Lesdal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα σε όλους παιδιά είμαι κάτοχος εδώ και μια εβδομάδα περίπου. Το κινητο το πηρα μεταχειρισμενο σε καλη κατασταση απο ενα φιλαρακι απλα θελω να βαλω μια καινουργια ΑΥΘΕΝΤΙΚΗ μπαταρια προκειμενου να ανανεωσω λιγο την εμπειρια χρησης, τι εχετε να μου προτεινετε? Ρωτησα στην Smartec (επισιμη αντιπροσωπεια της samsung) αλλα μου λενε 26EUR με μεταφορικα και μου φαινεται λιγο καπως.Eπίσης αυθεντικο καλώδιο φορτιστή που θα βρω?Δυστυχως το εχασε ο φιλος που πηρα το κινητο και εχω ενα αλλα υποθετω δεν ειναι τοσο καλο οσο το αυθεντικο γιατι δινει 1100 mah οταν το φορτιζω. Στην τελικη θα τα δωσω εαν δεν υπαρχει αλλη λυση.Περιμενω τα φωτα σας, ευχαριστω! Επεξ/σία 16 Ιουνίου 2018 από Lesdal
4four Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 26€ μια χαρά τιμή μου φαίνεται εμένα τι καπως μου λες? Μπαταρία είναι κινητού οχι ΑΑΑ για να βάλεις στο Gameboy.. Υπάρχουν και καταστήματα του skroutz που μπορεί να βρεις φθηνότερα αλλά πρόσεχε τις αξιολογήσεις του καταστήματος μ έχει τύχει να πάρω μαϊμού μπαταρία αλλά το κατάστημα αρνιόταν να την δεχτεί πίσω λέγοντας ότι δεν υπάρχει περίπτωση ενώ ήταν ξεκάθαρο ότι δεν ήταν αυθεντική
Lesdal Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Οσον αφορα το καλωδιο για το φορτιστη μπορω να κανω κατι? Εχω τον αυθεντικο fast charning ανταπτορα αλλα μου λειπει το καλωδιο δυστυχως.
paragontikos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2018 το καλωδιο δε θα πρεπε να παιζει τοσο ρολο εκτος αν ειναι πολυ μακρυ, στην ουσια ο φορτιστης κανει την δουλεια, εγω και με καλωδια κινεζιες δεν ειχα θεμα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα