Pwpwpw Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 ώρες πριν, frozex είπε Καλημέρα, τώρα το πρόγραμμα μου είναι Δευτέρα-Πλάτη, Τρίτη-Πόδια, Τετάρτη-Στήθος, Πέμπτη-Κενό, Παρασκευή-Ώμους(+DL αν προλαβαίνω), Σάββατο-Δικέφαλους+Τρικέφαλους, Κυριακή-Κενό. Θέλω να βάλω και 2η μέρα πλάτη αλλά δεν ξέρω πως να το ρυθμίσω. Σκέφτομαι το παρακάτω: Δευτέρα-Πλάτη+Τρικέφαλους, Τρίτη-Πόδια, Τετάρτη-Στήθος, Πέμπτη-Κενό, Παρασκευή-Πόδια+Πλάτη, Σάββατο-Δικέφαλους+Ώμους, Κυριακή-Κενό. Πως σας φαίνεται; Tην παρασκευη που λες ποδια και πλατη το εχεις σκεφτει καλα? Εισαι σιγουρος οτι θα ανταπεξελθεις? Μιλαμε για τις 2 μεγαλυτερες μυικες ομαδες που εχουμε πανω στο σωμα μας δν νομιζω οτι θα εισαι σε θεση να τα προπονησεις ποιοτικα και τα 2 αν τα κανεις την ιδια μερα. Θες να βαλεις μονο πλατη χ2 την βδομαδα η και τα ποδια, γιατι στο παραπανω εχει ποδια+πλατη Χ 2. Αν εχεις ορεξη παντως και χρονο να κανεις 6 φορες την βδομαδα προπονηση μια καλη λυση ειναι ενα Push-pull-legs x2 φορες την βδομαδα. Φυσικα επειδη παιζεις 2 φορες την βδομαδα καθε μυικη ομαδα ρυθμιζεις αναλογα το volume σε καθε προπονηση, δεν βαζεις προφανως υπερβολικες ασκησεις σε καθε workout. Αν και προσωπικα νομιζω ενα Upper/lower με 4 προπονησης δηλαδη Δευτερα upper Tριτη Lower Τεταρτη κενο Πεμπτη UPPER Παρασκευη lower και σκ κενο ειναι πολυ καλο και δινει καλα αποτελεσματα. Εκανα 2 χρονια το κλαασικο με μια φορα τν βδομαδα καθε μυικη ομαδα, αλλαξα απο περιεργεια στο παραπανω και πλεον μετα απο 6 μηνες μπορω να πω με σιγουρια οτι δουλευει, πλεον εχω κολλησει νομιζω με αυτο και εχει καταντησει το βασικο μου προγραμμα. Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Pwpwpw Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 9 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Εξαρτάται και τι σου έχει κάνει ο άλλος ε, ωστόσο ναι ακούγεται καλή φάση. 🤣 Ρύθμισα το κοντέρ στις 1600 θερμίδες, πάντα τείνω να τρώω λιγότερο όταν έχω στόχο κι έτσι το έβαλα λίγο πάνω για να μη χάνω πάλι απότομα και παίζω yo-yo, με τη ζάχαρη ρε παιδιά το παλεύω αγρίως, βάζω λίγο μέλι στο ψωμί με το φυστικοβούτυρο που τρώω καμιά φορά για γλυκό και παλεύεται. Πάει καλά ως εδώ το πράγμα. Αρχίζει και φαίνεται κάπως η δουλειά μου στο γυμναστήριο κι αν και δεν έχω φτάσει ακόμη στην επιθυμητή δύναμη και αντοχή, το προσπαθώ ανελλιπώς. Τοξο ποσα κιλα εισαι τωρα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τοξο ποσα κιλα εισαι τωρα? Θα ναι καμία 35αρια.. 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
margaritagr Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Πάω να πληρώσω το Τζιμ. Ήρθε η ώρα του καμμπακ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 1 ώρα πριν, Fotis13 είπε Τοξο ποσα κιλα εισαι τωρα? Είχα φτάσει 56.8 αρχές Ιανουαρίου ρεκόρ τελευταίων δύο χρόνων που ήμουν 53.5 το μέγιστο. Εκείνη η πρώτη φωτογραφία που είχα ανεβάσει τελείως αγυμναστη ήταν 53.5. Τώρα έπεσα 55.6. Θα το δω στο μάτι πού θα σταματήσω, δεν έχω στόχο αριθμητικά. Συνήθως το ωραίο αποτέλεσμα έρχεται στα 52, θα δούμε. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Δεν είναι υποχρεωτικό με νόμο την Δευτέρα να κάνει κανείς μόνο στήθος; Άντε και λιγάκι δικέφαλα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 2 ώρες πριν, Spect~ είπε Θα ναι καμία 35αρια.. 😂 Καλυτερα γυναικα ειναι δεν χρεαζεται να ειναι πολλα .Αυτο ειναι προσον. 1 ώρα πριν, margaritagr είπε Πάω να πληρώσω το Τζιμ. Ήρθε η ώρα του καμμπακ Δεν θελουμε απειλες ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
frozex Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 5 ώρες πριν, Pwpwpw είπε για πλάτη + πόδια σκεφτόμουν ασκήσεις που τα γυμνάζει και τα δύο μαζί. DL, squats, rows και καμιά τροχαλία Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Είχα φτάσει 56.8 αρχές Ιανουαρίου ρεκόρ τελευταίων δύο χρόνων που ήμουν 53.5 το μέγιστο. Εκείνη η πρώτη φωτογραφία που είχα ανεβάσει τελείως αγυμναστη ήταν 53.5. Τώρα έπεσα 55.6. Θα το δω στο μάτι πού θα σταματήσω, δεν έχω στόχο αριθμητικά. Συνήθως το ωραίο αποτέλεσμα έρχεται στα 52, θα δούμε. wtf αυτο ειναι ανορεξια, υψος? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 41 minutes ago, ADHD said: wtf αυτο ειναι ανορεξια, υψος? είναι κοπέλα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 3 λεπτά πριν, γροσερισοπ είπε είναι κοπέλα.. Α λάθος τότε, νόμιζα είναι ο γνωστός τοξοβόλος.. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, γροσερισοπ είπε είναι κοπέλα.. Καλά άντρας ή γυναίκα 1.90 55 κιλά ανορεκτικός/ή θα ήταν, δεν ήταν άστοχη η ερώτηση για το ύψος, αλλά ναι, είμαι κοντή ρε παιδιά. Ο Τόξο είναι κορμάρα, καμία σχέση με ανορεκτικό. 😏 Επεξ/σία 1 Φεβρουαρίου 2019 από Toxo <3 lover Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 1 Φεβρουαρίου 2019 22 ώρες πριν, Toxo <3 lover είπε Εξαρτάται και τι σου έχει κάνει ο άλλος ε, ωστόσο ναι ακούγεται καλή φάση. 🤣 Ρύθμισα το κοντέρ στις 1600 θερμίδες, πάντα τείνω να τρώω λιγότερο όταν έχω στόχο κι έτσι το έβαλα λίγο πάνω για να μη χάνω πάλι απότομα και παίζω yo-yo, με τη ζάχαρη ρε παιδιά το παλεύω αγρίως, βάζω λίγο μέλι στο ψωμί με το φυστικοβούτυρο που τρώω καμιά φορά για γλυκό και παλεύεται. Πάει καλά ως εδώ το πράγμα. Αρχίζει και φαίνεται κάπως η δουλειά μου στο γυμναστήριο κι αν και δεν έχω φτάσει ακόμη στην επιθυμητή δύναμη και αντοχή, το προσπαθώ ανελλιπώς. Μπορείς να έχεις και μέλι και κάτι άλλο γλυκό αν θες (π.χ. μπισκότο πρωτεϊνης, φρούτο, κλπ) και να χάνεις κανονικά σωματικό λίπος. Υποθέτω πως μετράς τα μακροθρεπτικά σου? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 2 Φεβρουαρίου 2019 19 ώρες πριν, Musclemar είπε Μπορείς να έχεις και μέλι και κάτι άλλο γλυκό αν θες (π.χ. μπισκότο πρωτεϊνης, φρούτο, κλπ) και να χάνεις κανονικά σωματικό λίπος. Υποθέτω πως μετράς τα μακροθρεπτικά σου? Μιλάμε όμως για πιο "υγιεινά" σάκχαρα, η απλή σακχαρόζη και τα γλυκά (που λατρεύω) με καταστρέφουν. Τα μετράω, αλλά νομίζω προς το παρόν είναι κάπως άτσαλος ο διαμοιρασμός. Προσπαθώ να βρω τι με βοηθάει, τι μου δίνει ενέργεια, τι δεν μπορεί ο οργανισμός μου να διαχειριστεί καλά. Πειράματα. 😋 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Share Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2019 Στις 1/2/2019 στις 11:36 ΠΜ, margaritagr είπε Πάω να πληρώσω το Τζιμ. Ήρθε η ώρα του καμμπακ Του νιοστου καμμπακ Ξεκιναω σημερα και για ενα μηνα αρχικα 16/8 ΔΝ, θα ενημερωνω για το πως παει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις