Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Κατεβασα το hard disk sentinel για να δω σε τι κατασταση βρισκεται ο δισκος μου και μου εμφανισε τα εξης αποτελεσματα:Screenshot_1.png.92fd055807699d0ef44d32431e6c353c.png

Παρολα αυτα δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης .Μονο μερικα framε drops σε games τυπου lol αλλα δν ξερω αμα οφειλεται ο δισκος σε αυτο. Να ανυσηχω??

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να διωρθωθουν αυτα τα 65.000 σφαλματα που λεει?

Δημοσ.
2 ώρες πριν, Stivpk είπε

Κατεβασα το hard disk sentinel για να δω σε τι κατασταση βρισκεται ο δισκος μου και μου εμφανισε τα εξης αποτελεσματα:Screenshot_1.png.92fd055807699d0ef44d32431e6c353c.png

Παρολα αυτα δεν μου εχει δημιουργησει καποιο προβλημα μεχρι στιγμης .Μονο μερικα framε drops σε games τυπου lol αλλα δν ξερω αμα οφειλεται ο δισκος σε αυτο. Να ανυσηχω??

υπαρχει κατι που μπορω να κανω για να διωρθωθουν αυτα τα 65.000 σφαλματα που λεει?

Πάτα αριστερά πάνω το κουμπί της ανανέωσης και λογικά θα πάει στο 100%..

Δημοσ.

Δοκίμασε και διαφορετικά καλώδια sata και για data και για ρεύμα.

Ανέβασε και μια φωτό από την καρτέλα  SMART.

Πως την παλεύεις χωρίς ssd? Λάπτοπ είναι?

Δημοσ.

ναι λαπτοπ ειναi και συγκεκριμενα το lenovo g50-45. Να ξαναπω οτι δεν μου εχει παρουσιασει καποιο προβλημα οσον αφορα επιδοσεις η οτιδηποτε αλλο σχετιζεται με αυτον απλα με προβληματησε η υγεια του δεδομενου και του οτι ειναι σχετικα καινουργιος.Screenshot_1.png.a75fe5a5aa1c82883bfab9344c456eb5.pngScreenshot_2.png.b3f8f24d4c89529dd1362c9fc42f792d.png

Δημοσ.

Η αληθεια ειναι πως εχω μπει ηδη σε διαδικασια αναζητησης νεου δισκου επειδη και γνωστους που ρωτησα μου ειπαν πως καλο θα ηταν να αλλαχτει γιατι οντως εχει θεματακι .Εχω παρει ηδη backup οποτε δεν ανυσηχω. Εχω βαλει στο ματι τον συγκεκριμενο https://www.skroutz.gr/s/3045289/Hitachi-Travelstar-7K1000-1TB.html . Απο κριτικες που ειδα καταλαβα οτι αξιζει τα λεφτα του. Καποια αλλη προταση ισως? SSD δεν κοιταω ακομα γιατι χρειζομαι την χωρητικοτητα περισσοτερο απο την ταχυτητα.

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Προσωπικά πιστεύω δεν έχει πρόβλημα ο δίσκος στο εσωτερικό του και δεν κινδυνεύει . Σωστά αναφέρθηκε πιο πάνω προβληματικό καλώδιο μια μια μικρή επιφύλαξη για τις επαφές του δίσκου.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...