Liverpool89 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Παιδες καλημερα και σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Εδω εκτος των άλλων, δεν πληρώνομαι και ποτε στην ωρα μου, παντα αργουν, ως δεκαπέντε μερες. Με τον τριτο μηχανικο τα εχω πει. Ξερει οτι ψαχνω και πως βρήκα δουλεια να παω, η απαντηση του ηταν χαιρομαι πολύ, γιατί εισαι νέος και εδω μεσα δεν τραβαει. Οσο για τον πρώτο μηχανικο, ειναι κουτοπονηρος, με τον τριτο εχουν κοινη συναδερφικη ζωη κοντά στα 14 χρονια και ολο αυτος ηταν ευνοημενος. Η τωρινη δουλειά πανω στο αντικειμενο μου εχει να μου προσφέρει γνωσεις, εμπειρια, εφοσον το κυνηγαω εγω, απο δικια τους μερια με θέλουν στασιμο και να κανω μονο τα απαραίτητα. Οτι εμαθα επιπλεον, το εκανα βαζοντας το μυαλό μου να δουλεύει. Ο πρώτος μηχανικος παιρνει 47€ Ο δεύτερος 37,5€ Εγω 30€, ενοειτε πως οι παλιοι ξερουν παραπάνω πράγματα απο μενα, αλλα για να με εχεις μηχανικο βαρδιας δεν μπορεις να θεωρεις οτι πρεπει να παίρνω οσα μια συσκευαστρια που κανει ενα συγκεκριμένο πράγμα ολη την μερα. Γενικα πιο πολυ με ριχνει η ατμοσφαιρα και το κλιμα που επικρατεί. Χτες ήμουν 15:00-23:00, μαντεψτε σημερα είμαι πάλι στην δουλειά 07:00-15:00 και εχω κοκκινα ματια. Αν τους ελεγα οτι γουσταρω να κατσω 24ωρο θα με αφηναν. Το μεσημερι έχω ραντεβού με την άλλη δουλειά. Υ.Γ: οσο για την ορθοστασία και εδω τώρα υπάρχει, δεν υπάρχει μερα να μην πονέσουν τα πόδια μου, συν οτι τα παπούτσια (αθλητικα) ανα μηνα θελουν πεταμα γιατί χαλαει ο πάτος τους.
TheDevilMayCare Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 28 Ιανουαρίου 2019 4 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Υ.Γ: οσο για την ορθοστασία και εδω τώρα υπάρχει, δεν υπάρχει μερα να μην πονέσουν τα πόδια μου, συν οτι τα παπούτσια (αθλητικα) ανα μηνα θελουν πεταμα γιατί χαλαει ο πάτος τους. Δεν ειναι η ορθοστασια, το "στραβοκουβαλημα" ειναι! Και μαλιστα, σε φασεις που επειγει να ξεφορτωθει αμεσα φορτηγο κλπ: γινεται με τοση πιεση αυτο, που κινδυνευεις μεχρι και απο πιθανα ατυχηματα..! (γνωστος που την επαθε, δυστυχως χρεωθηκε ελλειμα υγειας ισοβιως) 😞 1
AntiCambeR Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Στις 28/1/2019 στις 11:17 ΠΜ, Liverpool89 είπε Παιδες καλημερα και σας ευχαριστώ για τις απαντησεις. Εδω εκτος των άλλων, δεν πληρώνομαι και ποτε στην ωρα μου, παντα αργουν, ως δεκαπέντε μερες. Με τον τριτο μηχανικο τα εχω πει. Ξερει οτι ψαχνω και πως βρήκα δουλεια να παω, η απαντηση του ηταν χαιρομαι πολύ, γιατί εισαι νέος και εδω μεσα δεν τραβαει. Οσο για τον πρώτο μηχανικο, ειναι κουτοπονηρος, με τον τριτο εχουν κοινη συναδερφικη ζωη κοντά στα 14 χρονια και ολο αυτος ηταν ευνοημενος. Η τωρινη δουλειά πανω στο αντικειμενο μου εχει να μου προσφέρει γνωσεις, εμπειρια, εφοσον το κυνηγαω εγω, απο δικια τους μερια με θέλουν στασιμο και να κανω μονο τα απαραίτητα. Οτι εμαθα επιπλεον, το εκανα βαζοντας το μυαλό μου να δουλεύει. Ο πρώτος μηχανικος παιρνει 47€ Ο δεύτερος 37,5€ Εγω 30€, ενοειτε πως οι παλιοι ξερουν παραπάνω πράγματα απο μενα, αλλα για να με εχεις μηχανικο βαρδιας δεν μπορεις να θεωρεις οτι πρεπει να παίρνω οσα μια συσκευαστρια που κανει ενα συγκεκριμένο πράγμα ολη την μερα. Γενικα πιο πολυ με ριχνει η ατμοσφαιρα και το κλιμα που επικρατεί. Χτες ήμουν 15:00-23:00, μαντεψτε σημερα είμαι πάλι στην δουλειά 07:00-15:00 και εχω κοκκινα ματια. Αν τους ελεγα οτι γουσταρω να κατσω 24ωρο θα με αφηναν. Το μεσημερι έχω ραντεβού με την άλλη δουλειά. Υ.Γ: οσο για την ορθοστασία και εδω τώρα υπάρχει, δεν υπάρχει μερα να μην πονέσουν τα πόδια μου, συν οτι τα παπούτσια (αθλητικα) ανα μηνα θελουν πεταμα γιατί χαλαει ο πάτος τους. Το σίγουρο είναι οτι οι διπλοβάρδιες θα σε τσακίσουν σωματικά και ψυχολογικά,δεν αξίζει σε καμία περίπτωση.Το έχω κάνει επί 4 χρόνια ΣΚ διπλοβάρδιες και το έχω μετανιώσει.Απο 22:00-06:00 σε 14:00-22:00 και απο 14:00-22:00 σε 06:00-14:00.8 βάρδιες σε 7 ημέρες με απο τις οποίες οι 6 ήταν βράδυ 22:00-06:00.8x8=64 ώρες. Σε καθιστική δουλει μόνος,προσπαθούσα να μην κοιμηθώ στην καρέκλα,βασανιστήριο,το 8ωρο μου φαινόταν 12ωρο.Ειδικά τα πρωινά μετά τις 09:00 που έτρωγα κάτι και ακόμα χειρότερα το βράδυ κατά τις 03:00-04:00 είχα κομάρες,νύσταζα,πάθαινα αυτό,ειδικά όταν έτρωγα κάτι. https://neyrologos.gr/syndromo-anisyxwn-podiwn/ Δεν προλάβαινε ο οργανισμός μου να ξεκουραστεί κυρίως λόγω έλλειψης ύπνου.Επειδή είμαι αγχώδης με έκανε χειρότερα με περισσότερο άγχος και νεύρα.Κάποια διαστήματα είχα κατάθλιψη,δεν ήθελα να κάνω τίποτα,μόνο να ηρεμήσω,άκουγα θόρυβο και με τάραζε,η απο έξω η πχ απο TV. Τελικά παραιτήθηκα,έμεινα άνεργος 1+ χρόνο και ηρέμησα.1 φορά που με έβαλαν διπλοβάρδια πρόσφατα απο 23:00-07:00 καπάκι 07:00-15:00 πήρα τον "προϊστάμενο" και του τα έχωσα.Επειδή δεν υποχώρησε και θα έβγαινα χαμένος υποχώρησα.Ακούω διπλοβάρδια και μου γυρνάει το μυαλό. Μην σε νοιάζει τι θα πούν αν φύγεις.Είσαι αναλώσιμος,ουδείς αναντικατάστατος.Η ουσία είναι να βρείς άλλη δουλειά με σωστά ωράρια,το καλύτερο είναι μόνο πρωί.Δεν τους χρωστάς κάτι,προειδοποιείς 2 εβδομάδες νωρίτερα που ούτε αυτό τους αξίζει και τέλος. Απο την προηγούμενη εταιρία παραιτήθηκα απότομα γιατί μου έβγαλαν το λάδι,παραλίγο να αρρωστήσω σωματικά και ψυχολογικά πάλι,περπατούσα στον καύσωνα 8-12 χμ την ημέρα συν άλλα πολλά. Αδεια δεν μου έδωσαν καλοκαίρι και με πλήρωναν με 1 μήνα καθυστέρηση.Εχω γράψει στα α@@@@ια μου απο την μεγαλύτερη πολυεθνική που πολλοί βάζουν βύσμα και παρακαλάνε να μπούν μέχρι την πιο άγνωστη μικρή. 2
Curtis76 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Δημοσ. 30 Ιανουαρίου 2019 Μεθαυριο ξεκιναω στη νεα μου δουλεια... εφυγα απο τις βαρδιες και βρηκα μια με 6 μερες την ευβδομαδα. Στη δική μου περίπτωση τηρουσαν τη νομοθεσια παντως που εχει καποιους περιορισμους.... Απο βαρδια σε βαρδια πρεπει να υπαρχει 11 ωρες διαφορα, πρεπει δυο ρεπο το μηνα να ειναι το ΣΚ κτλ.... Εγω θα του εκανα και καταγγελεια σε αυτον με τη διπλοβαρδια, παιζει κορωνα γραμματα με τη ζωη σου... Δηλαδη θεωρει οτι μετα μπορεις να οδηγησεις για να πας σπιτι σου?? Πες μας ποιος ειναι.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Εργαζομαι στο εργοστάσιο που ειχα προαναφερει και παλια. Υπάρχουν τρεις βαρδιες 7-15 15-23 23-7, ειμαι δηλωμένος στην δευτερη βαρδια 5νθημερο. Κανω και την τριτη όπου διευκολύνω τον βραδινο να παιρνει ρεπο και τις αδειες του. Πριν 3 μηνες τους ανακοινωσα πως η γυναικα μου ειναι έγκυος και οτι δεν θα μπορω οταν φτασει στον 6ο και μεχρι να γεννησει να κανω την τριτη βαρδια γιατι πρέπει να μαι σπιτι, μην συμβει κατι το βραδυ. Οι γονεις μας ειναι μακρια που κανει τα πράγματα δυσκολα, δεν μπορουν να μας εξυπηρετήσουν το βραδυ, φοβαται κιολας μονη της γιατι ειναι το πρωτο μας. Περασαν αυτοι οι τρεις μηνες και εφτασε στον 6ο, τους μιλησα πριν δυο εβδομαδα οτι ειναι οι τελευταίες που κανω βραδυ, άρχισαν οι κοντρες, τα παραπονα απο τα αφεντικα. Χτες μετα απο το ρεπο που ειχα, πήγα στην δουλεια, ερχεται το ενα αφεντικο με καποιο εντονο υφος να μου πει αυριο εισαι βραδυ. Η απαντηση η δικη μου ηταν αρνητικη. Καθε φορα που πάω στην δουλειά πλεον εχουν αρχισει να βρισκουν αφορμες για ολα. Εγω στην κατάσταση που βρισκομαι δεν εχω προθεση να φυγω οσο και να μου σπάσουν τα νευρα γιατι εχω την οικογένεια απο πισω μου. Υπάρχει κάποιος που να γνωριζει οως μοιρω να κινηθω; Ξερω οτι σκεφτονται να με κανουν να αγανακτησω και να φυγω Αν αρνηθω να παω βραδυ τι επιπτωσεις θα εχω; Υ.Γ: πριν ενα 6μηνο ηταν εγκυος η γυναικα ενος μηχανικου που ειναι χρονια εκει. Η αντιμετώπιση ηταν εντελως διαφορετικη, ακρως αντιθετη. Καταντησαν τα αφεντικα να κανουν την βαρδια του. Σε μενα μου δειχνουν οτι δεν ειναι διατεθειμένοι να βοηθησουν Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Liverpool89
Lanike71 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Έπρεπε να έχεις φύγει από καιρό, αφού το έβλεπες και το έλεγες. Κάνε το μαλάκα, φέρε ένα γονιό να βοηθήσει με την εγκυμοσύνη, ψάξε για άλλη δουλειά παράλληλα. Αν είσαι καλός (έχεις και προϋπηρεσία), κάτι θα βρεις.
nyne Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 26 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Καλησπέρα. Εργαζομαι στο εργοστάσιο που ειχα προαναφερει και παλια. Υπάρχουν τρεις βαρδιες 7-15 15-23 23-7, ειμαι δηλωμένος στην δευτερη βαρδια 5νθημερο. Κανω και την τριτη όπου διευκολύνω τον βραδινο να παιρνει ρεπο και τις αδειες του. Πριν 3 μηνες τους ανακοινωσα πως η γυναικα μου ειναι έγκυος και οτι δεν θα μπορω οταν φτασει στον 6ο και μεχρι να γεννησει να κανω την τριτη βαρδια γιατι πρέπει να μαι σπιτι, μην συμβει κατι το βραδυ. Οι γονεις μας ειναι μακρια που κανει τα πράγματα δυσκολα, δεν μπορουν να μας εξυπηρετήσουν το βραδυ, φοβαται κιολας μονη της γιατι ειναι το πρωτο μας. Περασαν αυτοι οι τρεις μηνες και εφτασε στον 6ο, τους μιλησα πριν δυο εβδομαδα οτι ειναι οι τελευταίες που κανω βραδυ, άρχισαν οι κοντρες, τα παραπονα απο τα αφεντικα. Χτες μετα απο το ρεπο που ειχα, πήγα στην δουλεια, ερχεται το ενα αφεντικο με καποιο εντονο υφος να μου πει αυριο εισαι βραδυ. Η απαντηση η δικη μου ηταν αρνητικη. Καθε φορα που πάω στην δουλειά πλεον εχουν αρχισει να βρισκουν αφορμες για ολα. Εγω στην κατάσταση που βρισκομαι δεν εχω προθεση να φυγω οσο και να μου σπάσουν τα νευρα γιατι εχω την οικογένεια απο πισω μου. Υπάρχει κάποιος που να γνωριζει οως μοιρω να κινηθω; Ξερω οτι σκεφτονται να με κανουν να αγανακτησω και να φυγω Αν αρνηθω να παω βραδυ τι επιπτωσεις θα εχω; Υ.Γ: πριν ενα 6μηνο ηταν εγκυος η γυναικα ενος μηχανικου που ειναι χρονια εκει. Η αντιμετώπιση ηταν εντελως διαφορετικη, ακρως αντιθετη. Καταντησαν τα αφεντικα να κανουν την βαρδια του. Σε μενα μου δειχνουν οτι δεν ειναι διατεθειμένοι να βοηθησουν Αν ειναι οπως τα λες ειναι το λιγοτερο αλητες.Ψαξε για κατι αλλο και περιμενε να απολυθεις η φυγε μολις βρεις μια δουλεια.Παρε στ@ρχιδηλ τον 500mg και οτι κ να σου λενε εσυ απλα κανε τη δουλεια σου,δεν μπορουμε να αφησουμε το καθε αλητη που το παιζει αφεντικο να μην σεβεται βασικα πραγματα οπως την οικογενεια. 1
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) Καλος κρινεται αναλογα με την δουλειά που κανεις εκεινη την στιγμη. Αλλα η ανθρωπια σε μια δυσκολη στιγμη ειναι ιδια παντου. Απλα τωρα καταλαβα οτι τα προβληματα του εργοστασίου ειναι και δικα μου προβλήματα, ενω τα δικα μου ειναι για μενα χωρις καμια βοηθεια. Τωρα που την χρειαζομαι μου δειχνουν το πραγματικό πρόσωπο τους, συνάδελφοι και αφεντικα. Ψαχνω αλλα ειναι μακρια αυτα που βρισκω, συν οτι δεν ηξερα πως ενω βοηθησα οταν έπρεπε, θα με εφερναν κοντρα. 6 λεπτά πριν, nyne είπε Αν ειναι οπως τα λες ειναι το λιγοτερο αλητες.Ψαξε για κατι αλλο και περιμενε να απολυθεις η φυγε μολις βρεις μια δουλεια.Παρε στ@ρχιδηλ τον 500mg και οτι κ να σου λενε εσυ απλα κανε τη δουλεια σου,δεν μπορουμε να αφησουμε το καθε αλητη που το παιζει αφεντικο να μην σεβεται βασικα πραγματα οπως την οικογενεια. Αυτο ειναι το βασικο που με τρελαινει, μου ζητανε να αφησω την οικογένεια μου για το εργοστάσιο. Αλλα τους δηλωσα η οικογενυ ειναι για μενα πάνω απο ολα, το εργοστάσιο ερχεται και φευγει. Ετσι και χειροτερα ειναι. Χτες εκει που ολα πήγαιναν καλά. Εκανε μια γυρα το αφεντικο στις μηχανες και πατησε το κεντρικο διακοπτη από ενα ανεβατορι ετσι γιατι ειχε νευρα. Τον ειδες μια συσκευαστρια και μου το είπε. Επεξ/σία 5 Ιουλίου 2019 από Liverpool89
nyne Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Φιλε ειναι σκαρτοι τελος.Οσο γρηγοροτερα φυγεις τοσο καλυτερα για εσενα.
Liverpool89 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Θα κάνω υπομονη οσο αντεξω. Απλά νομιζω πρεπει να μαθω τι δικαιουμε, πριν μου το παιξουν έξυπνοι. Πονταρουν στην αγνοια του υπαλληλου. Με εχουν δηλωμενο μονο για την δεύτερη βαρδια, 5πενθημερη εργασια χωρίς να δουκευω αργιες κλπ πραγμα που δεν τηρείται, αν πανε να μου την βγουν απο πανω και με π@υστια, θελω να τους απαντησω καταλληλα. Ήμουν καλος μεχρι την στιγμη που γινοταν η δουλεια τους, τωρα λογικα δεν τους κανω.
k_w_t Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 5 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, Liverpool89 είπε Καλησπέρα. Εργαζομαι στο εργοστάσιο που ειχα προαναφερει και παλια. Υπάρχουν τρεις βαρδιες 7-15 15-23 23-7, ειμαι δηλωμένος στην δευτερη βαρδια 5νθημερο. Κανω και την τριτη όπου διευκολύνω τον βραδινο να παιρνει ρεπο και τις αδειες του. Πριν 3 μηνες τους ανακοινωσα πως η γυναικα μου ειναι έγκυος και οτι δεν θα μπορω οταν φτασει στον 6ο και μεχρι να γεννησει να κανω την τριτη βαρδια γιατι πρέπει να μαι σπιτι, μην συμβει κατι το βραδυ. Οι γονεις μας ειναι μακρια που κανει τα πράγματα δυσκολα, δεν μπορουν να μας εξυπηρετήσουν το βραδυ, φοβαται κιολας μονη της γιατι ειναι το πρωτο μας. Περασαν αυτοι οι τρεις μηνες και εφτασε στον 6ο, τους μιλησα πριν δυο εβδομαδα οτι ειναι οι τελευταίες που κανω βραδυ, άρχισαν οι κοντρες, τα παραπονα απο τα αφεντικα. Χτες μετα απο το ρεπο που ειχα, πήγα στην δουλεια, ερχεται το ενα αφεντικο με καποιο εντονο υφος να μου πει αυριο εισαι βραδυ. Η απαντηση η δικη μου ηταν αρνητικη. Καθε φορα που πάω στην δουλειά πλεον εχουν αρχισει να βρισκουν αφορμες για ολα. Εγω στην κατάσταση που βρισκομαι δεν εχω προθεση να φυγω οσο και να μου σπάσουν τα νευρα γιατι εχω την οικογένεια απο πισω μου. Υπάρχει κάποιος που να γνωριζει οως μοιρω να κινηθω; Ξερω οτι σκεφτονται να με κανουν να αγανακτησω και να φυγω Αν αρνηθω να παω βραδυ τι επιπτωσεις θα εχω; Υ.Γ: πριν ενα 6μηνο ηταν εγκυος η γυναικα ενος μηχανικου που ειναι χρονια εκει. Η αντιμετώπιση ηταν εντελως διαφορετικη, ακρως αντιθετη. Καταντησαν τα αφεντικα να κανουν την βαρδια του. Σε μενα μου δειχνουν οτι δεν ειναι διατεθειμένοι να βοηθησουν Ερωτηση η γυναικα σου δουλευει και ειναι σε αδεια εγκυμοσυνης ? Ρωταω γιατι εαν δεν δουλευει οταν με το καλο ερθει το μωρο μπορεις να παρεις εσυ την αδεια ανατροφης τεκνου... και μετα μειωμενο ωραριο και να τους κανεις να τραβανε τις μουσοτριχες τους. 4
Liverpool89 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 21 ώρες πριν, k_w_t είπε Ερωτηση η γυναικα σου δουλευει και ειναι σε αδεια εγκυμοσυνης ? Ρωταω γιατι εαν δεν δουλευει οταν με το καλο ερθει το μωρο μπορεις να παρεις εσυ την αδεια ανατροφης τεκνου... και μετα μειωμενο ωραριο και να τους κανεις να τραβανε τις μουσοτριχες τους. Οχι δεν δουλεύει και δεν πήρε αδεια εγκυμοσύνης. Απλα εγω ηθελα να καταλαβουν την κατασταση αλλα δεν βοηθανε. Αν παρατραβηξουν το σχοινι οτι δικαιουμε θα το πάρω με το παραπάνω ολα και με το νομο. Μετα ας με διωξουν. Ας φερθούν σαν ανθρωποι σε μια στιγμη της ζωης που θα την περάσουν ολοι 1
k_w_t Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 1 λεπτό πριν, Liverpool89 είπε Οχι δεν δουλεύει και δεν πήρε αδεια εγκυμοσύνης. Απλα εγω ηθελα να καταλαβουν την κατασταση αλλα δεν βοηθανε. Αν παρατραβηξουν το σχοινι οτι δικαιουμε θα το πάρω με το παραπάνω ολα και με το νομο. Μετα ας με διωξουν. Ας φερθούν σαν ανθρωποι σε μια στιγμη της ζωης που θα την περάσουν ολοι 9 μηνες αδεια δεν τους χαλασε πες τους .... https://www.mothersblog.gr/mpampas/story/64061/adeia-frontidas-paidioy-kai-ston-patera-pote-ti-dikaioytai-poso-diarkei
Lanike71 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 45 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Οχι δεν δουλεύει και δεν πήρε αδεια εγκυμοσύνης. Άνεργη είναι; Για δες λίγο μήπως και δε δικαιούσαι κάτι...Μιλάει για εργαζόμενες μητέρες, είτε με εργοδότη είτε αυτοαπασχολούμενες.
Γιαούρτι Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2019 23 ώρες πριν, Liverpool89 είπε Ήμουν καλος μεχρι την στιγμη που γινοταν η δουλεια τους, τωρα λογικα δεν τους κανω. Είναι γνωστό ότι όσο κάνεις το μ@λ@κ@ και γενικά τις χάρες του καθενός είσαι καλός. Αν οι χάρες κοπούν είσαι κ@λοπαιδο. Αυτός ο κανόνας ισχύει παντού είτε είναι η εργασία είτε προσωπικές σχέσεις. Κάτι που έχω ζήσει αρκετές φορές. Ασχέτως του τι φαίνεται προς τα έξω, ο καθένας είναι για τον εαυτό του και μόνο. Όσο έχεις να δώσεις είσαι καλός, αν δε μπορέσεις να δώσεις, έστω για λίγο, σε πετάνε. Αυτό να το έχετε στο νου σας και να πράττετε αναλόγως και να προσπαθείτε να έχετε εναλλακτικές. Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να βρεις άλλη δουλειά. Το κακό είναι πως και άλλη να βρεις, το πιθανότερο είναι να αντιμετωπίσεις κι εκεί τα ίδια ή άλλης φύσεως προβλήματα. Γνώμη μου, Επειδή είναι πολύ πιθανό να θέλουν να σε διώξουν όπως είπες. συγκέντρωσε ο,τι στοιχεία μπορείς από παρανομίες της εταιρείας. Δεν παίζει ελληνική επιχείρηση να μην έχει λερωμενη τη φωλιά της. Αυτό είναι στάνταρ. (Δε δηλώνονται όλες οι ώρες είπες). Χρησιμοποίησε αυτά τα στοιχεία την κατάλληλη στιγμή και τίναξε τους στον αέρα. Έχουμε γεμίσει λαμόγια που κάνουν ο,τι κάνουν επειδή εμείς τους ανεχόμαστε με τη μίζερη λογική μας "αφού έχουμε ανάγκη πρέπει να στηνομαστε στον καθένα"
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα