Stivpk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Κατεβασα το hard disk sentinel για να δω σε τι κατασταση βρισκεται ο δισκος μου και μου εμφανισε τα εξης αποτελεσματα: Παρολα αυτα δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης .Μονο μερικα framε drops σε games τυπου lol αλλα δν ξερω αμα οφειλεται ο δισκος σε αυτο. Να ανυσηχω?? υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να διωρθωθουν αυτα τα 65.000 σφαλματα που λεει?
pavloa Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Stivpk είπε Κατεβασα το hard disk sentinel για να δω σε τι κατασταση βρισκεται ο δισκος μου και μου εμφανισε τα εξης αποτελεσματα: Παρολα αυτα δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης .Μονο μερικα framε drops σε games τυπου lol αλλα δν ξερω αμα οφειλεται ο δισκος σε αυτο. Να ανυσηχω?? υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να διωρθωθουν αυτα τα 65.000 σφαλματα που λεει? Πάτα αριστερά πάνω το κουμπί της ανανέωσης και λογικά θα πάει στο 100%..
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δοκίμασε και διαφορετικά καλώδια sata και για data και για ρεύμα. Ανέβασε και μια φωτό από την καρτέλα SMART. Πως την παλεύεις χωρίς ssd? Λάπτοπ είναι?
Stivpk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 ναι λαπτοπ ειναi και συγκεκριμενα το lenovo g50-45. Να ξαναπω οτι δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα οσον αφορα επιδοσεις η οτιδηποτε αλλο σχετιζεται με αυτον απλα με προβληματησε η υγεια του δεδομενου και του οτι ειναι σχετικα καινουργιος.
BlueBlood7 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Έχει θεματάκι. Σίγουρα κάνεις backup τα αρχεία σου. Και όποτε σε αφήσει.
Stivpk Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Η αληθεια ειναι πως εχω μπει ηδη σε διαδικασια αναζητησης νεου δισκου επειδη και γνωστους που ρωτησα μου ειπαν πως καλο θα ηταν να αλλαχτει γιατι οντως εχει θεματακι .Εχω παρει ηδη backup οποτε δεν ανυσηχω. Εχω βαλει στο ματι τον συγκεκριμενο https://www.skroutz.gr/s/3045289/Hitachi-Travelstar-7K1000-1TB.html . Απο κριτικες που ειδα καταλαβα οτι αξιζει τα λεφτα του. Καποια αλλη προταση ισως? SSD δεν κοιταω ακομα γιατι χρειζομαι την χωρητικοτητα περισσοτερο απο την ταχυτητα.
BlueBlood7 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Έχουν πέσει αρκετά οι τιμές των ssd και θα πέσουν και άλλο. https://www.skroutz.gr/s/13785263/Crucial-MX500-500GB.html 2
Stivpk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουνίου 2018 Ωραια θα το κοιταξω! ευχαριστω πολυ για το ενδιαφερον!
Hristos.S Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Δημοσ. 6 Ιουλίου 2018 Προσωπικά πιστεύω δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος στο εσωτερικό του και δεν κινδυνεύει . Σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω προβληματικό καλώδιο μια μια μικρή επιφύλαξη για τις επαφές του δίσκου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα