Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να στησω εναν υπολογιστη να παιζει ολα τα παιχνιδια μπορειτε σας παρακαλω να μου προτεινεται κοματια απο λεφτα δεν εχω προβλημα ποσο θα μου στοιχισει

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

GPU: 1080 ti  800ε,PSU: 750w  120ε,Ram: 16 ή 32 gb ram. 200ε,CPU:   8700k 350ε,MOBO:  MSI - Z370 GAMING PLUS  150ε,CPU COOLER:  Noctua - NH-D15 100ε,144hz monitor 350ε,Περιφερειακα  100-400ε

Ολες οι τιμες απο το μυαλο μου οποτε ειναι +-20% 

~2150ε

Επεξ/σία από YellowGr
Δημοσ.

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

• Like 1
Δημοσ.
35 λεπτά πριν, tanasen01 είπε

Ποσό που διαθέτουμε :

Χρήση υπολογιστή :

Ειδικά προγράμματα που θα χρησιμοποιήσουμε:

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε οθόνη? Αν όχι ποια οθόνη έχουμε και αν σκεφτόμαστε να αγοράσουμε μελλοντικά μια άλλη.

Αν στη σύνθεση χρειαζόμαστε και πληκτρολόγιο,ηχεία,ποντίκι?

Τοποθεσία στην οποία βρισκόμαστε ( για την επιλογή κατάλληλου καταστήματος).

Αν τα κομμάτια που θέλουμε να αγοράσουμε θέλουμε να είναι απο ένα κατάστημα ή επιθυμούμε την αγορά απο διαφορετικά καταστήματα?

Αν επιθυμούμε να συναρμολογηθεί το σύστημα στο κατάστημα(στην περίπτωση που δεν γνωρίζουμε πως να το συναρμολογήσουμε) ή το σύστημα θα στηθεί απο τον ενδιαφερόμενο?

απο λεφτα δεν εχω προβλημα ενας φιλος θα μου τον στησει κοματια που προτεινεις

Επισκέπτης
Δημοσ.
Μόλις τώρα, malvina21 είπε

Άν δεν απαντήσεις στα παραπάνω τι θες να σου απαντήσει ρε φίλε πλάκα μας κάνεις;

Δημοσ.

συγνωμη βιαστικα

3 λεπτά πριν, malvina21 είπε

ποσο μεχρι 5.000 χρηση caming οθονη εχω ποντικι πληκτρολογιο εχω το συστημα θα στηθει απο φιλο απο καταστημα επιθυμω να αγοραστουν τα πραγματα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...