Προς το περιεχόμενο

Η μεγαλύτερη είδηση της E3 προήλθε από τη Microsoft και αφορούσε το streaming

Ocelote

Προτεινόμενες αναρτήσεις

2 λεπτά πριν, exor είπε

Εχω και vdsl που πιανει σταθερα 56 μεγαμπιτ..μπορω να παιξω online fps με streaming? Δεν γινεται και κανενας δεν το κανει.. κανα single uncharted με χαμηλοτερα γραφικα τοχω δοκιμασει κατι γινεται .... ειναι πολυ μακρια ακομα το streaming για ονλαιν gaming.

Δεν θα παίζεις online μέσω vdsl (ή όπως αλλιώς θα λέγεται η ενσύρματη σύνδεσή σου).

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 31
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

1 λεπτό πριν, marios28 είπε

Δεν θα παίζεις online μέσω vdsl (ή όπως αλλιώς θα λέγεται η ενσύρματη σύνδεσή σου).

Α οχι μεσω ιντερνετ . Πως? Με φωτονια? 🤣

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
15 ώρες πριν, exor είπε

Η πληροφορια δεν ειναι φωτονια και δεν υπαρχει κανενας ελεγχος στη διαδικασια ακομα .. ταχεις μπερδεμενα διαβασε καλυτερα ..και η σονυ εχει κανει τι ακριβως.. εχω ps4 τι? Εχω και vdsl που πιανει σταθερα 56 μεγαμπιτ..μπορω να παιξω online fps με streaming? Δεν γινεται και κανενας δεν το κανει.. κανα single uncharted με χαμηλοτερα γραφικα τοχω δοκιμασει κατι γινεται .... ειναι πολυ μακρια ακομα το streaming για ονλαιν gaming.. για το entanglement απλα δε ξερεις τι λες   .. με μεμβρανες προσπαθουν κατι εχουν καταφερει αλλα η διαδικασια ειναι ποκυ ασταθης και απροβλεπτη.. δεν υπαρχει δε καμια ακομη ερευνα για πληροφορια η υπολογιστικο συστημα.. σε 100 χρονια ισως ξερουμε περισσοτερα .. 

Τώρα έσυ έχεις ξεφύγει λίγο,απο το ένα άκρο στο άλλο,ξέρεις φαντάζομαι με τι ταχύτητες παίζουν εξω και ιδίως ιαπωνία κλπ ολα τα Fighting games διαδικτυακά είναι σαν να παίζεις στήν ίδια οθόνη στο σπίτι σου,στα FPS θέλει κάποια δουλειά ακόμα,όμως και εκεί ακόμα και τώρα δεν είναι κάτι τέτοιο απίθανο για τις χώρες αυτές,βλέποντας πως προχωράει η τεχνολογία,μπορείς εύκολα να το καταλάβεις,κοίτα που είμασταν πρίν μερικές δεκαετίες σε πράγματα όπως η υπολογιστική ισχύ αλλά και με το διαδίκτυο και το "Dial" up (48K πιάναμε και ας έλεγε 56Κ το modem) ...δες πως προχωράει η τεχνολογία,στο πολύ εγγυής μέλλον άντε και σε καμμιά δεκαετία φαντάζομαι θα μπορούν να γίνουν πάρα πολλά πράγματα,αλλά οχι αδερφέ και 100 χρόνια για να "ξέρουμε περισσότερα" (ίσως στήν Ελλάδα ναι εαν είμαστε ακόμα στα μηνμόνια...) :-(

Επεξ/σία από ELMastas
  • Like 1

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 λεπτά πριν, exor είπε

Α οχι μεσω ιντερνετ . Πως? Με φωτονια? 🤣

Οπτικές ίνες στο σπίτι. FTTH.

Σταμάτα να είσαι εριστικός. Κουβέντα κάνουμε. Δεν χρειάζεται να μιλάμε έτσι.

Τα φωτόνια είναι πληροφορία. Στις οπτικές με φωτόνια ανταλλάσσετε η πληροφορία.

Επεξ/σία από Retromaniac

16 λεπτά πριν, Retromaniac είπε

Σταμάτα να είσαι εριστικός. Κουβέντα κάνουμε. Δεν χρειάζεται να μιλάμε έτσι.

Ίσως δεν ήταν ενημερωμένος ο άνθρωπος για το τι ταχύτητες θα φέρει το 5G (και η μετέπειτα εξέλιξή του) και κυρίως τι εφαρμογές θα δούμε με απόκριση της τάξης του 1ms (για αρχή).

http://www.huawei.com/minisite/5g/en/defining-5g.html

• Like 1

1 ώρα πριν, ROG-X είπε

Να δω game streaming σε 4K που το 1 frame είναι 20mb ή αλλιως εάν τρεχει σε 60 fps να πρεπει να κατεβάζεις 20mb x 60 = 1200mb για 1 sec κινουμενης εικονας και τι στον κοσμο…. ασυμπίεστα μιλαμε γιατι εκει παιζει ο hardcore gamer.

Το extra latency από το compression/decompression το ξέχασα τελείως. Όλα αυτά μαζεύονται και στο τέλος έχεις 300ms input lag.

3 ώρες πριν, michael92 είπε

Το extra latency από το compression/decompression το ξέχασα τελείως. Όλα αυτά μαζεύονται και στο τέλος έχεις 300ms input lag.

Επίσης το latency του δικτύου το κάνεις x2 όταν χρειάζεσαι και χειρισμό. Θέλεις μια διάσχιση για να στείλεις την εντολή χειρισμού και άλλη μία για να λάβεις τελικά την ανανεωμένη κατάσταση/εικόνα του παιχνιδιού. Σήμερα, σε όλα τα online παιχνίδια που το rendering γίνεται τοπικά, βλέπεις την επίδραση της κίνησής σου με με την ταχύτητα ανανέωσης που υποστηρίζει η μηχανή του παιχνιδιού.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να σας θυμίσω το Geforce Now. Έχω Inalan σύνδεση με περίπου 140down/140up (FTTH) και παίζω άνετα. Τα παιχνίδια παιζουν 1080p(υπάρχει και 4k) 60-120 fps στο Ultra Streaming Mode. Είναι βέβαια σε beta μορφή ακόμη. Ο server έχει την Tesla P40. Εγώ προσωπικά που δεν έχω το pc με τα απαραίτητα specs για gaming, για μένα αυτη η υπηρεσία είναι ότι πρέπει.

Επεξ/σία από nickaras
  • Like 3

24 λεπτά πριν, nickaras είπε

Να σας θυμίσω το Geforce Now. Έχω Inalan σύνδεση με περίπου 140down/140up (FTTH) και παίζω άνετα. Τα παιχνίδια παιζουν 1080p(υπάρχει και 4k) 60-120 fps στο Ultra Streaming Mode. Είναι βέβαια σε beta μορφή ακόμη. Ο server έχει την Tesla P40. Εγώ προσωπικά που δεν έχω το pc με τα απαραίτητα specs για gaming, για μένα αυτη η υπηρεσία είναι ότι πρέπει.

Κατά τα άλλα βάλθηκαν να μας πείσουν ότι δεν γίνεται. Που να.παμε στην εποχή που όλοι θα είμαστε με FTTH 1 gbit.

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...