copyright Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Πήρα το Νόκια 8 τον Ιανουαριο. Πριν λιγες μέρες μου έβγαλε χωρίς κανένα λόγο αυτο που δείχνει η φώτο. Το πήγα πίσω και ζήτησα αντικατάσταση όχι επισκευή αφού ήταν στην εγγύηση. Δεν λογάριασαν τίποτα και μου το έφεραν πίσω επισκευασμένο, άλλαξαν μητρική μου είπαν και εκαναν update (κλαιν μαιν). Το παραλαμβάνω και σε μισή ώρα απο την παραλαβή του το τηλέφωνο πάλι έβγαλε το ίδιο. Το επιστρέφω στο σέρβις και μου λένε εντελώς φυσιολογικά οκ θα το στείλουμε στο σέρβις. Τους απαντώ δεν με ενδιαφέρει τι θα το κάνετε, απο την στιγμή που σας δήλωσα απο την αρχή οτι θέλω αντικατάσταση και εσείς μου φέρνετε με το έτσι θέλω "επισκευασμένο" που όμως δεν είναι, γιατί ξαναχάλασε αμέσως μετά την παραλαβή του. Τους κατέθεσα δήλωση υπαναχώρησης απο την σύμβαση που ζητούσα πλέον επιστροφή των χρημάτων μου απο την στιγμή που μου πούλησαν ελαττωματικό τηλέφωνο και αδυνατούν να το επισκευάσουν. Ο υπεύθυνος βλέποντας την δήλωση μου ειπε οτι δεν υπογράφει τίποτα, όσο για τα χρήματα μου να παω να τα ζητήσω απο την Νόκια δικό της είναι το τηλέφωνο. Του απάντησα πως ειναι δυνατόν να θέλει να καταθέσει κάποιος ενα χαρτί σε επίσημο μαγαζί που πληρώθηκε για το προιον και να το αρνείτε, και μου απάντησε έτσι είναι μου έχουν πει να μην υπογράφω τίποτα που προέρχεται απο πελάτη. Τρεις βδομαδες το τηλέφωνο κάνει βόλτες του αλλαζουν μητρικές χωρίς να αλλάζει το imei, αυτό ξαναχαλάει και η ζωή συνεχίζεται σε δουλειά να βρισκόμαστε. Μετά απο τις καταγγελίες στον Συνηγορο και την Γραμματεία του Καταναλωτή, μου τηλεφωνησαν και μου πρόσφεραν αντικατασταση της συσκευης με νεα, αρνήθηκα γιατί αυτό αιτήθηκα εξαρχης και πήγαν να με κοροιδευσουν και ζήτησα επιτροφή των χρημάτων όπως ορίζει ο νόμος. Ετσι μου είπαν οτι θα με ειδοποιήσουν για να περάσω απο το κατάστημα οταν θα ειναι ετοιμη η διαδικασια. Οταν ειδοποιηθηκα πήγα στο κατάστημα όπου μου είπαν οτι θα μου δώσουν πιστωτικό το ποσο πίσω για να πάρω κάτι άλλο. Τους είπα ότι στην συνομιλία μας συμφωνήσαμε για επιστροφή του ποσού που καταβλήθηκε και όχι πιστωτικό, γιατι δεν θέλω να ξαναδώσω χρήματα σε μια εταιρεία που δεν σέβεται τα δικαιώματα του πελάτη και τον ταλαιπωρεί ενάμιση μήνα τώρα. Με ρώτησαν γιατί το κάνω δύσκολο;..... έτσι μετά απο συζήτηση με τον υπεύθυνο μου είπαν οτι απο την στιγμή που αγόρασα με κάρτα και δόσεις, αν έχω την κάρτα μαζί μου μπορούν να μου επιστρέψουν το ποσό σταδιακά και αυτοί με δόσεις σε δώδεκα δόσεις. Του απάντησα οκ αλλά το ποσό που έχω πληρώσει απο τον Ιανουάριο μέχρι σήμερα θα μου αποδωθεί όλοκληρο? και μου απάντησαν οχι απο σήμερα θα αποδοθεί το ποσό σε δώδεκα δόσεις. Aρα φτάσαμε στο σημείο να πληρώνει το Πλαίσιο δόσεις σε μας. Πήρα το πιστωτικό πήρα κατι άλλο και την ουρα στα σκέλια. Δεν θα γίνουμε κράτος ποτέ. Y.Γ. Μετά απο επικοινωνία με την επίσημη ΝΟΚΙΑ μου δήλωσαν οτι στο κατάστημα που απεστάλλει το κινητο για επισκευή δεν αποτελούσε επίσημο και εξουσιοδοτημένο σέρβις της Νοκια. no comments.
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Να υποθεσω οτι το καταστημα που το εστειλαν το κινητο ειναι η ts solutions/arvato και αν δεν κανω λαθος τα επισημα service ειναι τα nokia care.
copyright Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 39 λεπτά πριν, Fulgore είπε Να υποθεσω οτι το καταστημα που το εστειλαν το κινητο ειναι η ts solutions/arvato και αν δεν κανω λαθος τα επισημα service ειναι τα nokia care. Ετσι ακριβως. Το θέμα είναι γιατί να στείλεις ενα κινητο που έχει εγγύηση σε κάποιον που δεν έχει την έγκριση της επίσημης εταιρείας; Η εγγύηση έτσι δεν χάνετε, οταν θα επέμβει κάποιος άσχετος; Τι είδους κοροιδία είναι αυτή; τι μπίζνα παίζετε;
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Η TS Solutions(πρωην arvato)ειναι ενα service στην Ελλαδα που πιο παλια μαζευε σχεδον ολα τα κινητα των περισσοτερων εταιρειων και μαλλον απο τοτε τους εχει μεινει και συνεχιζουν και τα στελνουν σε αυτην. Η εγγυηση οχι δεν χανεται γιατι υπαρχουν και εταιρειες κινητης που δεν εχουν επισημο service/αντιπροσωπεια στην χωρα μας.
copyright Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) 1 ώρα πριν, Fulgore είπε Η TS Solutions(πρωην arvato)ειναι ενα service στην Ελλαδα που πιο παλια μαζευε σχεδον ολα τα κινητα των περισσοτερων εταιρειων και μαλλον απο τοτε τους εχει μεινει και συνεχιζουν και τα στελνουν σε αυτην. Η εγγυηση οχι δεν χανεται γιατι υπαρχουν και εταιρειες κινητης που δεν εχουν επισημο service/αντιπροσωπεια στην χωρα μας. Yπάρχει μπίζνα μεγάλη και κοροιδεύεται ο κόσμος. Η st solutions ειναι η πρώην arvato; αλλαξε ο Μανωλιός και εβαλε τα ρούχα του αλλιώς. Η απάντηση απο την επισημη Νοκια είναι οτι δεν αναγνωρίζει επισκευή απο σέρβις που δεν έχει την έγκριση της. Αρα εδώ έχουμε μια εξαπάτηση των πελατών που θεωρούν οτι το κάθε κατάστημα θα στείλει το κινητό του στην επίσημη αντιπροσωπεία. Αλλά δεν. Το στέλνουν απλά σε εναν ιδιώτη που έχουν συνάψει συμφωνία για να φτιάχνει οτι χαλάει. Για αυτό και δεν γίνεται δουλειά και δεν εξυπηρετούν τον κόσμο. Ερήμην των επίσημων αντιπροσωπειών κάνουν ότι θέλουν. Αν ήταν σωστό το πλαίσιο και ηθελε να εξυπηρετήσει θα έστελνε το τηλεφωνο στην Νόκια με την επίσημη διαδικασία της εταιρείας, με παραλαβή απο κούριερ προπληρωμενο κτλ κτλ. Απλα ανακάλυψα οτι η κοροιδία είναι μεγαλη. Ποτε ξανα αγορα απο εσωτερικό. Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από copyright
Fulgore Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Οπως ειπα και παραπανω δεν γνωριζω τι παιζει με την Nokia μιας και τα Nokia Care ηταν κυριως επισημα service απο εποχες Windows phone και δεν ξερω τωρα που το γυρισαν στο android ποιο ειναι το επισημο service. Αν μπορεις ρωτησε την nokia να σου πει ποια ειναι τα επισημα service των κινητων τους στην Ελλαδα. Οσο για το τελευταιο που λες δεν καταλαβαινω γιατι να τσουβαλιασεις ολα τα καταστηματα με βαση αυτο που σου ετυχε απο το Πλαισιο,αλλα οπως νομιζεις.
saruman123 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 http://www.myphone.gr/forum/showthread.php?p=6923704#post6923704
realme Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 21 Ιουνίου 2018 Συγχαρητηρια για την υπομονή και επιμονή σου για την ορθη τήρηση του Νόμου. Αυτο πρεπει να γινει οδηγος για όλους μας. Που ειναι τα παληκάρια που έλεγαν οτι δεν δικαιούσαι τιποτα; αφαντοι έτσι. Το πουλημα παραμυθιού και τρέλας είναι της μόδας σήμερα. Μπραβο και παλι.
georgerapp Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Παιδιά δυστυχώς υπάρχει μεγάλο πρόβλημα στην Ελλάδα επί του θέματος αλλά υπάρχουν και τα θετικά οπότε μην αποκλείουμε τίποτα στην ζωή μας. Παράδειγμα ο αδελφός μου έχει ένα xcompact ο οποίος χρησιμοποιούσε ανταπτορα για type c σε micro USB για φόρτιση στο αμάξι. Παρότι του είπα ξανα και ξανά θα το χαλάσεις συνέχισε. Το χαλασε (όχι που δε),έπαψε να φορτίζει. Το πάω arvato 2κ30 Παρασκευή το περνω 3κ30 έτοιμο.αλλαγμενη θύρα. Να πω ότι το περίμενα; Όχι δε το περίμενα!!!!!
Fotia Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Στις 16/6/2018 στις 10:16 ΠΜ, copyright είπε Y.Γ. Μετά απο επικοινωνία με την επίσημη ΝΟΚΙΑ μου δήλωσαν οτι στο κατάστημα που απεστάλλει το κινητο για επισκευή δεν αποτελούσε επίσημο και εξουσιοδοτημένο σέρβις της Νοκια. no comments. Ποιά είναι η επίσημη Νokia στην Ελλάδα για κινητά ; Γιατί όπου έχω ρωτήσει ,όλοι παραπέμπουν στο κατάστημα που αγόρασες.Και στην πρώην Arvato.
saruman123 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 23 Ιουνίου 2018 2 ώρες πριν, Fotia είπε Ποιά είναι η επίσημη Νokia στην Ελλάδα για κινητά ; Γιατί όπου έχω ρωτήσει ,όλοι παραπέμπουν στο κατάστημα που αγόρασες.Και στην πρώην Arvato. Ουσιαστικά δεν υπάρχει. Έχω δώσει ένα link πιο πάνω που λέει τους λόγους.
copyright Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 24 Ιουνίου 2018 21 ώρες πριν, Fotia είπε Ποιά είναι η επίσημη Νokia στην Ελλάδα για κινητά ; Γιατί όπου έχω ρωτήσει ,όλοι παραπέμπουν στο κατάστημα που αγόρασες.Και στην πρώην Arvato. Δεν υπάρχει επίσημη Νοκια. Οι εταιρείες εδώ πουλάνε παπά οτι το στέλνουν στην αντιπροσωπεία, στην πραγματικότητα όμως το στέλνουν με ενα μπακάλικο αυθαίρετο σέρβις της γειτονιάς που κάνουν μπίζνα. Στο βάζει χέρι δηλαδή κάποιος άσχετος με το κινητό σου και την εγγύηση της αντιπροσωπείας. Αν έχεις Νόκια αφού δεν θέλεις να μπλέξεις με τους απατεώνες των καταστημάτων που σου λένε ψέμματα, στην ιστοσελίδα της Νόκια υπάρχει λίνκ που εξηγεί την διαδικασία για να έρθει να το παραλάβει κούριερ και να ελεγχθεί και να αντικατασταθεί απο την ίδια την Νοκια στην Ευρώπη. Όλα τα αλλά είναι παραμύθια που πουλάνε στον κόσμο. 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα