panagiotis.8000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπερα σας. Πριν απο 20 μερες και συγκεκρινενα στις 28/5 η συζηγος μου επιασε εργασια μερικης απασχολησης σε καταστημσ πωλησης οικιακων ειδων euro 1 shop. Το ωραριο γενικα βολικο ειναι λιγο μακρια απο το σπιτι αλλα παει με μετρο και τραμ. Το προβλημα ειναι οτι πολυς κοσμος φευγει απο εκει ευκολα και δεν καθονται πανω απο 6 με 7 μηνες γενικα και αυτο μας ειχε κανει εντυπωση ειδικα σε τετοιες εποχες που δεν βρισκεται δουλεια ευκολα. Μαθαμε λοιπον απο μια γυναικα που ειναι εκει 1 χρονο οτι δεν πληρωνονται και τις ειπε οτι εχει απο περσι (!) να πληρωθει. Αυτο ειναι κατι αδιανοητο πραγματικα...Και καποιοι αλλοι εκει εχουν μιλησει για καθυστερησεις. Η γυναικα μου μιλησε με την λογιστρια και της ειπε οτι δεν ειναι εκεινη αρμοδια για τις πληρωμες και οτι ο αρχιλογιστης και καλα λειπει στο εξωτερικο. Το θεμα ειναι πως μπορουμε να κινηθουμε απο δω και περα. Η συζηγος μου σκεφτεται παραιτηση φυσικα με αυτα που εχει μαθει. Δεν φτανει που θα παιρνει ψιχουλα 240 ευρω να μη πληρωνεται κιολας ρε γμτ παει πολυ... Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από panagiotis.8000
NikosKallithea Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Καταγγελία στην επιθεώρηση εργασια. . Καλώς όρισες στην Ελλάδα των μνημονίων 4 1 1
Moderators Malthador Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Moderators Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω. Δουλεύεις ένα μήνα σε ένα εργοδότη, σου λέει στο τέλος του μήνα «δεν έχω σήμερα, θα στα δώσω τον άλλο μήνα», δουλεύεις και έναν δεύτερο, σου δίνει έναντι ξέρω 'γω. Μετά γιατί κάθεται κι άλλο κάποιος στον ίδιο εργοδότη; Γιατί κάποιος να φτάνει στο σημείο να έχει να πληρωθεί 5-10-15 μήνες και να συνεχίζει να δουλεύει στον ίδιο εργοδότη; Και το βασικότερο απ' όλα: πώς ακριβώς ζει; Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από Malthador 20 4
dollyyy19 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 ο αρχι....λογιστης ,τι δουλεια κανει?και τι κανει στο εξωτερικο?καπως υποπτο.........
mclein Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 αν δεν εχει πληρωθει 02/7, τοτε φευγει. μηπως οι αλλοι που καθονται εκει τα λενε για να την κανουν να φυγει ;
panagiotis.8000 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Ειχε ρωτησει κι αλλους υπαλληλους εκει που καθησαν μερικους μηνες και τα μασαγανε. Τις απαντουσανε δεν ξερουμε συννενοησου με τον λογιστη μην ρωτας εμας κλπ... Αλλα εμενα μου κανει εντυπωση πως παραιτουνται πολλα ατομα σε καιρους κρισης....Τι να πω ρε παιδια δινουν 3 και 60 κι αυτα ουτε καν. Αναρωτιεμε αν απλα κανουν αρπαχτες και προσλαμνανουν ατομα για να βγαλουν τσαμπα τη δουλεια δεν τους πληρωνουν μετα ξαναπαραιτουνται παιρνουν νεους κλπ... 1
panosno1com Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 λεπτά πριν, panagiotis.8000 είπε Ειχε ρωτησει κι αλλους υπαλληλους εκει που καθησαν μερικους μηνες και τα μασαγανε. Τις απαντουσανε δεν ξερουμε συννενοησου με τον λογιστη μην ρωτας εμας κλπ... Αλλα εμενα μου κανει εντυπωση πως παραιτουνται πολλα ατομα σε καιρους κρισης....Τι να πω ρε παιδια δινουν 3 και 60 κι αυτα ουτε καν. Αναρωτιεμε αν απλα κανουν αρπαχτες και προσλαμνανουν ατομα για να βγαλουν τσαμπα τη δουλεια δεν τους πληρωνουν μετα ξαναπαραιτουνται παιρνουν νεους κλπ... απαντησες μονος σου πιστευω 2
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Εκεί που δουλευω εγω, απο τα 50 ατομα τα 45 τα χρωσταει απο 5000€ ως 10000€ και καθονται. Ευτυχως ακομα δεν μπηκα στο κλαμπ, το εκανα ξεκαθαρο οτι ετσι και αργήσει να με πληρώσει, αντιος αμιγκος. Τους αλλους που δεν μιλανε, ακομα τους βαζει μεσα. 3
bilya Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 54 λεπτά πριν, Liverpool89 είπε Εκεί που δουλευω εγω, απο τα 50 ατομα τα 45 τα χρωσταει απο 5000€ ως 10000€ και καθονται. Ευτυχως ακομα δεν μπηκα στο κλαμπ, το εκανα ξεκαθαρο οτι ετσι και αργήσει να με πληρώσει, αντιος αμιγκος. Τους αλλους που δεν μιλανε, ακομα τους βαζει μεσα. μετα φταίνε τα μνημόνια, οι κακοι ξενοι κτλπ κτλπ. Ποτε δεν κατάλαβα πως κάποιος ανέχεται να δουλεύει τζάμπα. 7 1
georgeγ Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 ώρες πριν, Malthador είπε Αυτό το πράγμα δεν το καταλαβαίνω. Δουλεύεις ένα μήνα σε ένα εργοδότη, σου λέει στο τέλος του μήνα «δεν έχω σήμερα, θα στα δώσω τον άλλο μήνα», δουλεύεις και έναν δεύτερο, σου δίνει έναντι ξέρω 'γω. Μετά γιατί κάθεται κι άλλο κάποιος στον ίδιο εργοδότη; Γιατί κάποιος να φτάνει στο σημείο να έχει να πληρωθεί 5-10-15 μήνες και να συνεχίζει να δουλεύει στον ίδιο εργοδότη; Και το βασικότερο απ' όλα: πώς ακριβώς ζει; πιθανον γιατι ειναι πολλα χρονια σε αυτη την δουλεια και ελπιζει οτι θα πληρωθει,πιθανον να ξερει οτι αν φυγει απο εκει δεν προκειται να ξαναβρει αλλη δουλεια (ισως λογω ηλικιας),πιθανον να καθεται μονο για τα ενσημα,πιθανον να περιμενει να αποζημιωθει δεν ειναι τοσο ευκολη υποθεση να παραιτηθεις απο μια δουλεια στην οποια εισαι πολλα χρονια και εισαι και καποιας ηλικιας 1
opera Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Για το αν κολλάνε τα ένσημα δεν νοιάζονται οι απλήρωτοι; Δεν είναι μόνο ο μισθός σε μια εργασία γίνονται και με τα ένσημα απάτες του τύπου μισό ένσημο όπου θα χρειαστεί να εργαστείς 80 χρόνια για πλήρη σύνταξη. 1
Liverpool89 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, bilya είπε μετα φταίνε τα μνημόνια, οι κακοι ξενοι κτλπ κτλπ. Ποτε δεν κατάλαβα πως κάποιος ανέχεται να δουλεύει τζάμπα. Κοιτα αν σκεφτει οτι απο τους 50 οι 40 και παραπανω δεν ειναι ελληνες, δουλευουν χωρις ρεπο, οι υπολοιποι απλα ειναι οι κακοι, ενας απο αυτους τους κακους ειμαι εγω, που απαιτησα να παιρνω τα ρεπο που θελω και να πληρωνομαι στανταρ καθε μηνα. Οταν χρωσταει σε πανω απο 20ατομα μεσο ορο 6-8χιλ € ειναι λεφτα που δεν προκειται ποτε να δωσει. Δεν τα χει σίγουρα.
defacer Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 3 hours ago, panagiotis.8000 said: Αναρωτιεμε αν απλα κανουν αρπαχτες και προσλαμνανουν ατομα για να βγαλουν τσαμπα τη δουλεια δεν τους πληρωνουν μετα ξαναπαραιτουνται παιρνουν νεους κλπ... Ζήλεψαν τους άλλους με τα δοκιμαστικά στις σερβιτόρες. 1 hour ago, bilya said: Ποτε δεν κατάλαβα πως κάποιος ανέχεται να δουλεύει τζάμπα. Sunk cost fallacy. Πριν πάρεις την απόφαση να φύγεις πρέπει να πείσεις τον εαυτό σου ότι τα λεφτά πιθανότατα δε θα τα δεις ποτέ και ότι δούλευες τζάμπα. Το να το παραδεχτείς αυτό είναι ψυχολογικά πολύ δυσκολότερο από ότι να το ανέχεσαι. 5
Vasivouzoukos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Πρόστιμο δεν πρέπει να τρώει μόνο το λαμόγιο ο εργοδότης για την μη καταβολή μισθού και ενσήμων. Πρόστιμο πρέπει να τρώει και το κωλοθύμα που κάθεται και τα ανέχεται όλα αυτά και μένει μήνες απλήρωτο γαμώντας έτσι εμάς τους υπολοίπους που ποτέ δεν θα καταδεχόμασταν να κάνουμε τέτοιο πράγμα. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από Vasivouzoukos 8 2
De@th L0rd Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 1 ώρα πριν, Vasivouzoukos είπε Πρόστιμο δεν πρέπει να τρώει μόνο το λαμόγιο ο εργοδότης για την μη καταβολή μισθού και ενσήμων. Πρόστιμο πρέπει να τρώει και το κωλοθύμα που κάθεται και τα ανέχεται όλα αυτά και μένει μήνες απλήρωτο γαμώντας έτσι εμάς τους υπολοίπους που ποτέ δεν θα καταδεχόμασταν να κάνουμε τέτοιο πράγμα. Συμφωνώ 100%. Μόνο έτσι θα αποκλείσεις τσατσιές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα