tr3quart1sta Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 16 ώρες πριν, Musclemar είπε Καλά εσύ το πήγες στα άκρα και θα διαφωνήσω με αυτό που γράφεις γιατί δεν έχει εφαρμογή στην πρόταση που έγραψα. Η προσοχή και η αλλαγή σε patterns κινήσεων καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα: το πως σκύβεις να πιάσεις κάτι από το πάτωμα, ή το πως δένεις τα παπούτσια σου, ή το πως κάθεσαι στον καναπε έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα σε θέματα μέσης, ειδικά εαν ο πόνος προέρχεται από τις συγκεκριμένες κίνησεις, που κάμπτούν λανθασμένα τη σπονδ. στήλη. Κανονικά θα έπρεπε να του πω να μάθει και να χρησιμοποιεί το hip hinge σε κάθε κίνηση που κάνει όταν σκύβει αλλά δεν θέλω να τον μπερδέψω, και όπως είπα δεν είμαι γιατρός. Κι ομως για το ιδιο ακριβως θεμα συζηταμε. Οταν του λες να προσεχει πως δενει τα παπουτσια του του δημιουργεις κινησιοφοβιες (αρνητικες προσδοκιες). Λες και η μεση ειναι τοσο υπερευαισθητη που θα υποστει βλαβερες συνεπειες απο απλες καθημερινες κινησεις. Αν ειναι δυνατον. Με αυτον τον τροπο τον περιοριζεις σωματικα πολυ παραπανω απο οσο θα ηταν αναγκαιο. Φαντασου κατι αναλογο με υπερπροστατευτικους γονεις, αλλα για το σωμα. Τι παει να πει "καμπτει λανθασμενα" η ΣΣ? Υπαρχει αποδεδειγμενος "λαθος" τροπος? Οσο για το hip hinge που νομιζεις οτι χρειαζεται σε καθε σκυψιμο, τα ατομα που σηκωνουν πολυ βαρια atlas stones με ολοστρογγυλη πλατη πως δεν τραυματιζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TEOKOS Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 30 λεπτά πριν, tr3quart1sta είπε Κι ομως για το ιδιο ακριβως θεμα συζηταμε. Οταν του λες να προσεχει πως δενει τα παπουτσια του του δημιουργεις κινησιοφοβιες (αρνητικες προσδοκιες). Λες και η μεση ειναι τοσο υπερευαισθητη που θα υποστει βλαβερες συνεπειες απο απλες καθημερινες κινησεις. Αν ειναι δυνατον. Με αυτον τον τροπο τον περιοριζεις σωματικα πολυ παραπανω απο οσο θα ηταν αναγκαιο. Φαντασου κατι αναλογο με υπερπροστατευτικους γονεις, αλλα για το σωμα. Τι παει να πει "καμπτει λανθασμενα" η ΣΣ? Υπαρχει αποδεδειγμενος "λαθος" τροπος? Οσο για το hip hinge που νομιζεις οτι χρειαζεται σε καθε σκυψιμο, τα ατομα που σηκωνουν πολυ βαρια atlas stones με ολοστρογγυλη πλατη πως δεν τραυματιζονται? Μά τι λες ; Εδώ μιλάμε για άνθρωπο με πρόβλημα. Δεν υπάρχουν απλές καθημερινές κινήσεις σε αυτήν την περίπτωση. Υπάρχει μοτίβο κινήσεων για να μην επιβαρύνεις το πρόβλημα και ασκήσεις κινησιοθεραπείας για ξεμπλοκάρεις την άρθρωση και να δυναμώσει τους μυς της περιοχής που θα αναλάβουν κομμάτι του έργου της. 1 ώρα πριν, Demetra_ είπε η διακοπή καπνίσματος βοηθάει στην επίλυση προβλήματος σε σπονδυλικής στήλης; 😐 Ναι βοηθάει μην το κοροϊδεύεις. Ψάξτο άμα σε ενδιαφέρει Στις 11/1/2019 στις 10:16 ΠΜ, Fotis13 είπε Χτες βραδυ την εβγαλα με 3 ασπραδια αυγου .Μετα απο παρατεταμενη διατροφικη κρεπαλη θα επανελθω σταδιακα για αρχη πολυ αεροβια και ελαφρυ βραδινο και τερμα τα delivery .Αρχες Φεβρουαριου θα ξεκινησω δυνατα και τα βαρη ο Γεναρης θα παει σε χαλαρο ρυθμο ,ελαφρια προπονηση λιγα κιλα για τα δεδομενα μου . Μπράβο ξεκίνησες. Εγώ δεν βλέπω να μπορώ να ανακάμψω 2 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2019 Στις 11/1/2019 στις 10:40 ΠΜ, tr3quart1sta είπε wtf?! 😂😂 το μυαλο σου θα πρεπει να ξεμπλοκαρει με αυτες τις μ******ς που σε ταιζουν και τις πιστευεις. σοβαρα. explain pliz Στις 11/1/2019 στις 11:02 ΠΜ, Vasivouzoukos είπε Μια χαρά σε βλέπω, μην καπνίζεις μόνο και να πίνεις αρκετό νερό και θα δεις πόσο γρήγορα θα φτιάξεις. Ευχαριστώ φίλος αυτό είπανε και οι γιατροί και σε μια βδομάδα θα πάω να σκάψω άφοβα 3 ώρες πριν, Demetra_ είπε η διακοπή καπνίσματος βοηθάει στην επίλυση προβλήματος σε σπονδυλικής στήλης; 😐 Προφανώς τρολάρει 19 ώρες πριν, Musclemar είπε Καλά εσύ το πήγες στα άκρα και θα διαφωνήσω με αυτό που γράφεις γιατί δεν έχει εφαρμογή στην πρόταση που έγραψα. Η προσοχή και η αλλαγή σε patterns κινήσεων καθημερινότητας, όπως για παράδειγμα: το πως σκύβεις να πιάσεις κάτι από το πάτωμα, ή το πως δένεις τα παπούτσια σου, ή το πως κάθεσαι στον καναπε έχουν μόνο θετικά αποτελέσματα σε θέματα μέσης, ειδικά εαν ο πόνος προέρχεται από τις συγκεκριμένες κίνησεις, που κάμπτούν λανθασμένα τη σπονδ. στήλη. Κανονικά θα έπρεπε να του πω να μάθει και να χρησιμοποιεί το hip hinge σε κάθε κίνηση που κάνει όταν σκύβει αλλά δεν θέλω να τον μπερδέψω, και όπως είπα δεν είμαι γιατρός. Θέλω να θεωρούμαι ανοιχτόμυαλος οπότε δεν θα διαφωνήσω με τον τρεκ, γιατί δεν μπορώ να ξέρω πως ακριβώς το εννοεί. Πάντως το να σκύβω στο πάτωμα λιγότερες φορές από την στιγμή που έχω πρόβλημα δεν μπορώ μέχρι τώρα να καταλάβω πως ΔΕΝ θα κάνει καλό. Εννοείται πως όσο καιρό έχω την μέση μου έχει αλλάξει λίγο η καθημερινότητα, δηλαδή προσπαθώ να σκύβω όσο λιγότερο γίνεται, και να μένω σκυμμένος όσο λιγότερα δευτερόλεπτα. Άμα σκύψω πολλές φορές σε μια μέρα θα υπάρχει άμεση προειδοποίηση από την μέση (τσίμπημα). Και άμα μείνω σε σκυμμένη θέση για κάμποση ώρα (όπως όταν πλένεις πιάτα) τότε παίζει να υπάρχει και μεγάλη χειροτέρεψη και πόνοι. Και αυτό ισχύει για όλους όσους έχουν θέμα με την μέση, ή τουλάχιστον όσους ξέρω. Κανέναν δεν έχω δει να έχει θέμα, και να σκύβει ξέγνοιαστος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Demetra_ Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Στις 7/1/2019 στις 11:01 ΜΜ, revolver1990 είπε Κοιτάζω κάτι παλιές φωτογραφίες και αναρωτιέμαι πόσο skinny ήμουν. Απρίλιος 2018 Κάπου στα 70 Απόκρυψη περιεχομένων Γενάρης 2019 +6 κιλά από τα τέλη αυγούστου που άρχισα στο ΑΡΓΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ bulk (κατά μέσο όρο είμαι 100-200 θερμίδες surplus). Απόκρυψη περιεχομένων Επόμενη μέτρηση τον Απρίλιο που ελπίζω να είμαι + (2-3) από τώρα Αξίζει το slow-clean bulk? Ναι αλλά πρέπει να μετράς θερμίδες και να προσέχεις τα macros all year round που για τους περισσότερους δεν είναι εφικτό. Ήσουν σαν ξερακιανό στην Αγγλία, ήρθες Ελλάδα και έστρωσες 💪 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Musclemar Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 9 ώρες πριν, tr3quart1sta είπε Κι ομως για το ιδιο ακριβως θεμα συζηταμε. Οταν του λες να προσεχει πως δενει τα παπουτσια του του δημιουργεις κινησιοφοβιες (αρνητικες προσδοκιες). Λες και η μεση ειναι τοσο υπερευαισθητη που θα υποστει βλαβερες συνεπειες απο απλες καθημερινες κινησεις. Αν ειναι δυνατον. Με αυτον τον τροπο τον περιοριζεις σωματικα πολυ παραπανω απο οσο θα ηταν αναγκαιο. Φαντασου κατι αναλογο με υπερπροστατευτικους γονεις, αλλα για το σωμα. Τι παει να πει "καμπτει λανθασμενα" η ΣΣ? Υπαρχει αποδεδειγμενος "λαθος" τροπος? Οσο για το hip hinge που νομιζεις οτι χρειαζεται σε καθε σκυψιμο, τα ατομα που σηκωνουν πολυ βαρια atlas stones με ολοστρογγυλη πλατη πως δεν τραυματιζονται? Οκ οπότε εσύ θεωρείς πως όταν κάποια κίνηση, π.χ. σκύβω να φτιάξω μια χιονόμπαλα ενώ μου προκαλεί πόνο στη μέση είναι σωστό να συνεχίζεται ως έχει; Δεν καταλαβαίνω ποιά θεωρείς εναλλακτική λύση; Με αυτό που γράφω δε δημιουργείται αρνητική προσδοκία αλλά θετική, διοτί με αλλαγή της κίνησης σταδιακά, και εκμάθηση εκ νέου, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει κάποιος. Δεν μίλησα για "σωματικό περιορισμό" αλλά για εκμάθηση μιας κίνησης με άλλο τρόπο. Πως γίνεται λοιπόν να αφαιρείς μια αιτία πόνου και αυτό να είναι αρνητικό; Και ναι υπάρχει λανθασμένος τρόπος να κάμπτει κάποιος τη μέση, όπως και τον αυχένα, δε θέλει και πολύ φιλοσοφία για να το συμπεράνουμε αυτό. Π.χ. για τον αυχένα, η επαναλαμβανόμενη κάμψη ή στάση προς τα εμπρός συνεισφέρει στην απώλεια της φυσικής καμπύλης της σπονδ. στήλης, με αποτέλεσμα την αύξηση στις δυνάμεις συμπίεσης των μεσοσπ. δίσκων, που έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση κηλών. Το ίδιο ισχύει και για τη μέση. Η κάμψη, όπως π.χ. δημιουργείται από μερικες παλίες ακήσεις κοιλιακών (sit-ups) δημιουργούν πολύ μεγαλύτερη συμπίεση, που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, και πάλι, τη δημιουργία κηλών. Εννοείται πως κάποιος μπορεί να πάθει και κήλη δίσκου με έκταση της μέσης, αλλά αυτό είναι πολύ σπανιότερο σε σχέση με την κάμψη. Ούτως ή άλλως το λέει και ο ίδιος, ότι π.χ. η μέση του πονάει όταν σκύβει να πλύνει τα πιάτα. Ποία είναι η λύση κατ'εσέ; Να συνεχίσει να πονάει, να σταματήσει να πλένει τα πιάτα, ή να βρεί την κατάλληλη στάση σώματος έτσι ώστε να μην πονάει και να αποσυμφορεθούν και οι μυς που επηρεάζονται; Αν διαβάσεις το βιβλίο του Dr. McGill, ο οποίος έχει βοηθήσει αθλητές όλων των επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων και πρωτεθλητών powerlifters), αφιερώνει ολόκληρο κεφάλαιο στη βελτίωση καθημερινών κινήσεων που προκαλούν πόνο ή ενόχληση στη μέση. Στο προτείνω. Ξαναγράφω εδώ πως δεν είμαι γιατρός ή ειδικός πάνω στο θέμα! 2 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tr3quart1sta Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 18 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε explain pliz Δες εδω. 18 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Πάντως το να σκύβω στο πάτωμα λιγότερες φορές από την στιγμή που έχω πρόβλημα δεν μπορώ μέχρι τώρα να καταλάβω πως ΔΕΝ θα κάνει καλό. Επειδη με αυτον τον τροπο αποφευγεις ενα απο τα "φαρμακα" που ειναι η κινηση (movement is medicine). Επειδη ετσι δεν προσπαθεις να λυσεις το προβλημα σου, απλα το αποφευγεις. Δες π.χ. απο το 1ο link μερικα απο τα βηματα στο τελος: Αναφορά σε κείμενο Education about back pain to reduce the fear that your pain is reflective of constant “danger” Exercising – or, even better, training – to move through previously “threatening” ranges of motion Continuing to participate in normal activities (i.e, avoiding immobility!) 18 ώρες πριν, cthulhucarbide είπε Εννοείται πως όσο καιρό έχω την μέση μου έχει αλλάξει λίγο η καθημερινότητα, δηλαδή προσπαθώ να σκύβω όσο λιγότερο γίνεται, και να μένω σκυμμένος όσο λιγότερα δευτερόλεπτα. Άμα σκύψω πολλές φορές σε μια μέρα θα υπάρχει άμεση προειδοποίηση από την μέση (τσίμπημα). Και άμα μείνω σε σκυμμένη θέση για κάμποση ώρα (όπως όταν πλένεις πιάτα) τότε παίζει να υπάρχει και μεγάλη χειροτέρεψη και πόνοι. Και αυτό ισχύει για όλους όσους έχουν θέμα με την μέση, ή τουλάχιστον όσους ξέρω. Κανέναν δεν έχω δει να έχει θέμα, και να σκύβει ξέγνοιαστος Σε καταλαβαινω, και ειναι λυπηρο να εχεις ενα προβλημα που να σου επηρρεαζει την καθημερινοτητα. Ελπιζω να ξεμπλεξεις συντομα. Για να μπορεσεις να βελτιωθεις ομως καποια στιγμη θα πρεπει 1. να καταλαβεις οσα παραπανω μπορεις περι του πονου (1o link) και πως "βιωνεις" τον πονο (πως π.χ. συνεισφερουν και κοινωνικοι παραγοντες σε αυτο), 2. να "δουλεψεις" πανω στις κινησεις που σε προβληματιζουν (ιδανικα με καθοδηγηση γιατρου) και οχι αποκλειστικα να τις αποφευγεις. 10 ώρες πριν, Musclemar είπε Οκ οπότε εσύ θεωρείς πως όταν κάποια κίνηση, π.χ. σκύβω να φτιάξω μια χιονόμπαλα ενώ μου προκαλεί πόνο στη μέση είναι σωστό να συνεχίζεται ως έχει; Δεν καταλαβαίνω ποιά θεωρείς εναλλακτική λύση; Με αυτό που γράφω δε δημιουργείται αρνητική προσδοκία αλλά θετική, διοτί με αλλαγή της κίνησης σταδιακά, και εκμάθηση εκ νέου, μόνο θετικά αποτελέσματα θα έχει κάποιος. Δεν μίλησα για "σωματικό περιορισμό" αλλά για εκμάθηση μιας κίνησης με άλλο τρόπο. Πως γίνεται λοιπόν να αφαιρείς μια αιτία πόνου και αυτό να είναι αρνητικό; Και ναι υπάρχει λανθασμένος τρόπος να κάμπτει κάποιος τη μέση, όπως και τον αυχένα, δε θέλει και πολύ φιλοσοφία για να το συμπεράνουμε αυτό. Π.χ. για τον αυχένα, η επαναλαμβανόμενη κάμψη ή στάση προς τα εμπρός συνεισφέρει στην απώλεια της φυσικής καμπύλης της σπονδ. στήλης, με αποτέλεσμα την αύξηση στις δυνάμεις συμπίεσης των μεσοσπ. δίσκων, που έχει ως αποτέλεσμα την εμφάνιση κηλών. Το ίδιο ισχύει και για τη μέση. Η κάμψη, όπως π.χ. δημιουργείται από μερικες παλίες ακήσεις κοιλιακών (sit-ups) δημιουργούν πολύ μεγαλύτερη συμπίεση, που μπορεί να έχει ως αποτέλεσμα, και πάλι, τη δημιουργία κηλών. Εννοείται πως κάποιος μπορεί να πάθει και κήλη δίσκου με έκταση της μέσης, αλλά αυτό είναι πολύ σπανιότερο σε σχέση με την κάμψη. Ούτως ή άλλως το λέει και ο ίδιος, ότι π.χ. η μέση του πονάει όταν σκύβει να πλύνει τα πιάτα. Ποία είναι η λύση κατ'εσέ; Να συνεχίσει να πονάει, να σταματήσει να πλένει τα πιάτα, ή να βρεί την κατάλληλη στάση σώματος έτσι ώστε να μην πονάει και να αποσυμφορεθούν και οι μυς που επηρεάζονται; Αν διαβάσεις το βιβλίο του Dr. McGill, ο οποίος έχει βοηθήσει αθλητές όλων των επιπέδων (συμπεριλαμβανομένων και πρωτεθλητών powerlifters), αφιερώνει ολόκληρο κεφάλαιο στη βελτίωση καθημερινών κινήσεων που προκαλούν πόνο ή ενόχληση στη μέση. Στο προτείνω. Ξαναγράφω εδώ πως δεν είμαι γιατρός ή ειδικός πάνω στο θέμα! Δεν διαφωνω με αυτα που γραφεις, καλο ειναι να αντιλαμβανεσαι τις κινησεις που κανεις. Απο την αλλη ομως, αν το πας στα ακρα και την ωρα που δενεις τα παπουτσια σου σκεφτεσαι "μηπως καμπτει λανθασμενα η ΣΣ μου ετσι οπως τα δενω" τοτε παραπανω κακο κανεις παρα βοηθας την κατασταση. Επεξ/σία 13 Ιανουαρίου 2019 από tr3quart1sta Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cthulhucarbide Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 5 ώρες πριν, tr3quart1sta είπε Δες εδω. Δεν βλέπω να αναφέρει κάτι για τους δίσκους. Για το ότι δεν μπορούν να ακινητοποιηθούν, ή το ότι αν είναι ακινητοποιημένοι δεν είναι κακό. Γενικά πολύ μηδενιστικό το άρθρο, λέει λίγο πολύ ότι τίποτα από αυτά που θεωρούμε ότι επιβαρύνουν δεν ισχύει, αλλά πάλι δεν λέει τι βλάπτει στην τελική. Επίσης απότι αντιλήφθηκα μάλλον αναφέρεται σε άτομα που έχουν πόνο στην μέση χωρίς καμία ζημιά να μπορεί να τεκμηριωθεί. Όνεστλυ, προσωπικά δεν είμαι σίγουρος ότι ξέρω κάποιο τέτοιο άτομο. Όποιον ξέρω με πόνο στην μέση που το έχει ψάξει, πάντα έχουν βρεθεί ζημιές (συνήθως κήλες). Αν όντως το άρθρο αναφέρεται μόνο σε αυτούς, τότε είναι άχρηστο για την παρούσα συζήτηση. 5 ώρες πριν, tr3quart1sta είπε Επειδη με αυτον τον τροπο αποφευγεις ενα απο τα "φαρμακα" που ειναι η κινηση (movement is medicine). Επειδη ετσι δεν προσπαθεις να λυσεις το προβλημα σου, απλα το αποφευγεις. Δες π.χ. απο το 1ο link μερικα απο τα βηματα στο τελος: Νομίζω ότι έχεις παρεξηγήσει κάτι. Η σπονδυλική στήλη θέλει κίνηση μεν για να διατηρείται κινητική και να αιματώνονται οι δίσκοι, αλλά αυτό σημαίνει περπάτημα, τρέξιμο αθλητισμός κλπ. Κανέναν γιατρό μέχρι τώρα δεν έχω δει να προτείνει πλύσιμο πιάτων ή δουλειά σε οικοδομή για να διατηρήσει σε καλή κατάσταση την σπονδυλική στήλη. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mic2mic Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 13 Ιανουαρίου 2019 Ρε παιδιά, οι γενικότητες που έχουν γραφτεί γι'αυτό το θέμα είναι πάρα πολλές. Ούτε όλοι οι πόνοι στη μέση είναι ίδιοι, ούτε όλες οι κινήσεις είναι ίδιες, ούτε όλες οι αθλητικές δραστηριότητες είναι απαραίτητα καλές για την μέση, ούτε οι καθημερινές δουλειές του σπιτιού είναι απαραίτητα ανώφελες κτλ κτλ. Ακριβώς η ΙΔΙΑ αθλητική δραστηριότητα (π.χ. σκουώτ) για το ΙΔΙΟ άτομο με το ΙΔΙΟ πρόβλημα στη μέση μπορεί να δράσει από θεραπευτικά έως καταστρεπτικά ανάλογα με την ένταση (ποσοστό του 1RM), την συχνότητα και τον όγκο προπόνησης. Ένα πράγμα πάντως είναι πλέον δεδομένο, ότι αυτό που πρότειναν ορθοπαιδικοί παλαιάς κοπής για ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ πόνο στη μέση, δηλαδή μη στεροειδή αντιφλεγμοδώδη και ακινησία, είναι εντελώς βλακεία για την τεράστια πλειοψηφία των περιπτώσεων. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Toxo <3 lover Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Τα κατάφερα, πήρα το κουράγιο μου, πήγα στο σούπερ μάρκετ και έχτισα το πιο ξενέρωτο καλάθι έβερ. Τολμώ να πω μου είχαν λείψει τελικά κάποιες γεύσεις όσο κι αν στο μυαλό μου νόμιζα θα τρώω γιαούρτι με το ζόρι γιατί το είχα βαρεθεί. So far so good. Θα αφήσω ένα γεύμα στην εβδομάδα ελεύθερο, ζάχαρη στο minimum που δε θα με πιάνει υστερία για αρχή, ας γίνουμε πάλι άνθρωποι. 😶 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fotis13 Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Στις 12/1/2019 στις 3:27 ΜΜ, TEOKOS είπε Μά τι λες ; Εδώ μιλάμε για άνθρωπο με πρόβλημα. Δεν υπάρχουν απλές καθημερινές κινήσεις σε αυτήν την περίπτωση. Υπάρχει μοτίβο κινήσεων για να μην επιβαρύνεις το πρόβλημα και ασκήσεις κινησιοθεραπείας για ξεμπλοκάρεις την άρθρωση και να δυναμώσει τους μυς της περιοχής που θα αναλάβουν κομμάτι του έργου της. Ναι βοηθάει μην το κοροϊδεύεις. Ψάξτο άμα σε ενδιαφέρει Μπράβο ξεκίνησες. Εγώ δεν βλέπω να μπορώ να ανακάμψω Ενταξει θαλασσινα ειναι αυτα ,αφρος δεν πειραζει χαχα . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 14 Ιανουαρίου 2019 Ξεκινήσαμε.😁 ... επιτέλους γιατί είχα δώσει μεγάλη παράταση. Δείπνο μετά από αερόβιο (7km) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Καμια προταση για "βραδινή" πρωτεΐνη? Syntha-6 παιρνω συνήθως πρωί-βράδυ και iso 100 για post workout αλλα θελω να αλλάξω σε κατι πιο ελαφρύ και χωρίς έντονη γεύση αν γίνεται, οσες φορες εχω δοκιμασει σκετη καζεΐνη (απο ΟΝ) ειναι αηδία και δεν μπορω να τη χωνεψω ευκολα οποτε την εχω αποκλείσει. Μπορω να παρω whey με γαλα και να πετυχω σχεδον το ιδιο αποτελεσμα αλλα και αυτο με φουσκώνει λιγο οποτε δεν ξερω να δοκιμασω κανενα unflavored απο myprotein.?? Δεν με ενδιαφερουν οι θερμιδες καθολου (αυτη τη στιγμη ) Sorry αν εχει ξανασυζητηθει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Moderators Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 5 λεπτά πριν, ADHD είπε Καμια προταση για "βραδινή" πρωτεΐνη? Syntha-6 παιρνω συνήθως πρωί-βράδυ και iso 100 για post workout αλλα θελω να αλλάξω σε κατι πιο ελαφρύ και χωρίς έντονη γεύση αν γίνεται, οσες φορες εχω δοκιμασει σκετη καζεΐνη (απο ΟΝ) ειναι αηδία και δεν μπορω να τη χωνεψω ευκολα οποτε την εχω αποκλείσει. Μπορω να παρω whey με γαλα και να πετυχω σχεδον το ιδιο αποτελεσμα αλλα και αυτο με φουσκώνει λιγο οποτε δεν ξερω να δοκιμασω κανενα unflavored απο myprotein.?? Δεν με ενδιαφερουν οι θερμιδες καθολου (αυτη τη στιγμη ) Sorry αν εχει ξανασυζητηθει. γιαουρτι δεν σου κανει? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ADHD Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 (επεξεργασμένο) 7 λεπτά πριν, Spect~ είπε γιαουρτι δεν σου κανει? Τρώω ένα 1 σχεδόν κάθε βράδυ, θέλω και κάτι παραπάνω όμως στις μέρες προπόνησης, είμαι και 98kg.. Επεξ/σία 15 Ιανουαρίου 2019 από ADHD 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Glikos Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Share Δημοσ. 15 Ιανουαρίου 2019 Μια ιδέα είναι να φας παραπάνω γιαούρτι ή/και cottage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις