Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει μήπως κάποιος με γνώσεις ή εμπειρία σε θέματα φυσιοθεραπείας να ρωτησω κάτι;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Da1Li5oS είπε

Καλησπέρα παιδιά. Υπάρχει μήπως κάποιος με γνώσεις ή εμπειρία σε θέματα φυσιοθεραπείας να ρωτησω κάτι;

Εχω κανει θεραπειες με κρουστικους υπερηχους για θεμα στη μεση

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Τι πληροφορίες θέλεις αν πονάει; Αν είσαι άντρας οχι αν γυναίκα μπορεί να μην αντέξεις. Κάνει πολύ θόρυβο, ανάλογα με το σημείο μπορεί να δεις μελάνια, μερικοί το χρεώνουν επιπλέον αλλά κάνει δουλειά. Έχω κάνει σε ωμό γόνατο και πατούσα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
24 λεπτά πριν, Thaninho είπε

Τι πληροφορίες θέλεις αν πονάει; Αν είσαι άντρας οχι αν γυναίκα μπορεί να μην αντέξεις. Κάνει πολύ θόρυβο, ανάλογα με το σημείο μπορεί να δεις μελάνια, μερικοί το χρεώνουν επιπλέον αλλά κάνει δουλειά. Έχω κάνει σε ωμό γόνατο και πατούσα.

Οι πληροφορίες που ψάχνω είναι με ποιον τροπο πρέπει να πραγματοποιείται η θεραπεία. Γιατί το λέω αυτό. Εκανα μια φορά και η φυσιοθεραπευτρια δε με χτυπούσε συνεχώς στο σημείο οπου έχω τον πόνο. Έχω χρόνια τενοντίτιδα στον ώμο συγκεκριμένα στον υπερακανθιο τενοντα. Ένας φίλος που πήγε και έκανε με σοβαρότερο πρόβλημα ο πόνος σταμάτησε αμέσως. Εγώ ακόμα ποναω και σκέφτηκα μήπως δε με χτύπησε ακριβώς εκεί που έπρεπε με σκοπό να πάω και για επόμενη συνεδρια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά ας μιλήσει κάποιος με γνώσεις επι του θέματος για να μην αναλωνομαστε με άσκοπες πληροφοριες.

Επεξ/σία από Da1Li5oS
Δημοσ.
1 ώρα πριν, Da1Li5oS είπε

Οι πληροφορίες που ψάχνω είναι με ποιον τροπο πρέπει να πραγματοποιείται η θεραπεία. Γιατί το λέω αυτό. Εκανα μια φορά και η φυσιοθεραπευτρια δε με χτυπούσε συνεχώς στο σημείο οπου έχω τον πόνο. Έχω χρόνια τενοντίτιδα στον ώμο συγκεκριμένα στον υπερακανθιο τενοντα. Ένας φίλος που πήγε και έκανε με σοβαρότερο πρόβλημα ο πόνος σταμάτησε αμέσως. Εγώ ακόμα ποναω και σκέφτηκα μήπως δε με χτύπησε ακριβώς εκεί που έπρεπε με σκοπό να πάω και για επόμενη συνεδρια. Ευχαριστώ για τις απαντήσεις, απλά ας μιλήσει κάποιος με γνώσεις επι του θέματος για να μην αναλωνομαστε με άσκοπες πληροφοριες.

Μια απο τα ιδια και εγω...ρυθμιζει και το πρλμα του κομπρεσερ την δυναμη και συχνοτητα. Μου ειπε για κινητοποιση μυος και σπασιμο αλατων ειναι ειδικο...το κανει ο αρχιφυσιοθεραπευτης ο εμπειρος και σπουδαγμενος

οχι οι υπαλληλοι που σε χαιδευουν απλα με τζελ και μηχανακια

Δημοσ.
22 λεπτά πριν, ELTASSOS είπε

Μια απο τα ιδια και εγω...ρυθμιζει και το πρλμα του κομπρεσερ την δυναμη και συχνοτητα. Μου ειπε για κινητοποιση μυος και σπασιμο αλατων ειναι ειδικο...το κανει ο αρχιφυσιοθεραπευτης ο εμπειρος και σπουδαγμενος

οχι οι υπαλληλοι που σε χαιδευουν απλα με τζελ και μηχανακια

Αυτή υποτίθεται οτι είναι σπουδαγμενη στην Ιταλία... Δηλαδή έπρεπε να μου κάνει και τα 20000 χτυπήματα σε ενα σημείο;

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τενοντοπαθεια έχω κάνει στον ωμό και εγώ δεν έκανε μόνο στο σημείο του πόνου αλλά γενικά στην περιοχή(Ήταν σαν να πήγα για πρώτη φορά γυμναστήριο μετά αλλά μετά την δεύτερη φορά είδα βελτίωση). Ναι αυτό το μηχάνημα πρέπει να στο κάνει ο σπουδαγμενος όχι τα κοριτσάκια που σε βάζουν τε ρεύματα και τον πάγο στο τέλος. 

12 ώρες πριν, idomeneas7 είπε

Εσυ με το ωμο γονατο ελα να γεννησεις και μετα να μας πεις για πονο. 

Αυτό μου το είπε η γυναίκα που με έκανε ότι εμείς οι άντρες το αντέχουμε ενώ οι γυναίκες το κάνουν σε δύο παρτσ λόγο πόνου. Δεν θα μάθω ποτέ πως είναι ο πόνος της γέννας αλλά έχω κάνει ράμματα στην γλώσσα και πονάω μόνο που το θυμάμαι.

Επεξ/σία από Thaninho
  • Like 1
  • 2 χρόνια αργότερα...
Δημοσ.

καλησπέρα σε όλους

επαναφέρω το θέμα για το shockwave. πάσχω από παγωμένο ώμο και μου πρότειναν κρουστικά κύματα ή φυσικοθεραπεία, ένα από τα δύο. η τιμή που μου είπαν είναι 30 ευρώ τα 15' για shockwave για 10 συνεδρίες τουλάχιστον. επειδή είναι πολλά τα χρήματα όπως καταλαβαίνετε θα ήθελα να μου πείτε εμπειρίες αν έχετε, αν σας βοήθησε το συγκεκριμένο μηχάνημα. γιατί έχω κάνει ήδη 10 φυσικοθεραπείες χωρίς κανένα αποτέλεσμα

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Ενδιαφέρομαι  κ εγώ για το θέμα του πιο πάνω φίλου, παρόλο που έχει περάσει καιρός.. Αν κάποιος γνωρίζει τιμές, αλλά κ κάποιον φυσιοθεραπευτη για αυτή τη μέθοδο, θα με βοηθούσε πολύ.. 

Δημοσ.

ωιμε.....χτες τελειωσα τις πρωτες 10 συνεδριες μη χεσω,του εοπυ ,για επασβεστωσεις υπερακανθιου.αυτη την κοροιδια με το τζελ και τα ρευματακια,ηθελα να ξερα ποιο σαινι την ανακαλυψε....δεν εγινε τπτ.στις επομενες 10 συνεδριες θα παω και για κρουστικο,το οποιο απο οτι ειπαν δεν γραφει ο εοπυ,οποτε θα πληρωθει εξτρα.ελπιζω να κανει δουλεια,αλλιως παω για αρθροσκοπηση,που την γραφει ο εοπυ.....

Δημοσ.
2 ώρες πριν, dollyyy19 είπε

ωιμε.....χτες τελειωσα τις πρωτες 10 συνεδριες μη χεσω,του εοπυ ,για επασβεστωσεις υπερακανθιου.αυτη την κοροιδια με το τζελ και τα ρευματακια,ηθελα να ξερα ποιο σαινι την ανακαλυψε....δεν εγινε τπτ.στις επομενες 10 συνεδριες θα παω και για κρουστικο,το οποιο απο οτι ειπαν δεν γραφει ο εοπυ,οποτε θα πληρωθει εξτρα.ελπιζω να κανει δουλεια,αλλιως παω για αρθροσκοπηση,που την γραφει ο εοπυ.....

Καλημέρα.

Οι θεραπείες αυτές λειτουργούν. Απλώς όχι μόνες τους. Δυστυχώς οι φυσικοθεραπείες που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ είναι προβληματικές. Εγώ με αρκετά μεγάλο θέμα και στα δύο πόδια καθώς και στην μέση έκανα συγκεκριμένο 3ωρο καθημερινό πρόγραμμα ( ασκήσεις σε πισίνα, ασκήσεις με γυμναστή ή φυσικοθεραπευτή καθώς και ότι αναφέρατε παραπάνω ) σε ιδιωτικό όμως θεραπευτήριο. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο αλλά εδώ και τρία χρόνια που τελείωσα  - σε συνδυασμό με τακτική γυμναστική - δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα.

Τέτοια προβλήματα θέλουν καλό γιατρό και φυσικοθεραπευτή καθώς και αρκετό ψάξιμο. 

Δημοσ.

Με χρόνιο πρόβλημα μερικής ρήξης υπερακανθιου, σε συμβουλεύω να βρεις ένα καλό φυσικοθεραπευτή και να κανείς ασκήσεις συντήρησης με λάστιχα.

Οι γνώμες που έχω μαζέψει εγώ για τη συγκεκριμένη μέθοδο του κρουστικου είναι αρνητικές. Βασικά μερικοί πάνε να εφαρμόσουν λάθος μέθοδο σε διαφορετική πάθηση από εκείνη που αρχικά προοριζόταν. Π.χ. Χρήση σε ρήξη τένοντα αντί για άλατα. Μπορείς να πάθεις και ζημιά δηλαδή.

Δημοσ.
3 ώρες πριν, Darth_Nihilus είπε

Καλημέρα.

Οι θεραπείες αυτές λειτουργούν. Απλώς όχι μόνες τους. Δυστυχώς οι φυσικοθεραπείες που καλύπτει ο ΕΟΠΥΥ είναι προβληματικές. Εγώ με αρκετά μεγάλο θέμα και στα δύο πόδια καθώς και στην μέση έκανα συγκεκριμένο 3ωρο καθημερινό πρόγραμμα ( ασκήσεις σε πισίνα, ασκήσεις με γυμναστή ή φυσικοθεραπευτή καθώς και ότι αναφέρατε παραπάνω ) σε ιδιωτικό όμως θεραπευτήριο. Το κόστος είναι πολύ μεγάλο αλλά εδώ και τρία χρόνια που τελείωσα  - σε συνδυασμό με τακτική γυμναστική - δεν έχω αντιμετωπίσει ξανά πρόβλημα.

Τέτοια προβλήματα θέλουν καλό γιατρό και φυσικοθεραπευτή καθώς και αρκετό ψάξιμο. 

100% συμφωνω

οσο για το αρχικο ποστ ναι εκανα κρουστικο και κανει πολυ πολυ ουσιαστικη δουλεια ενα ,βεβαια θελει και συνεχεια με ασκησεις σπιτι,μονο του δεν κανει θαυματα,με 10-15 λεπτα κρουστικο ενιωθα πολυ καλυτερα απο το κλασσικο ρευμα μασαζ λειζερ που κανουν  ολοι(αναφερομαι σε ωμο

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...