Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε ένα σχετικά παλιό Lenovo C2D/4Gb/Q45 gpu/500Gb HDD έκανα φρέσκια εγκατάσταση WIN10 και όλα OK.

Κατέβασα το Popcorn Time v6 (το τελαυταίο) και ενώ εγκαταστάθηκε κανονικά κάνει το εξής κουλό.
'Οταν ξεκινάει να παίζει μία ταινία εμφανίζεται στην οθόνη ένα διπλό είδωλο με την μισή ταινία σωστά και την άλλη μισή στραμμένη κατά 90 μοίρες. :o

Το trailer της ταινίας εμφανίζεται κανονικά αλλά όταν ξεκινάει (το δοκίμασα σε διάφορες) κάνει το κουλό με το διπλό είδωλο.

Καμμιά ιδέα ;;;;; 

Δημοσ.

Μηπως αυτο που εβαλες να παιξει ηταν η 3d εκδοση της ταινιας, οποτε εβγαζε 2 εικονες σε συγκεκριμενη διαταξη, προκειμενου να φαινεται σαν 3d με τον καταλληλο εξοπλισμο και εσυ το εβλεπες απλα σαν ειδωλο?

Δημοσ.
3 ώρες πριν, jim_p είπε

Μηπως αυτο που εβαλες να παιξει ηταν η 3d εκδοση της ταινιας, οποτε εβγαζε 2 εικονες σε συγκεκριμενη διαταξη, προκειμενου να φαινεται σαν 3d με τον καταλληλο εξοπλισμο και εσυ το εβλεπες απλα σαν ειδωλο?

To έκανε σε διάφορες ταινίες και σε μία σειρά που δοκίμασα.
Με την έκδοση που πρότεινε ο micos έπαιξε κανονικά η ίδια ταινία που πριν είχε το πρόβλημα

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, micos000 είπε

Βλέπεις ταινίες από torrents και ότι αυτό μπορεί να σημαίνει.

οκ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ειναι νομιμο?

Δημοσ.

Ειναι οσο νομιμο ειναι και το κατεβασμα απο τορρεντ...
Σε φιλη μου στην Αγγλια εχει πεσει προστιμο απο τον isp της για τετοιο λογο.

• Sad 1
Δημοσ.
8 ώρες πριν, APPLEGEEK είπε

οκ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

ειναι νομιμο?

Αν βλέπεις το elephants dreams και το big buck bunny στο repeat είναι νόμιμο. Αν βάλεις να δεις το avengers (για παράδειγμα) δεν είναι νόμιμο.

• Like 1
Δημοσ.

ποιο είναι το "κανονικό" site;

εγώ έκανα εγκατάσταση σε 2 υπολογιστές με win7 από το https://popcorn-time.to/ και κράσαρε το πρόγραμμα πριν ανοίξει καν.

δοκιμάζω τώρα από το https://popcorntime.sh/el και δουλεύει μια χαρά.

γιατί έχουμε 2 sites, ποια η διαφορά;

Δημοσ.
11 ώρες πριν, micos000 είπε

Αν βλέπεις το elephants dreams και το big buck bunny στο repeat είναι νόμιμο. Αν βάλεις να δεις το avengers (για παράδειγμα) δεν είναι νόμιμο.

νομικα δηλαδη ισως εχω 8εμα? ρωταω γιατι μενω εξωτερικο 

Δημοσ.

@Γιαούρτι

Δεν ειναι μονο 2 οι σελιδες που δινουν το popcorntime. Ριξε μια ματια εδω και θα καταλαβεις οτι η καθε σελιδα δεν δινει την ιδια εφαρμογη και οτι οι περισσοτερες εινια σαπιες και προωθουν malware.

https://www.reddit.com/r/PopCornTime/comments/3q5cow/the_history_of_popcorn_time_and_the_future/

@APPLEGEEK

Αναλογα με το τι ισχυει για το κατεβασμα μεσω torrent στη χωρα που εισια, τοτε ναι, ισως να εχεις προβλημα. Παραπανω αναφερω ενα περιστατικο που ετυχε σε φιλη μου.

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, jim_p είπε

@Γιαούρτι

Δεν ειναι μονο 2 οι σελιδες που δινουν το popcorntime. Ριξε μια ματια εδω και θα καταλαβεις οτι η καθε σελιδα δεν δινει την ιδια εφαρμογη και οτι οι περισσοτερες εινια σαπιες και προωθουν malware.

https://www.reddit.com/r/PopCornTime/comments/3q5cow/the_history_of_popcorn_time_and_the_future/

@APPLEGEEK

Αναλογα με το τι ισχυει για το κατεβασμα μεσω torrent στη χωρα που εισια, τοτε ναι, ισως να εχεις προβλημα. Παραπανω αναφερω ενα περιστατικο που ετυχε σε φιλη μου.

είμαι βουκουρέστι

κατέβασα ναι torrent ακόμα δεν ήρθε αστυνομία

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

15 λεπτά πριν, APPLEGEEK είπε

είμαι βουκουρέστι

κατέβασα ναι torrent ακόμα δεν ήρθε αστυνομία

Θα πρέπει να ξέρεις την πολιτική της χώρας που είσαι. Αν είναι σκληρή σαν της Γερμανίας μην το επιχειρήσεις. Αν είναι ανεκτική σαν την Ελλάδα δε θα έχεις πρόβλημα.

Και μη περιμένεις να έρθει η αστυνομία στην πόρτα σου. Πρώτα μπορεί να ειδοποιηθείς για το τι έκανες και να σε προειδοποιήσουν. Αν συνεχίσεις θα σου έρθει μια εξώδικος που θα λέει πότε κατέβασες τι και θα έχει μια πρόσκληση για γεύμα στο Δικαστικό Μέγαρο. Μπορεί να σου κόψουν και το ίντερνετ για κάποιες μέρες.

Βέβαια, υπάρχει και το vpn αλλά μην περιμένεις να δεις ταινία με τα δωρεάν.

Επεξ/σία από micos000

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...