποτε πηγα σε ενα και εκανα μονο οτι εγραφε ο εοπυ,δλδ τπτ.διαθερμια και ρευματακια να χαμε να λεγαμε....δλδ να μην κανω ακομη κρουστικο;ρε γμτ υπαρχει και μαγνητικη.απορω με μερικους φυσικοθεραπευτες....

Δημοσ.

Όλα αυτά δεν κάνουν τιποτα, χάσιμο χρόνου και χρήματος.

ισως μόνο στις επασβεστωσεις. Ασκήσεις με λάστιχα για ενδυνάμωση και συντήρηση, η ρήξη δεν θεραπεύεται με μαγικά μηχανήματα.

• 4 μήνες μετά...
Δημοσ.

Επαναφέρω το θεμα γιατι με ταλαιπωρεί ασβεστοποιος τενοντίτιδα ωμού εδώ κ μερικά χρόνια . Ειδικα το τελευταιο 6μηνο  μετα απο έντονο κολύμπι το καλοκαιρι η κατάσταση εγινε πολυ επώδυνη . Οπότε απο το Σεπτέμβρη έκανα μαγνητική πήγα δυο φορες σε ορθοπεδικό κ μια απο αυτες για ένεση κορτιζόνης . 2 χ10 φυσικοθεραπείες με ρεύματακια υπερήχους της πλάκας πανω κατω τα χεράκια κ άλλες τέτοιες βλακίες . Το αποτελεσμα ηταν να μη βλεπω καμία σχεδον βελτίωση κ σε καποιες περιπτωσεις να μη μπορω να κοιμηθώ απο το πόνο . Τελικά μου σύστησαν γιατρο Ακτινολόγο με ειδίκευση στο μυοσκελετικό οπου πήγα κ μου βρήκε στον υπέρηχο οτι το ασβέστωμα τρύπησε το κόκαλο κ εχει κανει κύστη μεσα σε αυτο . Αυτο συνέβη το τελευταιο διαστημα που έχανα το χρονο μου με φυσικοθεραπείες ασκησούλες κ δεν ξέρω αν ολα αυτα το προκάλεσαν κιολας . Οποτε απο εκεί που με μια απλή επέμβαση στο ιατρειο θα αφαιρούσα το ασβέστωμα τωρα με τη διάτρηση οστού χρειάζεται κανονικό χειρουργείο κ πολυ παραπανω ταλαιπωρία κ λεφτά .

Οσοι εχετε ανάλογο προβλημα ψάξτε το πολυ κ μη το αφήνετε να χρονίζει γιατι μονο προς το χειρότερο μπορεί να πάει .

• Sad 1
Δημοσ.

@totalius η μαγνητική δεν έδειξε το ασβέστωμα; έχω χρόνια πρόβλημα με την αριστερή μου ωμοπλάτη. μόλις τη ζορίσω με πεθαίνει στο πόνο. μετά με ξεκούραση ηρεμεί και δεν με ενοχλεί. μαγνητικές δύο έχω κάνει δεν δείχνουν τίποτα. φυσιοθεραπείες τίποτα, πεταμένα λεφτά ως τώρα.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...