Προς το περιεχόμενο

Abit NF7S rev2.0 ή Epox 8rda3+ rev 2.1

denexo

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Χώρια που δεν ξέρουμε σε τι μονάδα μετράμε την ποιότητα κατασκευής. ;) Δεν αμφισβητώ τον Πρόεδρο βέβαια (αυτό που είπε για τα σκασίματα), απλά κρίνω από το κομμάτι που έχω στα χέρια μου (anyway, στο κουτί μου)...

Δημοσ.

LL_NEO knows about rma..... :) ;) :P :D ego pantos vrisko tin nf7-s poly pio statheri apo tin 8rda+. i epox edine synithos parapano apo ti rithmisi sto vopltage. thymamai eixa vore 1.725 kai pragmatiko itan 1.795!!!! arketa megali apoklisi sta oria tou epikindynou.. :|

gi'afto gianni de me afine na peraso to 166 i epox kai travage ta restart..! ;) me tin abit eimai me 200fsb kai akomi mporei na dosei! kai den exo valei oute to titan(nb), oute to zalman(sb) oute psyktres sta mosfets!! :) ;)

Δημοσ.

Ειδικά στις πρώτες εκδόσεις του nforce το αν θα έπιανες 200άρι ήταν καθαρά θέμα κωλοφαρδίας. Αν θυμάμαι καλά paravati εσύ είχες πάρει μια απο τις πρώτες 8rda+ που είχαν σκάσει μύτη Ελλάδα και είχες και την ατυχία να πέσεις πάνω στην τότε ασυμβατότητα μεταξύ geil και nforce. Απο τότε βέβαια έχει κυλήσει πολύ καιρό στο αυλάκι και η πλατφόρμα έχει ωριμάσει (κακία: αρκεί βέβαια να μη συνεχίζουν να μας βγάζουν την πίστη με τους crappy ide drivers). Πλέον και τα δυο προιόντα κρίνονται σε κάποιες συγκεκριμένες μικροδιαφορές(σαν αυτές που παρέθεσα εχτές) και είναι καθαρά θέμα υποκειμενικής εκτίμησης των συν και πλην της κάθε μιας.

Δημοσ.

όλοι εκεί παίζουν πλέον Μενέλαε μη νομίζεις. Το κόλπο ας πούμε στην dfi είναι τα latencies. Είναι χαλαρααααααααααααα ρίχνεις εσύ fsb το ακούει αυτό και χαίρεσαι, άσχετα αν τελικά δεν έχεις κερδίσει τίποτα απολύτως

Δημοσ.

Πάντως παιδιά την τσίμπησα την Epox. Ταξιδεύει με Interatica για Βόλο. Άντε αύριο να την πάρω στα χέρια μου να παίξουμε λιγάκι. :D

Δημοσ.

OK as poume oti oi abit skane,giati den exw diabasei pou8ena tpt kai giati ta en logo periodika kai site thn bgazoun koryfaia.

Den 8elw na to pai3w apistos 8wmas alla mhpws ola ayta einai mia fash xalasmeno thlefwno opws 8ewrw oti ginmetai me para pola pramat opws kai me tous amd?

Δημοσ.

Λέγοντας σκάνε δεν εννοώ ότι ανατινάζονται οι πυκνωτές τους (καλή ώρα με την BE6 που άμα σου καθόταν το κατάλληλο κομμάτα τα τίναζε) αλλά ότι χαλάνε εύκολα. Τουλάχιστον στα ελληνικά μαγαζιά θα δεις ως ποσοστό επι των πωλήσεων περισσότερα κομμάτια επιστρεφόμενα Abit παρά Epox. Το έχω διασταυρώσει αυτό απο τρια διαφορετικά μαγαζιά (τα παιδιά που δουλεύουν εκεί τα εμπιστεύομαι) που έχουν και τις δυο μάρκες και που τουλάχιστον στα δυο και πονηρά αν το πάρεις δε θα τα συνέφερε να την κακολογήσουν την Abit, μάλλον το αντίθετο

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...