Προς το περιεχόμενο

Micro SDXC V30 / UHS-I U3 Class 10 Memory Card Netac P500 Pro 64 GB 16.99$ (~14.53 €)

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 45
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Την χτύπησα το πρωί που την ανέφερες στο άλλο ποστ. Ελπίζω να βγει καλή, πάντως η τιμή φαίνεται πολύ καλή. 

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, FKLDS είπε

Στο zapalstyle τη συγκεκριμένη 64gb την έχει 11.49€ με κωδικό ZPSNEW061501 (regular shipping, 7-20  business days).

Και την παραλαμβάνεις σε 6-7 μήνες

Αργεί υπερβολικά πολύ το zapals 

• Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
30 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Και την παραλαμβάνεις σε 6-7 μήνες

Αργεί υπερβολικά πολύ το zapals 

Προσοχη, δεν ειναι το γνωστο zapals (το οποιο αργει αλλα τα στελνει), ειναι το zapalstyle το οποιο εγω το ακουω πρωτη φορα.

Ξερουμε τιποτα για την αξιοπιστια της Netac;

Επεξ/σία από crapatzi
Δημοσ.
Μόλις τώρα, crapatzi είπε

Προσοχη, δεν ειναι το γνωστο zapals (το οποιο αργει αλλα τα στελνει), ειναι το zapalstyle το οποιο εγω το ακουω πρωτη φορα.

Κανένα παρακλάδι του θα είναι.

Πρώτη φορά το είδα και εγώ.

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Κανένα παρακλάδι του θα είναι.

Πρώτη φορά το είδα και εγώ.

Fraud είναι και χρησιμοποιεί το όνομα του Zapals

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αν και δεν συνηθίζω να γράφω συχνά, επανέρχομαι για να διευκρινισω κάποια πραγματα. :)

Δεν ειναι fraud, ειναι μέλος του ομίλου ζαπαλς (αν πληρώσετε με paypal θα δείτε "zapals corporation", το ίδιο γράφει και στην ιστοσελίδα). Υποθέτω πως, όπως το gearbest εχει "σπείρει" θυγατρικά websites (dresslily, rosegal κλπ) με είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, έτσι λειτουργεί πλέον και το zapals, φτιάχνοντας το zapalstyle. Απλά ποστάρει προσφορές προϊόντων τεχνολογίας σε καλές τιμές, για  να προσελκύσει κόσμο και να διαφημιστεί. Σε ιστοσελίδες προσφορών εξωτερικου, οι promoters του ζαπαλς προωθούν πλεον και το ζαπαλσταϊλ. Για τους χρόνους παραλαβής, αν είναι όπως του zapals... καλό φθινόπωρο. Επισης υπάρχουν πολλά αρνητικά σχολια για το after sale service. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια πως αυτή η τιμή είναι δελεαστική.

Edit - για να μην σπαμαρω χωρίς λογο συμπληρώνω σε αυτό το ποστ: αν ψάξετε το τηλέφωνο επικοινωνίας ("contact us") και στα δύο websites, θα διαπιστώσετε πως είναι ακριβώς το ιδιο, το email αλλάζει. Επίσης, για όσους εχουν fb, μπορούν να δουν πως το ζαπαλς κοινοποιεί δημοσιεύσεις του ζαπαλσταϊλ.

Edit II - αν λαμβανετε τα newsletters του zapals, ρίξτε μια ματιά στο προϊόν που έχει στην κορυφή του τελευταίου του newsletter και σε ποιό website σας οδηγεί αν κλικαρετε το σύνδεσμο.

Επεξ/σία από FKLDS
  • Like 4
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, FKLDS είπε

Στο zapalstyle τη συγκεκριμένη 64gb την έχει 11.49€ με κωδικό ZPSNEW061501 (regular shipping, 7-20  business days).

Και θα χάσεις 1000% τα λεφτά σου γιατί πρόκειται για SCAM...

Δημοσ.

Όπως είπε και ο FKLDS πάνω το Zapalstyle είναι παρακλάδι του zapals. Δεν είναι scam, ούτε θα σου φάει τα λεφτα, ωστόσο πρέπει κάποιος να περίμενει ανάλογο service με το zapals... Αργό shipping και αρκετά κακό after-sale support. Τουλάχιστον έτσι έχει διαμορφωθεί η άποψη μου με τις εμπειρίες μου ως τώρα.

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
23 λεπτά πριν, FKLDS είπε

Αν και δεν συνηθίζω να γράφω συχνά, επανέρχομαι για να διευκρινισω κάποια πραγματα. :)

Δεν ειναι fraud, ειναι μέλος του ομίλου ζαπαλς (αν πληρώσετε με paypal θα δείτε "zapals corporation", το ίδιο γράφει και στην ιστοσελίδα). Υποθέτω πως, όπως το gearbest εχει "σπείρει" θυγατρικά websites (dresslily, rosegal κλπ) με είδη ένδυσης, υπόδησης και αξεσουάρ, έτσι λειτουργεί πλέον και το zapals, φτιάχνοντας το zapalstyle. Απλά ποστάρει προσφορές προϊόντων τεχνολογίας σε καλές τιμές, για  να προσελκύσει κόσμο και να διαφημιστεί. Σε ιστοσελίδες προσφορών εξωτερικου, οι promoters του ζαπαλς προωθούν πλεον και το ζαπαλσταϊλ. Για τους χρόνους παραλαβής, αν είναι όπως του zapals... καλό φθινόπωρο. Επισης υπάρχουν πολλά αρνητικά σχολια για το after sale service. Αυτό δεν αναιρεί βέβαια πως αυτή η τιμή είναι δελεαστική.

https://www.scamadviser.com/check-website/zapalstyle.com

Επεξ/σία από zacharis1955
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Κανονικό είναι το zapalstyle. Δεν πάει να είναι κακή επιλογή γενικά. 

Επεξ/σία από teotsi21

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...