vagos789 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 24 λεπτά πριν, CallMeRp είπε Εχω ένα background περίπου 6-7 χρόνια στις πολεμικές τέχνες και συγκεκριμένα karate.Μετα από αποχή περίπου 5 χρόνια ,σκέφτομαι σοβαρά το ενδεχόμενο να επιστρέψω αλλά όχι απαραίτητα στο karate. Ποσο χρονων εισαι; Να ξερεις οτι απαξ και πατησεις τα 30 για τους περισσοτερους αρχιζουν ενοχλησεις-προβληματα στα γονατα,ποσο μαλλον σε αθληματα με χοροπηδητο και κλωτσιες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Ntinaras είπε Να ρισκαρεις περισσοτερο Άλλη μέρα με περισσότερο χρόνο θα πάω για περισσότερα. Το θέμα είναι να μάθεις να τα πετάς οχι να σε σηκώσει κάποιος. Εκεί μπορούμε να τα πετάμε άφοβα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Μόλις τώρα, Spect~ είπε Άλλη μέρα με περισσότερο χρόνο θα πάω για περισσότερα. Το θέμα είναι να μάθεις να τα πετάς οχι να σε σηκώσει κάποιος. Εκεί μπορούμε να τα πετάμε άφοβα Για στηθος ομως ειναι απαραιτητος Αλλα αν δεν εισαι μονος σου στο γυμναστηριο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να πετας τα βαρη κατω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 10 λεπτά πριν, vagos789 είπε Ποσο χρονων εισαι; Να ξερεις οτι απαξ και πατησεις τα 30 για τους περισσοτερους αρχιζουν ενοχλησεις-προβληματα στα γονατα,ποσο μαλλον σε αθληματα με χοροπηδητο και κλωτσιες Ιστορικό τραυματισμών δεν έχω. Κάτω από 30 είμαι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 6 λεπτά πριν, Ntinaras είπε Για στηθος ομως ειναι απαραιτητος Αλλα αν δεν εισαι μονος σου στο γυμναστηριο δεν ειναι και ο,τι καλυτερο να πετας τα βαρη κατω. Εχω κόψει το γυμναστήριο πλέον πηγαίνω μόνο στο κροσφιτ, πάγκο έτσι και αλλιώς δεν πιέζω πότε πλέον λόγω του ώμου οπότε δεν χρειάζεται. Κοίτα, αν κάποιο γυμναστήριο σου επιτρέπει να πετάς τα βάρη κάτω και κάποιος ενοχλείται είναι πρόβλημα του και στο λέω σαν άνθρωπος που προσπαθώ πάντα να μην ενοχλώ τους δίπλα μου. Σκέψου όμως τώρα εσύ να έχεις 150 κιλά σε κάθισμα και να μην σου βγαίνει, δεν θα τα πετάξεις για να μην ενοχλήσεις τον δίπλα με πιθανότητα να τραυματιστείς ή θα τα πετάξεις και τελείωσε η δουλειά; μαζί σου στο να σέβεσαι τον διπλανό σου αλλά να μην είμαστε και παράλογοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 23 λεπτά πριν, Spect~ είπε MMA, BJJ, KICK BOX ΚΑΙ πυγμαχία. Εγώ θα πήγαινα muay thai Όχι άλλα να τον κάνω τι; Σ' ευχαριστώ θα τα ψάξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 7 λεπτά πριν, Spect~ είπε Εχω κόψει το γυμναστήριο πλέον πηγαίνω μόνο στο κροσφιτ, πάγκο έτσι και αλλιώς δεν πιέζω πότε πλέον λόγω του ώμου οπότε δεν χρειάζεται. Κοίτα, αν κάποιο γυμναστήριο σου επιτρέπει να πετάς τα βάρη κάτω και κάποιος ενοχλείται είναι πρόβλημα του και στο λέω σαν άνθρωπος που προσπαθώ πάντα να μην ενοχλώ τους δίπλα μου. Σκέψου όμως τώρα εσύ να έχεις 150 κιλά σε κάθισμα και να μην σου βγαίνει, δεν θα τα πετάξεις για να μην ενοχλήσεις τον δίπλα με πιθανότητα να τραυματιστείς ή θα τα πετάξεις και τελείωσε η δουλειά; μαζί σου στο να σέβεσαι τον διπλανό σου αλλά να μην είμαστε και παράλογοι Αμα ειναι λογω αναγκης ναι, αλλα φαντασου καθε σετ να πετας τα κιλα στο τελος, περα απο τη ζημια που γινεται στο πατωμα, την φασαρια, μπορει να χτυπησεις και καποιον αμα εχει πολυκοσμια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, Ntinaras είπε Αμα ειναι λογω αναγκης ναι, αλλα φαντασου καθε σετ να πετας τα κιλα στο τελος, περα απο τη ζημια που γινεται στο πατωμα, την φασαρια, μπορει να χτυπησεις και καποιον αμα εχει πολυκοσμια Ξαναλεω ότι μιλάμε για περιπτώσεις που επιτρέπεται, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει το αντίστοιχο πάτωμα. Τώρα αν ο άλλος με βλέπει με 150 κιλά στην πλάτη και αποφασίσει να περάσει από δίπλα μου εκείνη τη στιγμή μάντεψε ποιος είναι ο μαλάκας τις υποθέσεις της υποθεσης. Μου έχει τύχει πολλές φορές ενώ είμαι φορτωμένος με μπόλικα κιλά στη μέση του σετ να πρέπει να κρατάω τα κιλά γιατί κάποιος ηλιθιος θεωρήσε καλή ιδέα το να περάσει από εκεί. Επεξ/σία 24 Ιανουαρίου 2019 από Spect~ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
γροσερισοπ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 1 hour ago, Spect~ said: Ξαναλεω ότι μιλάμε για περιπτώσεις που επιτρέπεται, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει το αντίστοιχο πάτωμα. Τώρα αν ο άλλος με βλέπει με 150 κιλά στην πλάτη και αποφασίσει να περάσει από δίπλα μου εκείνη τη στιγμή μάντεψε ποιος είναι ο μαλάκας τις υποθέσεις. Μου έχει τύχει πολλές φορές ενώ είμαι φορτωμένος με μπόλικα κιλά στη μέση του σετ να πρέπει να κρατάω τα κιλά γιατί κάποιος ηλιθιος θεωρήσε καλή ιδέα το να περάσει από εκεί. το χειρότερο, δεν τους κώβει μια μαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, Spect~ είπε Ξαναλεω ότι μιλάμε για περιπτώσεις που επιτρέπεται, το οποίο σημαίνει ότι υπάρχει το αντίστοιχο πάτωμα. Τώρα αν ο άλλος με βλέπει με 150 κιλά στην πλάτη και αποφασίσει να περάσει από δίπλα μου εκείνη τη στιγμή μάντεψε ποιος είναι ο μαλάκας τις υποθέσεις. Μου έχει τύχει πολλές φορές ενώ είμαι φορτωμένος με μπόλικα κιλά στη μέση του σετ να πρέπει να κρατάω τα κιλά γιατί κάποιος ηλιθιος θεωρήσε καλή ιδέα το να περάσει από εκεί. Τι υλικο εχετε στο δαπεδο ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 4 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Τι υλικο εχετε στο δαπεδο ? Αυτο σαν καουτσουκ που ειναι, θυμιζει λιγο γηπεδο τεννις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 38 λεπτά πριν, Spect~ είπε Αυτο σαν καουτσουκ που ειναι, θυμιζει λιγο γηπεδο τεννις. Ναι καταλαβα ποιο λες .Αντεχει πολλα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 2 λεπτά πριν, Fotis13 είπε Ναι καταλαβα ποιο λες .Αντεχει πολλα . ΣΥνηθως στα γυμναστηρια εχει πλακακι/παρκε/δαπεδο οποτε σπαει, στα αλλα που ειναι τσιμεντο/μπετο και απο πανω το καουτσουκ δεν παιζει θεμα. Πραγματικα περα απο την τεραστια διαφορα που κανει το να πετας τα κιλα, δεν σπαταλας ενεργεια να τα κατεβασεις και επισης μειωνεις το ρισκο για τραυματισμο, ειναι και πορωτικό να εχεις 80 κιλα πανω απο το κεφαλι και απλα να τα πετας 😂 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2019 58 λεπτά πριν, Spect~ είπε ΣΥνηθως στα γυμναστηρια εχει πλακακι/παρκε/δαπεδο οποτε σπαει, στα αλλα που ειναι τσιμεντο/μπετο και απο πανω το καουτσουκ δεν παιζει θεμα. Πραγματικα περα απο την τεραστια διαφορα που κανει το να πετας τα κιλα, δεν σπαταλας ενεργεια να τα κατεβασεις και επισης μειωνεις το ρισκο για τραυματισμο, ειναι και πορωτικό να εχεις 80 κιλα πανω απο το κεφαλι και απλα να τα πετας 😂 Δεν ξερω δεν το εχω κανει ποτε να πεταω τα βαρη ετσι .Μπορει να ειναι απο πορωτικο εως ενοχλητικο.Αν το κανω ποτε θα εχω αποψη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 25 Ιανουαρίου 2019 Στις 23/1/2019 στις 3:06 ΠΜ, jimis98 είπε αμινοξεα χρειαζεται να περνει ενας αρχαριος και pre workout? full body η upper lower? Ούτε αμινοξέα, ούτε προεξασκητικό χρειάζεται ένας αρχάριος. Full body ή upper/lower? Για τον εντελώς αρχάριο που ασχολείται πρώτη φορά με βάρη, full body για 3 μήνες και ύστερα upper/lower. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις