Προς το περιεχόμενο

Das Fitness Thread #2

Μήνυμα προστέθηκε από insomnia.gr

Η συνέχεια πλέον στο Das Fitness Club

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 7,3k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
7 ώρες πριν, splanis είπε

καλησπερα παιδια, θα αρχίσω ping pong μετά από καιρο, επειδη έχω πάρει κιλάκια και πρεπει να γυμναστω, επειδη η προπονηση αφορα μονο το τεχνικο κομματι θα ηθελα να μου προτεινετε κατι να κανω μετα την προπονηση, πχ κοιλιακούς-ραχιαιους(συγκεκριμενα σετ) κλπ; ευχαριστω :)

Ping pong για την αερόβια σου ,βάρη για μυική ενδυνάμωση ,διατροφή για τα κιλάκια σου

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 λεπτό πριν, TEOKOS είπε

Ping pong για την αερόβια σου ,βάρη για μυική ενδυνάμωση ,διατροφή για τα κιλάκια σου

Βάρη δεν έχει εκεί, οπότε σκέφτηκα για κοιλιακούς, ραχιαιους, push ups, squats. Έχετε να προτείνετε κάποια σετακια για μετά την προπόνηση; 

Επεξ/σία από splanis
Δημοσ.
5 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

έχει greek products full;

Έχει αλλά σε πολλά τα μάκρος είναι ότι νάναι. Πρέπει να τα βάλεις με το χέρι εξαρχής 

2 λεπτά πριν, splanis είπε

Βάρη δεν έχει εκεί, οπότε σκέφτηκα για κοιλιακούς, ραχιαιους, push ups, squats. Έχετε να προτείνετε κάποια σετακια για μετά την προπόνηση; 

Διάβασε εκεί για   Καλλισθενική γυμναστική για αρχάριους

Δημοσ.

Όποιος θέλει συμβουλές σε διατροφή/προπόνηση εδώ :

Spoiler

😀😛

Δημοσ.
15 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε

έχει greek products full;

Ναι, οσα τουλαχιστον ειδα, πχ fytro, υφαντης,αυγα βλαχακη, πολλα προιοντα AB και LIDL.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δε βλέπω βίντεο σχεδόν ποτέ, αλλά ρε παιδί μου όταν βλέπω σαν να πετυχαίνω τις πιο χοντρές μ...... . Ο άλλος συμβουλεύει λέει κοπέλες 60 κιλών να τρώνε μέχρι 1200 θερμίδες για να χάσουν βάρος και ταυτόχρονα να κάνουν βάρη. Ρεαλιστής. 🤣 

Επεξ/σία από Toxo <3 lover
  • Like 3
Δημοσ.

Θέλω να μου γράψετε ολους τους κανόνες ενδυμασίας για κάποιον που γυμνάζεται... Ένα παράδειγμα που μου τη δίνει είναι όταν ιδρώνει συνέχεια η βαμβακερή μπλούζα και μετα κάθε φορά στα απλυτα

Δημοσ.

Βασικά υπάρχει πουκαμισο - μπλούζα - εσωρουχο - καλτσες που φοριούνται πανω απο 1 φορα χωρις ενδιαμεσο πλυσιμο?!

Ας σεβομαστε ολοι τους συνανθρωπους μας εστω, ειδικά τωρα το καλοκαιρι.

• Thanks 1
Δημοσ.
Στις 3/3/2019 στις 9:44 ΠΜ, Toxo <3 lover είπε

Δε βλέπω βίντεο σχεδόν ποτέ, αλλά ρε παιδί μου όταν βλέπω σαν να πετυχαίνω τις πιο χοντρές μ...... . Ο άλλος συμβουλεύει λέει κοπέλες 60 κιλών να τρώνε μέχρι 1200 θερμίδες για να χάσουν βάρος και ταυτόχρονα να κάνουν βάρη. Ρεαλιστής. 🤣 

Και στην αρχή χάνουν όπως είναι αναμενόμενο, αλλά μετά από κάνα μήνα ξεκινάει να κολλάει ο μεταβολισμός, και η επόμενη λύση ποιά είναι? Ακόμα πιο χαμηλές θερμίδες! Εντελώς λάθος προσέγγιση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

79 κιλα 1.75.Τις τελευταιες 3 εβδομαδες εχασα 3 κιλα.

Φανταζομαι το περισσοτερο ειναι νερο και οχι λιπος, υπαρχει περιπτωση να εχω χασει και μυικη μαζα?Κανω βαρη 4 φορες την εβδομαδα και δεν εχω παρατηρησει πτωση στις επιδοσεις,το αντιθετο θα ελεγα.

Επεξ/σία από 4saken
  • Like 1
Δημοσ.

Για ποιο λόγο να είναι νερό? Εγώ πάντως όσες φορές είχα κάνει κάποια δίαιτα, τα κιλά που έχανα στην αρχή ήταν "κανονικά" κιλά και δεν τα ξαναέπαιρνα. Δεν ξέρω υπο ποιες συνθήκες χάνεις μόνο νερά, αλλά άμα τα έχασες τα κιλά επειδή ξεκίνησες δίαιτα δεν βλέπω γιατί να μην είναι λίπος.

Όσο για την μυική μάζα, λένε ότι πάντα χάνεις κατά την δίαιτα αλλά η ποσότητα μάλλον είναι πολύ μικρή για να είναι κάτι άξιο αναφοράς. Γνώμη μου πως ανησυχείς υπερβολικά

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...