TEOKOS Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Βάλε πετσέτα να δυναμώσουν και οι λαβές σου. Μην το ντύσεις . Στην αρχή φουσκάλες μετά κάλοι και στο τέλος τίποτα. Όλα συνήθεια είναι. Για λάστιχα .. Κάνεις καμία επανάληψη; Στα κιλά σου άμα δεν βγάζεις 2-3 επαναλήψεις πάρε κάποιο 45άρι + . Φτηνό ε; Π.χ https://www.fitshop.gr/lastixa-antistasis-crossfit/menu-id-71.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nighthunter Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 11 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Θα το δοκιμάσω με την πετσέτα αλλά εν τω μεταξύ είδα πριν από λίγο αυτό και μάλλον εκεί είναι το λάθος. Αλλά επειδή έχω το μονόζυγο σχετικά ψηλά και ανεβαίνω με άλμα πιάνω την μπάρα όπως κάτσει. Μάλλον θα βάλω κανα σκαμπό να ανεβαίνω πιο ήρεμα. Σχετικά με το λάστιχο, pull ups δεν βγάζω ακόμα γι αυτό θέλω να δω αν βοηθήσει. Chin ups λίγα προς το παρόν αλλά αυτά τα ανεβάζω και πιο εύκολα μάλλον λόγω της βοήθειας των χεριών. Πρακτικά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα γυμναστική γιατί φτιάχνω ένα δωμάτιο αλλά κάνω τα πλάνα μου. Θα τσεκάρω το λινκ, σ ευχαριστώ. Επεξ/σία 11 Μαρτίου 2019 από Nighthunter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Στις 11/3/2019 στις 12:14 ΜΜ, Nighthunter είπε Αλλά επειδή η κεντρική λαβή είναι ουσιαστικά "γυμνή" τσακίζει το δέρμα στις παλάμες μου και πολλές φορές σταματάω γι αυτό το λόγο. Έχω δοκιμάσει κανα δυο διαφορετικά γάντια αλλά δεν με βόλεψαν. Έχει να προτείνει κανείς κάτι δοκιμασμένο; Έχω σκεφτεί μέχρι και να το ντύσω με την ταινία που έχουν τα road bikes. Μπορείς να δοκιμάσεις δυο κομμάτια δερμάτινο ύφασμα, βρίσκεις εύκολα σε καταστήματα. Ή τις κλασσικές δέστρες για βάρη, που επίσης βρίσκεις σε όλα τα καταστήματα με ανάλογο εξοπλισμό. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
txcellas Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 12 Μαρτίου 2019 Εχει παρει κανεις μερος στο no finish line? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
spyroskonst Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Στις 11/3/2019 στις 8:03 ΜΜ, Nighthunter είπε Θα το δοκιμάσω με την πετσέτα αλλά εν τω μεταξύ είδα πριν από λίγο αυτό και μάλλον εκεί είναι το λάθος. Αλλά επειδή έχω το μονόζυγο σχετικά ψηλά και ανεβαίνω με άλμα πιάνω την μπάρα όπως κάτσει. Μάλλον θα βάλω κανα σκαμπό να ανεβαίνω πιο ήρεμα. Σχετικά με το λάστιχο, pull ups δεν βγάζω ακόμα γι αυτό θέλω να δω αν βοηθήσει. Chin ups λίγα προς το παρόν αλλά αυτά τα ανεβάζω και πιο εύκολα μάλλον λόγω της βοήθειας των χεριών. Πρακτικά δεν έχω ξεκινήσει ακόμα γυμναστική γιατί φτιάχνω ένα δωμάτιο αλλά κάνω τα πλάνα μου. Θα τσεκάρω το λινκ, σ ευχαριστώ. 1ον πάρε σκαμπό, καρέκλα, whatever κάτι ώστε να μην πηδάς για να φτάνεις την μπάρα. Χάνεις δύναμη στην προσπάθειά σου να τοποθετήσεις τα χέρια εκεί που θέλεις, συν ότι δεν μπορείς να κάνεις partial reps. Πατάμε και βάζουμε τα χέρια στην μπάρα. 2ον Αν θέλεις πάρε bear grip straps (ψάξτο στο αμαζον, δεν μπορώ να βάλω λινκ). Αν όχι, πάρε μια σαμπρέλα για μηχανάκι (ναι δεν κάνω πλάκα) και κόψε δυο κομμάτια. Τα χέρια σου κυριολεκτικά "βιδώνουν" στην μπάρα/αλτήρες/οτιδήποτε πιάσεις. Απο τις καλύτερες bro συμβουλές που μου έδωσαν ντούκια στο γυμναστήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 11 ώρες πριν, txcellas είπε Εχει παρει κανεις μερος στο no finish line? Εγω οχι τα φοβαμαι αυτα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 13 Μαρτίου 2019 9 ώρες πριν, spyroskonst είπε 1ον πάρε σκαμπό, καρέκλα, whatever κάτι ώστε να μην πηδάς για να φτάνεις την μπάρα. Χάνεις δύναμη στην προσπάθειά σου να τοποθετήσεις τα χέρια εκεί που θέλεις, συν ότι δεν μπορείς να κάνεις partial reps. Πατάμε και βάζουμε τα χέρια στην μπάρα. 2ον Αν θέλεις πάρε bear grip straps (ψάξτο στο αμαζον, δεν μπορώ να βάλω λινκ). Αν όχι, πάρε μια σαμπρέλα για μηχανάκι (ναι δεν κάνω πλάκα) και κόψε δυο κομμάτια. Τα χέρια σου κυριολεκτικά "βιδώνουν" στην μπάρα/αλτήρες/οτιδήποτε πιάσεις. Απο τις καλύτερες bro συμβουλές που μου έδωσαν ντούκια στο γυμναστήριο. partial reps τι ειναι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Στις 13/3/2019 στις 3:42 ΠΜ, jimis98 είπε partial reps τι ειναι? Partial reps είναι οι επαναλήψεις που είναι συνήθως μισές ή με μικρότερο εύρος κίνησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2019 1 ώρα πριν, Musclemar είπε Partial reps είναι οι επαναλήψεις που είναι συνήθως μισές ή με μικρότερο εύρος κίνησης. και σε τι βοηθούν? οι μισές με το μικρό εύρος είναι διαφορετικά πράγματα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Ρε παιδια σημερα την ωρα που εκανα προπονηση, συγκεκριμενα εκανα καμψεις δικεφαλων, μολις αφηνω κατω τα βαρη για διαλειμμα στο σετ, ενιωσα μια ενοχληση/καψιμο στον καρπο του αριστερου χεριου, και τωρα μολις παω να σφιξω την γροθια και γενικως μολις ανοιγωκλεινω κυριως τα 2 μεσαια δαχτυλα του χεριου,, νιωθω μια ελαφρυα ενοχληση στον καρπο. Παιζει να ειναι δειγμα τενοντιτιδας αυτη η ενοχληση που εχω? Επεξ/σία 16 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 20 ώρες πριν, Pwpwpw είπε Ρε παιδια σημερα την ωρα που εκανα προπονηση, συγκεκριμενα εκανα καμψεις δικεφαλων, μολις αφηνω κατω τα βαρη για διαλειμμα στο σετ, ενιωσα μια ενοχληση/καψιμο στον καρπο του αριστερου χεριου, και τωρα μολις παω να σφιξω την γροθια και γενικως μολις ανοιγωκλεινω κυριως τα 2 μεσαια δαχτυλα του χεριου,, νιωθω μια ελαφρυα ενοχληση στον καρπο. Παιζει να ειναι δειγμα τενοντιτιδας αυτη η ενοχληση που εχω? Η τενοντίτιδα απ'οτι ξέρω (δεν είμαι γιατρός) είναι κάτι χρόνιο και έρχεται/φεύγει ανάλογα την περίσταση/κόπωση κλπ. Μάλλον θα πίεσες πολύ την περιοχή ή θα έκανες κάμψη καρπού χωρίς να το καταλάβεις και έχεις μικροενοχλήσεις. Λογικά θα περάσει, αλλά εάν το νιώθεις ακόμα, μια επίσκεψη σε ειδικό γιατρό θα σου λύσει τις απορίες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 16 Μαρτίου 2019 κάποιο καλό ταχίνι χωρίς αλάτι και ζάχαρη τι προτείνετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) Στις 3/12/2018 στις 9:00 ΜΜ, margaritagr είπε οι στοιχειώδεις γνώσεις φυσιολογίας του ανθρώπινου οργανισμού δείχνουν το πόσο κακό μπορεί να κάνει σε κάποιον με πρόβλημα υγείας αλλα και σε υγιείς ανθρώπους. Ο ανθρωπος για χιλιαδες χρονια ετρωγε 4-5 γευματα την ημερα?Πιο ακριβως ειναι το τοοοσο κακο στο να φας 20.00 το βραδυ να κοιμηθεις 23.00 να ξυπνησεις 09.00 και να φας πρωινο 3 ωρες μετα? Αυριο συμπληρωνω 4 εβδομαδες διαλλειματικης νηστειας 16:8, σκεφτηκα οτι ειναι ενα ενδιαφερον θεμα, ισως το εχετε ακουσει, κερδιζει συνεχεια εδαφος τα τελευταια χρονια. Πριν σας μιλησω για την εμπειρια μου να αναφερω οτι αν και το ειχα ακουσει εδω και καιρο το θεωρουσα τρελλο,ανουσιο και οτι δεν θα μπορουσα ποτε να ακολουθησω αυτο το μοτιβο διατροφης.Η μεγαλυτερη μου ενσταση ηταν αν θα μπορουσα να πηγαινω γυμναστηριο και να μην πεφτω κατω απο την εξαντληση.Τοσο καιρο ετρωγα πρωινο 2 ωρες πριν το γυμναστηριο και ενα σνακ μια ωρα πριν την ασκηση και παλι πειναγα, ποσο μαλλον αν δεν ειχα να φαω απο τις 20.00 το προηγουμενο βραδυ.Για να μην πολυλογω: 1. Ξεκινησα 79 κιλα και μετα απο 4 εβδομαδες ειμαι στα 74.5 kg, η περιφερεια μειωθηκε απο τα 91 εκατοστα στα 85. 2. Ο οργανισμος μου χρειαστηκε μερικες μερες να προσαρμοστει, πλεον πηγαινω γυμναστηριο γεματος ενεργεια, οχι μονο δεν εχω παρατηρησει πτωση στις επιδοσεις αλλα ισα ισα σε μερικες περιπτωσεις παρατηρω αυξηση στα κιλα. 3.Επαψα να πειναω στην διαρκεια της ημερας.Για την ακριβεια το μονο σημειο της ημερας που πειναω ειναι γυρω στις 11.30 (μιση ωρα πριν αρχισω να τρωω, τρωω στο διαστημα 12.00-20.00) τις μερες που δεν παω γυμναστηριο, τις μερες που παω γυμναστηριο παω συνηθως 10.30 οποτε δεν πειναω καν.Τοσο καιρο ακουγα για τα insuline spikes, τωρα καταλαβα τι εννοουσαν. 4.Επαψα να εχω το αγχος του να φαω 4-5 μικρα γευματα (μεγαλος μυθος απο οτι φαινεται), να τα προετοιμασω κτλ 5.Δεν νιωθω αδυναμια στην διαρκεια της ημερας,το αντιθετο θα ελεγα αλλα αυτο ειναι υποκειμενικο και μπορει να ειναι και placebo. 6. Αν εισαι πειθαρχημενος σε βοηθαει να εισαι συνεπης και να μην καταναλωνεις extra θερμιδες απο σαχλαμαρες. Για 4 εβδομαδες δεν καταναλωσα ΤΙΠΟΤΑ αλλο εκτος απο νερο στο διαστημα των 16 ωρων. Προφανως και δεν λεω οτι ειναι καποιος μαγικος τροπος να χασεις κιλα (μειωσα θερμιδες τον τελευταιο μηνα, λογικα θα ειχα την ιδια η περιπου την ιδια απωλεια βαρους και με 5-6 γευματα). Το μεγαλυτερο πλεονεκτημα ομως της συγκεκριμενης νηστειας ειναι οτι σε βοηθαει να ελεγχεις την πεινα και τις θερμιδες που τρως. Αν υπαρχουν αποριες εδω ειμαι... Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από 4saken 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pwpwpw Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 (επεξεργασμένο) 19 λεπτά πριν, 4saken είπε Ο ανθρωπος για χιλιαδες χρονια ετρωγε 4-5 γευματα την ημερα?Πιο ακριβως ειναι το τοοοσο κακο στο να φας 20.00 το βραδυ να κοιμηθεις 23.00 να ξυπνησεις 09.00 και να φας πρωινο 3 ωρες μετα? Το μονο που εχει σημασια ειναι μεσα στην διαρκεια της μερας να χτυπας τα μακρος που πρπει για να πετυχεις τον στοχο σου, ειτε αυτος ειναι να παρεις κιλα ειτε να χασεις λιπος. Το αν καποιος βολευεται να χωρισει τα μακρος του σε 2 σε 3 σε 4 σε5 γευματα μικρη σημασια εχει, αυτο που εχει τεραστια βαρυτητα ειναι να χτυπησει τα σωστα μακρος. Αυτο το διαστημα ειμαι σε Minicut, τελειωσε η 2 εβδομαδα και αυριο μπαινω στην τριτη και χανω βαρος αργα και σταθερα συνεχως. Μολις τελειωσα το τριτο και τελευταιο γευμα μου για σημερα με μακρος: 92gr carbs(!) 50γρ protein 30γρ fat συνολο μας κανει 847 θερμιδες. Σε μιση ωρα θα πεσω για υπνο γιατι αυριο ξυπναω χαραματα, δεν προκυτε να παχυνω γιατι εφαγα σχεδον 900 θερμιδες πριν τον υπνο διοτι με τα συνολικα μακρος που εφαγα σημερα συνεχιζω να ειμαι σε ελλειμα, ετσι το κανω και δουλευει μια χαρα😛 Επεξ/σία 17 Μαρτίου 2019 από Pwpwpw 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Share Δημοσ. 17 Μαρτίου 2019 Συμφωνω σε ολα, ποσες θερμιδες την ημερα συνολο?2.200-2.300? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις