Prasino Mantarinh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Καλησπερα στην ομαδα, με συγχωρειτε που ξεθαβω το θεμα, πως ειναι ακομα το free hosting του παπακι? Θελω να ανεβασω ενα απλο react app ( χωρις βαση σκετη javascript). Γινεται με το free hosting ή πρεπει να παω αλλου και να πληρωσω?
george1807 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 1 ώρα πριν, Prasino Mantarinh είπε Καλησπερα στην ομαδα, με συγχωρειτε που ξεθαβω το θεμα, πως ειναι ακομα το free hosting του παπακι? Θελω να ανεβασω ενα απλο react app ( χωρις βαση σκετη javascript). Γινεται με το free hosting ή πρεπει να παω αλλου και να πληρωσω? Γιατί δεν δοκιμάζεις netlify ή vercel;
Prasino Mantarinh Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 37 minutes ago, george1807 said: Γιατί δεν δοκιμάζεις netlify ή vercel; Αυτος που του εχω φτιαξει το site εχει ηδη αγορασει domain στο papaki, δεν ξερω αμα μπορω να τα συνδυασω vercel και papaki (δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τιποτα απο τα δυο)
george1807 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 43 λεπτά πριν, Prasino Mantarinh είπε Αυτος που του εχω φτιαξει το site εχει ηδη αγορασει domain στο papaki, δεν ξερω αμα μπορω να τα συνδυασω vercel και papaki (δεν εχω χρησιμοποιησει ποτε τιποτα απο τα δυο) Μπορείς να συνδέσεις κανονικά το domain και στα δύο. Είναι δωρεάν για static sites.
parsifal Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2024 9 hours ago, george1807 said: Γιατί δεν δοκιμάζεις netlify ή vercel; Θα έβαζα και CloudFlare Pages στη λίστα.
george1807 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2024 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, parsifal είπε Θα έβαζα και CloudFlare Pages στη λίστα. Το σκέφτηκα να μπει στην Αγία τριάδα αλλά είναι το μόνο που δεν έχω δοκιμάσει. Βέβαια το χρησιμοποιώ για όλα τα αλλά πέρα από hosting. Επεξ/σία 5 Μαρτίου 2024 από george1807
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα