Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ίσως δεν είμαι τόσο σχετικός με το θέμα αλλά έχω μια απορία.

βλέπω ιστοσελίδες που έχουν φτιαχτεί πρόσφατα απο υποτίθεται μεγάλες ή και μικρότερες εταιρείες (για τα ελληνικά δεδομένα), δε μιλάω για freelancers.

έριχνα μια ματιά σε κάτι portofolio και έβλεπα κάποια eshops (και όχι μόνο) από τα οποία ούτε ένα δεν είχε ssl.

από τη στιγμή που δε κοστίζει τίποτα και είναι κυριολεκτικά ένα κλικ υπόθεση γιατί δε βάζουν τουλάχιστον το lets encrypt; χτυπάει αλλιώς στο μάτι να μπαίνεις σε ένα site με ssl κι αλλιώς σε ένα χωρίς.

Εγώ 3 sites που έχω φτιάξει, έχω βάλει ssl και στα 3.

Στην πράξη μπορεί να μη προσφέρει κάτι αυτό σε πολλά sites αλλά και πάλι δεν είναι μείον;

κάπου είχα διαβάσει ότι από το καλοκαίρι (?) ο chrome θα πετάει μήνυμα σε όσες σελίδες δεν είναι https.

ποια η γνώμη των ειδικών σε αυτό;

• Thanks 1
Δημοσ.

Το πιο πιθανό είναι να έχει ssl στο sub-domain ή όταν κάνεις checkout στο cart. Μη ξεχνάς ότι έβλεπες μάλλον demo και όχι τελικό προιόν.

Δημοσ.

ναι στο checkout ok,

και το eshop αν θυμάμαι καλά, τόσο καιρό είχε ssl μόνο στο checkout. τώρα έχει σε όλη τη σελίδα.

Και το Insomnia πριν την ανανέωση δεν είχε.

τελικό προϊόν έβλεπα και το έχω δει σε αρκετά sites. δε θέλω τώρα να αναφέρω εταιρείες να μην κάνουμε διαφήμιση-δυσφήμιση.

απλά μου κάνει εντύπωση αυτό το θέμα,

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...