ADHD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Στις 16/1/2019 στις 12:47 ΠΜ, mic2mic είπε Γιατί δηλαδή να μην έχεις δυσανεξία λακτόζης; Περίπου οι μισοί Έλληνες έχουν. Απολύτως λογικό να μη σε ενοχλεί το cottage cheese, αφού έχει 20 φορές λιγότερη λακτόζη από τα συνήθη γάλατα και γιαούρτια (για το ίδιο βάρος προϊόντος). Φυσικά και είναι θέμα και ποσότητας, επειδή μια περιορισμένη δυνατότητα πέψης της λακτόζης θα έχεις, αλλά όταν την υπερβείς αρχίζουν τα συμπτώματα. Επίσης πολλές πρωτεΐνες μπορεί να είναι τίγκα στη λακτόζη κι ας μην το αναφέρουν. Όσοι έχουν δυσανεξία πρέπει να επιλέγουν πρωτεΐνες που αναγράφουν τα ποσοστά λακτόζης και αυτά είναι χαμηλά. Ή αυτές τις πρωτεΐνες που αποδεδειγμένα δεν τους πειράζουν. Γιατι γενικα τρωω αρκετα γαλακτοκομικα χωρις πρόβλημα, τωρα αν ακριβως πριν κοιμηθώ κατεβάσω ενα γαλονι γαλα με whey προφανώς και θα φουσκωσω δεν το θεωρώ παραλογο αυτο, νομιζω οτι ισως εχω πιο ευαίσθητο στομαχι απο κάποιους απλα. Thnx για τις απαντήσεις μαλλον θα δοκιμασω whey με καποιο light γαλα η κατι τετοιο πρωτα + cottage. 10 ώρες πριν, παπι είπε Whey με κοτατζ και γινεται "αργη πρωτεινη". Ναι οπως και με το γάλα αλλα τι εννοεις να κανω mix whey με cottage? Πως θα γίνει αυτό ευκολα? πρωτη φορα το ακουω. Την εχω κανει με γιαούρτι και πάλι με δυσκόλεψε στο mix.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 λεπτά πριν, ADHD είπε Γιατι γενικα τρωω αρκετα γαλακτοκομικα χωρις πρόβλημα, τωρα αν ακριβως πριν κοιμηθώ κατεβάσω ενα γαλονι γαλα με whey προφανώς και θα φουσκωσω δεν το θεωρώ παραλογο αυτο, νομιζω οτι ισως εχω πιο ευαίσθητο στομαχι απο κάποιους απλα. Thnx για τις απαντήσεις μαλλον θα δοκιμασω whey με καποιο light γαλα η κατι τετοιο πρωτα + cottage. Οκ, αλλά δεν έχουν όλα τα γαλακτοκομικά την ίδια ποσότητα λακτόζης. Κάποια τυριά μπορεί να μην έχουν καθόλου, οπότε είναι λογικό να μην σε πειράζουν. Επίσης, το light γάλα μπορεί να έχει ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ λακτόζη από το πλήρες. Δες εδώ περιεκτικότητες στο περίπου: http://www.stevecarper.com/li/list_of_lactose_percentages.htm Επίσης, η δυσανεξία λακτόζης δεν είναι on/off, υπάρχουν διάφορες βαθμίδες δυσανεξίας, από ελαφρά μέχρι σοβαρή. Και συνήθως γίνεται πιο έντονη όσο περνάνε τα χρόνια. Επεξ/σία 17 Ιανουαρίου 2019 από mic2mic 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2019 Ενταξει τι να πω τοσα παγωτα/milk shakes/frozen yogurt κτλπ που εχω φαει νομιζω αν ειχα τουλαχιστον σοβαρη δυσανεξία θα το ειχα καταλάβει αλλα οκ το πιανω το point σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
παπι Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 12 ώρες πριν, ADHD είπε Γιατι γενικα τρωω αρκετα γαλακτοκομικα χωρις πρόβλημα, τωρα αν ακριβως πριν κοιμηθώ κατεβάσω ενα γαλονι γαλα με whey προφανώς και θα φουσκωσω δεν το θεωρώ παραλογο αυτο, νομιζω οτι ισως εχω πιο ευαίσθητο στομαχι απο κάποιους απλα. Thnx για τις απαντήσεις μαλλον θα δοκιμασω whey με καποιο light γαλα η κατι τετοιο πρωτα + cottage. Ναι οπως και με το γάλα αλλα τι εννοεις να κανω mix whey με cottage? Πως θα γίνει αυτό ευκολα? πρωτη φορα το ακουω. Την εχω κανει με γιαούρτι και πάλι με δυσκόλεψε στο mix.. Ε μη κανεις μιξ. Ρουφα ενα σκουπ whey και μετα φαε κοτατζ. Ο σκοπος ειναι να παρεις τα ένζυμα απο το κοτατζ που θα κανουν αργοχονευτη τη πρωτεινη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) Αντί να παιδεύεσαι με τα γαλακτοκομικά, φάε δυο μεγάλα αυγά με δυο φέτες ψωμί ολικής και είσαι μια χαρά. Ή μπορείς να δοκιμάσεις και ένα συμπλήρωμα λακτάσης, το οποίο θα σε βοηθήσει στη διάσπαση της λακτόζης. Επεξ/σία 18 Ιανουαρίου 2019 από Musclemar 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2019 Δοκιμασα το βραδυ ενα scoop syntha με πλήρες γάλα κατσίκας + λιγο cottage, δεν ειχα κανενα θεμα μάλλον ετσι θα το παω και βλέπουμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Εγω χτες το μεσημερι εφαγα μια μοσχαρισια 500 γρ. ονειρο !Φουλ πρωτεινη . 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxontas2323 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 για οποιον χρησιμοποιει το Ν1 της nutrend το εχει σε εκπτωση γνωστη εταιρεια στον χωρο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SOCRATIS1000 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Γνωμες για upper lower split?4 φορες την εβδομαδα ?Κανει κανεις?isolations αυτα τα προγραμματα δεν εχουν σχεδον καθολου ,για αυτο ρωταω αν εχετε δει οτι δουλευουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
4saken Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Μια χαρά είναι, το κάνα για 4 μήνες πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια γυμναστήριο. Δευτέρα Πέμπτη πόδια Τρίτη Σάββατο Upper. Δύο ασκήσεις πλάτη στήθος μια άσκηση δι τρι ώμους Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 τι γνώμη έχετε για το hmb? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 3 ώρες πριν, SOCRATIS1000 είπε Γνωμες για upper lower split?4 φορες την εβδομαδα ?Κανει κανεις?isolations αυτα τα προγραμματα δεν εχουν σχεδον καθολου ,για αυτο ρωταω αν εχετε δει οτι δουλευουν Upper - lower πρόγραμμα προπόνησης, είναι από τα καλύτερα εάν κάποιος θέλει να δώσει έμφαση σε αύξηση μυικής μάζας με τις βασικότερες ασκήσεις. Δουλεύουν πολύ καλά. Εαν έχεις συνηθίσει σε άλλο πρόγραμμα, δώσε χρόνο στο upper-lower και θα σου αρέσει. 1 ώρα πριν, jimis98 είπε τι γνώμη έχετε για το hmb? Από προσωπικής απόψεως έχω δει πως με έχει βοηθήσει σε φάσεις που έκανα πολύ σκληρή διατροφή γράμμωσης. Από επιστημονικής απόψεως τα αποτελέσματα είναι μια η άλλη. Άλλες μελέτες δείχνουν πως βοηθά στην αύξηση μυικής μάζας, άλλες πάλι όχι. Εαν είσαι αρχάριος ή μέσος αθλούμενος, δε σου χρειάζεται σε καμία περίπτωση, και είναι και αρκετά ακριβό. Εαν τρως αρκετή ποσότητα πρωτεϊνων από καλές πηγές στη διατροφή σου, θα έχεις τα αποτελέσματα που θες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2019 Λέω μέχρι να περάσει ο ώμος να κάνω για πλάτη έλξεις chin up (στην τροχαλία) αντί για εμπροσθολαίμιες και οπισθολαίμιες που έκανα. Και θα κάνω και κωπηλατική άμα βρω μια άσκηση που να μην ζορίζει την μέση. Το θέμα είναι, με τα chin up θα είμαι καλυμμένος για εκγύμναση πλάτης ή πρέπει οπωσδήποτε και τις άλλες έλξεις? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jimis98 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, Musclemar είπε Upper - lower πρόγραμμα προπόνησης, είναι από τα καλύτερα εάν κάποιος θέλει να δώσει έμφαση σε αύξηση μυικής μάζας με τις βασικότερες ασκήσεις. Δουλεύουν πολύ καλά. Εαν έχεις συνηθίσει σε άλλο πρόγραμμα, δώσε χρόνο στο upper-lower και θα σου αρέσει. Από προσωπικής απόψεως έχω δει πως με έχει βοηθήσει σε φάσεις που έκανα πολύ σκληρή διατροφή γράμμωσης. Από επιστημονικής απόψεως τα αποτελέσματα είναι μια η άλλη. Άλλες μελέτες δείχνουν πως βοηθά στην αύξηση μυικής μάζας, άλλες πάλι όχι. Εαν είσαι αρχάριος ή μέσος αθλούμενος, δε σου χρειάζεται σε καμία περίπτωση, και είναι και αρκετά ακριβό. Εαν τρως αρκετή ποσότητα πρωτεϊνων από καλές πηγές στη διατροφή σου, θα έχεις τα αποτελέσματα που θες. αμινοξεα χρειαζεται να περνει ενας αρχαριος και pre workout? full body η upper lower? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2019 10 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Λέω μέχρι να περάσει ο ώμος να κάνω για πλάτη έλξεις chin up (στην τροχαλία) αντί για εμπροσθολαίμιες και οπισθολαίμιες που έκανα. Και θα κάνω και κωπηλατική άμα βρω μια άσκηση που να μην ζορίζει την μέση. Το θέμα είναι, με τα chin up θα είμαι καλυμμένος για εκγύμναση πλάτης ή πρέπει οπωσδήποτε και τις άλλες έλξεις? Οι οπισθολαίμιες ενέχουν μεγαλύτερο κίνδυνο τραυματισμού του ώμου χωρίς να προσφέρουν κανένα πλεονέκτημα. To pull-up είναι συνήθως (αλλά όχι πάντα) ασφαλέστερο από το chin-up όσον αφορά την υγεία του ώμου. Αλλά ποτέ pull-up με πολύ ανοιχτή λαβή. Υπάρχουν πάρα πολλοί τραυματισμοί στον ώμο και δεν μπορεί να είναι κανείς απόλυτος, αλλά σε γενικές γραμμές: 1) Τα pull-ups είναι ασφαλέστερα από τα chin-ups, φτάνει να μην γίνονται με πολύ ανοιχτή λαβή 2) Ποτέ οπισθολαίμιες 3) Ποτέ ασκήσεις που μας "τσιμπάνε" ή -ακόμα χειρότερα- πονάνε στην άρθρωση Κάποιοι μπορεί να κάνουν μια ζωή οπισθολαίμιες και να μην αντιμετωπίσουν ποτέ πρόβλημα, αλλά νομίζω ότι η πλειοψηφία αυτών που κάνουν βάρη για δεκαετίες καλό είναι να τις κόψουν ή έστω να τις περιορίσουν πολύ. Κατά τα άλλα το chin-up ενεργοποιεί λίγο περισσότερο δικέφαλους και λίγο λιγότερο πλατείς ραχιαίους απ'ότι το pull-up. Φυσικά και δεν φτάνει για εκγύμναση όλης της άνω πλάτης, π.χ. άνω τραπεζοειδείς, μέσους τραπεζοειδείς κτλ. Καλό είναι να υπάρχει τουλάχιστον και μια κωπηλατική κίνηση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις